Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
braxa88
12 534
szerintem messze kiemelkednek az utóbbi 8évben. ha elvonatkoztatunk h már nyertek 1-2-3 aranylabdát csak külön az éveket nézzük minden egyes évben akkor mindig a győztes volt a legjobb. csak ugye ha vki már sokat nyert bármiben akkor hajlamos az ember azt mondani h nemár megint őIniesta vagy Xavi 10-ben, de Sneijder is megnyerhette volna akkor.pl. 2010 Wesley Sneijder.miért volt olyan év amikor a kettő közül nem valamelyiknek kellett volna nyernie?ez nem így van. talán max úgy lenne igaz, hogy "valahogy mégis mindig az nyer Messi és CR közül, akinek kéne"lehet h az de valahogy mégis mindig az nyer akinek kéneLahm mondta meg a frankót: "az egész egy ostoba népszerűségi verseny"Csak én érzem úgy,hogy ez az Aranylabda gála egy vicc?Mikor volt bármi értelme?
Kenny
Mikey
empty taxi
braxa88
csebi
braxa88
empty taxi
Tavaly Neuer.
Basszus két kurva jó focista de megannyi jó van még.
alatriste
több mint 8 éve
Iniesta vagy Xavi 10-ben, de Sneijder is megnyerhette volna akkor.pl. 2010 Wesley Sneijder.miért volt olyan év amikor a kettő közül nem valamelyiknek kellett volna nyernie?ez nem így van. talán max úgy lenne igaz, hogy "valahogy mégis mindig az nyer Messi és CR közül, akinek kéne"lehet h az de valahogy mégis mindig az nyer akinek kéneLahm mondta meg a frankót: "az egész egy ostoba népszerűségi verseny"Csak én érzem úgy,hogy ez az Aranylabda gála egy vicc?Mikor volt bármi értelme?
Kenny
Mikey
empty taxi
braxa88
csebi
braxa88
empty taxi
Tavaly Neuer.
Basszus két kurva jó focista de megannyi jó van még.
Liverpool Fc
több mint 8 éve
pl. 2010 Wesley Sneijder.miért volt olyan év amikor a kettő közül nem valamelyiknek kellett volna nyernie?ez nem így van. talán max úgy lenne igaz, hogy "valahogy mégis mindig az nyer Messi és CR közül, akinek kéne"lehet h az de valahogy mégis mindig az nyer akinek kéneLahm mondta meg a frankót: "az egész egy ostoba népszerűségi verseny"Csak én érzem úgy,hogy ez az Aranylabda gála egy vicc?Mikor volt bármi értelme?
Kenny
Mikey
empty taxi
braxa88
csebi
braxa88
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
igen, volt. és ha jól emlékszem itt is elég sokat vitatkoztunk ezen. igazából épp ezzel járatódik le az egész díj, hogy csak ők ketten kaphatják. sőt csak ebből a két klubból lehet kapni.miért volt olyan év amikor nem ketten közül valamelyiknek kellett volna nyernie?ez nem így van. talán max úgy lenne igaz, hogy "valahogy mégis mindig az nyer Messi és CR közül, akinek kéne"lehet h az de valahogy mégis mindig az nyer akinek kéneLahm mondta meg a frankót: "az egész egy ostoba népszerűségi verseny"Csak én érzem úgy,hogy ez az Aranylabda gála egy vicc?Mikor volt bármi értelme?
Kenny
Mikey
empty taxi
braxa88
csebi
braxa88
Szerkesztette: csebi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
braxa88
12 534
miért volt olyan év amikor a kettő közül nem valamelyiknek kellett volna nyernie?ez nem így van. talán max úgy lenne igaz, hogy "valahogy mégis mindig az nyer Messi és CR közül, akinek kéne"lehet h az de valahogy mégis mindig az nyer akinek kéneLahm mondta meg a frankót: "az egész egy ostoba népszerűségi verseny"Csak én érzem úgy,hogy ez az Aranylabda gála egy vicc?Mikor volt bármi értelme?
Kenny
Mikey
empty taxi
braxa88
csebi
Szerkesztette: braxa88
több mint 8 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Lahm mondta meg a frankót: "az egész egy ostoba népszerűségi verseny"Teljesen mindegy lenne, ha a szokásos két nevet bedobnák egy kalapba és kihúznák az egyikét.
empty taxi
Kellene egy másik Aranylabda is, amit más játékos is megkaphatna, mint az Oscarnál az életműdíj kategória. Akkor talán Ibra franciaországi teljesítménye is díjazásra kerülne vagy kaphatott volna Iniesta is (ha már a VB/EB győzelmek semmit sem számítanak), Xavi, más bajnokságok olyan ikonikus embereiről nem beszélve, mint Gerrard, Lampard, vagy a Bayern kiválóságai stb.
több mint 8 éve
ez nem így van. talán max úgy lenne igaz, hogy "valahogy mégis mindig az nyer Messi és CR közül, akinek kéne"lehet h az de valahogy mégis mindig az nyer akinek kéneLahm mondta meg a frankót: "az egész egy ostoba népszerűségi verseny"Csak én érzem úgy,hogy ez az Aranylabda gála egy vicc?Mikor volt bármi értelme?
Kenny
Mikey
empty taxi
braxa88
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
YoungZeeZee
8 561
Bogdan helyzete nem tul rozsas. Sajnos ilyen a profi vilag. A 3.szamu kapus aki a kispados kb ugyanigy jarhat. jegeles.
több mint 8 éve
braxa88
12 534
lehet h az de valahogy mégis mindig az nyer akinek kéneLahm mondta meg a frankót: "az egész egy ostoba népszerűségi verseny"Csak én érzem úgy,hogy ez az Aranylabda gála egy vicc?Mikor volt bármi értelme?
Kenny
Mikey
empty taxi
több mint 8 éve
Csak az MLS: index.hu/sport/futball/2016/01/13/nemeth_krisztian_magyar_csapattarsat_kap/
Madden hates me.
több mint 8 éve
Csubacca épp most talált be rabónából 😊
Madden hates me.
több mint 8 éve
Valaki megszánna egy olyan linkel ahol visszatudom nézni a BPL meccseket?
több mint 8 éve
Horvátokkal játszunk tavasszal,továbbá jött a MOL,szóval összeállt a MOL-OTP tandem.EB-t fogunk nyerni,én mondom.
több mint 8 éve
Lahm mondta meg a frankót: "az egész egy ostoba népszerűségi verseny"Csak én érzem úgy,hogy ez az Aranylabda gála egy vicc?Mikor volt bármi értelme?
Kenny
Mikey
Madden hates me.
több mint 8 éve
Igen megint én de most nem Pool. 😊Meglesz igy megint a szokasos 3-6. hely😄
Másik kedvelt csapatom a Roma végre kirúgta Garciat. Köszönjük voltak szép pillanatok de bőven ideje volt már továbbállni.
Spalletti Miamiban tárgyal a tulajokkal. Imádtam mikor ő irányította a Romat. Nála csak Capello visszatérésének tudnék jobban örülni.
alatriste
több mint 8 éve
Igen megint én de most nem Pool. 😊Másik kedvelt csapatom a Roma végre kirúgta Garciat. Köszönjük voltak szép pillanatok de bőven ideje volt már továbbállni.
Spalletti Miamiban tárgyal a tulajokkal. Imádtam mikor ő irányította a Romat. Nála csak Capello visszatérésének tudnék jobban örülni.
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Mindig is tudtam h Zamparininél vmi nem kerek, de ez mindent üt: vs.hu/sport/osszes/a-palermo-elnoke-szerint-balogh-vilagsztar-lesz-0112?utm_source=twitter&utm_medium=social#!s1
Madden hates me.
több mint 8 éve
Mikey
18 753
Csak én érzem úgy,hogy ez az Aranylabda gála egy vicc?Mikor volt bármi értelme?
Kenny
több mint 8 éve
Ramoson kívül nem ismernek középhátvédet... 😀
több mint 8 éve
bergerdani
4 913
Csak én érzem úgy,hogy ez az Aranylabda gála egy vicc?emlékszünk bármi értelmesre, amit a FIFA csinált?
Kenny
Mindig jövőre
több mint 8 éve
Csak én érzem úgy,hogy ez az Aranylabda gála egy vicc?
több mint 8 éve
Klopp visszahívta Danny Wardot az Aberdeentől, aki idén remekül védett a skót ligában. Úgy hiszem eldőlt. A Liga kupa második meccsén és az FA kupa visszavágón nagy valószínűséggel már a walesi srác fog védeni.
Liverpool Fc