Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Mekkora öngól 😊
több mint 5 éve
Ez az Erdős öcsém, milyen tizit nézett el, vicc
több mint 5 éve
Amúgy most honnan lett ennyi pénze a Chelsea-nek, hogy megint nagybevásárlást csinálnak? Jól néznek ki elől, de szerintem a védelem hitvány, így ha Kante nem lesz megint gyilok formában vergődnek majd hátul.
több mint 5 éve
Nem a kommented nem értem, csak én erre a részre reagáltam :bocs, hogy leírtam, akkor majd törlöm a kommentem mert nem érted.Most jó ráültetni MO-ra ezt a dolgot, de a világon mindenhol vannak egyenlőek meg egyenlőbbek. Erre nem értem miért kell mindig rácsodálkozni.Az Újpestet megbüntetik mert egymás mellett ültek a szurkolók. Az ecsetfejű külügyminiszterünknek pedig majdnem megveregetik a vállát a selfie után.... Jó tudom ez a szar a VIP ben nem terjed.Megindult a hiszti a nézők miatt, hogy (minő meglepetés), nem tartották be a szabályokat. De most komolyan ki volt az a hülye, aki azt gondolta, hogy a "B-közép" majd tartja a távolságot??? Előre lehetett tudni, hogy nem, ráadásul a focira járó közönség nagy része szerintem amúgy sem hitt ebben az egészben, persze, hogy tojt rá mindenki. Nem értem miért nem lehetett zártkapusan tolni, főleg úgy, hogy Mo-n tényleg sok csapatnál nem tényező a közönség, ahol esetleg meg az (Fradi), ott állambácsi megoldotta volna a kieső bevételeket.Tulajdonképpen meg is válaszoltad a kérdést 😀
Persze a másik oldal érvelése is érdekes, hogy mindenhova lehet menni, mindenkinek, nincs korlátozás szinte sehol, szinte már véget ért a vírus, akkor mire a korlátozás???
NB2
Toca
MO én így szeretlek..
gordon
Toca
gordon
MO én így szeretlek..
UEFA is csinálta már ezt, kedves span csapatot nem büntette meg a másikat meg kizárta.
Csak arra akartam felhívni a figyelmed, hogy nem magyar jelenség.
több mint 5 éve
bocs, hogy leírtam, akkor majd törlöm a kommentem mert nem érted.Most jó ráültetni MO-ra ezt a dolgot, de a világon mindenhol vannak egyenlőek meg egyenlőbbek. Erre nem értem miért kell mindig rácsodálkozni.Az Újpestet megbüntetik mert egymás mellett ültek a szurkolók. Az ecsetfejű külügyminiszterünknek pedig majdnem megveregetik a vállát a selfie után.... Jó tudom ez a szar a VIP ben nem terjed.Megindult a hiszti a nézők miatt, hogy (minő meglepetés), nem tartották be a szabályokat. De most komolyan ki volt az a hülye, aki azt gondolta, hogy a "B-közép" majd tartja a távolságot??? Előre lehetett tudni, hogy nem, ráadásul a focira járó közönség nagy része szerintem amúgy sem hitt ebben az egészben, persze, hogy tojt rá mindenki. Nem értem miért nem lehetett zártkapusan tolni, főleg úgy, hogy Mo-n tényleg sok csapatnál nem tényező a közönség, ahol esetleg meg az (Fradi), ott állambácsi megoldotta volna a kieső bevételeket.Tulajdonképpen meg is válaszoltad a kérdést 😀
Persze a másik oldal érvelése is érdekes, hogy mindenhova lehet menni, mindenkinek, nincs korlátozás szinte sehol, szinte már véget ért a vírus, akkor mire a korlátozás???
NB2
Toca
MO én így szeretlek..
gordon
Toca
több mint 5 éve
Most jó ráültetni MO-ra ezt a dolgot, de a világon mindenhol vannak egyenlőek meg egyenlőbbek. Erre nem értem miért kell mindig rácsodálkozni.Az Újpestet megbüntetik mert egymás mellett ültek a szurkolók. Az ecsetfejű külügyminiszterünknek pedig majdnem megveregetik a vállát a selfie után.... Jó tudom ez a szar a VIP ben nem terjed.Megindult a hiszti a nézők miatt, hogy (minő meglepetés), nem tartották be a szabályokat. De most komolyan ki volt az a hülye, aki azt gondolta, hogy a "B-közép" majd tartja a távolságot??? Előre lehetett tudni, hogy nem, ráadásul a focira járó közönség nagy része szerintem amúgy sem hitt ebben az egészben, persze, hogy tojt rá mindenki. Nem értem miért nem lehetett zártkapusan tolni, főleg úgy, hogy Mo-n tényleg sok csapatnál nem tényező a közönség, ahol esetleg meg az (Fradi), ott állambácsi megoldotta volna a kieső bevételeket.Tulajdonképpen meg is válaszoltad a kérdést 😀
NB2
Toca
MO én így szeretlek..
gordon
több mint 5 éve
Az Újpestet megbüntetik mert egymás mellett ültek a szurkolók. Az ecsetfejű külügyminiszterünknek pedig majdnem megveregetik a vállát a selfie után.... Jó tudom ez a szar a VIP ben nem terjed.Megindult a hiszti a nézők miatt, hogy (minő meglepetés), nem tartották be a szabályokat. De most komolyan ki volt az a hülye, aki azt gondolta, hogy a "B-közép" majd tartja a távolságot??? Előre lehetett tudni, hogy nem, ráadásul a focira járó közönség nagy része szerintem amúgy sem hitt ebben az egészben, persze, hogy tojt rá mindenki. Nem értem miért nem lehetett zártkapusan tolni, főleg úgy, hogy Mo-n tényleg sok csapatnál nem tényező a közönség, ahol esetleg meg az (Fradi), ott állambácsi megoldotta volna a kieső bevételeket.Tulajdonképpen meg is válaszoltad a kérdést 😀
NB2
Toca
MO én így szeretlek..
több mint 5 éve
hát de ilyet h lehet tolni, és egy válogatott játékosról beszélünk ...Pátkai istenem
csebiPátkai istenemKurvára nagyot röhögtem
csebi
petey
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Megindult a hiszti a nézők miatt, hogy (minő meglepetés), nem tartották be a szabályokat. De most komolyan ki volt az a hülye, aki azt gondolta, hogy a "B-közép" majd tartja a távolságot??? Előre lehetett tudni, hogy nem, ráadásul a focira járó közönség nagy része szerintem amúgy sem hitt ebben az egészben, persze, hogy tojt rá mindenki. Nem értem miért nem lehetett zártkapusan tolni, főleg úgy, hogy Mo-n tényleg sok csapatnál nem tényező a közönség, ahol esetleg meg az (Fradi), ott állambácsi megoldotta volna a kieső bevételeket.Tulajdonképpen meg is válaszoltad a kérdést 😀
NB2
több mint 5 éve
A La Liga idei szezonját is már nézőkkel szeretnék befejezni, nyílván autonóm közösségtől függően.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Megindult a hiszti a nézők miatt, hogy (minő meglepetés), nem tartották be a szabályokat. De most komolyan ki volt az a hülye, aki azt gondolta, hogy a "B-közép" majd tartja a távolságot??? Előre lehetett tudni, hogy nem, ráadásul a focira járó közönség nagy része szerintem amúgy sem hitt ebben az egészben, persze, hogy tojt rá mindenki. Nem értem miért nem lehetett zártkapusan tolni, főleg úgy, hogy Mo-n tényleg sok csapatnál nem tényező a közönség, ahol esetleg meg az (Fradi), ott állambácsi megoldotta volna a kieső bevételeket.Persze a másik oldal érvelése is érdekes, hogy mindenhova lehet menni, mindenkinek, nincs korlátozás szinte sehol, szinte már véget ért a vírus, akkor mire a korlátozás???
több mint 5 éve
A honvédos meg sajátjátját rúgja hátba 8 méterről....mennyei bajnokságMi ezért szeretjük(?).
petey
több mint 5 éve
A honvédos meg sajátjátját rúgja hátba 8 méterről....mennyei bajnokság
több mint 5 éve
Carillo mióta hord párokát??? 😊
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Pátkai istenem
több mint 5 éve
Beszarás, hogy az M4 még mindig reklámozza az évekkel ezelőtt óriásit bukott FIFA-propagandafilmet, amiről Tim Roth is csak annyit mondott, hogy bocs, csak azért szerepeltem benne, mert kellett a pénz 😀Mert fiatal volt 😊
Kampman
több mint 5 éve
Beszarás, hogy az M4 még mindig reklámozza az évekkel ezelőtt óriásit bukott FIFA-propagandafilmet, amiről Tim Roth is csak annyit mondott, hogy bocs, csak azért szerepeltem benne, mert kellett a pénz 😀
több mint 5 éve
mondjuk azt sem értem, minek kellett előtte kibaszni a Kismészölyt, akivel majdnem összejött a bajnokság is.Na az a vaduz elleni még durvább volt az biztosDe fura, mióta elment Vignjevic szerzi a pontokat az újpest...Valahol azért eléggé undorító ez a sportágBicskeit annak idején sokkal könnyebben és gyorsabban megbuktatták. Méltatlan ez így valóban.
davemayer
Kampman
davemayer
valahol megértem, hogy az utód rövid, de annál szomorúbb sorsa eleve el volt már rendelve, Bicskei csak rosszkor volt rossz helyen.
több mint 5 éve
Na az a vaduz elleni még durvább volt az biztosDe fura, mióta elment Vignjevic szerzi a pontokat az újpest...Valahol azért eléggé undorító ez a sportágBicskeit annak idején sokkal könnyebben és gyorsabban megbuktatták. Méltatlan ez így valóban.
davemayer
Kampman
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
De fura, mióta elment Vignjevic szerzi a pontokat az újpest...Valahol azért eléggé undorító ez a sportágBicskeit annak idején sokkal könnyebben és gyorsabban megbuktatták. Méltatlan ez így valóban.
davemayer
több mint 5 éve
De fura, mióta elment Vignjevic szerzi a pontokat az újpest...Valahol azért eléggé undorító ez a sportág
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
www.csakfoci.hu/magyar-foci/nb-i/fradi/sajtohir-rebrov-megegyezett-a-19-szeres-bajnokcsapattal-allitjak-jelezte-tavozasi-szandekatNem örülnek neki. Régen volt ennyire konzisztens a csapat, és a kettős terhelést is jól birtuk vele.
warr_b
több mint 5 éve
Ezt meg csak a LOL-faktor miatt 😀index.hu/mindekozben/poszt/2020/06/09/kenesei_zoltan_kieses_nb_i._csiki_norbert/

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
www.csakfoci.hu/magyar-foci/nb-i/fradi/sajtohir-rebrov-megegyezett-a-19-szeres-bajnokcsapattal-allitjak-jelezte-tavozasi-szandekat

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"