Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
Kövezzetek meg ha nem igaz de szerintem Mingolet is egy kaka. Ezt a szintet szerintem Bogdán is hozta volna..
több mint 8 éve
Mikey
18 753
Eltört a szemüvege. :szomoru:
több mint 8 éve
Geci meccs ez..
több mint 8 éve
Anglia két leggyengébb védelme.
Liverpool Fc
több mint 8 éve
pocsék meccs ez a Norwich-Pool😀
több mint 8 éve
4-5 omg
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Valóban izgi kis meccs.
több mint 8 éve
4-3 ide, beteg meccs
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Mikey
18 753
Vissza BOGDÁNT!!!!!44!4Ja felőlem is visszamehetne Boltonba. 😊
Coolearie
több mint 8 éve
nem hiszem hogy van még egy olyan csapat ami ennyi gólt kap rögzített helyzetek után mint mi ...Mondjuk elég szép volt Mbokani gólja. Vissza BOGDÁNT!!!!!44!4
Negritis
több mint 8 éve
nem hiszem hogy van még egy olyan csapat ami ennyi gólt kap rögzített helyzetek után mint mi ...
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Azt mondják ugye, hogy mindenkiről lehet egy jó youtube video-t összeállítani.én 2:52-nél feladtam, bár kár, hogy a bedobásokat nem lassították le ... de amúgy jó lesz oda nektek jobbhátvédbe, láthatóan magas intelligenciával játszik, jól helyezkedik.
Ez itt éppen az Újpesten "próbajátékoló" Bonney-ról készült.
(ő a jobbhátvéd)
www.youtube.com/watch?v=3sZDMuOsklA
Mint egy kibaszott Benny Hill show. És ezek a gyerek legjobb pillanatai!
Bedobás, rövid passz, előreívelés, szaladás a labdával!
Bazzani
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
Közben..A Manchester City eléggé közelről figyeli Eden Hazardot.Még az sem kizárt hogy árajánlatot kérnek.
forrás:Manchester City Facebook .<--Ezt meg csak most, csak neked Mikey😛
több mint 8 éve
Azt mondják ugye, hogy mindenkiről lehet egy jó youtube video-t összeállítani.Kispesten szokták az ilyen playereket úgy bemutatni,mint az új bajnokaspiráns csapat alapemberét 😀
Ez itt éppen az Újpesten "próbajátékoló" Bonney-ról készült.
(ő a jobbhátvéd)
Bazzani
több mint 8 éve
Azt mondják ugye, hogy mindenkiről lehet egy jó youtube video-t összeállítani.Ez itt éppen az Újpesten "próbajátékoló" Bonney-ról készült.
(ő a jobbhátvéd)
Szerkesztette: Bazzani
több mint 8 éve
Hivatalos : Kleinheisler a Werder Bremené 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Pato joins Chelsea FC
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Szívemből szól a cikk: www.focitipp.hu/cikk/7211
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Bátyámmal dumáltam, azt mondta, látta a tv-ben, hogy a digók nem hajlandók megszólalni más nyelven a mi magyarunk beszél angolul. Így azért már érdekesebb...
több mint 8 éve
de még atmoszféra 😊 szééép.www.youtube.com/watch?v=dh3j0zuAiSgChicharito meg 2 hónap alatt megtanult angolul még mielőtt ténylegesen átigazolta a MU, persze lehetett már előtte is sejteni és pont ezért is kezdte el még időben. Szerintem nem normális szituáció az hogy ha valaki 0 angol tudással költözik ki bárhová külföldre (hány ilyennel találkoztam kint Angliában...), ha a helyi nyelvet nem is tanulja meg előre de az angolt illene a XXI. században szerintem.Majd most megtanul odakint, a klub beíratja egy tanfolyamra vagy egy tanárt kérnek tolmácsnak, aki tanítja is. Így legalább biztos nem pofázik vissza a bírónak és nem is ül fel a provokációnak sem, mert fingja nincs mit magyaráznak neki.Nem tudom, hogy ez most miért olyan nagyon meglepő dolog, pl. amikor Gabriel tavaly átigazolt a Villarealtól az Arsenalhoz, akkor ő sem beszélt angolul, pedig már 24 éves volt, és tudható volt, hogy előbb-utóbb elkerül egy nagyobb külföldi csapathoz, és valószínűleg még számtalan ezekhez hasonló eset volt. Fél év alatt simán megtanítják neki az angolt annyira, hogy értse azokat a szavakat amiket a meccsen használnia kell.
Ettől még persze tanulhatott volna idegen nyelvet, feltéve ha a formális nyelvtanulás megy neki egyáltalán. De lehet, hogy a család körül annyi volt a teendő és feladat, erre már nem futott az erőből. Ki tudja.
De szerintem ha beleszokik az új környezetbe és jól kezd játszani, akkor senkit nem fog érdekelni, hogy nem beszél nyelveket. Odakint úgyis ráragad majd valamennyi tudás.
Tony
kisvanek4
davemayer
petey
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
www.youtube.com/watch?v=dh3j0zuAiSgChicharito meg 2 hónap alatt megtanult angolul még mielőtt ténylegesen átigazolta a MU, persze lehetett már előtte is sejteni és pont ezért is kezdte el még időben. Szerintem nem normális szituáció az hogy ha valaki 0 angol tudással költözik ki bárhová külföldre (hány ilyennel találkoztam kint Angliában...), ha a helyi nyelvet nem is tanulja meg előre de az angolt illene a XXI. században szerintem.Majd most megtanul odakint, a klub beíratja egy tanfolyamra vagy egy tanárt kérnek tolmácsnak, aki tanítja is. Így legalább biztos nem pofázik vissza a bírónak és nem is ül fel a provokációnak sem, mert fingja nincs mit magyaráznak neki.Nem tudom, hogy ez most miért olyan nagyon meglepő dolog, pl. amikor Gabriel tavaly átigazolt a Villarealtól az Arsenalhoz, akkor ő sem beszélt angolul, pedig már 24 éves volt, és tudható volt, hogy előbb-utóbb elkerül egy nagyobb külföldi csapathoz, és valószínűleg még számtalan ezekhez hasonló eset volt. Fél év alatt simán megtanítják neki az angolt annyira, hogy értse azokat a szavakat amiket a meccsen használnia kell.
Ettől még persze tanulhatott volna idegen nyelvet, feltéve ha a formális nyelvtanulás megy neki egyáltalán. De lehet, hogy a család körül annyi volt a teendő és feladat, erre már nem futott az erőből. Ki tudja.
De szerintem ha beleszokik az új környezetbe és jól kezd játszani, akkor senkit nem fog érdekelni, hogy nem beszél nyelveket. Odakint úgyis ráragad majd valamennyi tudás.
Tony
kisvanek4
davemayer
több mint 8 éve
Varga Roland és Busai nyomták a maldonadot 😀Azta. Erről nem is olvastam itt még... 😉
m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ftc-ket-labdarugo-autobalesetet-szenvedett-sajtohir-2461733
peach
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Varga Roland és Busai nyomták a maldonadot 😀m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ftc-ket-labdarugo-autobalesetet-szenvedett-sajtohir-2461733
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Hajrá Fegyencváros!hvg.hu/cegauto.kozlekedes/20160118_Reszeg_Fradijatekosok_ulhettek_a_kofalna
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...