Soccer

41 feliratkozó

több mint 8 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 107 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Zidane hivatalos! A szemem is könnybe lábadt 😊
eaglesmcnabb
I Az is világos, hogy Perez papának ez az utolsó dobása, ha Zidane-nak sem ad időt csapatot építeni, és elküldi 1-2 sikertelenebb év után, akkor nem menekülhet meg a sociók és a szurkolók haragjától és minden bizonnyal véget ér a regnálása.

evergreen
1-2 sikertelen évet senki nem él túl Madridban, vannak akik sikereset sem 😊
ozibozi
Tudom én, megéltem már pár inséges évet madridistaként... de most... most muszáj lesz kivételt tenni, ha nem akarja megköveztetni magát. Alapból teljesen irreális elvárás lenne első évben triplát várni egy 0 km-es edzőtől. Amennyiben ez mégis bekövetkezik, nem akarom az öreget látni többet a VIP páholyban. Már így is elég kárt okozott ennek a klubnak, ráadásul Zidane edzői karrierjét is elintézheti elég könnyen.

Azt viszont elvárom, hogy ne Pérez kénye kedve szerint állítsa össze Zidane a kezdő 11-et meg magát a keretet. Ha ez mégis megtörténik, nagyon csalódott leszek.
evergreen
Tartok tőle, hogy a sok primadonna fürdősk***va csak ideiglenesen változik majd át amazonná. Ez a fő probléma inkább. Kezdve CR-el, majd folytatva a sort az Isco, Jese, James vonallal....

Ha már Zidane, szerintem ezzel eléggé megnőtt az esélye egy Hazard >> Real transzfernek a nyárra, eléggé sokat dícsérte őt korábban.

több mint 8 éve
evergreen Philadelphia Eagles 1 582 — Wentzylvania
Sziasztok!
Mint Madridista és Bears szurkolók had tűzzek be egy ideillő mémet.
 pbs.twimg.com/tweet_video/CX5fDYMWsAQurXS.mp4
hpeter93
https://vine.co/assets/images/meta/vine_screencap-0b4ef888c2882624abcca774862cde77.png
Vine
The entertainment network where videos and personalities get really big, really fast. Download Vine to watch videos, remixes and trends before they blow up.

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 8 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 404 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
Sziasztok!
Mint Madridista és Bears szurkolók had tűzzek be egy ideillő mémet.

pbs.twimg.com/tweet_video/CX5fDYMWsAQurXS.mp4

Szerkesztette: hpeter93

több mint 8 éve
eaglesmcnabb
I Az is világos, hogy Perez papának ez az utolsó dobása, ha Zidane-nak sem ad időt csapatot építeni, és elküldi 1-2 sikertelenebb év után, akkor nem menekülhet meg a sociók és a szurkolók haragjától és minden bizonnyal véget ér a regnálása.

evergreen
ozibozi
Tudom én, megéltem már pár inséges évet madridistaként... de most... most muszáj lesz kivételt tenni, ha nem akarja megköveztetni magát. Alapból teljesen irreális elvárás lenne első évben triplát várni egy 0 km-es edzőtől. Amennyiben ez mégis bekövetkezik, nem akarom az öreget látni többet a VIP páholyban. Már így is elég kárt okozott ennek a klubnak, ráadásul Zidane edzői karrierjét is elintézheti elég könnyen.

Azt viszont elvárom, hogy ne Pérez kénye kedve szerint állítsa össze Zidane a kezdő 11-et meg magát a keretet. Ha ez mégis megtörténik, nagyon csalódott leszek.

Szerkesztette: evergreen

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 8 éve
ozibozi New York Giants 17 172
eaglesmcnabb

evergreen
több mint 8 éve
eaglesmcnabb
Ideje volt már, de nagyon féltem a melótól. Alapból világi baromság volt Ancelottit lecserélni Benitezre, ráadásul már hetekkel ezelőtt ki kellett volna tenni a szűrét, legalább erre jó volt a valenciai balfaszkodás. Az is világos, hogy Perez papának ez az utolsó dobása, ha Zidane-nak sem ad időt csapatot építeni, és elküldi 1-2 sikertelenebb év után, akkor nem menekülhet meg a sociók és a szurkolók haragjától és minden bizonnyal véget ér a regnálása. Nagyon szurkolok Zizou-nak, nálam ő az all time kedvenc, de tartok a tapasztalatlanságától, viszont ami jó hír, hogy olyan mértékű tisztelet övezi, amiről a Benitez kaliberű edzők nem is álmodhatnak. Nem várok év végéig csodát, már annak is örülni fogok, ha lesz egy ígéretes alapkoncepció és tűz a játékosok szemében. Muszáj időt adni neki, egyrészt Pérez is többre tartja valószínűleg, mint másokat, másrészt nincs más választása az elnöknek, mert azzal maga alatt vágná a fát. Baromira kockázatos húzás ez, egyfajta dupla vagy semmi, de nem volt más választás. A csapat vállalhatatlan játékot mutatott be, ép eszű edző meg nem jön ide mostanában, szóval maradt a francia karmester. Fingers crossed.

Ja és ne feledkezzünk meg az Ancelotti mellett töltött egy évéről. Rengeteget számított az ő jelenléte a 4 kupás évben.

Szerkesztette: evergreen

#NoPhlyZone
több mint 8 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
eaglesmcnabb
szvsz pont ez a cél :\

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 396 — . . .
Marko Grujicot a Liverpool szerződtette. Már csak az orvosi vizsgákon kell átesnie.
több mint 8 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 616 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
D. Gray-t leigazolta a Leicester a Birmingham City-től, az ár ismeretlen, az szerződése 2020-ig szól

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 616 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Jó meccs volt a Valencia-RMA, de inkább néztem volna NFL meccset élőben a SportTV-n

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Toca Minnesota Vikings 19 379 — Vikings fan
Úgy tűnik kiebrudalják végre Rafa-t és jön Zizou.
Hát tekintélye lesz legalább az öltözőben (ha nem kettéfejel valakit 😀), a többit meg meglátjuk.
több mint 8 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 109 — The Mathematician
nso-ról huszti interjú részlet:
"– Viszont egy másik kérdést sem árt tisztázni...
– A válogatottság, igen... Lerágott csont, de mivel az utóbbi napokban egyre több spekuláció látott napvilágot, valóban nem árt tisztázni. Mindenekelőtt ezúton is szeretnék gratulálni a válogatott tagjainak, hogy kivívták az Európa-bajnoki részvétel jogát, szívből örülök neki! Sok mindent mondhatnak rám, de azt nem, hogy irigy vagyok. Nekem is volt lehetőségem rá, hogy kijussak Eb-re vagy vébére, fájdalom, hiába viseltem ötvenegyszer a címeres mezt, nem jártam sikerrel. A többiek sikere ugyanakkor boldoggá tesz. Az ellenben bosszant, hogy némelyek már azt pedzegetik, hogy azért igazoltam Németországba, mert így akarok visszatérni a válogatottba. Nos, ezzel kapcsolatban két megjegyzésem lenne. Egy: a válogatottságot kétezer-tízben lemondtam, és nem az a típus vagyok, aki megváltoztatja a véleményét. Kettő: szégyellhetném magam, ha azok után, hogy mások végigküzdötték a selejtezősorozatot, csak úgy besétálnék az Eb-re. Ha valaki most garantálná, hogy Franciaországban döntőt játszik a magyar válogatott, akkor sem térnék vissza.

– Úgy tudom, az elmúlt években több szövetségi kapitányunk is próbálta visszacsábítani...
– Nem volt olyan, aki ne tett volna legalább egy kísérletet, de bármennyire is megtisztelő volt, hogy számítottak volna rám, magamban ezt a témát már kétezer-tízben lezártam. Most is csak azért beszélek róla, hogy megelőzzem a további találgatásokat. Az Eb alatt ülök majd a tévé előtt, és szurkolok a csapatnak. Ahogyan szorítottam például a debrecenieknek is, amikor a Bajnokok Ligájában szerepeltek. Nekem öt perc jutott a BL-ben, nekik hat csoportmeccs. Mégsem cserélném el velük a karrieremet, mint ahogy az Eb-re készülő válogatott játékosaival sem. Szóval ne aggódjon senki, nem azért lettem a Frankfurt futballistája, mert újra válogatott akarok lenni. Az a fontos, hogy Magyarországon most mindenki boldog. Boldogok a labdarúgók, boldogok az edzők, boldogok a szövetség vezetői, boldogok a szurkolók."

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
alatriste Green Bay Packers 11 308 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Nem tudom a ter Stegenes hír honnan jött, de hivatalos/félhivatalos hírek eddig csak Leno nevét említették kapusposzton, de őt is csak jó pár héttel ezelőtt. Semmilyen a klubbal kapcsolatos hírportál nem írt kapusigazolási pletykáról se már jó ideje.

Liverpool Fc
több mint 8 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
A transfermarkt.co.uk-n olvastam hogy Ter Stegent szeretné Klopp.
Coolearie
én pár napja hallgattam Klopp interjúját, abban azt mondta hogy teljesen elégedett a kapusaival. hm, most melyiknek higgyek?
Mikey

Senkinek

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 739 — Így remélem megfelelek nektek.....
Akikkel együtt vénülök/ünk >😉 hm

www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/kiralyok-alkonya-visszavonult-raul-aimar-riquelme-es-trezeguet-is-2458349
több mint 8 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 752
A transfermarkt.co.uk-n olvastam hogy Ter Stegent szeretné Klopp.
Coolearie
én pár napja hallgattam Klopp interjúját, abban azt mondta hogy teljesen elégedett a kapusaival. hm, most melyiknek higgyek?
több mint 8 éve
Nameg, hogy bogdánt egy hiba után leírta sem segít...
peach
Nem írta le. Miért védene ő a bajnokságban, ha Mignolet egészséges?

---

@slowmotion nyilván, egy egészséges Sturridge, Ings, Henderson, Milner négyessel teljesen más lenne a helyzet.
Mikey
Ter Stegen a kiszemeltje a Poolnak, mert sem Mignolet-el, sem Bogdán-al nincs megelégedve Klopp.
Kíváncsi leszek, ha jön egy új kapus, mi lesz Bogdán sorsa. Valószínűleg elfogják adni, de minimum kölcsönbe fog menni szerintem. A transfermarkt.co.uk-n olvastam hogy Ter Stegent szeretné Klopp.
Coolearie
Szerintem akkor inkább Mignolet fog menni valahová kezdőnek, és Bogdán meg marad ugyanígy cserekapus.
dr0725
Szerintem nem fogja Klopp elengedni Mignoletet. Bár kitudja, lehet hogy behisztizik és elakar menni, akkor pedig Bogdán járt a legjobban.
több mint 8 éve
dr0725 New England Patriots 482
peach

---

@slowmotion nyilván, egy egészséges Sturridge, Ings, Henderson, Milner négyessel teljesen más lenne a helyzet.
Mikey
Ter Stegen a kiszemeltje a Poolnak, mert sem Mignolet-el, sem Bogdán-al nincs megelégedve Klopp.
Kíváncsi leszek, ha jön egy új kapus, mi lesz Bogdán sorsa. Valószínűleg elfogják adni, de minimum kölcsönbe fog menni szerintem. A transfermarkt.co.uk-n olvastam hogy Ter Stegent szeretné Klopp.
Coolearie
Szerintem akkor inkább Mignolet fog menni valahová kezdőnek, és Bogdán meg marad ugyanígy cserekapus.
több mint 8 éve
peach

---

Mikey
több mint 8 éve
peach

---

Szerkesztette: Mikey
több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 638 — Cowboys fan
pfff bazmeg, hogy nem lehet annyria egyszerűen megírni a foci szabályait, hogy az egységsugarú angol hülyebíró is megértse...
slowmotion
Teljesen mindegy, amíg nem tud gólt rúgni a csapat. A Benteke, Firmino, Coutinho trió egy zacskó félig megrágott szotyit nem ér.
Mikey
persze. de ha hiányzik a támadószekció fele, akkor könnyebb úgy pontot csinálni, hogy nem kapsz gólt, és az ilyen szarok, amiknek meg sem kellene történnie, azok nagyon nem tesznek jót.
azon túl, hogy elöl nem lehet frissíteni, még az ellenfél játékkedvét is meghozzák.

ráadásul még a "könnyebb" kupameccs is tipikusan egy harmadosztályú angol csapat (=favágók és hentesek, szerencsés esetben krumpliföld állapotú pályával), igazi élmény lesz ez a január...
több mint 8 éve
peach Atlanta Falcons 14 864 — a new hope (again)

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 638 — Cowboys fan
Ha így fog haladni a Liverpool szekere, akkor lassan Klopp úr is mehet a többi edző közé szerintem.
Coolearie
messze van az még.
előbb-utóbb összeszokik a támadó szekció, csak hát lényegében pihentetni sem tudunk, mert a négyből a három legmozgékonyabb csatár sérült, középpályán meg mindkét futóegér (a cséká és a csékáhelyettes, szóval csak idő kérdése, Lucas mikor sérül le). úgy meg nehéz Klopp futballjt játszani.
több mint 8 éve
pfff bazmeg, hogy nem lehet annyria egyszerűen megírni a foci szabályait, hogy az egységsugarú angol hülyebíró is megértse...
slowmotion
Teljesen mindegy, amíg nem tud gólt rúgni a csapat. A Benteke, Firmino, Coutinho trió egy zacskó félig megrágott szotyit nem ér.