Soccer

41 feliratkozó

több mint 5 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 778 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Jó hát két elit védővel könnyű

több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 697
Ria ria Mezőkövesd! Itt élek már 2 éve de mostanáig kellett várni amíg először megnézem legalább tévén a csapatot. 😀
Szerintem bő 10 év után nézek direkt elejétől a végéig magyar bajnoki vagy kupa meccset.

Vírus...
alatriste
Most kezdődik csak a dömping, két hét múlva már Felcsút meccseket fogsz nézni, Turul-mezben!!!

több mint 5 éve
alatriste Green Bay Packers 11 852 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Ria ria Mezőkövesd! Itt élek már 2 éve de mostanáig kellett várni amíg először megnézem legalább tévén a csapatot. 😀
Szerintem bő 10 év után nézek direkt elejétől a végéig magyar bajnoki vagy kupa meccset.

Vírus...

Liverpool Fc
több mint 5 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 350 — beers & Packers
Oké, de az nem kifejezetten egy klubhoz kötődik... Mindig tanul az ember.
nagylaza
a YNWA-t sem kimondottan a Liverpoolnak szerezték, ezért se "sajátíthatták" ki
csak annyira, mint pl. a "Take me home, country roads" a West Virginiához
r.baggio
Hát ez baromi érdekes. Ma már nem éltem hiába:
 hu.wikipedia.org/wiki/You%E2%80%99ll_Never_Walk_Alone
több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 863 — no es importante
nagylaza
a YNWA-t sem kimondottan a Liverpoolnak szerezték, ezért se "sajátíthatták" ki
csak annyira, mint pl. a "Take me home, country roads" a West Virginiához

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 246 — NFL bracket champion '26
Úgy látszik h ezen a döntőn csak az ex-KTE játékosok lőhetnek gólt.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 739 — Lucas Scott
Lovrice csak nekem tűnt kéznek?

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
A honvéd drukkerek is a YNWA-t éneklik jól hallom ? 😀😀😀
Heisman Trophy
Debrecenben is le szokták játszani meccs előtt.
Kampman
Le vagyok maradva a gurulófocis szubkultúrában. Miért?
nagylaza
Ez a Liverpool hivatalos és sok másik klub nemhivatalos himnusza
Kampman
A Liverpoolt tudom. De miért éneklik a kispestiek és miért szokták lejátszani Debrecenben? Náluk is "nem hivatalos" szurkolói himnusz? Számomra ez fura kissé.
nagylaza
Ez amolyan univerzális futball-dal. Mint Ricky Martinnak az 1998-as vb-re írt száma, azt is hallottam már sokszor, sok helyen.
Kampman
nagylaza
Azért írtam mert a Honvédban Pisont a Pool játékát vélte felfedezni.
Vezetnek is Lovren azaz Lovric goljaval
Heisman Trophy
Karius szerepében pedig Tujvel.

több mint 5 éve
Heisman Trophy
Kampman
nagylaza
Kampman
A Liverpoolt tudom. De miért éneklik a kispestiek és miért szokták lejátszani Debrecenben? Náluk is "nem hivatalos" szurkolói himnusz? Számomra ez fura kissé.
nagylaza
Ez amolyan univerzális futball-dal. Mint Ricky Martinnak az 1998-as vb-re írt száma, azt is hallottam már sokszor, sok helyen.
Kampman
nagylaza
Heisman Trophy
Már nem...
több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 684 — "Montoya por favor!"
Heisman Trophy
Kampman
nagylaza
Kampman
nagylaza
Kampman
nagylaza

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
nagylaza
Nagyon sokat átvették szerte a világban, tényleg ilyen mainstream dalt csináltak a zeneszövege miatt belőle. Nem tudom már a CSZKA Moszkva vagy a Spartak Moszkvanak is ez lett évekkel ezelőtt a nem hivatalos himnusza.
Tejesember
Mondom: le vagyok maradva.
több mint 5 éve
Tejesember 256
nagylaza
Nagyon sokat átvették szerte a világban, tényleg ilyen mainstream dalt csináltak a zeneszövege miatt belőle. Nem tudom már a CSZKA Moszkva vagy a Spartak Moszkvanak is ez lett évekkel ezelőtt a nem hivatalos himnusza.
több mint 5 éve
Heisman Trophy
Kampman
nagylaza
Kampman
nagylaza
Kampman
több mint 5 éve
Heisman Trophy
Kampman
nagylaza
Kampman
nagylaza

több mint 5 éve
Heisman Trophy
Kampman
nagylaza
Kampman

Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 5 éve
Heisman Trophy
Kampman
nagylaza

több mint 5 éve
Heisman Trophy
Kampman
több mint 5 éve
Heisman Trophy

több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 684 — "Montoya por favor!"

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Nem igazán működik a social distancing a Puskásban 😊

több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 510
Nem kell eltalálni a lábat egy sárgáért. Azért, ha valaki agyon akar rúgni és átugrod, attól még ugyanúgy lehet lap, hanem ér hozzád. A színe lehet kérdéses, attól függően mi volt a szándék. A tizenegyes volt nevetséges ítélet szerintem, illetve elmaradt néhány lap a végén hentelésért, de ha kleini az én játékosom, biztos elküldöm az anyjába, hogy lehet ilyen hülyén odalépni.
gabokocka
beleneztem a biros troll focis videoba. a biro tizit adott, mert szabalytalan volt a kapus. Az egyik nezo meg azt ordibalta, hogy labdara ment 😀
bakker, ez nem kizaro ok. a szabalytalansagok eleg nagy reszeben az illeto labdara megy csak utemet teveszt.
több mint 5 éve
Rynald Indianapolis Colts 272
Ha tényleg a játékosok kezdemenyezték akkor is a poolt képviselve teszik.
Azzal mentegetőzni utólag hogy ok megbantuk meg megváltoztunk... aha oké. Csak az a baj hogy ez nem volt olyan rég hogy ne emlékeznék pontosan arra hogyan is folyt le ez az ügy és amíg konkrét bizonyíték nem volt a pool vérre menően védte azt a köcsögöt, majd utána meg elhallgatott. Igazán nem határolódott el a játékostól és semmi nagyobb következménye nem lett.

Ettől persze nem lett a pool rasszista klub de a vezetőség nálam leírta magát és ehhez ugyan semmi közük a mostani játékosoknak vagy Kloppnak (akit nem tudok utálni olyan jól csinálja amit csinál - csak rossz helyen teszi) de attól még az a korábbi ügy nem lett elfelejtve.
davemayer
Oké, nem lett elfelejtve, csak épp a két ügy rohadtul nincs egy súlycsoportban. Vagy ha igen, akkor rögtön szedd elő a Barcelonát, hogy képmutató az Unicef szponzor, hisz milyen már, hogy a gyermekek védelméért áll ki egy olyan klub, amelyik közben fiatalkorú játékosokat igazolgat szabálytalanul, áthágva egy gyermekjogokat védő szabályt. Vagy akkor a Chelseatől kezdve a Realon át képmutatózd le az összes klubot, akit ugyanezért megbüntettek, ha majd egyszer is kiállnak esetleg mondjuk a harmadikvilágbeli gyermekmunka ellen. Na a Liverpool esetében is ilyen súlycsoport-relációban van kb a két ügy.
több mint 5 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 243 — Keep pounding
Nem kell eltalálni a lábat egy sárgáért. Azért, ha valaki agyon akar rúgni és átugrod, attól még ugyanúgy lehet lap, hanem ér hozzád. A színe lehet kérdéses, attól függően mi volt a szándék. A tizenegyes volt nevetséges ítélet szerintem, illetve elmaradt néhány lap a végén hentelésért, de ha kleini az én játékosom, biztos elküldöm az anyjába, hogy lehet ilyen hülyén odalépni.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 294 — Cowboys fan
 index.hu/sport/futball/2020/06/02/hnk_rijeka-nk_osijek_igor_pajac_jatekvezeto_eltiltas_kleinheisler_laszlo_kiallitas_rijeka-osijek_horvat_kupa/

mondjuk tényleg érdekesen ténykedett, a tizenegyes nevetséges volt, Lacika egyébként úgy rúgta fel második sárgáért a csókát, hogy valójűban elcsúszott előtte keresztben, a végén meg olyan nyújtott lábas becsúszások mentek büntetlenül, aminek csak a gondolata is alsó hangon három meccses eltiltás.

na de azt le lehetett vonni a meccsből, hogy a horvát szövetséget még nem tudta Lőrinc megvenni, ott még mindig a Dinamo és a Rijeka fingja a passzátszelet.
slowmotion
Én csak Kleinheisler második sárgáját láttam, de ott nem rajta múlt, nem rúgta agyon a csávót, az ütemtelen becsúszás szerintem pedig érhet sárgát. Necces, de ha van valakinek sárgája, így nem lehet odamenni mert tálcán kínálta, hogy kiállítsák.
gabokocka
ott van az is, 1:24-nél. szemből megpróbált belelépni egy passzba, rálépett a csávó lábujjára, tripla leszúrt Rittberger.
de a második sárgánál nem az a baj, hogy ütemtelen, hanem hogy egyáltalán nem biztos, hogy Lacika el is érte a delikvenst, sőt, inkább mondom valószínűbbnek azt, hogy hozzá sem ért (törzzsel csúszott keresztbe, ha hozzáér a fijúhoz, akkor az egész lábszárát elvitte volna, és mivel a fehér mezes gyereknek pont le volt tapadva a lába, ezért szalagszakadás alatt nem nagyon ússza meg a dolgot). szándékért meg csak olyanért adnak lapot, amit 5:40 körül a hazai gyerek csinált, na ott mondjuk két piros is elmaradt (a becsúszásért és a törlesztésért).
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 186 — #NoStress
Lábjegyzetként olvasson már mindenki utána, hogy Latin-Amerikában mit is jelent a negro/negra szó.
gdavid
Azért oda ne jussunk el, h Suarezt mosdatjuk 😀
Szerintem attól, hogy Uruguayban v Argentínában nem számít rasszistának a kifejezés (ahol egyébként viszonylag kevés fekete ember él), Angliában ne negrozzon le senkit. (De utána az h nem volt hajlandó kezet fogni Evraval se arra utal, h mennyire nincs baja a szinesbőrűekkel).
Borbinho
És ha azért nem fogott kezet vele, mert megharagudott rá?
Mit fogdossa?
Sobri Jóska
Ez a kezdés előtt volt amikor mindenki kezet fog mindenkivel, láttad már ezerszer.
davemayer
És akkor még nem haragudhatott rá?
Az életének csak olyan szegmense lehet, amiről tudunk, és a kamerák keresztüzében zajlik?
Vagy csak simán korábbról tudta, hogy a csóka keze nagyon izzadós, és nem akart összenedvedződni?
Én se szeretek kezet fogni.
Ennyi haszna van a vírusnak, hogy hátralévő életemben már nem is kell, nem is fogok.
Az egyik legértelmetlenebb és leghaszontalabb szokásnak tartottam mindig. Nincs is kardom.