NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
18
4
2:15, Arena4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Jó nagy patkány banda ez a norvég, most is gőggel, lekezelően nyilatkoznak, pl: " kínos egy ilyen csapat ellen elszállni vagy nem lehetett volna egy ilyen csapattól kétszer is kikapni..." Veszíteni is tudni kell, meg tanulni, hogy a másik lenézése ritkán vezet eredményre...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Meg és főleg a filipovics féle maffiózók...www.nemzetisport.hu/nso_adatbank/17-u20-as-vilagbajnoksag-egyiptom-2000767ami még érdekes számomra, hogy a 2009-es u20-as vb bronzérmes csapatából, mindössze Németh játszott (illetve Kádár még az a korosztály, de nem játszotta VB-n) a norvégok ellen, vagy egyáltalán a sorozatban (fejből mondom Varga Roland és Megyer is csak kerettag volt).Annyi kiegészítés, hogy Korcsmár játszana még, ha nem lenne sérült.
jól sikerült menedzselni azt a csapatot is.
gabtsi
empty taxi
azért ebből a keretből több is lehetett volna, ha a "szakma" értené a dolgát
Negritis
több mint 9 éve
www.nemzetisport.hu/nso_adatbank/17-u20-as-vilagbajnoksag-egyiptom-2000767ami még érdekes számomra, hogy a 2009-es u20-as vb bronzérmes csapatából, mindössze Németh játszott (illetve Kádár még az a korosztály, de nem játszotta VB-n) a norvégok ellen, vagy egyáltalán a sorozatban (fejből mondom Varga Roland és Megyer is csak kerettag volt).Annyi kiegészítés, hogy Korcsmár játszana még, ha nem lenne sérült.
gabtsi
empty taxi
azért ebből a keretből több is lehetett volna, ha a "szakma" értené a dolgát
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
ami még érdekes számomra, hogy a 2009-es u20-as vb bronzérmes csapatából, mindössze Németh játszott (illetve Kádár még az a korosztály, de nem játszotta VB-n) a norvégok ellen, vagy egyáltalán a sorozatban (fejből mondom Varga Roland és Megyer is csak kerettag volt).Annyi kiegészítés, hogy Korcsmár játszana még, ha nem lenne sérült.
gabtsi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Pont ezt akartam írni, magam pótselejtező előtti ismétlésével együtt, hogy ezzel a játékkal 1-0/0-1-re bárki ellen jók vagyunk.
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Szerintem reálisan nézve lesz esélyünk a továbbjutásra a csoportból. Mielőtt lehülyéztek:24 csapatból 16 továbbjut a csoportokból: az első és a második helyezettek, illetve a 6ból 4 legjobb csoport harmadik is továbbjut. Kapnánk egy Portugál-Ukrán-Albán csoportot (ha 3. kalaposok lennénk, szvsz azok leszünk), onnan akár még 4 pontunk is lehetne, ami simán jó. Nyilván ez még nagyon messze van meg így is csoda, de tényleg jó lenne ha nem boxzsáknak mennénk ki. A norvégok elleni 2 meccs játékával amúgy elég sok csapat ellen jó eredményt értünk volna el. (Nem az elithez tartozók ellen persze).
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Pár gondolat a kijutással kapcsolatban: - Mikor utoljára EB-n voltunk még nem éltem, pedig 38 éves vagyok, kb akkor ismerkedtek meg a szüleim.....
- Mexikónál 9 éves voltam, későn kezdődtek a meccsek, nem is nagyon emlékszem, csak a nagy blamára a ruszkik ellen. Még a vb előtt az iskolában (harmadikos voltam) nagy matricagyűjtési és albumba ragasztási láz volt (Bazza, te is erre céloztál, nem?). A nyár végére, iskolakezdésre már ciki volt, akinek még megvolt, legtöbb landolt a szekrény aljában vagy a kukában.
- Lehet, hogy ennek hatására, nem tudom, de majd tíz évig nem érdekelt a foci, csak 1995-től néztem újra. Hát nem éppen a legsikeresebb időszaka a volt a válogatottnak, bár benne volt az olimpiai kijutás (nem felnőttek) is.
A legszebb mégis abból az időszakból Csank csapat finnek elleni utolsó meccse volt, ahol a egy tarkón rúgott sirályról pattant be a labda, ezzel mehettünk pótselejtezőre a jugók ellen. Hogy örültünk!
A meccsek előtt a magyar "sportszakma" jelentős része olyanokat nyilatkozott, hogy minden meccs előtt 50-50 % az esély, meg okos játékkal meglephetjük őket, stb...Egyedül Katzirz Béla mondta azt, hogy ha valaki reálisan nézi, kb 2% esélyünk van. A többit tudjuk.....
Ez is már lassan 20 éve volt, azóta semmi, csak reménykedés, meg önbizalom a selejtező sorozat előtt, aztán kapitányváltások sorban. Én is kissé belefásultam az állandó égésbe, idegesített a sikertelenséggel fordított arányban növő arc, az egyre nagyobb különbség a nemzetközi és a magyar foci között. Ezt a sorozatot nem is néztem úgy, mint korábban.
Most eltekintve attól, hogy 24 csapatos az EB, gyenge csoport volt és még a harmadik is selejtezőt játszhatott, én örülök. Különösen úgy, hogy oda-vissza meccsen győzve jutottunk ki. Végre van három meccsünk, ahol nem kell választanom kedvencet.
Szerintem gólt és legalább egy pontot is szerzünk..... D
Szerkesztette: csi77
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 9 éve
ervinator
1 701
Finneket kétszer megvertük, Norvégia pedig majdnem Finnország --> kijutunk 😀Egy hónapja írtam, tulajdonképpen bejött 😊
ervinator
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
ami még érdekes számomra, hogy a 2009-es u20-as vb bronzérmes csapatából, mindössze Németh játszott (illetve Kádár még az a korosztály, de nem játszotta VB-n) a norvégok ellen, vagy egyáltalán a sorozatban (fejből mondom Varga Roland és Megyer is csak kerettag volt).jól sikerült menedzselni azt a csapatot is.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 9 éve
és akkor ott van még Gulácsi-Németh is 25-26 évesek asszem
több mint 9 éve
Jah és csak a boldogság margójára:Bogdán (26), Megyó (25)
Fiola(25),Guzmó(27),Lang(23),Kádár(25)
Dzsudzsi(29)kleinheisler(21)Nagy Ádám(19)Lovre(27)
Böde(30)Priskin(30)
Szóval még kb öt évig ha nincsenek nagy formahanyatlások ez a színvonal hozható... a cserékről nem beszélve, a korokat fejből írtam 😊
több mint 9 éve
és ami lemaradt: mekkorát meccselt már Storck! mind a két meccsen! valaki emlékszik ilyenre magyarországon az elmúlt évtizedekben ?az összes buzi magyar edző bekaphatja a faszt!
egy nagy ádám (aki a mezőny legjobbja volt) vagy a kis scholes sose lett volna kezdő sem a klubjában sem a válogatottban ha magyar edzője van. hiszen csak "tehetségek".
több mint 9 éve
tényleg most jut eszembe, hogy vajon Pinyő kap jutalmat a kijutásért?
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
Én csak annyit kértem, hogy harcoljanak. Megtették és meg se kellett hajolni az ellen előtt. Ennyi...
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
nekünk úgy volt hogy bármi van csendben nézzük mert már alszanak a gyerekek, erre Priskin góljánál akkorát üvöltöttünk hogy ugrott mindenki a társasházban... aztán amikor úgy 1 perc óbégatás után megláttuk hogy az anyuka hogy néz ránk a ház ura, a családfő (aki általában kulturáltan szurkol, mindig tudja fékezni magát ha kell) csak ennyit mondott "majd visszaaltatjuk őket...!"szóval ennyire komoly volt tegnap a szituáció 😀 | amúgy nem ébredtek fel, vagy legalábbis nem mert kijönni egyik sem a szobájából 😊 |
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
fogalmam nincs, hogyan és mikor értem haza, meg arról se nagyon hogy mi történt. de még mindig nehezen hiszem el, hogy megvan.priskin góljánál se hittem el amit látok, hogy mi rúgunk egy ekkora gólt, és utána csak egymást lapogattuk a barátaimmal, hogy "de kik ezek mónika?"
olyan játék volt, olyan önbizalom, olyan szervezettség amilyet én még nem láttam. tüzelték egymást, küzdöttek egymásért, és baszdmeg még passzoltak is egymáshoz. kis területen is.
olyan jó, hogy végre egyszer nem arról kell beszélni, hogy miként lőttük lábon magunkat, pedig megint elhittük és csak szopunk. VÉGRE MEGCSINÁLTÁK, és vitán felül megérdemelten, Norvégiánál sokkal jobban játszva jutottunk ki.
semmi hangom nincs, de életem egyik legnagyobb élménye volt. köszönet érte!
nem hittem volna h megélem ezt valaha! Franciaországban találkozunk!!!
több mint 9 éve
Nem tudom ki találta ki ezt a taktikát erre a 2 meccsre,de kalapot le.A norvég edző,a játékosok olyan bambán néztek 180 percig,mint akik azt se tudják mi történik velük.Kiváló munka.Gera és Király nagyon megérdemelte ezt,remélem mindkettejük egészséges marad jövő nyárig és méltó módon vissza tudnak vonulni.
https://www.youtube.com/watch?v=IbrpFnixVxQ
jógyerek ez az ádi.
több mint 9 éve
én is azon a véleményen voltam, hogy a csoportból nem érdemeljük meg az egyenesági kijutástpótselejtezőn bizonyítottuk, gratulálok a srácoknak
hajtás ügyileg jóval kevesebb probléma volt, ennek örültem nagyon
több mint 9 éve
milyen vicces ezt azután olvasni hogy 2 hete kb közölte hogy Storck egy ökör amiért lecserélte a fél stábját
több mint 9 éve
pedig igaza van, csak nem úgy, ahogy gondolja.Azért Sanyibá na van az a bőr:Fujj bazmeg...
www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-ez-egy-folyamat-eredmenye-egervari-sandor-2450235
dande
Amadeus91
mivel a külföldi szövkapokat kiutálja a Mélyen Tisztelt Szakma, viszont a magyar fociban menedzselgető magyar edzők nem tesznek le teljesítményt, ezért az MLSZ talált egy magyar edzőt külföldi mentalitással, aki végre gondolkozik is, nem csak magyarázkodik. de idáig el kellett jutni, és ehhez kellettek az olyanok, mint Faszrajz Sanyi meg Tolódó Pinyő stb
több mint 9 éve
NSO-ról:♦ A JEGYÁRUSÍTÁS MENETE
• 1. jegyárusítási szakasz. 2015. június 10. és július 10. között egymillió belépő talált gazdára. Az UEFA véletlenszerűen sorsolta ki, mely szurkolók kapnak jegyet.
• Jelenleg nem lehet jegyet kapni az Európa-bajnokságra.
• A 2. jegyárusítási szakasz a sorsolás után, december 14-én indul, és egy hónapig tart. Ebben a szakaszban lehet jegyet igényelni egy meghatározott válogatott mérkőzéseire (ún. „Follow My Team" jegyek). A jegyigényléshez vagy állampolgárság, vagy az adott országban élés igazolására lesz szükség. Lehetnek még extra feltételek – a német és angol szurkolók például csak akkor igényelhetnek jegyeket, ha tagjai válogatottjuk hivatalos szurkolói klubjának. A feltételekről itt lehet tájékozódni. Nem számít, hogy egy drukker december 14-én, nyitásnál, vagy egy hónappal később, zárásnál jelentkezik jegyért, ugyanannyi esélyük van arra, hogy belépőhöz jussanak.
• 3. jegyárusítási szakasz – jegyek újraértékesítése. 2016. március–áprilisa között lehet eladni az UEFA-n keresztül a már megvásárolt, ám nem kihasznált jegyeket az eredeti jegyáron, más regisztrált szurkolóknak.
• 4. jegyértékesítési szakasz – jegyek postázása. Az UEFA 2016 tavaszán juttatja el a jegyeket a vásárlóknak futárszolgálattal.
♦ MENNYIBE KERÜLNEK A JEGYEK?
Minden mérkőzésre négy jegykategória lesz.
Nyitómérkőzés: 75 euró (4. kategória), 195 (3.), 395 (2.), 595 (1.)
Csoportkör és nyolcaddöntő: 25 euró (4. kategória), 55 (3.), 105 (2.), 145 (1.)
Negyeddöntő: 45 euró (4. kategória), 85 (3.), 135 (2.), 195 (1.)
Elődöntő: 65 euró (4. kategória), 165 (3.), 295 (2.), 495 (1.)
Döntő: 85 euró (4. kategória), 295 (3.), 595 (2.), 895 (1.)
több mint 9 éve
És akkor lehet szurkolni az ír/dán/szlovén csapatnak, hogy a harmadik kalapba kerüljünk.VÉGRE SZÁMOLGATÁS!
gabokocka
Azt hittem már be kell érni a focival, de szerencsére nem 😀
több mint 9 éve
sztem a siker kulcsa a védelem volt. Dárdai volt, aki felismerte, hogy a lényeg legyen a 0 kapott gól a többit meglátjuk. Nem ártott az sem, hogy Guzmó és Kádár sem elment tartcsiba valahova nyugatra, hanem picit léptek csak, Lengyelországban játszanak minden héten, és mindketten hatalmasat fejlődtek. az is nagy dolog sztem, hogy Storck nem keveset kockáztatott azzal, hogy nem érdekelte ki mennyit játszik a csapatban (Kleinheisler, Pintér) csak azért is őket játszatta. Valóban igaz, hogy ő meccselt, és előre is gondolkozott, úgy állította össze a csapatot. Korábbi kapitányoknál sokszor lehetett látni, hogy csak felrakott egy tizenegyet - néha koncepció nélkül - aztán majd lesz vmi, és aztán -2nél ült a padon 1 csatár meg 4 védekező középpályás. Teljesen megérdemelt a továbbjutásunk. Ha el tudom intézni én is megpróbálok kimenni.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
Azért Sanyibá na van az a bőr:Teljesen jogos az észrevétele. Éveken, sőt évtizedeken át kitartó munkával húzogatták becsülettel a bőrt a magyar fociról, erre ide jön ez a német ember és szembe
www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-ez-egy-folyamat-eredmenye-egervari-sandor-2450235
dande
Amúgy, ahogy látom Sanyibá megtalálta a számításait az életben, és karriert csinált a tehetségéből:
www.youtube.com/watch?v=qo6iMUQwEYk
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 902
Azért Sanyibá na van az a bőr:Fujj bazmeg...
dande
criminal lawyer or criminal lawyer?