Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
Egyenlőre tudjuk le az idei szezont mert elég gány a helyzet XDwww.bavarianfootballworks.com/2015/12/23/10661798/pep-guardiola-manchester-city-bayern-munich-contract
3 év 75m €
Amadeus91
Akkor megvan az idei BL győztes? 😛
dande
több mint 8 éve
www.bavarianfootballworks.com/2015/12/23/10661798/pep-guardiola-manchester-city-bayern-munich-contract
3 év 75m €
Amadeus91
Akkor megvan az idei BL győztes? 😛
több mint 8 éve
Miért mit kéne mondania? Elborultam, tiltsatok el! De ő legalább tudja, hogy hülye volt és nem is próbálják mosdatni.innen szedtem a vidi linkjét, olvastam, azért írtam, hogy nem szándékos a lópikulát...undorító belépő volt.cdn.streamable.com/video/mp4/weqo.mp4Costa is szokott ilyet csinálni?http://m.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/mu-bocsanatot-kert-az-oscart-csunyan-letalpalo-rooney-2457865
Jólvan Ogre, nem szándékos volt...nem a lófaszt, ennél egyértelműbb nem is lehetne...ha ez labdára ment, akkor Costa egy intelligens, visszafogott, kulturált úriember...
Borbinho
Matthew99
Borbinho
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/dvtk-egervari-sandor-az-uj-vezeteodzo-hivatalos-2457909Horváth,Kondás,Egervári.
😀 😀
peach
Kétségtelen,hogy a meccsek legjobb része a meccsvégi interjúk lesznek.
több mint 8 éve
bergerdani
4 913
ne reklamálj, Mezőkövesden Pinyővel tárgyalnak... 😀m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/dvtk-egervari-sandor-az-uj-vezeteodzo-hivatalos-2457909Irány az NBII! Borsodiként nekem ég már a pofám. 😀 Most komolyan mi járhatott a vezetőség fejében, mikor kitalálták Egervári legyen az edző. Inkább hozzák vissza Bekőt.
😀 😀
peach
Tejesember
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-ii-pinter-attila-visszaterhet-a-magyar-futball-verkeringesebe-2457937
Edit: ez a mondat eddig el is kerülte a figyelmemet, sikongatok azóta is, hogy észrevettem:
"Emellett szeretnénk segíteni a játékosok egyéni fejlődését, jó lenne, ha a válogatott szintű futballistáink – mint Koman Vladimir vagy Lipták Zoltán – számításba jöhetnének az Eb-keret kihirdetésekor”
ne már, bazmeg 😀😀😀D
Szerkesztette: bergerdani
Mindig jövőre
több mint 8 éve
Tejesember
256
m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/dvtk-egervari-sandor-az-uj-vezeteodzo-hivatalos-2457909Irány az NBII! Borsodiként nekem ég már a pofám. 😀 Most komolyan mi járhatott a vezetőség fejében, mikor kitalálták Egervári legyen az edző. Inkább hozzák vissza Bekőt.
😀 😀
peach
több mint 8 éve
m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/dvtk-egervari-sandor-az-uj-vezeteodzo-hivatalos-2457909😀 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
www.bavarianfootballworks.com/2015/12/23/10661798/pep-guardiola-manchester-city-bayern-munich-contractChelsea remélem leigazolja Dárdait 5 év 250 millió euróért. Aztán jövőre Hazard-Willian-Kleinheisler, előttük Nikolic-Costa/Böde támadószekció :'D
3 év 75m €
Amadeus91
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
Amadeus the Young
32 907
www.bavarianfootballworks.com/2015/12/23/10661798/pep-guardiola-manchester-city-bayern-munich-contract3 év 75m €
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 8 éve
innen szedtem a vidi linkjét, olvastam, azért írtam, hogy nem szándékos a lópikulát...undorító belépő volt.cdn.streamable.com/video/mp4/weqo.mp4Costa is szokott ilyet csinálni?http://m.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/mu-bocsanatot-kert-az-oscart-csunyan-letalpalo-rooney-2457865
Jólvan Ogre, nem szándékos volt...nem a lófaszt, ennél egyértelműbb nem is lehetne...ha ez labdára ment, akkor Costa egy intelligens, visszafogott, kulturált úriember...
Borbinho
Matthew99
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
Nálam azért még Felipe Melo rúgása vezeti a listátnem nézve a pepe/costa féle ámokfutásokat
Heisman Trophy
nekem ez jut először eszembe:
www.youtube.com/watch?v=yeaON2fLeno
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Nálam azért még Felipe Melo rúgása vezeti a listát
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
cdn.streamable.com/video/mp4/weqo.mp4Costa is szokott ilyet csinálni?http://m.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/mu-bocsanatot-kert-az-oscart-csunyan-letalpalo-rooney-2457865
Borbinho
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
telefonon néztem a videót és összekevertem a 2-t rajtamea culpa
több mint 8 éve
arra emlékszem sajnos, szegény Cissenek többször tört el a lába mint ahányszor run DMC megsérült (Csóri Cissenek respect, két olyan horrorsérülés után is nyomta, asszem mind2x kettétört a síp + szárkapocs csontja is ).örülj neki hogy nem emlékszel rá???cdn.streamable.com/video/mp4/weqo.mp4őszintén sajnálom hogy nem kapott ott egy Cissé-t Costa amúgy
Borbinho
Negritis
Borbinho
D. Cissének a Poolban és a franciaválogatottban is volt 1-1 brutális lábsérülése, ne keress rá
nem szoktam amúgy ilyet játékosnak kívánni de amit látok Costából az alapján kijárna neki egy atyai pofon
Negritis
Azt nem vágom, hogy hogy jön Costa ahhoz, hogy Rooney lerúgta (szándékosan) Oscart
Szerkesztette: Borbinho
több mint 8 éve
örülj neki hogy nem emlékszel rá???cdn.streamable.com/video/mp4/weqo.mp4őszintén sajnálom hogy nem kapott ott egy Cissé-t Costa amúgy
Borbinho
Negritis
Borbinho
D. Cissének a Poolban és a franciaválogatottban is volt 1-1 brutális lábsérülése, ne keress rá
nem szoktam amúgy ilyet játékosnak kívánni de amit látok Costából az alapján kijárna neki egy atyai pofon
több mint 8 éve
???cdn.streamable.com/video/mp4/weqo.mp4őszintén sajnálom hogy nem kapott ott egy Cissé-t Costa amúgy
Borbinho
Negritis
több mint 8 éve
cdn.streamable.com/video/mp4/weqo.mp4őszintén sajnálom hogy nem kapott ott egy Cissé-t Costa amúgy
Borbinho
több mint 8 éve
cdn.streamable.com/video/mp4/weqo.mp4Jólvan Ogre, nem szándékos volt...nem a lófaszt, ennél egyértelműbb nem is lehetne...ha ez labdára ment, akkor Costa egy intelligens, visszafogott, kulturált úriember...
Szerkesztette: Borbinho
több mint 8 éve
Na, akkor itt az alkalom, hogy lépjen a vezetőség, és kirúgják van Gaal-t!8 nyeretlen meccs sorozatban, ilyen szinte emberemlékezet óta nem volt. A pontokat meg inkább hagyjuk, Moyes alatt több pontunk volt 18 forduló után, mint van Gaal alatt 19 forduló után. Még néhány elszórakozott meccs, és közelebb vagyunk a kiesőzónához, mint az 1. helyhez...
És emlékeztek még van Gaal 3 éves tervére, amikor a csapathoz jött? 1. évben visszavezeti a csapatot a BL-be, a 2. évben bajnokságot nyer a csapattal, a 3. évében edzői karrierje megkoronázásaként megnyeri a csapattal a BL-t. Na, ebből körülbelül az 1. évben bejött, hogy visszavezette a csapatot a BL-be, csak annyi a gond, hogy a másodikban már megint nem lesz ott a csapat, ha így folytatják, a Premier League, és a BL megnyeréséről meg én már álmodni sem merek, ha nem menesztik...
Bears, Cubs, Bulls, Blackhawks, Fire, Sky, Red Stars - GO CHICAGO!!!
GGMU!!!
F1: Manor fan, IndyCar: Max Chilton and Alex Rossi fan
NASCAR: Danica Patrick fan, Formula 3.5 V8: Beitske Visser fan
több mint 8 éve
Mi meccs volt már az Everton-Stoke ... ez után arra számítok, hogy a MU-Chelsea-be belealszok.😉
Mikey
több mint 8 éve
Mikey
18 752
Mi meccs volt már az Everton-Stoke ... ez után arra számítok, hogy a MU-Chelsea-be belealszok.
több mint 8 éve
Elég meglepő eredmények születtek a BPL meccseken tegnap.a bajnokversére gondolsz? 😀
Coolearie
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Elég meglepő eredmények születtek a BPL meccseken tegnap.
több mint 8 éve
Ha kirúgják akkor megéri kikapni.Ez igaz, csak kérdés, hogy még hányszor kell kikapni, hogy észbekapjon végre a vezetőség is... Konkrétan évtizedek óta nem volt ilyen kevés pontunk decemberben. Még Moyes irányítása alatt is 31 pont volt 18 forduló után, most még annyit sem sikerült összekaparni.
davemayer
Remélem, hogy ha most nem menesztik Louis papát, az csak azért van, mert a Chelsea elleni meccs holnap lesz és nem akarják kirúgni addig. És akkor megint megéri kikapni, még legalább a Chelsea ellen, csak észbekap már a vezetőség, hogy lépni kéne valamit.
Bears, Cubs, Bulls, Blackhawks, Fire, Sky, Red Stars - GO CHICAGO!!!
GGMU!!!
F1: Manor fan, IndyCar: Max Chilton and Alex Rossi fan
NASCAR: Danica Patrick fan, Formula 3.5 V8: Beitske Visser fan