Soccer

41 feliratkozó

több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 387 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hú ha igaz... bár kicsit megkésett a magyar fociban a szerepvállalása s félek, az első döccenőnél tipli...
több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 510
 www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ftc-bolonivel-targyalnak-kozel-a-megegyezes-sajtohir-2766765
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 387 — Így remélem megfelelek nektek.....
Szoboszlai most adta el magát.
Az a csel a harmadik gól előtt... atom!
#JC6
Már eladta magát, alá van írva minden, nagyot fog szólni 😊
Kenny
Fradi?
#JC6
Mucsaröcsöge 😛 ja várj az ugyan az? 😉 😀

Szerkesztette: dande2
több mint 5 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 927
#JC6
Kenny
Fradi?
több mint 5 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 519 — Omar's Coming Yo!
#JC6

több mint 5 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 927
több mint 5 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 215 — Csodabogár
Sigér a life coach 😀

több mint 5 éve
Két ilyen ajándék kamu gólt...... nem akartuk túl hamar elvenni a reményt a tejesektől.... 😊
dande
Sokba került Böde, még mindig törlesztjük.

több mint 5 éve
Két ilyen ajándék kamu gólt...... nem akartuk túl hamar elvenni a reményt a tejesektől.... 😊
több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 697
Debrecenben hogy szeretnek most minket.

több mint 5 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 215 — Csodabogár
Gecc 😀

több mint 5 éve
Kell a pont a Paksnak,nyilván leadunk nekik egyet 😀

több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 697
Ha Böde jön....akkor valaki arrébb megy 😊

több mint 5 éve
Szoboszlai unhatta mar a karantent.

több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 673 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Amúgy most honnan lett ennyi pénze a Chelsea-nek, hogy megint nagybevásárlást csinálnak?
Jól néznek ki elől, de szerintem a védelem hitvány, így ha Kante nem lesz megint gyilok formában vergődnek majd hátul.
FLZOLI
Nem igazolhattunk, de Hazard es Morata utan jott be egy kis mellekes.
Nem olvastam semmit mostanaban, de lehet rendezodott Abra (allampolgarsagi) ugye.

Szerk. Morataert majd csak fog bejonni (56M font), eddig csak 7M-t kaptunk mint loan fee.
Borbinho
Hát szegény Atleti-t jól lehúzták az angolok. Pedig elég jó keretük van, ha nem egy kétballábas cserecsatár lenne a fő gólfelelősók sokkal előbbre tartanának.
FLZOLI
Costa ott van meg? Ha igen, akk Morata pont jo lehetne cserecsatarnak, aki be tud ugrani frissen barmikor.
Borbinho
Asszem igen, de lehet elment Russell Crowe-val világ körüli bunyózni egy hajón

több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Amúgy most honnan lett ennyi pénze a Chelsea-nek, hogy megint nagybevásárlást csinálnak?
Jól néznek ki elől, de szerintem a védelem hitvány, így ha Kante nem lesz megint gyilok formában vergődnek majd hátul.
FLZOLI
Nem olvastam semmit mostanaban, de lehet rendezodott Abra (allampolgarsagi) ugye.

Szerk. Morataert majd csak fog bejonni (56M font), eddig csak 7M-t kaptunk mint loan fee.
Borbinho
Hát szegény Atleti-t jól lehúzták az angolok. Pedig elég jó keretük van, ha nem egy kétballábas cserecsatár lenne a fő gólfelelősók sokkal előbbre tartanának.
FLZOLI
Costa ott van meg? Ha igen, akk Morata pont jo lehetne cserecsatarnak, aki be tud ugrani frissen barmikor.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 668 — The Mathematician
 www.facebook.com/392016870930528/videos/2948870125231204/
ez is mi?! 😀
Negritis
Errol volt szo eddig is 😀
Borbinho
azt oké, cska én nem nézem a meccset 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 673 — farkas.l.zoltan@gmail.com
FLZOLI

Borbinho

több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
 www.facebook.com/392016870930528/videos/2948870125231204/
ez is mi?! 😀
Negritis
Errol volt szo eddig is 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/103740811_2948873041897579_8648988423868955270_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=K-AR6c8_ysYQ7kNvwFZNiug&_nc_oc=AdkxkjAPAqgWKgU9DzrlZnQw3BJClDORb9lztS_ax6wvivx6JnTo5E519Z_R9DEeW6g&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=o8XjXBWDyjHrHojDcnFyZw&_nc_ss=8&oh=00_AfwyOkDtg82LwDyFvOSweYlO9jr3VYNnSfk70T9bmYMsiA&oe=69B0F901
17.187 Aufrufe · 81 Reaktionen | A DVTK egy élesen belőtt szöglettel zavarba hozta a ZTE védelmét, Szépe fejelt a saját kapujába (1-0). A meccset itt nézhetitek élőben: https://bit.ly/37iIUFL | M4 Sport
A DVTK egy élesen belőtt szöglettel zavarba hozta a ZTE védelmét, Szépe fejelt a saját kapujába (1-0). A meccset itt nézhetitek élőben: https://bit.ly/37iIUFL

ez is mi?! 😀

több mint 5 éve
Mekkora öngól 😊
bcsarli
tokodyéhoz felér? 😀
Negritis
Ahhoz csak Gyuricae.

Amugy ritka nagy buzisag ez a fajta szogletvariaco, meg jo par eve volt h az Ujpest is ezt nyomta, es 12v13 golt szereztek az idenyben csak szogikbol.
Csak ok meg megspekeltek ugy, h ugy lobboltek be a szogit h gyok2vel pottyant be a labda.

Ha nincsenek nagy cula vedoid meg kapusod akkor szopo, mert ha nem latvanyosan loknek/csinalnak helyet akk le se fujjak
Borbinho
oh, köszi megkerestem, zseniális
 www.youtube.com/watch?v=2ZfshOGmyig

mondjuk így keresgélve még a válogatottban Devecseri is nagyot alkotott 😀

több mint 5 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Megindult a hiszti a nézők miatt, hogy (minő meglepetés), nem tartották be a szabályokat. De most komolyan ki volt az a hülye, aki azt gondolta, hogy a "B-közép" majd tartja a távolságot??? Előre lehetett tudni, hogy nem, ráadásul a focira járó közönség nagy része szerintem amúgy sem hitt ebben az egészben, persze, hogy tojt rá mindenki. Nem értem miért nem lehetett zártkapusan tolni, főleg úgy, hogy Mo-n tényleg sok csapatnál nem tényező a közönség, ahol esetleg meg az (Fradi), ott állambácsi megoldotta volna a kieső bevételeket.
Persze a másik oldal érvelése is érdekes, hogy mindenhova lehet menni, mindenkinek, nincs korlátozás szinte sehol, szinte már véget ért a vírus, akkor mire a korlátozás???
NB2
Tulajdonképpen meg is válaszoltad a kérdést 😀
Toca
Az Újpestet megbüntetik mert egymás mellett ültek a szurkolók. Az ecsetfejű külügyminiszterünknek pedig majdnem megveregetik a vállát a selfie után.... Jó tudom ez a szar a VIP ben nem terjed.
MO én így szeretlek..
gordon
Most jó ráültetni MO-ra ezt a dolgot, de a világon mindenhol vannak egyenlőek meg egyenlőbbek. Erre nem értem miért kell mindig rácsodálkozni.
Toca
bocs, hogy leírtam, akkor majd törlöm a kommentem mert nem érted.
gordon
Nem a kommented nem értem, csak én erre a részre reagáltam :
MO én így szeretlek..

UEFA is csinálta már ezt, kedves span csapatot nem büntette meg a másikat meg kizárta.
Csak arra akartam felhívni a figyelmed, hogy nem magyar jelenség.
Toca
Köszönöm.De kit érdekel, hogy az uefa kit miért büntet?
Ezen a két Újpest meccsen személyesen kint voltam és így érintve érzem magam valamennyire.
De ne toljuk túl, peace.
több mint 5 éve
FLZOLI

Szerkesztette: Borbinho

több mint 5 éve
Mekkora öngól 😊
bcsarli
tokodyéhoz felér? 😀
Negritis
Ahhoz csak Gyuricae.

Amugy ritka nagy buzisag ez a fajta szogletvariaco, meg jo par eve volt h az Ujpest is ezt nyomta, es 12v13 golt szereztek az idenyben csak szogikbol.
Csak ok meg megspekeltek ugy, h ugy lobboltek be a szogit h gyok2vel pottyant be a labda.

Ha nincsenek nagy cula vedoid meg kapusod akkor szopo, mert ha nem latvanyosan loknek/csinalnak helyet akk le se fujjak

több mint 5 éve
Mekkora öngól 😊
bcsarli
tokodyéhoz felér? 😀