Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Kleini piros az 56.percben😀Addig 2-0-ra mentek, most 2-2, ha kikapnak nem lennék a helyében...
több mint 5 éve
Tökmagot szerencsére sikerült rávenni, hogy az üzenetet át lehet adni mezlevétel nélkül is 😊
több mint 5 éve
Grat Honvéd. Szép W, Lanza (és 25 percig Kamber) nélkül. A végén kiderül, hogy Pisont István tényleg a legnagyobb király még a kispadon is. 😊 Nem baj, Kamber majd ha idősebb lesz kinövi ezt. 😊Annyira bírom, amikor valakit úgy állítanak ki második sárgával, hogy az első mezlevételért volt 😀ez csak egy fokkal kevésbé gáz annál, amikor a második sárgát kapja valaki mezlevételért
Kampman
slowmotion
több mint 5 éve
Annyira bírom, amikor valakit úgy állítanak ki második sárgával, hogy az első mezlevételért volt 😀ez csak egy fokkal kevésbé gáz annál, amikor a második sárgát kapja valaki mezlevételért
Kampman
több mint 5 éve
Annyira bírom, amikor valakit úgy állítanak ki második sárgával, hogy az első mezlevételért volt 😀
több mint 5 éve
vhol olvastam egy hosszabb elemzést az újpest játékáról az ftc alapján, ahol szépen levezették az új statisztikákkal (xG meg mittomén még mik), hogy rászolgáltak volna az x-re.Szerintem elfáradt ez a Vigne és Újpest kapcsolat is jó ideje.Sztem nem rossz edzo.kurva szar lehet 6 havonta kb uj kerettel nb1ezni es meg az eredmenyek is jottek.
Bírom amúgy a szerbet, sosem lát semmi...
“– Jogosnak érzi a kiállítást?
– Nem láttam, mi történt, így nem tudok állást foglalni.”
😀
#JC6
ZoliMP
amúgy a fenti nyilatkozatot sztem akkor mondja egy edző, ha nem ért egyet a döntéssel, de eltiltást sem akar kapni.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
A 94. percben mentettünk pontot az Energetik BGU ellen, 3-3... kezd unalmas lenni ez a sok döntetlen, toporgunk egy helyben...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 510
Szerintem elfáradt ez a Vigne és Újpest kapcsolat is jó ideje.Sztem nem rossz edzo.kurva szar lehet 6 havonta kb uj kerettel nb1ezni es meg az eredmenyek is jottek.
Bírom amúgy a szerbet, sosem lát semmi...
😀
#JC6
több mint 5 éve
Szerintem elfáradt ez a Vigne és Újpest kapcsolat is jó ideje.Bírom amúgy a szerbet, sosem lát semmi...
😀
több mint 5 éve
Nagyon úgy fest 🤣www.hatharom.com/2020/05/30/keressuk-magyarorszag-legutaltabb-csapatat-szavazasEzt ellenfél nélkül viszi a felcsút.
😁
warr_b
bcsarli

több mint 5 éve
www.hatharom.com/2020/05/30/keressuk-magyarorszag-legutaltabb-csapatat-szavazasEzt ellenfél nélkül viszi a felcsút.
😁
warr_b
több mint 5 éve
www.hatharom.com/2020/05/30/keressuk-magyarorszag-legutaltabb-csapatat-szavazas😁

több mint 5 éve
Mert mindig rá kell fogni valamire/valakire. 😉Engem nem zavar hogy nézik . Nekem is van biztos olyan tevékenységem amit más időelbaszásnak tart. De miért adjuk el úgy, mintha a ember fejéhez tartanának fegyvert? 😊Mindenki panaszkodik és ugyanúgy nézi... érthetetlen 😀A magyar embernek KELL az, hogy panaszkodhasson valami miatt. Teljesen mindegy mi, csak legyen valami. Ezért is nézik sokan.
Toca
Mikey
Azon szenvedünk , hogy egy meccsen szenvedünk ? 😀
Toca
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Engem nem zavar hogy nézik . Nekem is van biztos olyan tevékenységem amit más időelbaszásnak tart. De miért adjuk el úgy, mintha a ember fejéhez tartanának fegyvert? 😊Mindenki panaszkodik és ugyanúgy nézi... érthetetlen 😀A magyar embernek KELL az, hogy panaszkodhasson valami miatt. Teljesen mindegy mi, csak legyen valami. Ezért is nézik sokan.
Toca
Mikey
Azon szenvedünk , hogy egy meccsen szenvedünk ? 😀
több mint 5 éve
mikor fog amúgy folytatódni a BL, van már arról valami infó? mondjuk engem nem izgat annyira, gondolom nem fogunk 0-3-ról fordítani idegenben 😀 csak az országok közötti utazgatás nem tudom mennyire megengedettA Bayern amilyen formában van még a végén behuzza a BL-t is idénén tartok attól, hogy a szünet nem jön jól majd nekik. többi csapat lendületből jön (kivéve a PSG), míg a Bayernnek lesz vagy 3 hét pauza.
FLZOLI
csebi

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
ahogy Torrente mondta: ezek megszokásból panaszkodnak baszod.Mindenki panaszkodik és ugyanúgy nézi... érthetetlen 😀A magyar embernek KELL az, hogy panaszkodhasson valami miatt. Teljesen mindegy mi, csak legyen valami. Ezért is nézik sokan.
Toca
Mikey
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Mindenki panaszkodik és ugyanúgy nézi... érthetetlen 😀A magyar embernek KELL az, hogy panaszkodhasson valami miatt. Teljesen mindegy mi, csak legyen valami. Ezért is nézik sokan.
Toca
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Vajon tud ma nyerni a Belshina 😮Annyira jók vagyunk, hogy nem tudtunk... 😆
Heisman Trophy
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 510
Durva hogy "jugoszlaviaban" mennek a magyar meccsekén nem panaszkodok, de tény hogy általában nem is néztemEmberiség elleni bűntett ez a mennyei 😀Miért amúgy téged köteleznek rá? 😀
Bármit bevallanék csak ne kelljen még egyszer belenéznem se egyik meccsbe... 😀
#JC6
Mindenki panaszkodik és ugyanúgy nézi... érthetetlen 😀
De ha gondolod minden meccs előtt figyelmeztetlek, hogy ne nézd 😛, csak hogy ne érezd, hogy folyton ellened vagyok 😉
Toca
néha bele nézek 20-20 percbe és rájövök hogy ez még mindig szar
viszont engem nem a finanszírozás miatt látsz itt sírni csak (meg az ezzel elért eredmények)
a meccsek szinvonalával max memek formájában foglalkozok 😀
Negritis
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-ujabb-ot-orszagban-kozvetitik-a-magyar-bajnokikat-2764961
ez a kedvencem az nso-tol
"Az Arena Sport küldetésének tekinti, hogy mindig a lehető legjobb tartalmat garantálja azoknak, akik úgy döntöttek, hogy a szabadidejüket a sporttelevízió valamelyik csatornájának követésére szentelik. A külföldi labdarúgó-bajnokságok (Serie A, Ligue 1, Pro League) közvetítése mellett a csatorna a Bajnokok Ligája és az Európa-liga mérkőzéseinek közvetítési jogait is birtokolja, emellett kosárlabda-, valamint kézilabda-találkozókat is élőben közvetít." es az NB1
több mint 5 éve
én nem panaszkodok, de tény hogy általában nem is néztemEmberiség elleni bűntett ez a mennyei 😀Miért amúgy téged köteleznek rá? 😀
#JC6
De ha gondolod minden meccs előtt figyelmeztetlek, hogy ne nézd 😛, csak hogy ne érezd, hogy folyton ellened vagyok 😉
Toca
néha bele nézek 20-20 percbe és rájövök hogy ez még mindig szar
viszont engem nem a finanszírozás miatt látsz itt sírni csak (meg az ezzel elért eredmények)
a meccsek szinvonalával max memek formájában foglalkozok 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/futball-tudomany-muveszet-tanulmanykotetet-mutattak-be-a-puskas-akademian-2764939Remek közeg gyűlt össze, hogy megveregessék egymás vállát. Ezzel mi és a magyar foci is sokat nyert!!!
több mint 5 éve
Emberiség elleni bűntett ez a mennyei 😀Miért amúgy téged köteleznek rá? 😀
#JC6
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 510
A szatyor meg duborog.nagyon elkaptak a fonalat a fiuk.
több mint 5 éve
A Bayern amilyen formában van még a végén behuzza a BL-t is idénén tartok attól, hogy a szünet nem jön jól majd nekik. többi csapat lendületből jön (kivéve a PSG), míg a Bayernnek lesz vagy 3 hét pauza.
FLZOLI
több mint 5 éve
Emberiség elleni bűntett ez a mennyei 😀Pakson alapból lehetetlen jó hangulatú meccset játszani.
Bármit bevallanék csak ne kelljen még bele néznem se egyik meccsbe... 😀
#JC6