NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 9 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
Szerintem szabának sikerült először a "magyar" és az "optimizmus" szavakat egy mondatban leírnia, szóval csak egy kicsit ment mellé ez a helyzetelemzés, de sebaj.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 24 948 — nabege2@yahoo.com
Az öreg Zlatan még egyszer kiviszi a srácokat az "elitbe". De ha visszavonul, csóri svédek nem szagolnak majd nemzetközi kupát egy jó ideig, abban majdnem biztos vagyok.
Hanni
és még a szlovénok is vezetnek!
több mint 9 éve
Röviden elolvasva kitűnik ismét a magyar szurkolók kincstári optimizmusa. Szerintem két-három oldalon belül esélyesekké lesz emelve a magyar válogatott a 2016-os EB-n. 😀 Ok, játszottunk két (egy) jó meccset a norvégok ellen (az is inkább egy jó félidő volt), de az összkép az, hogy nem voltunk képesek a legjobb kettőbe kerülni minden idők leggyengébb selejtező csoportjában, és a csoportban utolsó, mindenki ellen égő görög csapat ellen hoztunk két meccsen egy pontot. Nem akarok kiábrándítani senkit, de reálisan nézve most annak örüljünk, hogy kint van a csapat és ne a továbbjutásról tárgyaljunk. 😀 Na bocs ha illúzióromboló voltam, de ennyit szerettem volna a magam részéről hozzátenni. Ezzel egy ideig végeztem is a soccer topikkal. 😀
szaba
Örüljünk, utána azért szerintem elkezdünk reálisabban gondolkodni. Ha így játszottunk volna észak-íreknél, lövünk egy 3-ast, de néha tényleg vicces, hogy azt olvastam több helyen, hogy hogyan juthatnánk tovább a még ki sem sorsolt csoportokból😊
több mint 9 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 309 — Je suis kobranadrág
Az öreg Zlatan még egyszer kiviszi a srácokat az "elitbe". De ha visszavonul, csóri svédek nem szagolnak majd nemzetközi kupát egy jó ideig, abban majdnem biztos vagyok.
több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 438 — #NoStress
Szerintem megnyerjük az EB-t.
JC6
A szar görögök is kibekkelték egyszer...
Matthew99
Csak egy német edző kellett hozzá.
Hohó, és nekünk pont van egy!

Röviden elolvasva kitűnik ismét a magyar szurkolók kincstári optimizmusa. Szerintem két-három oldalon belül esélyesekké lesz emelve a magyar válogatott a 2016-os EB-n. 😀 Ok, játszottunk két (egy) jó meccset a norvégok ellen (az is inkább egy jó félidő volt), de az összkép az, hogy nem voltunk képesek a legjobb kettőbe kerülni minden idők leggyengébb selejtező csoportjában, és a csoportban utolsó, mindenki ellen égő görög csapat ellen hoztunk két meccsen egy pontot. Nem akarok kiábrándítani senkit, de reálisan nézve most annak örüljünk, hogy kint van a csapat és ne a továbbjutásról tárgyaljunk. 😀 Na bocs ha illúzióromboló voltam, de ennyit szerettem volna a magam részéről hozzátenni. Ezzel egy ideig végeztem is a soccer topikkal. 😀
szaba
A tendenciát figyeld.
Vizualizálom:

több mint 9 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 643 — Invisible man
JC6
A szar görögök is kibekkelték egyszer...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
több mint 9 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 547
több mint 9 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 547
 m.youtube.com/watch?v=IbrpFnixVxQ
😊
gordon
Szalai 10-es, engem megvett kilóra 😊
gabokocka
Rossz sportágat választott anno.
Höri
Nem várhatunk tőle többet. Példás sportember. 😊
több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
német-holland meccs se lesz, a hannoveri stadiont kiürítik...

Szerkesztette: ZERO_L

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 478 — Keep pounding
 www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/adios-orok-kapitany-raul-bucsut-intett-a-futballnak-2450331

Néha jót is találni a szemétben, kivételesen jó írás egy kivételes játékosról.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
😊
gordon
gabokocka
Rossz sportágat választott anno.

több mint 9 éve
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 3 367
Pár gondolat a kijutással kapcsolatban:
Szerintem gólt és legalább egy pontot is szerzünk..... D
csi77
mennyire hasonló érzések 😀
nosztalgia ON:
1986ban 15 éves voltam, már 82-ben is láttam a magyar meccseket, de akkor még emelt fővel sikerült búcsuznunk, de 86 nagyon nagy pofon volt... előtte igen ment a gyüjtési láz, én pl 2 nagy dossziét megtöltöttem a képes sportból, népsportból labdarúgásból kivágott cikkekel képekkel, faltam a fantasztikus tudósításokat a Benidormi meg ausztriai edzőtáborokból, vagy hogy Tubi bácsi a gyúró milyen viccekkel szórakoztatta Eszterházyt és a többieket.
vagy a Vidi "menetelés" 1985-ből? aztán jött Irapuato és a 0-6 és akkor megtört valami, igaz a Mészöly második érában újra jártunk meccsekre Oroszok ellen 2-2 pl nagy élmény volt, de úgy 1995-96 táján eltört eltünt a varázs, meguntam a bezzeg majd most, technikásak vagyunk stb stb porhintést..

megnéztem a válogatott meccseket persze a tv-ben de nem voltak nagy elvárásaim, de amikor a kisebbik fiam(10 éves) Chelsea fan a nagyobbik (23) meg MU és oltották egymást fifa15 közben tavaly arra gondoltam szomorúan: basszus nekik nem adatik már az meg hogy őszintén örülhessenek egy csapatnak amivel mégiscsak könnyebb azonosulni egy kicsit szerintem..
és persze legyen nekik sztár egy Hazard vagy egy Rooney de mégiscsak..
és lőn csoda, egy majd egy másik szöv.kap edző aki a keretre próbálta szabni a taktikát, aki nem kerget irreális álmokat és aki végre talán nem próbál meg megfelelni a magyar szakmának (hálistennek) és igen kimentünk a fáröer és a norvégok elleni meccsre és együtt ugráltunk, és nekem nincs most hangom mer tmár vén szar vagyok.. de az a közösségi euforikus érzés ami magával ragadott engem és azt a két embert akik e legfontosabbak az életben nekem az nagyon mellbevágóan szép volt.
Igen tudom nem lett 3,60 a kenyér, és az én és a ti adótokból is épültek a stadionok TAO faszom miegymás.... amivel nem értek és tudok azonosulni 100%ban...
és igen nem lett jobb a magyar klubfoci és az utánpótlásképzés sem még...
és igen tudom ha kimegyünk egy mtk-vasasra pl. a hányinger fog el a hangulattól..
DE most van egy CSAPAT , koncepció és végre nem kell na kinek drukkoljunk majd az EB-n játék legalább a csoportkörben.. és végre a kicsi nem attól fog elalélni ha megvan a szuper technikás CR a matrica csomagban hanem attól is ha Gerát, Bödét vagy Nagy Ádámot találja majd a pakliban...

az örök fanyalgókról (jaj 24-be könnyü volt, leg gyengébb csoport, ne is jussunk ki, stb.. stb.. meg csak annyit, nektek semmi se jó, fikázni tobzódni a negatívban leszólni mindig könnyű, és miért zavar sok ember öröme?? 😀
szóval sajnálom őket nekem,nekünk most jutott egy kis boldogság 😀

bocsi ha túl személyes és nyál voltam... ennyike..

The Amazing Racoon
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 734 — Így remélem megfelelek nektek.....
Látom Sanyi bá kive3rte a biztosítékot :-9

Pinyő meg megkapta a jutalmát Csányi megemlítette az ő nevét is a siker egyik részeseként. Ez bőven több, mint amit megérdemel.

Egyébként most rúgtuk a vezető gólt az M4-n 😀
több mint 9 éve
YoungZeeZee 8 561
„Guzmics feláll a padlóról” megtekintése a YouTube-on
 youtu.be/5gMZ5cFX0Sw

Ra kene eszmelnie sok embernek h Szalait sem veletlenul hivja be mindenki...
több mint 9 éve
srácok! a Szalais videó melyik pubban készült?
kösz előre is
NB2
4es 6os-t olvastam

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
srácok! a Szalais videó melyik pubban készült?
kösz előre is
több mint 9 éve
markny Tennessee Titans Tennessee Volunteers 675 — tennessean
ott is van az ír továbbjutás

több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 438 — #NoStress
Szerintem reálisan nézve lesz esélyünk a továbbjutásra a csoportból. Mielőtt lehülyéztek:
24 csapatból 16 továbbjut a csoportokból: az első és a második helyezettek, illetve a 6ból 4 legjobb csoport harmadik is továbbjut. Kapnánk egy Portugál-Ukrán-Albán csoportot (ha 3. kalaposok lennénk, szvsz azok leszünk), onnan akár még 4 pontunk is lehetne, ami simán jó. Nyilván ez még nagyon messze van meg így is csoda, de tényleg jó lenne ha nem boxzsáknak mennénk ki. A norvégok elleni 2 meccs játékával amúgy elég sok csapat ellen jó eredményt értünk volna el. (Nem az elithez tartozók ellen persze).
Borbinho
ez szép-szép, de akár összejöhet egy német-olasz-magyar-walesi csoport is

a jelenlegi állás szerint inkább arra van nagyobb sansz, hogy 4. kalaposak leszünk, de azért hajrá írek 😊
ZERO_L
Ha már álmodozni se tudunk....

Pl.:
A német, olasz, walesi, magyar csoportot felrajzolom neked.

1. forduló
Olaszo. - Németo. 0:0, szalonremi
Magyaro. - Wales 0:0, megsérül Bale, még ők örülhetnek

2. forduló
Németo. - Wales 2:0, Bale nélkül sima
Magyaro. - Olaszo. 0:0, olaszok nem akarnak kockáztatni, a terv: úgyis begyűrik Walest, és simán továbbmennek, itt jó a remi

3. forduló
Olaszo. - Wales 1:1, az olasz terv jó volt, de nem számoltak a 17 éves walesi cserecsókával, aki megküldte 20-ról, és beakadt a 89. percben
Magyaro. - Németo. 2:2, harmadik percben Dzsudzsi 11-est kap, belövi, a németek szépen fordítanak, de a meccs vége felé az egyik védőnk befejeli a szögletünket, a németek még erölködnek kicsit, de valójában simán továbbmennek így is, nem szakadnak bele..

És voilá, már tovább is jutottunk második helyen.

A csoport végeredménye:
1. Németo. 5p 4:2
2. Magyaro. 3p 2:2

3. Olaszo. 3p 1:1
4. Wales 2p 1:3

Írjam tovább? 😊

több mint 9 éve
Szerintem reálisan nézve lesz esélyünk a továbbjutásra a csoportból. Mielőtt lehülyéztek:
24 csapatból 16 továbbjut a csoportokból: az első és a második helyezettek, illetve a 6ból 4 legjobb csoport harmadik is továbbjut. Kapnánk egy Portugál-Ukrán-Albán csoportot (ha 3. kalaposok lennénk, szvsz azok leszünk), onnan akár még 4 pontunk is lehetne, ami simán jó. Nyilván ez még nagyon messze van meg így is csoda, de tényleg jó lenne ha nem boxzsáknak mennénk ki. A norvégok elleni 2 meccs játékával amúgy elég sok csapat ellen jó eredményt értünk volna el. (Nem az elithez tartozók ellen persze).
Borbinho

a jelenlegi állás szerint inkább arra van nagyobb sansz, hogy 4. kalaposak leszünk, de azért hajrá írek 😊
ZERO_L
A kijutott csapatok fele hasonló kaliber, mint a norvég.
Persze ez nem garancia arra, hogy megverjük őket, de szoros meccset tudunk játszani sztem 7-8 válogatottat kivéve mindenkivel.
gabokocka
arra akartam utalni, hogy várjuk meg a sorsolást mielőtt bármiféle kimenetelről beszélünk

több mint 9 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!
Látva igy az u21-et Sallain,Kalmáron,Hangyán kívül nem tudom kit tud előrántani a kalapból.
Nagyon kiváncsi leszek mi lesz az utazó keret,az u20-as vb-n is húzott akkorákat hogy öröm volt nézni.

több mint 9 éve
😊
gordon

több mint 9 éve
Borbinho

ZERO_L
A kijutott csapatok fele hasonló kaliber, mint a norvég.
Persze ez nem garancia arra, hogy megverjük őket, de szoros meccset tudunk játszani sztem 7-8 válogatottat kivéve mindenkivel.

több mint 9 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 541 — JAFL Tampa GM
😊
több mint 9 éve
Borbinho