Soccer

41 feliratkozó

több mint 8 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 107 — The Mathematician
tudom hogy lustaság, de valaki linkelné hol kell jegyre a sorsjegyet kitölteni?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 24 948 — nabege2@yahoo.com
mi most szervezzük de ha péntek délután indulunk kocsival akkor szombat délelőtt kb ott vagyunk, lemegy a meccs este, aztán tovább is megyünk és valahol arrafelé a régióban keresünk egy elfogadható szállást előre. többek között ezért is lesz jobb kocsival menni, lakhatsz a városon kívül is.

amúgy azt te sem gondolod komolyan h egy francia rendezésű meccsre előzetesen kevesebb mint 20%-nyi jegyet ajánlanak fel a vendéglátóknak. Az más kérdés hogy ha nem fogy akkor utána megint kiajánlanak jegyeket a 2 résztvevő országnak ( ez lesz sztem tutira a magyar-izlanddal is).
davemayer
én is néztem az autó opciót, csak van vele baj
1. tuti az én autómmal mennénk, és végig én vezetnék, vagyis hulla fáradt lennék😀 (mondjuk ez full magánprobléma)
2. félteném is az autóm, még ha nyugisabb helyen is hagynám

A másik felvetésre: mi abban a jó, hogy franciák töltsék meg a stadiont egy izland-magyaron?😊 Nem jobb a hangulat, ha inkább a 2 csapat szurkolói vannak többségben? De tényleg abban reménykedem az izlandi meccsnél, hogy 1. Izlandról sem jönnek annyian, plusz tényleg a franciákat sem érdekli és akkor a magyarok többen kijutnak.

Egy szól Marseille ellen: sok az arab 😀
több mint 8 éve
peach Atlanta Falcons 14 862 — a new hope (again)
Ha magának a magyar futballnak szurkolsz nem csak a csapatnak akkor a közeg ügyködése nem ignorálható sztem.
peach
a FIFA meg az UEFA ügyködése meg igen?
baggio
Mondtam ilyet? Itt most a saját kis szemétdombunkról volt szó.
peach
Pedig istenbizony szarok rá, és tényleg "Hajrá magyarok!" vagyok.
Akkor most mi van ilyenkor?
Sobri Jóska
Ha nem akarod érteni a különbséget a magyar futball mint egész és a magyar válogatott mint csapat között, akkor nemtudok neked válaszolni.
peach
Értem a különbséget.
Csak leszarom.
Ahogy ha étteremben eszek sem fog érdekelni, hogy a tulajnak van e adótartozása, átverte e az öccsét az elszámolásnál, az unokatesó e az üzletvető, vagy megfizeti e korrektül a felszolgálókat.
Annyi érdekel, hogy amit eszem legyen finom, ízletes.
Érted a különbséget? 😊
Sobri Jóska
Értem. De abban a pillanatban amikor a háttérben zajló mutyizás a kaja rovására megy és éveken át szart kapsz érdekelni fog. Akkor legalábbis biztosan ha valami vonzalom, szeretet miatt nem tágítasz attól az étteremtől még akkor sem ha éveken át újra meg újra ugyanazt a szart kapod. Közben meg reménykedsz, hogy egyszer majd megint jó színvonalú kaját kapsz ami annak a függvénye, hogy a tulaj is rájöjjön, hiába van bevétel és tolja le a torkodon a posványát, az mégsem olyan mintha elégedetten távoznál az étteremből...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
ez a jegyvasarlas az eb-re egy vicc.
www.mifocink.com/?p=5812
ZoliMP
mi mar leadtuk,remélem jut.ha nem akkor is kimegyünk aztán lesz valami 😀
Kenny
Szerintem a magyar-izlandra 100÷ hogy lesz lehetoseg a helyszinen jegyet venni. Egy franciat teljesen hidegen fog hagyni + az ellen szurkolotabora sem lesz jo esellyel tul nepes, tuti nem adjak el mind a 67 ezer jegyet. A masik ketto mar neccesebb, a sogorok ellenire jegy nelkul nem mennek.
davemayer
De azt nem értem, hogy mi a jó büdös francnak nem a 2 ország szurkolói között osztanak jegyet?
Egy 48e stadionnál simán adnék 20-20e jegyet a 2 csapat szurkolóinak, a többit meg osszák be a hazaiak.
Mondjuk azt gondolom, hogy sokan akarnak menni, de valakinek össze sem jön, vagyis talán olyan sokan nem maradnak hoppon.
Marseilles amúgy elég húzós, mert a riviérán akkor szállást kapni, és főleg olcsón...
NB2
mi most szervezzük de ha péntek délután indulunk kocsival akkor szombat délelőtt kb ott vagyunk, lemegy a meccs este, aztán tovább is megyünk és valahol arrafelé a régióban keresünk egy elfogadható szállást előre. többek között ezért is lesz jobb kocsival menni, lakhatsz a városon kívül is.

amúgy azt te sem gondolod komolyan h egy francia rendezésű meccsre előzetesen kevesebb mint 20%-nyi jegyet ajánlanak fel a vendéglátóknak. Az más kérdés hogy ha nem fogy akkor utána megint kiajánlanak jegyeket a 2 résztvevő országnak ( ez lesz sztem tutira a magyar-izlanddal is).

Szerkesztette: davemayer

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 24 948 — nabege2@yahoo.com
www.mifocink.com/?p=5812
ZoliMP
Kenny
Szerintem a magyar-izlandra 100÷ hogy lesz lehetoseg a helyszinen jegyet venni. Egy franciat teljesen hidegen fog hagyni + az ellen szurkolotabora sem lesz jo esellyel tul nepes, tuti nem adjak el mind a 67 ezer jegyet. A masik ketto mar neccesebb, a sogorok ellenire jegy nelkul nem mennek.
davemayer
De azt nem értem, hogy mi a jó büdös francnak nem a 2 ország szurkolói között osztanak jegyet?
Egy 48e stadionnál simán adnék 20-20e jegyet a 2 csapat szurkolóinak, a többit meg osszák be a hazaiak.
Mondjuk azt gondolom, hogy sokan akarnak menni, de valakinek össze sem jön, vagyis talán olyan sokan nem maradnak hoppon.
Marseilles amúgy elég húzós, mert a riviérán akkor szállást kapni, és főleg olcsón...
több mint 8 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
Ha magának a magyar futballnak szurkolsz nem csak a csapatnak akkor a közeg ügyködése nem ignorálható sztem.
peach
baggio
peach
Sobri Jóska
Ha nem akarod érteni a különbséget a magyar futball mint egész és a magyar válogatott mint csapat között, akkor nemtudok neked válaszolni.
peach
Értem a különbséget.
Csak leszarom.
Ahogy ha étteremben eszek sem fog érdekelni, hogy a tulajnak van e adótartozása, átverte e az öccsét az elszámolásnál, az unokatesó e az üzletvető, vagy megfizeti e korrektül a felszolgálókat.
Annyi érdekel, hogy amit eszem legyen finom, ízletes.
Érted a különbséget? 😊

több mint 8 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
www.mifocink.com/?p=5812
ZoliMP
Kenny

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 8 éve
peach
baggio
peach
Sobri Jóska

több mint 8 éve
peach
baggio
peach

több mint 8 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!
www.mifocink.com/?p=5812
ZoliMP

több mint 8 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 396 — . . .
Vardy ismét gólt szerzett. 15.(!)
több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 638 — Cowboys fan
...aminek eredménye a belterjes, szakmai előrelépésre kénytelen képtelen közeg, ...
Sobri Jóska
szívesen
több mint 8 éve
YoungZeeZee 8 561
www.mifocink.com/?p=5812
több mint 8 éve
peach
baggio

több mint 8 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
peach

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve

több mint 8 éve
Valójában ugyanaz a fociposvány van, mint volt 2, 8 vagy 18 éve, amit már Végh Antal megénekelt, aminek eredménye a belterjes, szakmai előrelépésre kénytelen közeg, és a sok kudarcba fulladt selejtezősorozat. Eltekintve attól a ténytől, hogy ez sikerrel zárult.
Egy szurkoló számára, vagyis számomra tök lényegtelen, hogy általam nem ismert emberek mit nyilatkozgatnak, szerencsétlenkednek, lopnak, keresnek, stb. össze, vagyis teljesen hidegen hagy a közeg, az a lényeg, hogy drukkolhassak.
És pl. a németek, akiknek '82-óta drukkolok, kétévente mindig ott vannak, hozzák a sikereket is, de mégiscsak jobb érzés a magyaroknak drukkolni.
Persze, ahogy a németek VB vagy EB győzelmeitől se lett jobb az életminőségem, úgy attól se lesz, ha mi nyerünk jövő tavasszal, de rosszabb se, ha nem.
Ahogy tizeniksz éve követem az NFL-t, drukkolok a Patsnek, de fingom nincs melyik játékos mennyit keres, mennyiért lehet egy jó CB-t leigazolni, mivel ezek teljesen irrelevánsak a szórakozásom szempontjából, úgy a magyar fociposvány is az lesz jövő nyáron.

több mint 8 éve
. Btw attól függetlenül, hogy vki objektíven próbálja látni a dolgokat még ugyanúgy buzdíthatja az adott csapatot.
empty taxi
Mondjuk az úgyis kiesünk mint a szar, meg sima 4-0 az első meccs, meg a mibek jutottunk egyáltalán ki mee tök szánalmas máá h 24 csapat ott lehet, stb... vélemények között hol lehet felfedezni az objektivitást? Az az, amit mindenki tud aki kicsit ismeri a magyar futballt: tao, felcsút, utánpótlás, edzők, szagértők, maffia stb... ettől még igaza van baggionak, kijutottunk po párharcban pofás játékkal. Igenis szurkolni meg örülni kell, a szarral meg ráérünk majd foglalkozni megint az eb után...
peach
Az, hogy kint hogy fogunk szerepelni, és hogy ezt csak az új rendszernek köszönhetően tehetjük meg szerintem két külön dolog. Nekem nem lesznek elvárásaim az EB-re, örülök, hogy kijutottunk, valóban jól játszva mind a két meccsen a Norvégok ellen, de attól még ugyan ott lennénk mint eddig, ha nem emelik volna meg az EB létszámát. Én csak helyén kezelem a dolgot. Jó lesz világversenyen látni a magyar válogatottat, szurkolni is fogok nekik, de attól még ugyan úgy csoport 3.ak lettünk egy olyan selejtezőcsoportban, ahol az elvileg legerősebb csapat Óriási blamája miatt tudtunk csak egyátalán 3.ak lenni.
Hozzáteszem a pótselejtezőn okozott meglepetés már valóban mutatta, hogy talán előrelépett a csapat.
alatriste
Arra nem gondolsz, ha 16 csapatos az EB, és csak a 2 csoportelső jut ki a selejtezőkből, akkor minden csapat máshogy játszik minden meccsen, és akár simán meg is nyerhettük volna a csoportot?
Mert megcáfolni nem tudod, hogy nem így lett volna...

több mint 8 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 616 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Btw, lehet, hogy az EL csak Európa második számú kupasorozata, ami a focit szerető emberek felét nem is érdekli, de azon túl, hogy a kedvenc csapatom is itt játszik érdemes kicsit elgondolkozni, hogy melyik versenysorozat adhatja a nagyobb izgalmakat.
Az EL-ben 10-15 csapat simán győzhet úgy, hogy igazából nem lehet meglepetésgyőzelemről beszélni, míg a BL-ben az a kérdés, hogy a Barca, Bayern esetleg a Reál nyeri-e meg újra a sorozatot.
alatriste
Ez az (EL) egyik kedvenc ligám, éppen azért, mert kiegyensúlyozott, és ugyanolyan drámák lehetnek, mint a CLben (lásd Partizan esete). #GoEL

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Tejesember 256
 www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/dvtk-egervari-sandor-az-egyik-jelolt-a-kispadra-2455691

Vótmá?
Amadeus91
Közben már Egervári azt nyilatkozta ő nem tud semmiről, de tudjuk milyen a hazai foci világa.
több mint 8 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Én úgy vagyok vele, ha más leírhatja az álmait egy nyílt fórumon, akkor én is leírhatom a számomra reálisnak vélt elvárásaimat a csapattal szemben.
Semmi bajom az optimizmussal, aki akar álmodjon sima továbbjutásról, meg döntőről, nekem akkor is a tisztes helytállás az elvárásom és ezen felül amit pluszban nyújt a csapat, az csak öröm. És pont ugyanúgy fogok szurkolni a csapatért, mint az aki továbbjutást jósol. Minthogy a kijutásnak is örültem, holott előzetesen csak annyi elvárásom volt, hogy szervezettek legyünk és ne kövessünk el banális hibákat. Végigizgultam a két meccset és örültem az eredménynek. Ha ez valakinek baj, arról nem én tehetek, viszont én nem is hibáztatok senkit sem majd, hogy félrevezettek és becsaptak.
több mint 8 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!
 www.facebook.com/sportfogadas/videos/10153214547736497/

Szerkesztette: Kenny

több mint 8 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 752
Ha nézted a sorsolást, nem tűnt fel, hogy épp az UEFA elnöke nem volt ott a korrupciós botrányok miatt?
baggio
hosszú idő után az első olyan sorsolás volt, amelyen nem támadt inger bennem leköpni a tévét. 😄
több mint 8 éve
alatriste Green Bay Packers 11 308 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Az EL-ben 10-15 csapat simán győzhet úgy, hogy igazából nem lehet meglepetésgyőzelemről beszélni, míg a BL-ben az a kérdés, hogy a Barca, Bayern esetleg a Reál nyeri-e meg újra a sorozatot.
alatriste
Én már csak annak drukkolok, hogy bármely csapat nyerje a BL-t, csak ne ez a 3, mert már rohadtul unom őket.
Duff
Szintén zenész.

Liverpool Fc
több mint 8 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
alatriste
Én már csak annak drukkolok, hogy bármely csapat nyerje a BL-t, csak ne ez a 3, mert már rohadtul unom őket.