Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
Én nagyon drukkolok Ádámnak, hogy jól menjen minden, de egy Exeter szintű csapat ellen, csak nem kéne X-elni. Remélem összeszedi magát fejben.Bogdán, Randall, Ilori, Enrique, Smith, Brannagan, Stewart, Teixeira, Kent, Sinclair, Benteke(c).
Coolearie
Enrique - 1.5-2 éve nem volt pályán a felnőtt csapatnál. De ha ez nem lenne elég balhátvéd és most a sérülések miatt középen játszott.
A párja az az Ilori volt, aki ideigazolása óta nem volt a keret tagja 2 év, 4 hónap, és 6 nap után debütált vörös mezben, idén kölcsön volt adva, de a meccskeretekbe alig került be és visszahívtuk 1! napig edzett a csapattal és már kezdő is lett.
/Okuk: Minden CB sérült a poolnál jelenleg./
Kent, Ojo (csereként szált be) szintén kölcsönből lettek azonnal visszarendelve 1 napot edzve a többiekkel.
Benteke az egyedüli aki valóban köthető az Első Csapathoz, de az első csapattal sincs nagyon összhangban, hát még ezen ifjú titánokkal...
Sajnos púp a csapat hátára ez az FA, így is rengeteg a meccs, vékony a keret de annak is sérült a fele.
Klopp nyilatkozata alapján a visszavágón is hasonló csapattal állunk majd fel. (Talán 1 Lallana, Allen párossal megtámogatva, ha jól haladnak a felépülések).
Liverpool Fc
több mint 8 éve
a pályának mi köze hozzá?A pályának miköze volt hozzá? Ugyanolyan gondoskodással figyelik a pályát, jó persze nem olyan magas a büdzsé mint a Poolnál, de azért ott is törekednek. Vagy ha nem így értetted a pályát akkor bocsi. Gondolom most majd az Anfield Roadon játszanak, mivel X-lett. Ott hozni fogják a kötelezőt, mivel még is csak hazai pálya.Én nagyon drukkolok Ádámnak, hogy jól menjen minden, de egy Exeter szintű csapat ellen, csak nem kéne X-elni. Remélem összeszedi magát fejben.egy Exeter szintű csapat ellen a tartalék ikszelt, az lényegében az U21-es csapat, meg olyanok, akik másfél éve nem játszottak meccset, meg egy csatár, aki nem is ismeri szinte a többit. középpályán tempóban nem volt rossz a gárda, de azt a technikás focit, amit elvileg a csapat tud, azt ilyen pályán esélytelen játszani. hátul meg iszonyat határozatlanok voltunk, lényegében öt ember ellen már három ember letámadása pánikhelyzetet okozott, amiből fellőtték a labdát arra, amerre éppen álltak, aztán ott meg rendszerint nem volt fehér mezes játékos.
Coolearie
a szögletgól meg nyilván nem jött jól, de az a helyzet, hogy ha azt ott nem kapják be, viszont három másikat igen, az meg nem Bogdán sara lett volna, és az ugyanígy benne volt a meccsben.
slowmotion
Coolearie
szokásos angol alsóbb osztályú pálya - kéthetenkénti terheléssel még csak-csak elbírná, és jó lenne, de ebben a csodás téli időjárásban átlag háromnaponta vannak meccsek. esős időben ez konkrétan szétcseszi a gyepet. össze-vissza pattog a labda a göröngyökön, gyors játékot játszani télen szinte lehetetlen.
csak ennyi köze van hozzá.
persze az Anfielden sem kifogástalan a gyep, viszont ott tényleg csak meccseket játszanak, a napi terhelést Melwood gyepszőnyegei kapják.
több mint 8 éve
A pályának miköze volt hozzá? Ugyanolyan gondoskodással figyelik a pályát, jó persze nem olyan magas a büdzsé mint a Poolnál, de azért ott is törekednek. Vagy ha nem így értetted a pályát akkor bocsi. Gondolom most majd az Anfield Roadon játszanak, mivel X-lett. Ott hozni fogják a kötelezőt, mivel még is csak hazai pálya.Én nagyon drukkolok Ádámnak, hogy jól menjen minden, de egy Exeter szintű csapat ellen, csak nem kéne X-elni. Remélem összeszedi magát fejben.egy Exeter szintű csapat ellen a tartalék ikszelt, az lényegében az U21-es csapat, meg olyanok, akik másfél éve nem játszottak meccset, meg egy csatár, aki nem is ismeri szinte a többit. középpályán tempóban nem volt rossz a gárda, de azt a technikás focit, amit elvileg a csapat tud, azt ilyen pályán esélytelen játszani. hátul meg iszonyat határozatlanok voltunk, lényegében öt ember ellen már három ember letámadása pánikhelyzetet okozott, amiből fellőtték a labdát arra, amerre éppen álltak, aztán ott meg rendszerint nem volt fehér mezes játékos.
Coolearie
a szögletgól meg nyilván nem jött jól, de az a helyzet, hogy ha azt ott nem kapják be, viszont három másikat igen, az meg nem Bogdán sara lett volna, és az ugyanígy benne volt a meccsben.
slowmotion
több mint 8 éve
Én nagyon drukkolok Ádámnak, hogy jól menjen minden, de egy Exeter szintű csapat ellen, csak nem kéne X-elni. Remélem összeszedi magát fejben.egy Exeter szintű csapat ellen a tartalék ikszelt, az lényegében az U21-es csapat, meg olyanok, akik másfél éve nem játszottak meccset, meg egy csatár, aki nem is ismeri szinte a többit. középpályán tempóban nem volt rossz a gárda, de azt a technikás focit, amit elvileg a csapat tud, azt ilyen pályán esélytelen játszani. hátul meg iszonyat határozatlanok voltunk, lényegében öt ember ellen már három ember letámadása pánikhelyzetet okozott, amiből fellőtték a labdát arra, amerre éppen álltak, aztán ott meg rendszerint nem volt fehér mezes játékos.
Coolearie
több mint 8 éve
Én nagyon drukkolok Ádámnak, hogy jól menjen minden, de egy Exeter szintű csapat ellen, csak nem kéne X-elni. Remélem összeszedi magát fejben.
több mint 8 éve
Nagyjából 10éve nem nézek magyar focit, a helyébe még maradnék külföldön.Nem kell ezt túlragozni. Nem PL és nem Pool szintű kapus. Ezt mondtam már az elején is. Elképedve néztem már az elején is, mikor többen Mignon helyére kiabálták. 5meccs 3hiba.Jön a Fradiba mi ?
Remélem egyenesbe jön a karrierje, de szerintem is ideje országot váltania.
alatriste
Heisman Trophy
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Nem kell ezt túlragozni. Nem PL és nem Pool szintű kapus. Ezt mondtam már az elején is. Elképedve néztem már az elején is, mikor többen Mignon helyére kiabálták. 5meccs 3hiba.Jön a Fradiba mi ?
Remélem egyenesbe jön a karrierje, de szerintem is ideje országot váltania.
alatriste
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Nem kell ezt túlragozni. Nem PL és nem Pool szintű kapus. Ezt mondtam már az elején is. Elképedve néztem már az elején is, mikor többen Mignon helyére kiabálták. 5meccs 3hiba. Remélem egyenesbe jön a karrierje, de szerintem is ideje országot váltania.
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Nem védett egy éve várható volt, hogy az elején lesznek ilyenek. A boltonban is ugyanezt nyomta annó...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
YoungZeeZee
8 561
Szegeny Adam.Innen nehez lesz meggyozni Kloppot. Mentalisan ossze kene raknia magat.
több mint 8 éve
ozibozi
17 172
Mondjuk ekkora szégyen utoljára Király Aston Villa_s utolsó perces beszopott góljai voltak, amikor már inkább kölcsön adták, csak ott ne legyen. Ezek után Bogdán is min országot kell hogy arrébb menjen, de qrva gyorsan, mert különben max Meme lesz, még egy vicces király se. 😕 /erre is emlékszik aki akar/
több mint 8 éve
Ennyi sérülés mellett ezt a kezdőt kell játszani. Egy két fiatal mutatott is pár szép dolgot. Vékony a keret, remélem a visszavágón is a fiatalok játszanak majd. Bogdán sokadik hibája miatt esélyes akár Fulton is a kapuba.NEM akarom többet a kapuban látni Bogdánt. Hozzá képest Brad Jones klasszis backup volt.pedig az a durva, hogy a visszavágón ugyanez a csapat még az ő játéka ellenére is nyerhetne.
Mikey
de azt legalább tudjuk, hogy a tarcsink megüti a negyedosztály szintjét.
slowmotion
Liverpool Fc
több mint 8 éve
NEM akarom többet a kapuban látni Bogdánt. Hozzá képest Brad Jones klasszis backup volt.pedig az a durva, hogy a visszavágón ugyanez a csapat még az ő játéka ellenére is nyerhetne.
Mikey
de azt legalább tudjuk, hogy a tarcsink megüti a negyedosztály szintjét.
több mint 8 éve
B@zki, igazad van, Lewa.UEFA TEAM OF THE YEAR (BY USERS)Mégha Lewát mondod talán, na de Müller?
GK : MANUEL NEUER, BAYERN MÜNCHEN
DF : DAVID ALABA, BAYERN MÜNCHEN
DF : SERGIO RAMOS, REAL MADRID
DF : GERALD PIQUÉ, BARCELONA
DF : DANIEL ALVES, BARCELONA
MF : ANDRÉS INIESTA, BARCELONA
MF : PAUL POGBA, JUVENTUS
MF : JAMES RODRÍGUEZ, REAL MADRID
FW : LIONEL MESSI, BARCELONA
FW : NEYMAR JR., BARCELONA
FW : CRISTIANO RONALDO, REAL MADRID
CR7 helyett szerintem azért befért volna Müller, plusz egy statisztika, ami azt támaszta alá, milyen fontos a Bayern számára : Amikor Müller betalált, még sosem kapott ki a müncheni gárda
Heisman Trophy
Ramost nem fogom tudni sose feldolgozni. 😕
Toca
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 8 éve
Ramos,Pique,James megkérdőjelezhető,a többi nem nagyon.UEFA TEAM OF THE YEAR (BY USERS)8/11 Barca vagy Real, ahapersze.
Heisman Trophy
Mikey
több mint 8 éve
Mikey
18 753
UEFA TEAM OF THE YEAR (BY USERS)8/11 Barca vagy Real, ahapersze.
Heisman Trophy
Szerkesztette: Mikey
több mint 8 éve
UEFA TEAM OF THE YEAR (BY USERS)Imádom Manuelt, a kedvenc kapusom, de még Poolosként is be kell valljam nálam az év csapat De Gea-val kezdődik. (Nálam).
CR7 helyett szerintem azért befért volna Müller, plusz egy statisztika, ami azt támaszta alá, milyen fontos a Bayern számára : Amikor Müller betalált, még sosem kapott ki a müncheni gárda
Heisman Trophy
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Alaban kivul az egesz vedosor necces.mér', miszter Sakírát fel tudod dolgozni?UEFA TEAM OF THE YEAR (BY USERS)Mégha Lewát mondod talán, na de Müller?
Heisman Trophy
Toca
slowmotion
több mint 8 éve
mér', miszter Sakírát fel tudod dolgozni?UEFA TEAM OF THE YEAR (BY USERS)Mégha Lewát mondod talán, na de Müller?
Heisman Trophy
Toca
több mint 8 éve
a vicc h a szakértői csapat rosszabb lesz 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
UEFA TEAM OF THE YEAR (BY USERS)Mégha Lewát mondod talán, na de Müller?
Heisman Trophy
több mint 8 éve
UEFA TEAM OF THE YEAR (BY USERS)GK : MANUEL NEUER, BAYERN MÜNCHEN
több mint 8 éve
- Utoljára az Egernél dolgozott a magyar élvonalban, ahol néha még – önt idézve - ásványvízre sem volt pénz. Miként emlékszik vissza erre az időszakra?- Nyugodtan leírhatja: edzői pályafutásom legsötétebb korszaka volt. Nem csak a pénzhiány, hanem amiatt is, hogy szinte az egész idényt végigbundázták a játékosok: 10 meccsből kilencet eladtak. Ilyen körülmények között pedig nem lehetett komoly szakmai munkáról beszélni…
egyébként innen:
www.fourfourtwo.hu/hirek/magyarorszag/az-egykori-nb-i-es-edzo-oszinten-bevallja-az-egesz-idenyt-vegigbundaztak-a-jatekosok
több mint 8 éve
Pinter Attila azt nyilatkozta h pontosan az tortenik a valogatotnal amit o talalt ki.ORIASI!beérett Pinyő munkája.De ezt tudtuk.
Mondjuk h taktikailag foss vol az mind1.
Az osszetartas csak a norvegok ellen volt.
www.mifocink.com/?p=5842
ZoliMP