NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
Portugál, olasz, északír.De nagyon fasza várni egy sorsolást, remélem a következőre nem kell megint 30 évet várni.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Apa gyere kezdődik!
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Csak a franciakat ne a tobbi mind1
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 8 éve
mindenképpen legyen egy nagy nemzet is. inkább mulatnék a fanzone-ban angolokkal, spanyolokkal, németekkel mint belgákkal pl.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 8 éve
Nah az én tippem mára:Belgium, Ukrajna, Mi, Törökország
több mint 8 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Röviden összefoglalva: ahol európai kupa a cél és odaigazol, ott rövid időn összeomlás van vagy füstbe megy a terv. Egyébként én tartom azt, hogy a "nép" is rendesen félre lett vezetve anno az átigazolásoknál. A sport(bulvár)média dobálta találomra a nagy neveket, miközben komolyan az Anzsi, DM és most a Bursaspor gondolta csak a szerződtetését. Persze a kitűzött kattintásszám megvolt, ráadásul lehet adni az embereknek egy rágható csontot és lehet pénzéhesként bemutatni az akkori legjobb magyar játékost. Az meg mellékes, hogy élő szerződés esetén a klubbal kell előbb tárgyalni és ha az rábólint, utána a kiszemelttel.
Dzsudzsi nagy peche szerintem az volt, hogy a PSV csődközelbe került és el kellett adni, komoly csapatba esélye nem volt bekerülni, a többieknek vélhetően egy nem komplex játékost nem érte meg leigazolni annyiért, így maradt a mesterségesen felpumpált kamuklub az Anzsi. A peremvidékről meg persze már nem volt visszatérés és szintén a legmagasabb ár döntött a csődbe jutott Anzsinál, így lett a DM. A moszkvai bukás után meg egyértelműen nem volt halvány esély sem értelmes csapatra, szerintem a Hertánál sem gondolták komolyan a szerződtetését (ingyen nem adták, fizetni meg nem volt hajlandóság Berlinben) és így maradt egyedüliként a török ajánlat. Mondjuk a mai napig nem értem, hogy hogy lehetett elhinni, hogy kellhet a Serie A topklubjainak valamelyikébe vagy a Poolba (vagy bármely más neves csapatba).
Szerkesztette: Tony
több mint 8 éve
YoungZeeZee
8 561
dzsuzsakot a penz is motivalta anno.Nem is kicsit,de csobe is huztak. Anzsinal beigertek bl gyoztes csapat epiteset jottek jatekosok majd fel ev utan a penzcsap elzarva.A DinsmonL is cel europa lehetett....most a buktaspor is europat tuzte ki celul aztan mar sehol sincsenek.
több mint 8 éve
Már nem csak azt kell nézni az EB sorsoláson, hogy kiket sorsolnak a csoportunkba, hanem azt is hogy melyik betűvel ellátott csoportba kerülünk...#bestproblemoftheyear
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
Mikey
18 752
mi meg szenvedünk a Sion ellenezek a tét nélküli meccsek már csak ilyenek. az egyetlen ami számít, hogy nem sérült meg senki.
Negritis
több mint 8 éve
reált kizártákmi meg szenvedünk a Sion ellen
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
amatőr Leverkusen, kihagynak egy rahedli helyzetet, simán továbbmehettek volna...londoni ágyusoknak viszont gratula, mert idegenben szépen továbbjátszották magukat
több mint 8 éve
Sturridge klasszis, sérülés miatt lehetetlen rá építeni.mit nem bír? a futást?Sturridge most váltson sportot, és menjen el sakkozni. mindenkinek jobb lenne.igazából csak angliában lefőtt neki a kávé
Mikey
nem bírja azt a "keménységet"/tempót egészségesen
Negritis
anyám, ennél még jó öreg Miles Austin is többet töltött a pályán, pedig ő már akkor meghúzta a hamstringjét, amikor belépett az öltözőbe...
slowmotion
Benteke jó játékos, de rendszeridegen,
Ings ügyes, de semmi extra, sérült.
Origi nagy potenciál, túl fiatal első számú csatári terhelésre.
Firmino jó, posztidegen a csatárszerepkör neki (egyszer egyszer jó, de nem egész szezonra).
Liverpool Fc
több mint 8 éve
mit nem bír? a futást?Sturridge most váltson sportot, és menjen el sakkozni. mindenkinek jobb lenne.igazából csak angliában lefőtt neki a kávé
Mikey
Negritis
anyám, ennél még jó öreg Miles Austin is többet töltött a pályán, pedig ő már akkor meghúzta a hamstringjét, amikor belépett az öltözőbe...
több mint 8 éve
Sturridge most váltson sportot, és menjen el sakkozni. mindenkinek jobb lenne.igazából csak angliában lefőtt neki a kávé
Mikey
több mint 8 éve
na ez az utóbbi mondat mindenképpen igaz, azt aláírom.miért, PL-t nyer az MU?hát az esély megvan rá és nagyon nincsenek is lemaradva
slowmotion
fogalmazzunk úgy, hogy a MU-nak jóval nagyobb az esélye a PL győzelemre, mint a Chelseanek😊
NB2
több mint 8 éve
miért, PL-t nyer az MU?hát az esély megvan rá és nagyon nincsenek is lemaradva
slowmotion
fogalmazzunk úgy, hogy a MU-nak jóval nagyobb az esélye a PL győzelemre, mint a Chelseanek😊
több mint 8 éve
Aki erti, hogy lvg miert Matat, a csapat legjobbjat cserelte le, az legyszi magyarazza mar el.Byron Scottal tartanak szeánszokat
Komolyan nem eleg ez a rengeteg serules, meg a maradek normalis jatekost is lecsereli ez a f*sz..
dugo93
több mint 8 éve
persze, a télen még elköltenek vagy 250M fontot és simánmiért, PL-t nyer az MU?Ez a VW - MU meccs igen fordulatos.rohadt nagy volt, főleg egyszerre a PSV-CSZKA meccsel
Hanni
én kapcsolgattam, láttam a tizit, láttam a holland egyenlítőt, láttam a német öngólt, a német gólt és a hollandot győztest
az egész BL-ben az utsó forduló ér valamit😊 plusz ez a csoport tiszta NFC East 😀
mégvalami: Van Gaalt nem rúgják ki, mert ha PL-t nyer a MU, az azért gyógyír lesz
NB2
slowmotion
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
miért, PL-t nyer az MU?Ez a VW - MU meccs igen fordulatos.rohadt nagy volt, főleg egyszerre a PSV-CSZKA meccsel
Hanni
én kapcsolgattam, láttam a tizit, láttam a holland egyenlítőt, láttam a német öngólt, a német gólt és a hollandot győztest
az egész BL-ben az utsó forduló ér valamit😊 plusz ez a csoport tiszta NFC East 😀
mégvalami: Van Gaalt nem rúgják ki, mert ha PL-t nyer a MU, az azért gyógyír lesz
NB2
több mint 8 éve
dugo93
4 229
Aki erti, hogy lvg miert Matat, a csapat legjobbjat cserelte le, az legyszi magyarazza mar el.Komolyan nem eleg ez a rengeteg serules, meg a maradek normalis jatekost is lecsereli ez a f*sz..
több mint 8 éve
Ez a VW - MU meccs igen fordulatos.rohadt nagy volt, főleg egyszerre a PSV-CSZKA meccsel
Hanni
Szerkesztette: NB2
több mint 8 éve
Ez a VW - MU meccs igen fordulatos.
több mint 8 éve
www.csakfoci.hu/kulfold/vilagfoci/node/204991Se pina, se csöcs. Nincs itt semmi érdekes.
NB2
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...