Soccer

41 feliratkozó

több mint 5 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 927
Kleini piros az 56.percben😀
Addig 2-0-ra mentek, most 2-2, ha kikapnak nem lennék a helyében...
több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 697
Tökmagot szerencsére sikerült rávenni, hogy az üzenetet át lehet adni mezlevétel nélkül is 😊

több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 823 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Grat Honvéd. Szép W, Lanza (és 25 percig Kamber) nélkül. A végén kiderül, hogy Pisont István tényleg a legnagyobb király még a kispadon is. 😊

Annyira bírom, amikor valakit úgy állítanak ki második sárgával, hogy az első mezlevételért volt 😀
Kampman
ez csak egy fokkal kevésbé gáz annál, amikor a második sárgát kapja valaki mezlevételért
slowmotion
Nem baj, Kamber majd ha idősebb lesz kinövi ezt. 😊
több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 294 — Cowboys fan
Annyira bírom, amikor valakit úgy állítanak ki második sárgával, hogy az első mezlevételért volt 😀
Kampman
ez csak egy fokkal kevésbé gáz annál, amikor a második sárgát kapja valaki mezlevételért
több mint 5 éve

több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 739 — Lucas Scott
Szerintem elfáradt ez a Vigne és Újpest kapcsolat is jó ideje.

Bírom amúgy a szerbet, sosem lát semmi...

“– Jogosnak érzi a kiállítást?
– Nem láttam, mi történt, így nem tudok állást foglalni.”

😀
#JC6
Sztem nem rossz edzo.kurva szar lehet 6 havonta kb uj kerettel nb1ezni es meg az eredmenyek is jottek.
ZoliMP
vhol olvastam egy hosszabb elemzést az újpest játékáról az ftc alapján, ahol szépen levezették az új statisztikákkal (xG meg mittomén még mik), hogy rászolgáltak volna az x-re.
amúgy a fenti nyilatkozatot sztem akkor mondja egy edző, ha nem ért egyet a döntéssel, de eltiltást sem akar kapni.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 114 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
A 94. percben mentettünk pontot az Energetik BGU ellen, 3-3... kezd unalmas lenni ez a sok döntetlen, toporgunk egy helyben...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 510

😀
#JC6
Sztem nem rossz edzo.kurva szar lehet 6 havonta kb uj kerettel nb1ezni es meg az eredmenyek is jottek.
több mint 5 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 927

😀
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 114 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 www.hatharom.com/2020/05/30/keressuk-magyarorszag-legutaltabb-csapatat-szavazas

😁
warr_b
Ezt ellenfél nélkül viszi a felcsút.
bcsarli
Nagyon úgy fest 🤣

több mint 5 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 389 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr

😁
warr_b
Ezt ellenfél nélkül viszi a felcsút.

több mint 5 éve

😁

több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 165
Mindenki panaszkodik és ugyanúgy nézi... érthetetlen 😀
Toca
A magyar embernek KELL az, hogy panaszkodhasson valami miatt. Teljesen mindegy mi, csak legyen valami. Ezért is nézik sokan.
Mikey
Engem nem zavar hogy nézik . Nekem is van biztos olyan tevékenységem amit más időelbaszásnak tart. De miért adjuk el úgy, mintha a ember fejéhez tartanának fegyvert? 😊
Azon szenvedünk , hogy egy meccsen szenvedünk ? 😀
Toca
Mert mindig rá kell fogni valamire/valakire. 😉

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Toca Minnesota Vikings 20 296 — Vikings fan
Toca
A magyar embernek KELL az, hogy panaszkodhasson valami miatt. Teljesen mindegy mi, csak legyen valami. Ezért is nézik sokan.
Mikey
Engem nem zavar hogy nézik . Nekem is van biztos olyan tevékenységem amit más időelbaszásnak tart. De miért adjuk el úgy, mintha a ember fejéhez tartanának fegyvert? 😊
Azon szenvedünk , hogy egy meccsen szenvedünk ? 😀
több mint 5 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 549 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
A Bayern amilyen formában van még a végén behuzza a BL-t is idén
FLZOLI
én tartok attól, hogy a szünet nem jön jól majd nekik. többi csapat lendületből jön (kivéve a PSG), míg a Bayernnek lesz vagy 3 hét pauza.
csebi
mikor fog amúgy folytatódni a BL, van már arról valami infó? mondjuk engem nem izgat annyira, gondolom nem fogunk 0-3-ról fordítani idegenben 😀 csak az országok közötti utazgatás nem tudom mennyire megengedett

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
Toca
Mikey
ahogy Torrente mondta: ezek megszokásból panaszkodnak baszod.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 165
Toca

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Fattyu New Orleans Saints 2 072
Vajon tud ma nyerni a Belshina 😮
Heisman Trophy
Annyira jók vagyunk, hogy nem tudtunk... 😆

több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 510
Emberiség elleni bűntett ez a mennyei 😀
Bármit bevallanék csak ne kelljen még egyszer belenéznem se egyik meccsbe... 😀
#JC6
Miért amúgy téged köteleznek rá? 😀
De ha gondolod minden meccs előtt figyelmeztetlek, hogy ne nézd 😛, csak hogy ne érezd, hogy folyton ellened vagyok 😉
Toca
én nem panaszkodok, de tény hogy általában nem is néztem
néha bele nézek 20-20 percbe és rájövök hogy ez még mindig szar
viszont engem nem a finanszírozás miatt látsz itt sírni csak (meg az ezzel elért eredmények)
a meccsek szinvonalával max memek formájában foglalkozok 😀
Negritis
Durva hogy "jugoszlaviaban" mennek a magyar meccsek

www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-ujabb-ot-orszagban-kozvetitik-a-magyar-bajnokikat-2764961

ez a kedvencem az nso-tol
"Az Arena Sport küldetésének tekinti, hogy mindig a lehető legjobb tartalmat garantálja azoknak, akik úgy döntöttek, hogy a szabadidejüket a sporttelevízió valamelyik csatornájának követésére szentelik. A külföldi labdarúgó-bajnokságok (Serie A, Ligue 1, Pro League) közvetítése mellett a csatorna a Bajnokok Ligája és az Európa-liga mérkőzéseinek közvetítési jogait is birtokolja, emellett kosárlabda-, valamint kézilabda-találkozókat is élőben közvetít." es az NB1
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 668 — The Mathematician
#JC6
De ha gondolod minden meccs előtt figyelmeztetlek, hogy ne nézd 😛, csak hogy ne érezd, hogy folyton ellened vagyok 😉
Toca
én nem panaszkodok, de tény hogy általában nem is néztem
néha bele nézek 20-20 percbe és rájövök hogy ez még mindig szar
viszont engem nem a finanszírozás miatt látsz itt sírni csak (meg az ezzel elért eredmények)
a meccsek szinvonalával max memek formájában foglalkozok 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
 m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/futball-tudomany-muveszet-tanulmanykotetet-mutattak-be-a-puskas-akademian-2764939

Remek közeg gyűlt össze, hogy megveregessék egymás vállát. Ezzel mi és a magyar foci is sokat nyert!!!
több mint 5 éve
#JC6
több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 510
A szatyor meg duborog.nagyon elkaptak a fonalat a fiuk.
több mint 5 éve
A Bayern amilyen formában van még a végén behuzza a BL-t is idén
FLZOLI
én tartok attól, hogy a szünet nem jön jól majd nekik. többi csapat lendületből jön (kivéve a PSG), míg a Bayernnek lesz vagy 3 hét pauza.

több mint 5 éve
Bármit bevallanék csak ne kelljen még bele néznem se egyik meccsbe... 😀
#JC6
Pakson alapból lehetetlen jó hangulatú meccset játszani.