Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Hú ha igaz... bár kicsit megkésett a magyar fociban a szerepvállalása s félek, az első döccenőnél tipli...
több mint 5 éve
Fradi?Szoboszlai most adta el magát.Már eladta magát, alá van írva minden, nagyot fog szólni 😊
Az a csel a harmadik gól előtt... atom!
#JC6
Kenny
több mint 5 éve
Szoboszlai most adta el magát.Már eladta magát, alá van írva minden, nagyot fog szólni 😊
Az a csel a harmadik gól előtt... atom!
#JC6
több mint 5 éve
Szoboszlai most adta el magát.Az a csel a harmadik gól előtt... atom!
több mint 5 éve
Két ilyen ajándék kamu gólt...... nem akartuk túl hamar elvenni a reményt a tejesektől.... 😊Sokba került Böde, még mindig törlesztjük.
dande
több mint 5 éve
Két ilyen ajándék kamu gólt...... nem akartuk túl hamar elvenni a reményt a tejesektől.... 😊
több mint 5 éve
Kell a pont a Paksnak,nyilván leadunk nekik egyet 😀
több mint 5 éve
Asszem igen, de lehet elment Russell Crowe-val világ körüli bunyózni egy hajónCosta ott van meg? Ha igen, akk Morata pont jo lehetne cserecsatarnak, aki be tud ugrani frissen barmikor.Hát szegény Atleti-t jól lehúzták az angolok. Pedig elég jó keretük van, ha nem egy kétballábas cserecsatár lenne a fő gólfelelősók sokkal előbbre tartanának.Amúgy most honnan lett ennyi pénze a Chelsea-nek, hogy megint nagybevásárlást csinálnak?Nem igazolhattunk, de Hazard es Morata utan jott be egy kis mellekes.
Jól néznek ki elől, de szerintem a védelem hitvány, így ha Kante nem lesz megint gyilok formában vergődnek majd hátul.
FLZOLI
Nem olvastam semmit mostanaban, de lehet rendezodott Abra (allampolgarsagi) ugye.
Szerk. Morataert majd csak fog bejonni (56M font), eddig csak 7M-t kaptunk mint loan fee.
Borbinho
FLZOLI
Borbinho
több mint 5 éve
Costa ott van meg? Ha igen, akk Morata pont jo lehetne cserecsatarnak, aki be tud ugrani frissen barmikor.Hát szegény Atleti-t jól lehúzták az angolok. Pedig elég jó keretük van, ha nem egy kétballábas cserecsatár lenne a fő gólfelelősók sokkal előbbre tartanának.Amúgy most honnan lett ennyi pénze a Chelsea-nek, hogy megint nagybevásárlást csinálnak?Nem igazolhattunk, de Hazard es Morata utan jott be egy kis mellekes.
Jól néznek ki elől, de szerintem a védelem hitvány, így ha Kante nem lesz megint gyilok formában vergődnek majd hátul.
FLZOLI
Nem olvastam semmit mostanaban, de lehet rendezodott Abra (allampolgarsagi) ugye.
Szerk. Morataert majd csak fog bejonni (56M font), eddig csak 7M-t kaptunk mint loan fee.
Borbinho
FLZOLI
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
azt oké, cska én nem nézem a meccset 😀www.facebook.com/392016870930528/videos/2948870125231204/Errol volt szo eddig is 😀
ez is mi?! 😀
Negritis
Borbinho
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Hát szegény Atleti-t jól lehúzták az angolok. Pedig elég jó keretük van, ha nem egy kétballábas cserecsatár lenne a fő gólfelelősók sokkal előbbre tartanának.Amúgy most honnan lett ennyi pénze a Chelsea-nek, hogy megint nagybevásárlást csinálnak?Nem igazolhattunk, de Hazard es Morata utan jott be egy kis mellekes.
FLZOLI
Borbinho
több mint 5 éve
www.facebook.com/392016870930528/videos/2948870125231204/Errol volt szo eddig is 😀
ez is mi?! 😀
Negritis
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
ez is mi?! 😀
több mint 5 éve
oh, köszi megkerestem, zseniálisAhhoz csak Gyuricae.Mekkora öngól 😊tokodyéhoz felér? 😀
bcsarli
Negritis
Amugy ritka nagy buzisag ez a fajta szogletvariaco, meg jo par eve volt h az Ujpest is ezt nyomta, es 12v13 golt szereztek az idenyben csak szogikbol.
Csak ok meg megspekeltek ugy, h ugy lobboltek be a szogit h gyok2vel pottyant be a labda.
Ha nincsenek nagy cula vedoid meg kapusod akkor szopo, mert ha nem latvanyosan loknek/csinalnak helyet akk le se fujjak
Borbinho
www.youtube.com/watch?v=2ZfshOGmyig
mondjuk így keresgélve még a válogatottban Devecseri is nagyot alkotott 😀
több mint 5 éve
Köszönöm.De kit érdekel, hogy az uefa kit miért büntet?Nem a kommented nem értem, csak én erre a részre reagáltam :bocs, hogy leírtam, akkor majd törlöm a kommentem mert nem érted.Most jó ráültetni MO-ra ezt a dolgot, de a világon mindenhol vannak egyenlőek meg egyenlőbbek. Erre nem értem miért kell mindig rácsodálkozni.Az Újpestet megbüntetik mert egymás mellett ültek a szurkolók. Az ecsetfejű külügyminiszterünknek pedig majdnem megveregetik a vállát a selfie után.... Jó tudom ez a szar a VIP ben nem terjed.Megindult a hiszti a nézők miatt, hogy (minő meglepetés), nem tartották be a szabályokat. De most komolyan ki volt az a hülye, aki azt gondolta, hogy a "B-közép" majd tartja a távolságot??? Előre lehetett tudni, hogy nem, ráadásul a focira járó közönség nagy része szerintem amúgy sem hitt ebben az egészben, persze, hogy tojt rá mindenki. Nem értem miért nem lehetett zártkapusan tolni, főleg úgy, hogy Mo-n tényleg sok csapatnál nem tényező a közönség, ahol esetleg meg az (Fradi), ott állambácsi megoldotta volna a kieső bevételeket.Tulajdonképpen meg is válaszoltad a kérdést 😀
Persze a másik oldal érvelése is érdekes, hogy mindenhova lehet menni, mindenkinek, nincs korlátozás szinte sehol, szinte már véget ért a vírus, akkor mire a korlátozás???
NB2
Toca
MO én így szeretlek..
gordon
Toca
gordon
MO én így szeretlek..
UEFA is csinálta már ezt, kedves span csapatot nem büntette meg a másikat meg kizárta.
Csak arra akartam felhívni a figyelmed, hogy nem magyar jelenség.
Toca
Ezen a két Újpest meccsen személyesen kint voltam és így érintve érzem magam valamennyire.
De ne toljuk túl, peace.
több mint 5 éve
Amúgy most honnan lett ennyi pénze a Chelsea-nek, hogy megint nagybevásárlást csinálnak?Nem igazolhattunk, de Hazard es Morata utan jott be egy kis mellekes.
FLZOLI
Szerkesztette: Borbinho
több mint 5 éve
Ahhoz csak Gyuricae.Mekkora öngól 😊tokodyéhoz felér? 😀
bcsarli
Negritis
Amugy ritka nagy buzisag ez a fajta szogletvariaco, meg jo par eve volt h az Ujpest is ezt nyomta, es 12v13 golt szereztek az idenyben csak szogikbol.
Csak ok meg megspekeltek ugy, h ugy lobboltek be a szogit h gyok2vel pottyant be a labda.
Ha nincsenek nagy cula vedoid meg kapusod akkor szopo, mert ha nem latvanyosan loknek/csinalnak helyet akk le se fujjak
több mint 5 éve
Mekkora öngól 😊tokodyéhoz felér? 😀
bcsarli