Soccer

41 feliratkozó

több mint 8 éve
YoungZeeZee 8 561
Pinter Attila azt nyilatkozta h pontosan az tortenik a valogatotnal amit o talalt ki.ORIASI!
Mondjuk h taktikailag foss vol az mind1.
Az osszetartas csak a norvegok ellen volt.

www.mifocink.com/?p=5842
több mint 8 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
OFF: ennyi Pool drukker mint itt a fórumon szerintem sehol sincs :d

ON:  www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/mtk-a-montenegroi-valogatott-tamado-alairt-hivatalos-2458977
csempiönsipp!!

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
alatriste Green Bay Packers 11 308 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
- Te Jürgen, nem kéne inkább fokozatosan átállni erre a fizikális focira, amit képviselsz? Adni nekik pár hónapot főleg a baromi sűrű decemer, január időszakában?
+ ÁÁÁ, nem kell bírják!

Jelenlegi sérüléslista:
Jon Flanagan - térdsérülés (már végez edzéseket)
Joe Gomez - elülső térdszalag sérülés
Danny Ings - elülső térdszalag sérülés
Daniel Sturridge - combhajlító sérülés
Martin Skrtel - combhajlító sérülés
Jordan Henderson - lábsérülés
Divock Origi - combhajlító sérülés
Philippe Coutinho - combhajlító sérülés
Mamadou Sakho - ?
Dejan Lovren - combhajlító sérülés
Jordon Ibe - combhajlító sérülés
Jordan Rossiter - combhajlító sérülés
Kolo Touré - görcs

Kiemelném, hogy a keretben lévő 5! középhátvéd mind sérült.

Liverpool Fc
több mint 8 éve
peach Atlanta Falcons 14 864 — a new hope (again)
Balogh Norbi -> Palermo (?)
empty taxi
Ezek a mai kölkök semmiből nem tanulnak... 😕

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 400 — Lájkold a zsűrit!
Balogh Norbi -> Palermo (?)

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!
Remelem ez az sheffield Nikolic vonal csak kacsa. Nincs meg aprilis elseje.

több mint 8 éve
peach Atlanta Falcons 14 864 — a new hope (again)
Hát ha a válogatott formáját fogja futni készűlhetnek miskolcon a labdaeladási rekordra... 😀

m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/dvtk-egervari-is-tudta-volna-teljesiteni-az-eb-reszvetelt-2459023

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 752
"Hamstring is the shit word of the year for me."

Elképesztő, mennyire kevés a rodgersi alapozás a kloppi taktikához és edzésekhez.
12 sérült bazmeg, TIZENKETTŐ.
Egészséges védő és csatár nélkül viszonylag nehéz ezt a játékot játszani.
több mint 8 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 109 — The Mathematician
Toure - Lucas középhátvéd páros. Tourét a nagymamám is lefutja Lucast meg lefejeli.
Hogy Dickenst idézzem: Great Expectation.
alatriste
hálisten mamád nem a Stoke-ban tolja 😀

Szerkesztette: Negritis, a vajda

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Bogdàn màr a ligakupàban sem vèdhet. Nem sok jòval kecsegtető szitu.
ozibozi
Sajnos nem meglepő. Ugyancsak sajnos, hogy csak a "megszokott" történt, megkapta a lehetőséget és nem tudott vele élni. Klopp így maradt a nagyobb névnél és ha hoz egy újabb kapust akkor még kevesebb az esély a kitörésre.
több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 638 — Cowboys fan
33p alatt két sérülés... Coutinho, Lovren
Maradt összesen 2 egészséges KH az egész keretbe, és kidőlt a csapat legjobbja.
alatriste
szerk:
meccs végére kidőlt Touré is.
reméljük, Sakho sérülése nem túl komoly, Can mellé kell valaki
több mint 8 éve
ozibozi New York Giants 17 172
Bogdàn màr a ligakupàban sem vèdhet. Nem sok jòval kecsegtető szitu.
több mint 8 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 031 — Packers Suicide Squad
Zidane, Simeone, Luis Enrique, and Gary Neville are managing the 4 biggest clubs in Spain.

Jesus Christ, I'm old.
gabtsi
Úgy tudtam, a Bilbao a negyedik. 😊

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 8 éve
alatriste Green Bay Packers 11 308 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Toure - Lucas középhátvéd páros. Tourét a nagymamám is lefutja Lucast meg lefejeli.
Hogy Dickenst idézzem: Great Expectation.

Liverpool Fc
több mint 8 éve
33p alatt két sérülés... Coutinho, Lovren
Maradt összesen 2 egészséges KH az egész keretbe, és kidőlt a csapat legjobbja.

Liverpool Fc
több mint 8 éve
ozibozi New York Giants 17 172
Qrvák nèlkül nem működne a világ sem

Szerkesztette: ozibozi
több mint 8 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!
Suljic magyar válogatott akar lenni..Megjött az első futballk_rva fecske.
Remélem nem tolják be.

több mint 8 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
Zidane, Simeone, Luis Enrique, and Gary Neville are managing the 4 biggest clubs in Spain.

Jesus Christ, I'm old.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 24 949 — nabege2@yahoo.com
? nyilván nem az anyagi helyzetre értettem, ha erre céloztál
evergreen
pats-esként értem miről beszélsz😀
több mint 8 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
nso-ról huszti interjú részlet
Negritis
Legalább van gerince és tartása, ez mindenképp becsülendő, mert ritka manapság. Szerintem más simán meglépte volna a helyében, hogy kiszambázik az EB-re, de ő tartja magát az 5 évvel ezelőtti kijelentéséhez. Fikázás helyett tisztelet járna neki.
több mint 8 éve
evergreen Philadelphia Eagles 1 582 — Wentzylvania
Tudom én, megéltem már pár inséges évet madridistaként...
evergreen
😀 😀 😀 😀
Are you wanna fucking kidding me? : D : D : D
YNWA!
alatriste
? nyilván nem az anyagi helyzetre értettem, ha erre céloztál

Szerkesztette: evergreen

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 8 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 752
evergreen
😀 😀 😀 😀
YNWA!
alatriste
"Mind you, I've been here during the bad times too - one year we came second." 😉
több mint 8 éve
evergreen
😀 😀 😀 😀
YNWA!

Liverpool Fc
több mint 8 éve
evergreen Philadelphia Eagles 1 582 — Wentzylvania
Tartok tőle, hogy a sok primadonna fürdősk***va csak ideiglenesen változik majd át amazonná. Ez a fő probléma inkább. Kezdve CR-el, majd folytatva a sort az Isco, Jese, James vonallal....

Ha már Zidane, szerintem ezzel eléggé megnőtt az esélye egy Hazard >> Real transzfernek a nyárra, eléggé sokat dícsérte őt korábban.
flzoli
Ha Zidane személye sem lesz elég, hogy meghaljanak a pályán és profi módjára viselkedjenek, akkor elmehet mindenki az anyukájába, má bocsánat. Már maga az is nonszensz volt, hogy szinte az elejétől kezdve fúrták Benitezt és többen semmibe vették az utasításait. Nem mintha nem tett volna érte a spanyol a későbbiekben, de egy profi játékos akkor sem teheti ezt meg kénye kedvére, persze az évek alatt beléjük idegződött Pérez féle csilivili marketingpolitika, meg hogy mindenkinek megvan a fix helye a kezdőben ha sokba került, ezt eredményezi. Ráadásul az sem segít ha a Bale féle önmagukkal túlságosan is elégedett játékosoknak nyalja körbe a hátsóját a saját menedzsere, megakadályozva ezzel, hogy bármiféle önkritikát gyakoroljon a játékos. Ezt a BBC dolgot is el lehet lassan felejteni, Ronaldo-ban már nincs meg a kakaó, talán a helyére érkezhet Hazard (akitől nem vagyok elájulva), de nem lenne ám szükség minden nyáron valami szuperigazolásra. Elég lenne csak az edző kívánsága szerint, a koncepcióhoz igazodva játékost vásárolni. De hát hol élek én? Érdekes helyzet alakult ezzel ki, mert én Pérez-t már nehezen viselem el az elnöki székben, most mégis azért kell szorítanom, hogy Zidane megmentse a valagát. Viszont az ilyen Danilókat meg az egytornás sztárigazolásokat elfelejthetnék Madridban, mert hiába a karizmatikusnak tűnő edző, ha ugyanúgy kötelező séma alapján történnek a játékosmozgások meg a kezdő 11 felrakása. Ami pedig a transzfereket illeti, inkább egy Pogbát tartok valószínűnek, akit rengeteget dicsért Zizou a múltban, kérdés mennyi szükség lenne rá, és ideillő-e a személyisége. Nem vagyok meggyőződve.

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 8 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 396 — . . .
Zidane hivatalos! A szemem is könnybe lábadt 😊
eaglesmcnabb
I Az is világos, hogy Perez papának ez az utolsó dobása, ha Zidane-nak sem ad időt csapatot építeni, és elküldi 1-2 sikertelenebb év után, akkor nem menekülhet meg a sociók és a szurkolók haragjától és minden bizonnyal véget ér a regnálása.

evergreen
1-2 sikertelen évet senki nem él túl Madridban, vannak akik sikereset sem 😊
ozibozi
Tudom én, megéltem már pár inséges évet madridistaként... de most... most muszáj lesz kivételt tenni, ha nem akarja megköveztetni magát. Alapból teljesen irreális elvárás lenne első évben triplát várni egy 0 km-es edzőtől. Amennyiben ez mégis bekövetkezik, nem akarom az öreget látni többet a VIP páholyban. Már így is elég kárt okozott ennek a klubnak, ráadásul Zidane edzői karrierjét is elintézheti elég könnyen.

Azt viszont elvárom, hogy ne Pérez kénye kedve szerint állítsa össze Zidane a kezdő 11-et meg magát a keretet. Ha ez mégis megtörténik, nagyon csalódott leszek.
evergreen
Tartok tőle, hogy a sok primadonna fürdősk***va csak ideiglenesen változik majd át amazonná. Ez a fő probléma inkább. Kezdve CR-el, majd folytatva a sort az Isco, Jese, James vonallal....

Ha már Zidane, szerintem ezzel eléggé megnőtt az esélye egy Hazard >> Real transzfernek a nyárra, eléggé sokat dícsérte őt korábban.
flzoli
Szerintem Hazard nem fog a Madridba menni, sőt még azt is megkockáztatom hogy el sem engedik a Chelseaból.