Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
húbaszki, nagyon hiányzik Haaland ebből a Dortmundból, olyan helyzeteket hagynak ki, amiket talán még az itthoni aranylábúak is berúgnak
több mint 5 éve
A Mezőkövesd nagyon nem szeretne az EL-ben játszani.Szóltak nekik, hogy a Puskás megy.
Kampman
több mint 5 éve
Szakad az eső, Jenő:A kedvencem hogy megjegyezte, hogy ha tudta volna, hogy ennyire esik, fecskében jön....
“Elképesztő, elképesztő körülmények között folytatódik a meccs.”
Kegyetlen a pali 😀
#JC6
A Mezőkövesd és a Honvéd elmúlt hetekbeli formáját elnézve nekem jelenleg ez a realitás.Valamiért egy téli ruhadarab jut eszembe erről a meccsről 😀A Mezőkövesd nagyon nem szeretne az EL-ben játszani.ilyenkor mondjak, hogy kipukkadtak.
Kampman
ZoliMP
petey
több mint 5 éve
A Kövesdnek annyira "jót tett"az újrakezdés, mint a Honvédnál Lanzának Pisont kinevezése interim HC-nek.
több mint 5 éve
Szakad az eső, Jenő:“Elképesztő, elképesztő körülmények között folytatódik a meccs.”
Kegyetlen a pali 😀
több mint 5 éve
Rosszul vagyok ettől a Crazy Jencitől. 2 perc alatt elsüt 8 közhelyet.NER-kompatibilis kommentátor. Csak akkor kritikus (de akkor viszont kérlelhetetlenül), ha érzi, hogy szabad.
Pl.:
“Ha megnyomják az első negyed órát, akkor az tartást is adhat nekik”
Kész a pali.
#JC6
Szerkesztette: Kampman
több mint 5 éve
Rosszul vagyok ettől a Crazy Jencitől. 2 perc alatt elsüt 8 közhelyet.Pl.:
“Ha megnyomják az első negyed órát, akkor az tartást is adhat nekik”
Kész a pali.
több mint 5 éve
Valamiért egy téli ruhadarab jut eszembe erről a meccsről 😀A Mezőkövesd nagyon nem szeretne az EL-ben játszani.ilyenkor mondjak, hogy kipukkadtak.
Kampman
ZoliMP
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 510
A Mezőkövesd nagyon nem szeretne az EL-ben játszani.ilyenkor mondjak, hogy kipukkadtak.
Kampman
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 510
A malaga jo kis meccset jatszik eddig.
több mint 5 éve
www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/uefa-iden-budapesten-lehet-az-europai-szuperkupa-meccs-sajtohir-2766919

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Állítólag Fenerbahce HC lesz.nemtom milyen állást ajánlottak fel neki, de lehet egy ilyen után átgondolnám 😀www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-rebrov-kifakadt-miert-ezt-erdemli-a-ferencvaros-2766767Nincs a kérdéseddel problémám: az 😛
Fradista kollégáknak nem fog tetszeni amit mondok, de ez hülye?????
NB2
dande
Elveszítettünk két pontot, győzelmet érdemeltünk volna, de nem voltunk felkészülve arra, hogy az utolsó tíz percben tíz emberrel játsszunk.Negritis
Mindeközben az Allianz Arenában:

@eaglesmcnabb ehhez mit szólsz?
rangado.24.hu/magyar_foci/2020/06/12/mtk-igazolas-sebastian-herrera/
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 510
Mondjuk tenyleg csak sajtohir voltm.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/helyreigazitas-2766881
Kicsit tulzas nem?
több mint 5 éve
Vagy Nikolic 😊Az előző meccsen viszont a Kaposvárt nagyon sajnáltam.Igaz,hogy kettőt nem tudnak passzolni de küzdenek,hajtanak,lelkesek.A győzelemre sanszuk nem volt,de örültem volna,ha egy döntetlent ki tudnak húzni.Hol vannak már azok az idők amikor Andre Alves vagy akár Oláh Lóri rohamozott náluk?!ilyen előfordul vagy benézte a kezezést (oldalvonali spori takarásban volt, ezért is felesleges ott állniuk) vagy nem tekintette szándékosnak, csak vicces, hogy ezek után panaszkodik a paksi edző. vszeg ezért is tartanak itt.Én az első félidő után azt tippeltem,hogy ez egy nagy 0-0 lesz,aztán talált a fradi 2 gólt 2 pontrúgásból.Nyilván pech is volt Somália sérülése az utolsó 10 percre,de azért a spori vastagon benne volt,hogy x lett ez a meccs, azzal a befújt büntetővel visszahozta őket és a végén sikerült is egyenlíteniük.igen, elcserélte magát, és a sorsolást hibáztatja. ez nem túl szép. felesleges teljesen.nemtom milyen állást ajánlottak fel neki, de lehet egy ilyen után átgondolnám 😀www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-rebrov-kifakadt-miert-ezt-erdemli-a-ferencvaros-2766767Nincs a kérdéseddel problémám: az 😛
NB2
dande
Elveszítettünk két pontot, győzelmet érdemeltünk volna, de nem voltunk felkészülve arra, hogy az utolsó tíz percben tíz emberrel játsszunk.Negritis
ráadásul olyan rohadt nagy probléma nincs az iksszel. 9 pont előny ráadásul 5 fordulóval a vége előtt már annyi pontunk van, amivel 4 évből mióta 33 meccs van, háromszor bajnoki címre elég lett volna, szóval nem vészes ez a pontvesztés, ráadásul így nagyobb esély van, hogy egy hét múlva biztosíthatjuk be a bajnoki címet, és akkor 20-án a dózsa sorfalat állhatna nekünk.
amúgy az, hogy a paksi edző a meccs után a játékvezetéssel foglalkozott, hát van bőr a pofáján.
csebi
JoeyPorter
csebi
JoeyPorter
több mint 5 éve
Az előző meccsen viszont a Kaposvárt nagyon sajnáltam.Igaz,hogy kettőt nem tudnak passzolni de küzdenek,hajtanak,lelkesek.A győzelemre sanszuk nem volt,de örültem volna,ha egy döntetlent ki tudnak húzni.Hol vannak már azok az idők amikor Andre Alves vagy akár Oláh Lóri rohamozott náluk?!ilyen előfordul vagy benézte a kezezést (oldalvonali spori takarásban volt, ezért is felesleges ott állniuk) vagy nem tekintette szándékosnak, csak vicces, hogy ezek után panaszkodik a paksi edző. vszeg ezért is tartanak itt.Én az első félidő után azt tippeltem,hogy ez egy nagy 0-0 lesz,aztán talált a fradi 2 gólt 2 pontrúgásból.Nyilván pech is volt Somália sérülése az utolsó 10 percre,de azért a spori vastagon benne volt,hogy x lett ez a meccs, azzal a befújt büntetővel visszahozta őket és a végén sikerült is egyenlíteniük.igen, elcserélte magát, és a sorsolást hibáztatja. ez nem túl szép. felesleges teljesen.nemtom milyen állást ajánlottak fel neki, de lehet egy ilyen után átgondolnám 😀www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-rebrov-kifakadt-miert-ezt-erdemli-a-ferencvaros-2766767Nincs a kérdéseddel problémám: az 😛
NB2
dande
ráadásul olyan rohadt nagy probléma nincs az iksszel. 9 pont előny ráadásul 5 fordulóval a vége előtt már annyi pontunk van, amivel 4 évből mióta 33 meccs van, háromszor bajnoki címre elég lett volna, szóval nem vészes ez a pontvesztés, ráadásul így nagyobb esély van, hogy egy hét múlva biztosíthatjuk be a bajnoki címet, és akkor 20-án a dózsa sorfalat állhatna nekünk.
amúgy az, hogy a paksi edző a meccs után a játékvezetéssel foglalkozott, hát van bőr a pofáján.
csebi
JoeyPorter
csebi
több mint 5 éve
ilyen előfordul vagy benézte a kezezést (oldalvonali spori takarásban volt, ezért is felesleges ott állniuk) vagy nem tekintette szándékosnak, csak vicces, hogy ezek után panaszkodik a paksi edző. vszeg ezért is tartanak itt.Én az első félidő után azt tippeltem,hogy ez egy nagy 0-0 lesz,aztán talált a fradi 2 gólt 2 pontrúgásból.Nyilván pech is volt Somália sérülése az utolsó 10 percre,de azért a spori vastagon benne volt,hogy x lett ez a meccs, azzal a befújt büntetővel visszahozta őket és a végén sikerült is egyenlíteniük.igen, elcserélte magát, és a sorsolást hibáztatja. ez nem túl szép. felesleges teljesen.nemtom milyen állást ajánlottak fel neki, de lehet egy ilyen után átgondolnám 😀www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-rebrov-kifakadt-miert-ezt-erdemli-a-ferencvaros-2766767Nincs a kérdéseddel problémám: az 😛
NB2
dande
csebi
JoeyPorter
Szerkesztette: csebi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Én az első félidő után azt tippeltem,hogy ez egy nagy 0-0 lesz,aztán talált a fradi 2 gólt 2 pontrúgásból.Nyilván pech is volt Somália sérülése az utolsó 10 percre,de azért a spori vastagon benne volt,hogy x lett ez a meccs, azzal a befújt büntetővel visszahozta őket és a végén sikerült is egyenlíteniük.igen, elcserélte magát, és a sorsolást hibáztatja. ez nem túl szép. felesleges teljesen.nemtom milyen állást ajánlottak fel neki, de lehet egy ilyen után átgondolnám 😀www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-rebrov-kifakadt-miert-ezt-erdemli-a-ferencvaros-2766767Nincs a kérdéseddel problémám: az 😛
NB2
dande
csebi
több mint 5 éve
igen, elcserélte magát, és a sorsolást hibáztatja. ez nem túl szép. felesleges teljesen.nemtom milyen állást ajánlottak fel neki, de lehet egy ilyen után átgondolnám 😀www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-rebrov-kifakadt-miert-ezt-erdemli-a-ferencvaros-2766767Nincs a kérdéseddel problémám: az 😛
NB2
dande
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
nemtom milyen állást ajánlottak fel neki, de lehet egy ilyen után átgondolnám 😀www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-rebrov-kifakadt-miert-ezt-erdemli-a-ferencvaros-2766767Nincs a kérdéseddel problémám: az 😛
NB2
dande
Elveszítettünk két pontot, győzelmet érdemeltünk volna, de nem voltunk felkészülve arra, hogy az utolsó tíz percben tíz emberrel játsszunk.
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-rebrov-kifakadt-miert-ezt-erdemli-a-ferencvaros-2766767Nincs a kérdéseddel problémám: az 😛
NB2
több mint 5 éve
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-rebrov-kifakadt-miert-ezt-erdemli-a-ferencvaros-2766767Fradista kollégáknak nem fog tetszeni amit mondok, de ez hülye?????
több mint 5 éve
Jó mondjuk aki NB1 meccsre jár, az nyugodtan kiadhatja a világ fájdalmat és hogy minden szar. Persze csak itt Magyarországon, mert érintett.Köszönöm.De kit érdekel, hogy az uefa kit miért büntet?Nem a kommented nem értem, csak én erre a részre reagáltam :bocs, hogy leírtam, akkor majd törlöm a kommentem mert nem érted.Most jó ráültetni MO-ra ezt a dolgot, de a világon mindenhol vannak egyenlőek meg egyenlőbbek. Erre nem értem miért kell mindig rácsodálkozni.Az Újpestet megbüntetik mert egymás mellett ültek a szurkolók. Az ecsetfejű külügyminiszterünknek pedig majdnem megveregetik a vállát a selfie után.... Jó tudom ez a szar a VIP ben nem terjed.Megindult a hiszti a nézők miatt, hogy (minő meglepetés), nem tartották be a szabályokat. De most komolyan ki volt az a hülye, aki azt gondolta, hogy a "B-közép" majd tartja a távolságot??? Előre lehetett tudni, hogy nem, ráadásul a focira járó közönség nagy része szerintem amúgy sem hitt ebben az egészben, persze, hogy tojt rá mindenki. Nem értem miért nem lehetett zártkapusan tolni, főleg úgy, hogy Mo-n tényleg sok csapatnál nem tényező a közönség, ahol esetleg meg az (Fradi), ott állambácsi megoldotta volna a kieső bevételeket.Tulajdonképpen meg is válaszoltad a kérdést 😀
Persze a másik oldal érvelése is érdekes, hogy mindenhova lehet menni, mindenkinek, nincs korlátozás szinte sehol, szinte már véget ért a vírus, akkor mire a korlátozás???
NB2
Toca
MO én így szeretlek..
gordon
Toca
gordon
MO én így szeretlek..
UEFA is csinálta már ezt, kedves span csapatot nem büntette meg a másikat meg kizárta.
Csak arra akartam felhívni a figyelmed, hogy nem magyar jelenség.
Toca
Ezen a két Újpest meccsen személyesen kint voltam és így érintve érzem magam valamennyire.
De ne toljuk túl, peace.
gordon
De tényleg ne toljuk túl , peace
több mint 5 éve
Hú ha igaz... bár kicsit megkésett a magyar fociban a szerepvállalása s félek, az első döccenőnél tipli...Én nem örülnek neki. Már eljárt sztem felette az idő.
dande