Soccer

41 feliratkozó

több mint 8 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 643 — Invisible man
Csak szerintem volt véleményes? Mondjuk, hogy kiejtette az hiba volt.

Benne is maradt. Nem túl magabiztos.

Szerkesztette: Matthew99

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 752
szokásos Bogdán hiba megvan, oké.
több mint 8 éve
gdavid New England Patriots 3 894 — Patriots fan
Bogdán...

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 8 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 309 — Je suis kobranadrág
Szép bemutatkozás...
több mint 8 éve
Bogdán kezd elvileg
Negritis
Mignolet összeszedett egy kisebb hamstring sérülést.
több mint 8 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 109 — The Mathematician
Bogdán kezd elvileg

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 946 — Lucas Scott
Tessék Bayernesek örülhettek 😉, az a baj hogy bárhová megy ha nincs BL cím akkor bukás. Kár hogy a Spursnek esélye sincs megszerezni.

Az már csak mellékes hoy a Barca megint a világ legjobb csapata 😀
dande
én nem örülök. sztem a legjobb edző, a keret is már hozzá van alakítva. igazából bárki jön utána visszalépés lett volna. mindenképpen nagy nevet akartak hozni szerintem, ezért Carlo, aki fele annyit sem fog kihozni a keretből, amit taktikai szinten lehetne.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 738 — Így remélem megfelelek nektek.....
Tessék Bayernesek örülhettek 😉, az a baj hogy bárhová megy ha nincs BL cím akkor bukás. Kár hogy a Spursnek esélye sincs megszerezni.

Az már csak mellékes hoy a Barca megint a világ legjobb csapata 😀
több mint 8 éve
Amúgy ha már Pep, szerintetek a tili-toli tökig feltolt védelem focifelfogása melyik csapat keretéhez illene a legjobban az MU-City-Chelsea hármasból?
flzoli
Szerintem City.
több mint 8 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 907
na Pep elmegy tőlünk, remélem BL címmel fog távozni. Ancelottinak nem örülök, nem tartom őt olyan jó edzőnek, mint sokan mások, kifejezetten rossz edző a kerethez.
csebi
Kross visszahozható lenne szerinted ? 😊
gamerkr
Perez egy Lewa-Kroos cserébe biztos belemenne, főleg az idei teljesítményét látva a németnek 😊
flzoli
Akármikor aláírnám 😊
Egy jó formában lévő Götze-Kroos-Vidal-Costa négyes elé Müller bőven bomba.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 8 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 107 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Amúgy ha már Pep, szerintetek a tili-toli tökig feltolt védelem focifelfogása melyik csapat keretéhez illene a legjobban az MU-City-Chelsea hármasból?

több mint 8 éve
na Pep elmegy tőlünk, remélem BL címmel fog távozni. Ancelottinak nem örülök, nem tartom őt olyan jó edzőnek, mint sokan mások, kifejezetten rossz edző a kerethez.
csebi
gamerkr
Perez egy Lewa-Kroos cserébe biztos belemenne, főleg az idei teljesítményét látva a németnek 😊

több mint 8 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 907
csebi
Végre elmegy, nem szerettem azt, amit ő csinált a kerettel. Kíváncsi vagyok, hogy Carlo alatt mi lesz, remélem egy lendületesebb játékkép.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 8 éve
Még a végén egész jól is kinézhet az angol bajnokság jövőre (értsd nem balf*szok bénáznak csillió pénzért)....
Guardiola --> Chelsea
Special sok --> MU
Klopp -- Pool
Hátha Wengert is el tudják már küldeni az Arsenaltól
A City megint elbénázza a dolgokat, és behúzza Ranieri/Conte/Allegri vonal valamelyikét...

több mint 8 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 724 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
csebi

több mint 8 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 946 — Lucas Scott

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
ennél többet nem kell mondani 😊

i2.wp.com/stretfordend.taccs.hu/wp-content/uploads/sites/20/2015/01/szar-minden1.jpg

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
 twitter.com/OptaJoe/status/678257053840855042
@gabtsi véleményét szívesen olvasnám a témában.

Szerkesztette: Mikey
több mint 8 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
Eldőlt
Guardiola-->Manchester City
Coolearie
Valamit linkeljél azért hozzá, mert ez így 0.
zinedine5
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
Soccer - Egyéb témák | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 546 — Ajmo Vatreni
Eldőlt
Coolearie
Valamit linkeljél azért hozzá, mert ez így 0.
több mint 8 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 396 — . . .
Eldőlt
több mint 8 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 396 — . . .
Nem-annyira-meglepő-de mégis-breaking:

Mourinhót kivágták.
bergerdani
picsába, pedig úgy megnéztem volna őket a Csempionsipbe' 😕
slowmotion
Ott is kiestek volna egészen a SkyBet League 2.-ig. Vagy a Vanarama Ligába.
több mint 8 éve
alatriste Green Bay Packers 11 308 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Ugyanazok a nevek újra meg újra. Szvsz ennek a chelseanek egy fiatal innovatív edzőre volna pont szüksége...
peach
Áldom az eget, hogy mi ilyen hamar megváltunk BRtől, és elhoztuk Kloppot a piacról.

Liverpool Fc
több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 638 — Cowboys fan
Nem-annyira-meglepő-de mégis-breaking:

Mourinhót kivágták.
bergerdani
picsába, pedig úgy megnéztem volna őket a Csempionsipbe' 😕
több mint 8 éve
Ugyanazok a nevek újra meg újra. Szvsz ennek a chelseanek egy fiatal innovatív edzőre volna pont szüksége...
peach

Szerkesztette: Mikey