Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Így van esély, hogy bajnokok leszünk. Így van esély, hogy a legénybúcsúmon leszünk bajnokok. Csak ne húzzuk az esküvőig. 😀
több mint 5 éve

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Mindenkinek van egy ilyen MU/Chelsea/Arsenal drukker haverja szerintem.jaja egyik legjobb barátom pool drukker, imádom szívni a vérét. bár könnyebb volt, mikor Flanaganek, Ngogok meg Andy Carollok kergették a bőrt.Toptrollkomment 🤣🤣🤣ha nem lett volna szünet akkor sztem a City lendületből megelőzte volna a poolt 😊 most már így könnyű.Ezt már a Mets se tudná elrontani.Június 17-én folytatódik a Premier League.csak ne nyomjunk egy Mets-et
A végén még tényleg bajnokok leszünk. 😊
Mikey
slowmotion
Kampman
csebi
Szerencsétlenek végre megnyerik a PLt erre ezt fogja mindenki mondani, meg inkább mindenkinek a virus fog beugrani
davemayer
csebi
Tinédzser korom egyik legjobb pillanata volt, amikor 2 ilyen mentalitású United drukker haverommal néztünk együtt egy rangadót 2009 márciusában.
A mai napig örök emlék mind a 4 😀
- Ahogy Vidic próbál versenyt futni El Ninoval
- SteveG tizi utáni csókja a kamerába
- Aurélio szabiból amire vdS el se tudott vetődni
- De a hab a tortán Pepe Reina gólpassza lett kirúgásból az élete megmozdulását véghezvívő Dossenanak.

Liverpool Fc
több mint 5 éve
de azért üti még a kutyát, csak most Sztivi alatt. ugyanitt Defoe a második legeredményesebb csatár 36 évesen, muhaha.Flano még nem is volt annyira kutyauto mint mondjuk Poulsen 😊jaja egyik legjobb barátom pool drukker, imádom szívni a vérét. bár könnyebb volt, mikor Flanaganek, Ngogok meg Andy Carollok kergették a bőrt.Toptrollkomment 🤣🤣🤣ha nem lett volna szünet akkor sztem a City lendületből megelőzte volna a poolt 😊 most már így könnyű.Ezt már a Mets se tudná elrontani.Június 17-én folytatódik a Premier League.csak ne nyomjunk egy Mets-et
Mikey
slowmotion
Kampman
csebi
Szerencsétlenek végre megnyerik a PLt erre ezt fogja mindenki mondani, meg inkább mindenkinek a virus fog beugrani
davemayer
csebi
Negritis
több mint 5 éve
Flano még nem is volt annyira kutyauto mint mondjuk Poulsen 😊jaja egyik legjobb barátom pool drukker, imádom szívni a vérét. bár könnyebb volt, mikor Flanaganek, Ngogok meg Andy Carollok kergették a bőrt.Toptrollkomment 🤣🤣🤣ha nem lett volna szünet akkor sztem a City lendületből megelőzte volna a poolt 😊 most már így könnyű.Ezt már a Mets se tudná elrontani.Június 17-én folytatódik a Premier League.csak ne nyomjunk egy Mets-et
Mikey
slowmotion
Kampman
csebi
davemayer
csebi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
jaja egyik legjobb barátom pool drukker, imádom szívni a vérét. bár könnyebb volt, mikor Flanaganek, Ngogok meg Andy Carollok kergették a bőrt.Toptrollkomment 🤣🤣🤣ha nem lett volna szünet akkor sztem a City lendületből megelőzte volna a poolt 😊 most már így könnyű.Ezt már a Mets se tudná elrontani.Június 17-én folytatódik a Premier League.csak ne nyomjunk egy Mets-et
Mikey
slowmotion
Kampman
csebi
davemayer
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
amúgy biztosan ezért, hogy Szijjártó meg Tállai maszk nélkül tolhassa a VIPben.Az egész NB 1 egy hülyeség ezzel a 3 fordulóval, szóval miért lenne ez máskéntSzerdán kupadöntő, alapvetően emiatt hozták meg szerintem a döntést
ozibozi
Viccen kívül ki is megyek így rá, ha már az új puskásban lesz, hely jut bőven mindenkinek
r.baggio
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
ebben azért nem lennék biztos...A mostani Fradi összekaparna annyi pontot a PLben is akár amennyi még kell a pool bajnoki címéhezmaradjunk annyiban hogy nem precedens nélküli nyert pozícióból elcsúszni a végénToptrollkomment 🤣🤣🤣ha nem lett volna szünet akkor sztem a City lendületből megelőzte volna a poolt 😊 most már így könnyű.Ezt már a Mets se tudná elrontani.Június 17-én folytatódik a Premier League.csak ne nyomjunk egy Mets-et
Mikey
slowmotion
Kampman
csebi
davemayer
Negritis
davemayer
több mint 5 éve
A mostani Fradi összekaparna annyi pontot a PLben is akár amennyi még kell a pool bajnoki címéhezmaradjunk annyiban hogy nem precedens nélküli nyert pozícióból elcsúszni a végénToptrollkomment 🤣🤣🤣ha nem lett volna szünet akkor sztem a City lendületből megelőzte volna a poolt 😊 most már így könnyű.Ezt már a Mets se tudná elrontani.Június 17-én folytatódik a Premier League.csak ne nyomjunk egy Mets-et
Mikey
slowmotion
Kampman
csebi
davemayer
Negritis
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
A Leedset és a Liverpoolt utálják a legjobban a szurkolókSok irigy köcsög 😀
www.origo.hu/sport/futball/20200528-angol-foci-a-leedset-es-a-liverpoolt-utaljak-a-legjobban-a-szurkolok.html?utm_source=hirkereso
ozibozi
Remélem lesz tényleg játék és feljutunk végre.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
A Leedset és a Liverpoolt utálják a legjobban a szurkolókwww.origo.hu/sport/futball/20200528-angol-foci-a-leedset-es-a-liverpoolt-utaljak-a-legjobban-a-szurkolok.html?utm_source=hirkereso
több mint 5 éve
Az egész NB 1 egy hülyeség ezzel a 3 fordulóval, szóval miért lenne ez máskéntSzerdán kupadöntő, alapvetően emiatt hozták meg szerintem a döntést
ozibozi
Viccen kívül ki is megyek így rá, ha már az új puskásban lesz, hely jut bőven mindenkinek

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Tényleg már csak matematikai esély van rámaradjunk annyiban hogy nem precedens nélküli nyert pozícióból elcsúszni a végénToptrollkomment 🤣🤣🤣ha nem lett volna szünet akkor sztem a City lendületből megelőzte volna a poolt 😊 most már így könnyű.Ezt már a Mets se tudná elrontani.Június 17-én folytatódik a Premier League.csak ne nyomjunk egy Mets-et
Mikey
slowmotion
Kampman
csebi
davemayer
Negritis
több mint 5 éve
maradjunk annyiban hogy nem precedens nélküli nyert pozícióból elcsúszni a végénToptrollkomment 🤣🤣🤣ha nem lett volna szünet akkor sztem a City lendületből megelőzte volna a poolt 😊 most már így könnyű.Ezt már a Mets se tudná elrontani.Június 17-én folytatódik a Premier League.csak ne nyomjunk egy Mets-et
Mikey
slowmotion
Kampman
csebi
davemayer
több mint 5 éve
Toptrollkomment 🤣🤣🤣ha nem lett volna szünet akkor sztem a City lendületből megelőzte volna a poolt 😊 most már így könnyű.Ezt már a Mets se tudná elrontani.Június 17-én folytatódik a Premier League.csak ne nyomjunk egy Mets-et
Mikey
slowmotion
Kampman
csebi
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
ha nem lett volna szünet akkor sztem a City lendületből megelőzte volna a poolt 😊 most már így könnyű.Ezt már a Mets se tudná elrontani.Június 17-én folytatódik a Premier League.csak ne nyomjunk egy Mets-et
Mikey
slowmotion
Kampman
több mint 5 éve
Ezt már a Mets se tudná elrontani.Június 17-én folytatódik a Premier League.csak ne nyomjunk egy Mets-et
Mikey
slowmotion
több mint 5 éve
Június 17-én folytatódik a Premier League.csak ne nyomjunk egy Mets-et
Mikey
Szerkesztette: slowmotion
több mint 5 éve
én továbbra is aggódok mi leszJúnius 17-én folytatódik a Premier League.Kár, vicces lett volna ha azt mondják hogy akkor lehet jövőre újra próbálkozni 🤣
Mikey
Komolyra fordítva a szót remélem gyorsan lezavarják, én igazából arra leszek kivancsi hogy mikor lesznek ujra nemzetközi meccsek, mert annak hogy országok csapatai között meccseket lehessen újra rendezni ahhoz azért csak kell vmi fajta vírusmentesség.
davemayer
több mint 5 éve
Június 17-én folytatódik a Premier League.Kár, vicces lett volna ha azt mondják hogy akkor lehet jövőre újra próbálkozni 🤣
Mikey
Komolyra fordítva a szót remélem gyorsan lezavarják, én igazából arra leszek kivancsi hogy mikor lesznek ujra nemzetközi meccsek, mert annak hogy országok csapatai között meccseket lehessen újra rendezni ahhoz azért csak kell vmi fajta vírusmentesség.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Senkiben sem bízom 😁🤣Úgy látom a dán bajnokság is újraindul.Azok még az O betűt is áthúzzák. Te megbíznál az ilyenekben?😀
warr_b
Vrij6

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Június 17-én folytatódik a Premier League.A végén még tényleg bajnokok leszünk. 😊
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Úgy látom a dán bajnokság is újraindul.Azok még az O betűt is áthúzzák. Te megbíznál az ilyenekben?😀
warr_b
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Az egész NB 1 egy hülyeség ezzel a 3 fordulóval, szóval miért lenne ez másként
több mint 5 éve
index.hu/sport/futball/2020/05/28/nb_i_nezok_ujrakezdes_mlsz/mert az is.
totál hülyeségnek érzem
NB2