NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Tejesember
256
Tegnapi Barca - Real meccset visszatudom nézni/letudom tölteni valahol magyar komentárral? (Nincs Ncore-m, így onnan nem tudom)
több mint 9 éve
Benitezzel nincs reális esélyünk kupára. Nem tud mot kezdeni CR-Bale duóval, nem képes rendbetenni a védelmet, csatérposzton meg vékonyak vagyunk, persze ettől még nem kéne a lassú és sérült Benzemat erőltetni.Szerintem bőven nem azzal van a baj, a jelenlegi Real keret (az 1-2 csatárcserét nemlétét leszámítva) a világ legjobbja. Nem csak az edző személyi a probléma. A hitvány orvosi stábnak hála évek óta nem lehet normálisan rotálni a keretet, vagy legalább formát időzíteni. A média fertője kb. egyik csapatnál sem avatkozik ennyire be a csapat életébe mint a madridi, és ezt persze az egoista és nárcisztikus hajlamú játékosok szépen ki is használják....Hát én mondanám, hogy alapvetően én Real párti lennék úgy a kb. 2000-től, de most konkrétan hányingerem lett ettől az egoista bandától.....pedig Perez nem először játssza el ezt a totális agymenést, amit Madridban "csapatépítésnek" szoktak csúfolni... már tényleg csak az a lépés hiányzik, hogy egy nagynevű és sikeres manager segítőjét szerződtesse
flzoli
ZERO_L
No mindegy, hát most ez van, talán tavaszra sikerül megint formába lendülni.
flzoli
több mint 9 éve
Mikey
18 752
A meccset persze nem láttam. De eléggé kioktatták a srácok a Shityt! 😀egészen bámulatos volt az első félidő, csak pislogtam.
alatriste
a Coutinho, Firmino duó adott egy kis ízelítőt abból, hogy mire számíthatunk tőlük a jövőben.
mindezt úgy, hogy Benteke és Sturridge a padon vacogott közben.
persze megint sikerült gólt lövetni az ellenféllel, Skrtelt valaki tarkón b*szhatná már.
több mint 9 éve
Szerintem bőven nem azzal van a baj, a jelenlegi Real keret (az 1-2 csatárcserét nemlétét leszámítva) a világ legjobbja. Nem csak az edző személyi a probléma. A hitvány orvosi stábnak hála évek óta nem lehet normálisan rotálni a keretet, vagy legalább formát időzíteni. A média fertője kb. egyik csapatnál sem avatkozik ennyire be a csapat életébe mint a madridi, és ezt persze az egoista és nárcisztikus hajlamú játékosok szépen ki is használják....Hát én mondanám, hogy alapvetően én Real párti lennék úgy a kb. 2000-től, de most konkrétan hányingerem lett ettől az egoista bandától.....pedig Perez nem először játssza el ezt a totális agymenést, amit Madridban "csapatépítésnek" szoktak csúfolni... már tényleg csak az a lépés hiányzik, hogy egy nagynevű és sikeres manager segítőjét szerződtesse
flzoli
ZERO_L
No mindegy, hát most ez van, talán tavaszra sikerül megint formába lendülni.
több mint 9 éve
A meccset persze nem láttam. De eléggé kioktatták a srácok a Shityt! 😀jah én se, de lehet letöltöm majd 😀
alatriste
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Hát én mondanám, hogy alapvetően én Real párti lennék úgy a kb. 2000-től, de most konkrétan hányingerem lett ettől az egoista bandától.....pedig Perez nem először játssza el ezt a totális agymenést, amit Madridban "csapatépítésnek" szoktak csúfolni... már tényleg csak az a lépés hiányzik, hogy egy nagynevű és sikeres manager segítőjét szerződtesse
flzoli
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
No kérem háromból kettő, nem rossz este😀 Sima Barca siker, ahogy vártuk, (nagyon nem, meglepődtem rendesen), tipikus egy góllal győztes meccs a Milan ellen (talán elindulunk felfelé), az MTK ellen meg belefért (csak ne Sanya lett vóna a gólvágó 😀).
több mint 9 éve
Hát én mondanám, hogy alapvetően én Real párti lennék úgy a kb. 2000-től, de most konkrétan hányingerem lett ettől az egoista bandától.....
több mint 9 éve
A meccset persze nem láttam. De eléggé kioktatták a srácok a Shityt! 😀
Liverpool Fc
több mint 9 éve
#pray4benitezmiért? ebből is látszik, hogy jobb edző, mint Zsozé 😊
Kenny
több mint 9 éve
Charlie Firpo
4 569
ÉS a Pool?????????? 😊
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
akik az El Classisot nézik javaslom a Bayern-Schalket, 1-1
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
Nem értem a Benitez fikázókat, hisz volt 1 kapuralövésünk egy Barcás bénázásból hátul meg olyan stabilak vagyunk, hogy ha 4-5-t kaptunk volna is reális lenne. Varane - Ramos duó biztos drágán vette a jegyet, mert ilyen közelről senki nem nézte még a Neymar - Suarez duót egy EC-n
több mint 9 éve
Gratulálok a Watfordnak a döntetlenhez.Én meg Schweinsteigernek a gólja miatt a 90. percben | nyert a MU |
Coolearie
Egyébként A Wolfsburg hazavágta a Brement egy sima 6-0-val
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
Gratulálok a Watfordnak a döntetlenhez.
több mint 9 éve
A nèmet mester karmàja nèmeteket igèr (nèmet-svàjci-török csoport lesz, ahol a nèzőtèren mindig a török drukkerek lesznek többsègben)valamelyik EB-n volt már hasonló összecsapás !írták is a meccs után:
ozibozi
a törökországi törökök szoros meccsen verték a svájci törököket! 😊
több mint 9 éve
ozibozi
17 170
Kár, pedig jól hangzott 🤓
több mint 9 éve
A nèmet mester karmàja nèmeteket igèr (nèmet-svàjci-török csoport lesz, ahol a nèzőtèren mindig a török drukkerek lesznek többsègben)nem, a svájciak ellen azok koszovóiak meg albánok
ozibozi
több mint 9 éve
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
ozibozi
17 170
A nèmet mester karmàja nèmeteket igèr (nèmet-svàjci-török csoport lesz, ahol a nèzőtèren mindig a török drukkerek lesznek többsègben)
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Remélem decemberben mindenki visszakeresi majd a hsz-ét a sorsolás után és hátbaveri magát minden találatnál.Én úgy tudtam a győztes nevét Höri megemlíti élő adásban.
Höri
több mint 9 éve
Remélem decemberben mindenki visszakeresi majd a hsz-ét a sorsolás után és hátbaveri magát minden találatnál.