Soccer

41 feliratkozó

több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 638 — Cowboys fan
de jó is az, amikor a teljesen nyilvánvaló lest tovább engedik...
több mint 8 éve
Az Újpest újonnan igazolt csatáráról (Angelov):

6 Metalurg Szkopje játékos (köztük Angelov) 2015. november 26. óta megtagadta az edzéseken és a meccseken való részvételt, mivel nem kaptak fizetést. A macedón szövetség, bár megengedte, hogy elhagyják a klubot, egyben 2016. május 26-ig eltiltotta őket, így addig nem léphetnek pályára sehol.

Ennyit arról, hogy ő lesz Diagne helyettese ha eladjuk télen...
Bazzani
mindig meg tudni lepni a belga a tökéletes hjozzá nem értéssel és inkompetenciával...
bergerdani
A macedón szövetség eltíltása nem hiszem, hogy érvényes a magyar bajnokikra is. Btw ha nem kaptak fizetést akkor a klub szerződésszegést követett el, várjunk még ezzel.
gordon
lehetséges, hogy a játékengedély a macedón szövetségnél van, és anélkül más szövetség nem engedélyezheti a játékukat.
több mint 8 éve
Attila99 Chicago Bears 136 — Windy City forever
elvileg most nem utasították vissza csak azt mondták neki hogy gondolja át. Én attól sem ijednék meg hogy Giggs hozza le a szezont, ennél rosszabb teljesítményt vele sem tudnának hozni az tuti. Lehet jobban megágyazna Guardiolának is ha már most elküldik LvG-t, de a legjobb az lenne ha szépen hagynák Giggset aztán az sem érdekelne ha nem nyernénk semmit évekig de ne térjünk rá erre a minden-nyáron-el-kell-költeni-min-100-milliót vonalra, neveljünk NORMÁLIS játékosokat, de ne fecséreljük az időt Lingardokra pl, akinél már most látszik hogy Richardson 2.0 sajnos. Ha kell vegyünk tehetségeket de fiatalon, ne 80-100 milliókért.
davemayer
Szerintem is a Giggs-féle megoldás lehetne a legjobb jelen esetben. Adni kéne neki egy hosszabb távú szerződést, és hagyni CSAPATOT ÉPÍTENI. Vele a legtöbb szurkoló amúgy is türelmesebb lenne. Lehet, hogy még 1-2 szezon kicsit szenvedős lenne, de ha egyszer meglenne a csapata, szerintem tudna velük trófeákat halmozni. Választ magának egy jó segédedzőt is (akár a '92-es korosztályból), és szerintem Ferguson sem zárkózna el attól, hogy tanácsokat adjon neki, hogyha esetenként hozzá fordul egy kis segítségért.
És ezzel ezt a menedzser cserélgetős időszakot le is lehetne zárni...

Bears, Cubs, Bulls, Blackhawks, Fire, Sky, Red Stars - GO CHICAGO!!!
GGMU!!!
F1: Manor fan, IndyCar: Max Chilton and Alex Rossi fan
NASCAR: Danica Patrick fan, Formula 3.5 V8: Beitske Visser fan
több mint 8 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 396 — . . .
Pato félévre megy a Chelseabe.
A Crystal Palace új szerzeménye pedig Adebayor.
több mint 8 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 541 — JAFL Tampa GM

6 Metalurg Szkopje játékos (köztük Angelov) 2015. november 26. óta megtagadta az edzéseken és a meccseken való részvételt, mivel nem kaptak fizetést. A macedón szövetség, bár megengedte, hogy elhagyják a klubot, egyben 2016. május 26-ig eltiltotta őket, így addig nem léphetnek pályára sehol.

Bazzani
mindig meg tudni lepni a belga a tökéletes hjozzá nem értéssel és inkompetenciával...
bergerdani
A macedón szövetség eltíltása nem hiszem, hogy érvényes a magyar bajnokikra is. Btw ha nem kaptak fizetést akkor a klub szerződésszegést követett el, várjunk még ezzel.
több mint 8 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
Marcika mondjuk nem öreg, de a piac nem afelé halad, hogy olcsóér tudsz halászni.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 8 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
Abból vajon mi igaz, hogy a So'ton elleni L után van Gaal ismét jelezte a vezetőségnek, hogy felmondana, de ezt ismét nem fogadták el?
Mikey
elvileg most nem utasították vissza csak azt mondták neki hogy gondolja át. Én attól sem ijednék meg hogy Giggs hozza le a szezont, ennél rosszabb teljesítményt vele sem tudnának hozni az tuti. Lehet jobban megágyazna Guardiolának is ha már most elküldik LvG-t, de a legjobb az lenne ha szépen hagynák Giggset aztán az sem érdekelne ha nem nyernénk semmit évekig de ne térjünk rá erre a minden-nyáron-el-kell-költeni-min-100-milliót vonalra, neveljünk NORMÁLIS játékosokat, de ne fecséreljük az időt Lingardokra pl, akinél már most látszik hogy Richardson 2.0 sajnos. Ha kell vegyünk tehetségeket de fiatalon, ne 80-100 milliókért.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 8 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 753
Abból vajon mi igaz, hogy a So'ton elleni L után van Gaal ismét jelezte a vezetőségnek, hogy felmondana, de ezt ismét nem fogadták el?
több mint 8 éve
 index.hu/sport/futball/2016/01/24/betis-realmadrid/

tök bírom, amikor nagyon pc módon beírják, hogy "lesgyanús szituációban".
mondják ki, hogy les volt, de a partjelző esélytelen volt, mert egy bolhafasznyin múlott az egész.
slowmotion
mondjuk egy nem lefizetett jó partjelző ezt beinti.
Mikey
nem igazán szívem csücske a Real, de ez tényleg az a szitu, ahol kb a nagylábujja lóg be a támadónak. az, hogy a fél Real egyébként lesen lenne, az csak bezavar a partjelzőnek, nem is lengetnek annyit, nehogy a tétlen les miatt elverjék rajtuk a port.
és ez érthető is.

amerikai fociban is mindig mondom, nem a tankönyvi játékvezetés a lényeg, hanem hogy konzisztens ítéleteket hozzanak - pl ha itt a Betisnek lett volna hasonló helyzete, azt is tovább engedjék
több mint 8 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 913

Bazzani

Mindig jövőre
több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 24 949 — nabege2@yahoo.com
Szépet szimulált ez a féreg, bár nem is tudom mit vártam. Mikor volt utoljára olyan cselzi elleni meccsünk amit nem fújtak el?
Sebii
inkább az a kérdés mi a rákért kockáztatott egy ilyen szerelést?
1. 19 perc volt, ha berúgja is van még 71 percet az egyenlítésre
2. lehet be sem rúgja
több mint 8 éve

mondják ki, hogy les volt, de a partjelző esélytelen volt, mert egy bolhafasznyin múlott az egész.
slowmotion
mondjuk egy nem lefizetett jó partjelző ezt beinti.
több mint 8 éve

több mint 8 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley

több mint 8 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 644 — Invisible man
Nem rúgott elég nagyot bele a német. De az hogy Wenger egyből döntetlenre játszik meghozza az eredményt.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 536
Koscielnynek egész meccsnek nem volt értékelhető mozdulata. Ez kb 0-3 lesz.

Szerkesztette: Sebii
több mint 8 éve
Kijött Mertesacker erőssége: gyorsaság és fordulékonyság. Csak az volt kérdés eddig is melyik meccsen fogják kiállítani vagy gólt kapni belőle. Innen nehéz lesz...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 536
Szépet szimulált ez a féreg, bár nem is tudom mit vártam. Mikor volt utoljára olyan cselzi elleni meccsünk amit nem fújtak el?
több mint 8 éve
LVG, ütött az időd.
Coolearie
Ütött az óra, esetleg lejárt az idő...
De ja elég szar volt a MU ma is.

Szerkesztette: Matthew99

több mint 8 éve
LVG, ütött az időd.
több mint 8 éve
Kövezzetek meg ha nem igaz de szerintem Mingolet is egy kaka. Ezt a szintet szerintem Bogdán is hozta volna..
Coolearie
igazából ha megnézed a gólokat, valószínűleg még de Gea is csak egyet védett volna a négyből.
több mint 8 éve
Kövezzetek meg ha nem igaz de szerintem Mingolet is egy kaka. Ezt a szintet szerintem Bogdán is hozta volna..
több mint 8 éve
Eltört a szemüvege. :szomoru:
több mint 8 éve
Geci meccs ez..
több mint 8 éve
alatriste Green Bay Packers 11 308 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Anglia két leggyengébb védelme.

Liverpool Fc