Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
Nekem tetszik ez a csoport,ezen a szinten sokkal "gyengébbet" nem kaphattnk volna szerintem.Az első kalapból én pont a Portugálokat szerettem volna, mert onnan talán ők a leggyengébbek. A 4. kalapból mondjuk én pont Izlandot tartottam a legerősebbnek, nah de sebaj. 😀
A 2. kalapban meg az olasz-orosz kettőst akartam, hogy elkerüljük a sorsoláskor.
Szóval én maximálisan elégedett vagyok.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
Amúgy arról még nem volt szó, de azzal, hogy az F csoportba kerültünk, ha úgy alakul, jó eséllyel tudni fogjuk, milyen eredmény kell majd az utolsó fordulóban, hogy a 4 legjobb csoport harmadik valamelyike mi lehessünk.Mond ezt a portugáloknak.
gabokocka
6 ponttal mi már nyugodtan focizhatunk akkor. (:
több mint 8 éve
jó eséllyel egy győzelem elég lehet a továbbjutáshoz amúgyMég 2 pont is, -1 -es gólkülönbséggel.
más kérdés hogy egyik meccsen se mondanám h 50%nál több esélyünk van jelenleg
Negritis
több mint 8 éve
jó eséllyel egy győzelem elég lehet a továbbjutáshoz amúgymás kérdés hogy egyik meccsen se mondanám h 50%nál több esélyünk van jelenleg
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
www.facebook.com/deportes13/videos/874200605951557Sose voltam se Barcas se Reálos, de ezt az ember a mai napig imádom!
Ilyen egy igazi sportember.
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Amúgy arról még nem volt szó, de azzal, hogy az F csoportba kerültünk, ha úgy alakul, jó eséllyel tudni fogjuk, milyen eredmény kell majd az utolsó fordulóban, hogy a 4 legjobb csoport harmadik valamelyike mi lehessünk.Én ezt most megmondom: győzni kell. 😉
gabokocka
több mint 8 éve
Amúgy arról még nem volt szó, de azzal, hogy az F csoportba kerültünk, ha úgy alakul, jó eséllyel tudni fogjuk, milyen eredmény kell majd az utolsó fordulóban, hogy a 4 legjobb csoport harmadik valamelyike mi lehessünk.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Josszi
3 367
Előre félek mekkora turbómagyarsági '48-as kérdést fognak felépíteni erre a meccsre.Ja ja... mar keszulnek a Haynau = kakszakör polok
Hanni
The Amazing Racoon
több mint 8 éve
Sokat elmond a mennyei színvonaláról, hogy miután szisztematikusan tönkretették magukat és kvázi 2 hónap "előnyt" adtak az ellenfeleknek, simán be fognak jönni dobogós helyre.Ez nem a Seahawks topic
Kampman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Josszi
3 367
valaki fejtse már meg, Matyi a labanc szövkapot németül interjúvolta, most meg Storckkal angolul...he?Angolul mindenki beszel idehaza, a nemet csak most terjed.. 😉
petey
The Amazing Racoon
több mint 8 éve
Kampman
28 326
az megvan, hogy a Vidi a 3.?Sokat elmond a mennyei színvonaláról, hogy miután szisztematikusan tönkretették magukat és kvázi 2 hónap "előnyt" adtak az ellenfeleknek, simán be fognak jönni dobogós helyre.
(3 hónapja megjósoltam, hogy így lesz)
NB2
Meg az is, hogy a toronymagasan kiemelkedő Fradit a BL 2. selejtezőkörében megint el fogja kapni egy közepesen motivált bosnyák/montenegrói/moldáv csapat
több mint 8 éve
ezért kellett volna az A csoportba kerülni 😊www.reddit.com/r/soccer/comments/3vsq8d/european_championships_is_unbalanced_the_group/
több mint 8 éve
Na megint sikerült balhézni egyet a lepedéknek. Szurkolói kultúra, meg hangulat. Az
több mint 8 éve
az megvan, hogy a Vidi a 3.?(3 hónapja megjósoltam, hogy így lesz)
fradistákat nem irigylem, pont a Grupiban és pont a lilák és még Böde is...
több mint 8 éve
reggel a fradi pályán dolgoztam, most meg idén először kikapnak hazai pályán? szívesen 😊nekünk meg mióta ott volt a céges kariparti, azóta pontot se tudnak szerezni ott.
Löfli
pedig le se hánytam a füvet...
Bödének meg jobbulást, az ilyen sérülés akkor is kurva szar, ha nem szakad szalag.
több mint 8 éve
valaki fejtse már meg, Matyi a labanc szövkapot németül interjúvolta, most meg Storckkal angolul...he?
több mint 8 éve
reggel a fradi pályán dolgoztam, most meg idén először kikapnak hazai pályán? szívesen 😊Majd szólunk, hogy legközelebb mikor kell menned 😃
Löfli
több mint 8 éve
reggel a fradi pályán dolgoztam, most meg idén először kikapnak hazai pályán? szívesen 😊
több mint 8 éve
Kampman
28 326
Olaszul készítenek interjút egy némettel Magyarországon, okéAki egyébként angolul is beszél
Jakehomer
több mint 8 éve
VÉÉÉGREE!
több mint 8 éve
Olaszul készítenek interjút egy némettel Magyarországon, oké
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Kampman
28 326
Böde nagyon randa sérülést szedett össze, ebből neki nem lesz EB.img.index.hu/imgfrm/0/3/2/2/THM_0013390322.jpg
Szerkesztette: Kampman
több mint 8 éve
Tibi atya megmontaés Nagyarország jó helyen 😀
Trollfociév
P ortugália
I zland
A usztria
Egészségtekre!
sutianap
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Csak azt szeretném hogy Kassai neve ne is merülhessen fel az eb-döntő kapcsán a nemzetisége miatt 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal