Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Zsóri ritkán lő gólt, de ha igen akkor az szép 😊Az egyenlítő gólnál tűnt fel: a Budafok is Turulban nyomja...
Heisman Trophy
több mint 5 éve
Zsóri ritkán lő gólt, de ha igen akkor az szép 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
mátyus nyilatkozata is fura volt, nagyjából kijelentette, hogy a vasas és a loki fog feljutniMátyushoz: nagyjából mindenki arról beszél, hogy ennek a két csapatnak a játékoskerete kiemelkedik a mezőnyből. Ez nem a szakmai munka dicsérete, hanem a rendelkezésre álló lóvé érdeme. Szerintem Mátyus is csak erre gondolt. Meg is jegyezte, hogy "extrém" különbség van a Haladás és a Vasas anyagi lehetőségei között.
Ott ragadtam az újpest vs budafokon, egész jó meccs, Simon nagy gólt rúgott épp
r.baggio
több mint 5 éve
mátyus nyilatkozata is fura volt, nagyjából kijelentette, hogy a vasas és a loki fog feljutniRogan szimpatikus.
Ott ragadtam az újpest vs budafokon, egész jó meccs, Simon nagy gólt rúgott épp
r.baggio
Konkretan elismerte, hogy szabálytalan volt, azt hittem tolnak egy Bielsat.
több mint 5 éve
mátyus nyilatkozata is fura volt, nagyjából kijelentette, hogy a vasas és a loki fog feljutniOtt ragadtam az újpest vs budafokon, egész jó meccs, Simon nagy gólt rúgott épp
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
ezt akartam írni, hogy gyakorlatilag elismerte, hogy szar edző és nem tudja motiválni a játékosait 😀Hatalmas ez a Hinora nyilatkozat.Nincs ezzel gond. Persze, hogy abban bízott. Ettől még tényleg szar lövés volt.
-Tegnap gyakoroltam. Bíztam benne, hogy beakad.
Verpecz bevédett egy kegyetlen szar lövést ami a kapuig alig ment el.
Bazzani
Nekem inkább Bene nyilatkozata volt furcsa. A saját felelősségéről semmi...
nagylaza
több mint 5 éve
A Vasas FB-oldalán azért szép kis anyázás megy. Bene nem lett a szurkolók kedvence.
több mint 5 éve
Hatalmas ez a Hinora nyilatkozat.Nincs ezzel gond. Persze, hogy abban bízott. Ettől még tényleg szar lövés volt.
-Tegnap gyakoroltam. Bíztam benne, hogy beakad.
Bazzani
Nekem inkább Bene nyilatkozata volt furcsa. A saját felelősségéről semmi...
több mint 5 éve
Hatalmas ez a Hinora nyilatkozat.-Tegnap gyakoroltam. Bíztam benne, hogy beakad.
több mint 5 éve
kimentem főzni egy kávét.Erre 2-2.Mondjuk overre fogadtam 😀
több mint 5 éve
Hoppá! Ezt nem hittem volna.
több mint 5 éve
Hát így nem bukik megkurvavicces, mintha senki nem akarna gólt lőniedzőbuktatás. Dollról hallottam,bár nem túl megbízható a forrás.
kristof
Kenny
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
kurvavicces, mintha senki nem akarna gólt lőni
több mint 5 éve
Gróf?Nemsokára lesz egy normális kapusuk.A Hali eddig leiskolázza a Vasast.Ami azt illeti, kifejezetten örülhetünk, hogy szünetben még csak 1-0 oda.
nagylaza
nagylaza
Kenny
Bene hamarabb repül mint Dobos Szegedről. Vagy kb egyszerre.
több mint 5 éve
Rémálom. 0-2.
több mint 5 éve
Nemsokára lesz egy normális kapusuk.A Hali eddig leiskolázza a Vasast.Ami azt illeti, kifejezetten örülhetünk, hogy szünetben még csak 1-0 oda.
nagylaza
nagylaza
több mint 5 éve
A Hali eddig leiskolázza a Vasast.Ami azt illeti, kifejezetten örülhetünk, hogy szünetben még csak 1-0 oda.
nagylaza
több mint 5 éve
Ha bemegy, gol ...Kovács Zoli..Az 1+1 éves szerződése már alapból árulkodó volt.hat ez nagyon verszegeny volt, erik a tippem, hogy Martonnak fel szezonja se lesz.Mi a fasz ez a vidi-paks? 😀 gyakorlatilag nincs védekezés, szinte egymásnak könyörögnek, hogy rúgjon már a másik gólt, a játékosok sétálgatnak a félpályán... Szvsz over mindkét csapat szerez 2 gólt vagy valami ilyesmi... 😂hát nem tudom, a Paks megásta a lövészárkot, kézzel-lábbal védekeznek. focizni nem akarnak, max egy kósza kontra..
peach
petey
Kenny
Mondjuk a Videoton edzőpolitikája is teljesen logikátlan.
Kampman
mondjuk arról hadd ne Márton tehessen, hogy Hodzic elbassza a ziccereket, meg a "sztárcsatárok" azt sem tudják merre a kapu...
petey
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
A Hali eddig leiskolázza a Vasast.
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 611
uj gazdag vs regi gazdag.mi ez a nagy utalat a city es a psg irant? azert ,mert arab kezben van?Nem tradicionalis nagy csapat? hogy legyen vki tradicionalis nagy csapat vki?
foci errol szol. akinel sok a della annal sok a jo jatekos.
a real 60 evvel ezelott csoro volt? csak osszegyujtotte a kor legjobbjait es nem hiszem azert mert madrid szep varos. vhol el kell kezdeni csak egy madrid egy barca x evtizeddel ezelott lett gazdag csapat. es egyiksem ugy, hogy jajj kineveltek es eladtak az ifiket.
persze az ut lehet mas de a cel ugyanaz. van a lipcsei ut ami szimpibb, mint egy city vagy psg.
Maskulonben azert jobb latni egyutt jatszani nagy jatekosokat, mint 1-1 spilert vergodik x helyen.
ahogy irtam a foci szabalyai ilyenek. nincs cap.
a malaga egybol bl top csapat lett ahogy lett penz, aztan megszunt a csap es most a 2. osztalyban szenvednek.
több mint 5 éve
Ha ebben a kérdésben Klinsmann neked őskor akkor hagyjuk 😊MU drukkerként is el kell ismernem hogy a Pool azzal együtt hogy 30 évig nem nyerte meg az első osztályt mindig is nagy csapat volt. Mi az hogy nem tudtak nagy nevet igazolni?! Torres nem nagy név? Már akkor is elég komoly volt, hidd el. De mondhatnám a Tottenhamet is Klinsmannal aki akkor az egyik legjobb csatár volt az egész világon (a köcsög németje... 😀 ).Klinsmann... Jó, hogy nem az őskorig megyünk vissza 😊
Jártál volna Liverpool környékén egyébként nem vitatkoznál azon mekkora klubok ezek, vagy úgy egyáltalán mi is az angol foci. Best league, és mindig az is lesz, de nem a játékosok miatt hanem a nézők miatt.
Egyébként én tiszteletben tartom azt ha vkinek más jobban tetszik, de annak aki szereti ezt a sportágat mindenképp érdemes lenne kicsit élnie Angliában, árnyalná a képet a többi ligához képest a számára.
davemayer
Oké Torres 2007-ben tényleg elit közeli volt. De ez 13 éve volt, azóta ráöntöttek pár tonna pénz a ligára 😊
Talán Pogba volt az utolsó, aki a Juveban nagyot alkotott, sorban álltak érte a csapatok és az MU-ba ment végül. Persze akkor ő sem volt a szűk TOP kategória és mocskosul túl is keleltt fizetni.
FLZOLI
Egyébként nem arra gondoltam Torres kapcsán amikor a Poolból a Chelsea-be ment hanem amikor az Atl Madridból sikerült elhoznia a Poolnak.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Kiváncsi vagyok Rossi mai keretére.Remélem Schafert behivja.
több mint 5 éve
MU drukkerként is el kell ismernem hogy a Pool azzal együtt hogy 30 évig nem nyerte meg az első osztályt mindig is nagy csapat volt. Mi az hogy nem tudtak nagy nevet igazolni?! Torres nem nagy név? Már akkor is elég komoly volt, hidd el. De mondhatnám a Tottenhamet is Klinsmannal aki akkor az egyik legjobb csatár volt az egész világon (a köcsög németje... 😀 ).Klinsmann... Jó, hogy nem az őskorig megyünk vissza 😊
Jártál volna Liverpool környékén egyébként nem vitatkoznál azon mekkora klubok ezek, vagy úgy egyáltalán mi is az angol foci. Best league, és mindig az is lesz, de nem a játékosok miatt hanem a nézők miatt.
Egyébként én tiszteletben tartom azt ha vkinek más jobban tetszik, de annak aki szereti ezt a sportágat mindenképp érdemes lenne kicsit élnie Angliában, árnyalná a képet a többi ligához képest a számára.
davemayer
Oké Torres 2007-ben tényleg elit közeli volt. De ez 13 éve volt, azóta ráöntöttek pár tonna pénz a ligára 😊
Talán Pogba volt az utolsó, aki a Juveban nagyot alkotott, sorban álltak érte a csapatok és az MU-ba ment végül. Persze akkor ő sem volt a szűk TOP kategória és mocskosul túl is keleltt fizetni.