Soccer

41 feliratkozó

több mint 8 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 185 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Ugyanazok a nevek újra meg újra. Szvsz ennek a chelseanek egy fiatal innovatív edzőre volna pont szüksége...
peach
guardiolát és diego simeonét pletykálják hosszútávra

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 8 éve
peach Atlanta Falcons 14 862 — a new hope (again)
Ugyanazok a nevek újra meg újra. Szvsz ennek a chelseanek egy fiatal innovatív edzőre volna pont szüksége...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
dr0725 New England Patriots 482
megver a többi united drukker ha azt mondom most jöhetne LvH helyére? inkább nézném ahogy ő felkavarja nálunk az állóvizet mint ezt a szutykot amit a holland focinak csúfol.
davemayer
Nálam Ancelotti lenne a top, de utána én sem tudnék jobbat mondani 😊
több mint 8 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
Várható volt. Vajon ki jöhet szóba? Guardiola is lehet még talán, de őt a Cityvel hozták össze eléggé.
Coolearie
Hiddink lett az interim HC, 2009-ben se volt rossz, FA kupát megnyertük vele 😀
Löfli
azóta nagyon meredek eredményeket hozott

megver a többi united drukker ha azt mondom most jöhetne LvH helyére? inkább nézném ahogy ő felkavarja nálunk az állóvizet mint ezt a szutykot amit a holland focinak csúfol.
davemayer
aztán jövőre vagy 2 év múlva megint maga ellen fordítaná az öltözőt és káosz lenne, ez miért kell nektek?

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 185 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Várható volt. Vajon ki jöhet szóba? Guardiola is lehet még talán, de őt a Cityvel hozták össze eléggé.
Coolearie
Hiddink lett az interim HC, 2009-ben se volt rossz, FA kupát megnyertük vele 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 8 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 396 — . . .
több mint 8 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 8 éve
alatriste Green Bay Packers 11 308 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
The Sacked one.

Liverpool Fc
több mint 8 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
talán így nem esnek ki 😊

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 913
Nem-annyira-meglepő-de mégis-breaking:

Mourinhót kivágták.

Mindig jövőre
több mint 8 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Kifogásgenerátor ON.
Mondjuk nem kicsit vicces, hogy minden idényben cél az európai kupaindulást érő hely elérése a Lokinál, de amikor megvan, akkor a selejtezők a felelősek a rossz játékért a mennyeiben (na meg a nehéz levegőű és a magas fű). Bakker ekkora meglepetésként érte, hogy több meccset kell játszaniuk, ezért se nem készítette fel a csapatát fizikálisan, se nem igazolt megfelelő csereembereket? A többi "Ha bemennek a helyzeteink, akkor gólokat szerzünk." típusú "magvas" eszmefuttatásaira meg reagálni sem érdemes.

Szerkesztette: Tony
több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 638 — Cowboys fan
ez az ember annyira buta,hogy nem lehet szavakkal kifejezni.
Nem értem,hogy ülhet kispadon az ilyen.Kenny
legalább az nyugtasson meg, hogy a magyar focit követők több, mint 90 százaléka ugyanezzel a problémával küszködik.
több mint 8 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!
 www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/dvsc-ime-kondas-elemer-indokai-a-gyengebb-szereplesre-2456041
Komolyan azon gondolkodtam trollkodik, de nem 😀
"Valamelyik nap a Barcelona játszott a Leverkusennel a BL-ben, látható volt, rengeteg helyzetet kihagyott a német csapat, de nem lőtte be, és emiatt nem tudta megnyerni a találkozót. "
Mennyei...
Toca
ez az ember annyira buta,hogy nem lehet szavakkal kifejezni.
Nem értem,hogy ülhet kispadon az ilyen.

több mint 8 éve
peach Atlanta Falcons 14 862 — a new hope (again)
Mi a gond? A leverkuse nem tudta megveni a barcát ( látta a mevcset. ) a loki mega mittomén a felcsútot. # szerődéshossuabbítás

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Toca Minnesota Vikings 19 379 — Vikings fan
 www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/dvsc-ime-kondas-elemer-indokai-a-gyengebb-szereplesre-2456041
Komolyan azon gondolkodtam trollkodik, de nem 😀
"Valamelyik nap a Barcelona játszott a Leverkusennel a BL-ben, látható volt, rengeteg helyzetet kihagyott a német csapat, de nem lőtte be, és emiatt nem tudta megnyerni a találkozót. "
Mennyei...
több mint 8 éve
YoungZeeZee 8 561
tenyleg tulelheto kocsival foleg ha nem egyedul vezetsz csak.En levezettem 3200km egyedul.Az jo moka volt.

Egyedul az olasz szakasz kozepe uncsi mivel csak silsagon mesz.Milanonal meg annyi kamion van h beszaras😊
több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 638 — Cowboys fan
köszi Roma 😊
(vagy ezt inkább a Sportfogadás topicba kellett volna?)
több mint 8 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
Az a durva, hogy én már két hete nézegettem a jegyeket egy olyan útra ami magában foglalja júni 12.-ét, akkor olyan 80 ezerre jött volna ki klub tagsággal, most már nem találtam olcsóbb megoldást 140-nél.
Hanni
még nem néztem szóval nem tuti, hogy működik, de sok fapados repül brüsszel délre (valójában charleroi) ahonnan kb 10 délfranciaországi fapados desztináció érhető el. normál esetben kb 20-30 között tudnál így pl bordeaux-ba repülni. ez persze az eb idejére nőhet.

amúgy én voltam egészen st tropezig autóval, egyáltalán nem vállalhatatlan és gyönyörű az út így a 100-140 töredékéből megúszható ha többen is vagytok, mi jelen állás szerint egy nagyobb lakóautóval vágunk most neki. ha lesz jegy, ha nem.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 8 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
Ha magának a magyar futballnak szurkolsz nem csak a csapatnak akkor a közeg ügyködése nem ignorálható sztem.
peach
a FIFA meg az UEFA ügyködése meg igen?
baggio
Mondtam ilyet? Itt most a saját kis szemétdombunkról volt szó.
peach
Pedig istenbizony szarok rá, és tényleg "Hajrá magyarok!" vagyok.
Akkor most mi van ilyenkor?
Sobri Jóska
Ha nem akarod érteni a különbséget a magyar futball mint egész és a magyar válogatott mint csapat között, akkor nemtudok neked válaszolni.
peach
Értem a különbséget.
Csak leszarom.
Ahogy ha étteremben eszek sem fog érdekelni, hogy a tulajnak van e adótartozása, átverte e az öccsét az elszámolásnál, az unokatesó e az üzletvető, vagy megfizeti e korrektül a felszolgálókat.
Annyi érdekel, hogy amit eszem legyen finom, ízletes.
Érted a különbséget? 😊
Sobri Jóska
Értem. De abban a pillanatban amikor a háttérben zajló mutyizás a kaja rovására megy és éveken át szart kapsz érdekelni fog. Akkor legalábbis biztosan ha valami vonzalom, szeretet miatt nem tágítasz attól az étteremtől még akkor sem ha éveken át újra meg újra ugyanazt a szart kapod. Közben meg reménykedsz, hogy egyszer majd megint jó színvonalú kaját kapsz ami annak a függvénye, hogy a tulaj is rájöjjön, hiába van bevétel és tolja le a torkodon a posványát, az mégsem olyan mintha elégedetten távoznál az étteremből...
peach
Nem.
Rengeteg étterem van, ha valahol valami nem tetszik, nem állok le megfejteni, megyek másikba.
Gurulósfocit nem nézek ezer éve, de attól még drukkolok a magyaroknak.

több mint 8 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 752
egyszer nézek Bayern meccset... Alonso mekkora gólt rúgott, atyaég.
több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 24 948 — nabege2@yahoo.com
Ezért nem olyan durva, hogy repcsivel kivisznek 100-ért. Az EB élményből semmit nem fogsz érzékelni, de kint leszel egy EB meccsen...
több mint 8 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 309 — Je suis kobranadrág
Az a durva, hogy én már két hete nézegettem a jegyeket egy olyan útra ami magában foglalja júni 12.-ét, akkor olyan 80 ezerre jött volna ki klub tagsággal, most már nem találtam olcsóbb megoldást 140-nél.
több mint 8 éve
YoungZeeZee 8 561
www.mifocink.com/?p=5813

wizz air kozvetlen 100ezerert.LOL
több mint 8 éve
YoungZeeZee 8 561
Autoval szep ut Marseille😊

Vacilaltam En is,de ez a sorsolasos mizeria, helyszinen jegyvetel ha ugy alakul.Munkahelyi szabi osszeegyeztetes stb..kimarad.
több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 24 948 — nabege2@yahoo.com
 www.origo.hu/utazas/hirek/20151215-szurkoloi-jaratokat-indit-a-wizz-air-a-foci-eb-re.html