Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 510
index.hu/sport/futball/2020/06/13/novothny_soma_ujpest_uj_edzo_korea_napoli/szegyen h az nb2-ben tobb a penz, mint ujpesten.
több mint 5 éve
Kérlek ne mondd el senkinek, én se vagyok rá büszke!!! 😕Jól hallottam, hogy a ZTE-Paks kommentátora üzent a feleségének, hogy meccs közben nem veszi fel a telefont? 😀Ebből kénytelen vagyok arra következtetni, hogy nézed a ZTE-Paksot. Létezik?
Kampman
nagylaza
több mint 5 éve
Jól hallottam, hogy a ZTE-Paks kommentátora üzent a feleségének, hogy meccs közben nem veszi fel a telefont? 😀Ebből kénytelen vagyok arra következtetni, hogy nézed a ZTE-Paksot. Létezik?
Kampman
több mint 5 éve
Fradi is meg Vidi is kap egy olyan csicskalángost nemzetköziben, hogy oda is becsengetnek ahol az alapot ássák.a csoportkörhöz nem júniusban a bajnokság közepén kell jól játszani főleg mikor Bódog leparkolja a buszt, Rebrov meg elől pihentet és rotál. ettől függetlenül van hova fejlődni, de sztem korai ilyen kijelentéseket tenni főleg mikor elég nyugodtan hozzuk a győzelmeket úgy, hogy mi játszottuk az utóbbi 2 hétben a legtöbb meccset. de az is tény, ha Rebrovot elviszik a két szezon között akkor biztosan nem lesz csoportkör.
Nem kell reménykedni a csoportkörben sehol.
petey
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 510
sztem a vidi egy helyben toporog iden is.Fradi is meg Vidi is kap egy olyan csicskalángost nemzetköziben, hogy oda is becsengetnek ahol az alapot ássák.Szerencsés sorsolással meglehet mindkettőjüknek akár.
petey
Nem tűnnek sokkal gyengébbnek, mint az elmúlt két évben.
Kampman
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 510
Jól hallottam, hogy a ZTE-Paks kommentátora üzent a feleségének, hogy meccs közben nem veszi fel a telefont? 😀Jol, parades!
Kampman
több mint 5 éve
Jól hallottam, hogy a ZTE-Paks kommentátora üzent a feleségének, hogy meccs közben nem veszi fel a telefont? 😀
több mint 5 éve
Fradi is meg Vidi is kap egy olyan csicskalángost nemzetköziben, hogy oda is becsengetnek ahol az alapot ássák.Szerencsés sorsolással meglehet mindkettőjüknek akár.
petey
Nem tűnnek sokkal gyengébbnek, mint az elmúlt két évben.
több mint 5 éve
Fradi is meg Vidi is kap egy olyan csicskalángost nemzetköziben, hogy oda is becsengetnek ahol az alapot ássák.Nocsak. Te nem látod a biztató jeleket?
petey
több mint 5 éve
Élőben tök jól nyomja ez a PAFC. A bal védő gyerek brutal tehetségesTekintsünk el attól, hogy OV-nek pusztán ebbe a felcsúti projektbe már rég bele kellett volna buknia. Kire gondolsz? Deutsch?
#JC6
több mint 5 éve
Fradi is meg Vidi is kap egy olyan csicskalángost nemzetköziben, hogy oda is becsengetnek ahol az alapot ássák.Nem kell reménykedni a csoportkörben sehol.
több mint 5 éve
Élőben tök jól nyomja ez a PAFC. A bal védő gyerek brutal tehetséges
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 5 éve
"Felcsúton, ugyebár, Európába vágynak."Piha...
több mint 5 éve
Tizenkettedszerre megy le a stadionban ez a buzi tippmix reklám, rémálmaim lesznek.Szerk: 13...
több mint 5 éve
Emberek! Miről beszéltek? Debrecen-Felcsút van! A szünetben (1 perc) erősödik a migrációs nyomás!
több mint 5 éve
Hakimi arabkepu.Pedig milyen jol es fegyelmezetten vedekezett a Dusseldorf vegig. Es most semmit sem er a 94 es fel perc tokeletes vedekezes, a Dortmundnak kapura tarto lovese nem volt. Ok meg rugtak ket kapufat, semmit nem er.Azt a kontrát láttad a 30. perc körül? Csávó a jobbszélről beadta középre az utolsó védő mellett, ketten álltak a düsseldorfi kapussal szemben, erre a kis purdé belekúrta a kapusba a tizenhatosról. Valami arab képű gyerek volt, fogalmam sincs, mi a neve.
ulpianus
slowmotion

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Pedig milyen jol es fegyelmezetten vedekezett a Dusseldorf vegig. Es most semmit sem er a 94 es fel perc tokeletes vedekezes, a Dortmundnak kapura tarto lovese nem volt. Ok meg rugtak ket kapufat, semmit nem er.Azt a kontrát láttad a 30. perc körül? Csávó a jobbszélről beadta középre az utolsó védő mellett, ketten álltak a düsseldorfi kapussal szemben, erre a kis purdé belekúrta a kapusba a tizenhatosról. Valami arab képű gyerek volt, fogalmam sincs, mi a neve.
ulpianus
több mint 5 éve
Akinek van hozza streamje, ilyenkor megy (nemetul) a bundesliga golosszefoglalo. -> Alle Spiele alle Tore.Ugy ertem pontokban semmit nem er. PEdig a dusseldorf a kieses ellen kuzd, es fel perc hijjan kitartottak a liga masodik ellen. Bosszanto lehet.Pedig milyen jol es fegyelmezetten vedekezett a Dusseldorf vegig. Es most semmit sem er a 94 es fel perc tokeletes vedekezes, a Dortmundnak kapura tarto lovese nem volt. Ok meg rugtak ket kapufat, semmit nem er.Hogyne érne.
ulpianus
Ha szar a mezőnymunka, a védekezés, akkor lehet már a 20. percben 2-0.
Sobri Jóska

több mint 5 éve
Pedig milyen jol es fegyelmezetten vedekezett a Dusseldorf vegig. Es most semmit sem er a 94 es fel perc tokeletes vedekezes, a Dortmundnak kapura tarto lovese nem volt. Ok meg rugtak ket kapufat, semmit nem er.Hogyne érne.
ulpianus
Ha szar a mezőnymunka, a védekezés, akkor lehet már a 20. percben 2-0.
több mint 5 éve
Pedig milyen jol es fegyelmezetten vedekezett a Dusseldorf vegig. Es most semmit sem er a 94 es fel perc tokeletes vedekezes, a Dortmundnak kapura tarto lovese nem volt. Ok meg rugtak ket kapufat, semmit nem er.

több mint 5 éve
Haaland megcsinalta megint! Az utolso (95. perc a 95-bol) befejelte. 1-0, vege.

több mint 5 éve
Lemaradtál kicsit 😆Amúgy nekik eleg ha a MK-t behúzzák.A Mezőkövesd nagyon nem szeretne az EL-ben játszani.Szóltak nekik, hogy a
KampmanPuskásDió megy.
Bazzani
Toca

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
húbaszki, nagyon hiányzik Haaland ebből a Dortmundból, olyan helyzeteket hagynak ki, amiket talán még az itthoni aranylábúak is berúgnakBeallt, de nem o lotte a golt (Guerreiro bevagta 10-rol.), bar benne volt a tamadasokban. Jol van.
slowmotion
Nem adtak meg, mert a kezehez ert (vallahoz?). Nincs jol.
Szerkesztette: ulpianus

több mint 5 éve
Amúgy nekik eleg ha a MK-t behúzzák.A Mezőkövesd nagyon nem szeretne az EL-ben játszani.Szóltak nekik, hogy a
KampmanPuskásDió megy.
Bazzani