NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 8 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 478 — Keep pounding
Portugál, olasz, északír.
De nagyon fasza várni egy sorsolást, remélem a következőre nem kell megint 30 évet várni.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 326
Fantasztikus, ahogy ott ül Kleinheisler a stúdióban, Videoton logóval a pólóján

"Álomsorsolás": Portugália, Svájc, Magyarország, Albánia
Rémálom: Németország, Oroszország, Magyarország, Izland

Szerkesztette: Kampman
több mint 8 éve
alatriste Green Bay Packers 11 308 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Apa gyere kezdődik!

Liverpool Fc
több mint 8 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
Csak a franciakat ne a tobbi mind1

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 8 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
mindenképpen legyen egy nagy nemzet is. inkább mulatnék a fanzone-ban angolokkal, spanyolokkal, németekkel mint belgákkal pl.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 8 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 309 — Je suis kobranadrág
Nah az én tippem mára:

Belgium, Ukrajna, Mi, Törökország
több mint 8 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Röviden összefoglalva: ahol európai kupa a cél és odaigazol, ott rövid időn összeomlás van vagy füstbe megy a terv.
Egyébként én tartom azt, hogy a "nép" is rendesen félre lett vezetve anno az átigazolásoknál. A sport(bulvár)média dobálta találomra a nagy neveket, miközben komolyan az Anzsi, DM és most a Bursaspor gondolta csak a szerződtetését. Persze a kitűzött kattintásszám megvolt, ráadásul lehet adni az embereknek egy rágható csontot és lehet pénzéhesként bemutatni az akkori legjobb magyar játékost. Az meg mellékes, hogy élő szerződés esetén a klubbal kell előbb tárgyalni és ha az rábólint, utána a kiszemelttel.
Dzsudzsi nagy peche szerintem az volt, hogy a PSV csődközelbe került és el kellett adni, komoly csapatba esélye nem volt bekerülni, a többieknek vélhetően egy nem komplex játékost nem érte meg leigazolni annyiért, így maradt a mesterségesen felpumpált kamuklub az Anzsi. A peremvidékről meg persze már nem volt visszatérés és szintén a legmagasabb ár döntött a csődbe jutott Anzsinál, így lett a DM. A moszkvai bukás után meg egyértelműen nem volt halvány esély sem értelmes csapatra, szerintem a Hertánál sem gondolták komolyan a szerződtetését (ingyen nem adták, fizetni meg nem volt hajlandóság Berlinben) és így maradt egyedüliként a török ajánlat. Mondjuk a mai napig nem értem, hogy hogy lehetett elhinni, hogy kellhet a Serie A topklubjainak valamelyikébe vagy a Poolba (vagy bármely más neves csapatba).

Szerkesztette: Tony
több mint 8 éve
YoungZeeZee 8 561
dzsuzsakot a penz is motivalta anno.Nem is kicsit,de csobe is huztak. Anzsinal beigertek bl gyoztes csapat epiteset jottek jatekosok majd fel ev utan a penzcsap elzarva.A DinsmonL is cel europa lehetett....most a buktaspor is europat tuzte ki celul aztan mar sehol sincsenek.
több mint 8 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
Már nem csak azt kell nézni az EB sorsoláson, hogy kiket sorsolnak a csoportunkba, hanem azt is hogy melyik betűvel ellátott csoportba kerülünk...

#bestproblemoftheyear

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 752
mi meg szenvedünk a Sion ellen
Negritis
ezek a tét nélküli meccsek már csak ilyenek. az egyetlen ami számít, hogy nem sérült meg senki.
több mint 8 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 107 — The Mathematician
reált kizárták

mi meg szenvedünk a Sion ellen

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 24 948 — nabege2@yahoo.com
amatőr Leverkusen, kihagynak egy rahedli helyzetet, simán továbbmehettek volna...

londoni ágyusoknak viszont gratula, mert idegenben szépen továbbjátszották magukat
több mint 8 éve
alatriste Green Bay Packers 11 308 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Sturridge most váltson sportot, és menjen el sakkozni. mindenkinek jobb lenne.
Mikey
igazából csak angliában lefőtt neki a kávé
nem bírja azt a "keménységet"/tempót egészségesen
Negritis
mit nem bír? a futást?
anyám, ennél még jó öreg Miles Austin is többet töltött a pályán, pedig ő már akkor meghúzta a hamstringjét, amikor belépett az öltözőbe...
slowmotion
Sturridge klasszis, sérülés miatt lehetetlen rá építeni.
Benteke jó játékos, de rendszeridegen,
Ings ügyes, de semmi extra, sérült.
Origi nagy potenciál, túl fiatal első számú csatári terhelésre.
Firmino jó, posztidegen a csatárszerepkör neki (egyszer egyszer jó, de nem egész szezonra).

Liverpool Fc
több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 636 — Cowboys fan
Mikey
Negritis
mit nem bír? a futást?
anyám, ennél még jó öreg Miles Austin is többet töltött a pályán, pedig ő már akkor meghúzta a hamstringjét, amikor belépett az öltözőbe...
több mint 8 éve
Mikey

több mint 8 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 752

Szerkesztette: Mikey
több mint 8 éve
miért, PL-t nyer az MU?
slowmotion
hát az esély megvan rá és nagyon nincsenek is lemaradva
fogalmazzunk úgy, hogy a MU-nak jóval nagyobb az esélye a PL győzelemre, mint a Chelseanek😊
NB2
na ez az utóbbi mondat mindenképpen igaz, azt aláírom.
több mint 8 éve
miért, PL-t nyer az MU?
slowmotion
hát az esély megvan rá és nagyon nincsenek is lemaradva
fogalmazzunk úgy, hogy a MU-nak jóval nagyobb az esélye a PL győzelemre, mint a Chelseanek😊
több mint 8 éve
Aki erti, hogy lvg miert Matat, a csapat legjobbjat cserelte le, az legyszi magyarazza mar el.

Komolyan nem eleg ez a rengeteg serules, meg a maradek normalis jatekost is lecsereli ez a f*sz..
dugo93
Byron Scottal tartanak szeánszokat

több mint 8 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
Ez a VW - MU meccs igen fordulatos.
Hanni
rohadt nagy volt, főleg egyszerre a PSV-CSZKA meccsel
én kapcsolgattam, láttam a tizit, láttam a holland egyenlítőt, láttam a német öngólt, a német gólt és a hollandot győztest
az egész BL-ben az utsó forduló ér valamit😊 plusz ez a csoport tiszta NFC East 😀

mégvalami: Van Gaalt nem rúgják ki, mert ha PL-t nyer a MU, az azért gyógyír lesz
NB2
miért, PL-t nyer az MU?
slowmotion
persze, a télen még elköltenek vagy 250M fontot és simán

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
Hanni
én kapcsolgattam, láttam a tizit, láttam a holland egyenlítőt, láttam a német öngólt, a német gólt és a hollandot győztest
az egész BL-ben az utsó forduló ér valamit😊 plusz ez a csoport tiszta NFC East 😀

mégvalami: Van Gaalt nem rúgják ki, mert ha PL-t nyer a MU, az azért gyógyír lesz
NB2
miért, PL-t nyer az MU?
több mint 8 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 229
Aki erti, hogy lvg miert Matat, a csapat legjobbjat cserelte le, az legyszi magyarazza mar el.

Komolyan nem eleg ez a rengeteg serules, meg a maradek normalis jatekost is lecsereli ez a f*sz..

több mint 8 éve
Hanni

Szerkesztette: NB2
több mint 8 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 309 — Je suis kobranadrág
több mint 8 éve
peach Atlanta Falcons 14 858 — a new hope (again)
 www.csakfoci.hu/kulfold/vilagfoci/node/204991
NB2
Se pina, se csöcs. Nincs itt semmi érdekes.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...