Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
index.hu/sport/futball/2020/05/28/nb_i_nezok_ujrakezdes_mlsz/totál hülyeségnek érzem
több mint 5 éve
majd mikor a Green Monsters kiszámolja a koreóhoz ezt is szép lesz 😊Három széket kihagyva lehet majd ülni, és egymás mögé sem szabad, ott is meg kell tartani a másfél métert. Nagyon izgi lesz 😄www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/sportpolitika-visszaterhetnek-a-lelatokra-a-nezok-2764473NB1-ben sem lesz sok gond a leirtak betartatasaval, mert a 100 nezo elfer boven. 😀 Milyen erdekes Szijjarto es Dzsudzsak esete utan hirtelen lehetnek nezok is...
Tényleg kiváló ötlet volt lezárni az nb2-t, kapják be.
warr_b
Beki
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Úgy látom a dán bajnokság is újraindul.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Három széket kihagyva lehet majd ülni, és egymás mögé sem szabad, ott is meg kell tartani a másfél métert. Nagyon izgi lesz 😄www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/sportpolitika-visszaterhetnek-a-lelatokra-a-nezok-2764473NB1-ben sem lesz sok gond a leirtak betartatasaval, mert a 100 nezo elfer boven. 😀 Milyen erdekes Szijjarto es Dzsudzsak esete utan hirtelen lehetnek nezok is...
warr_b
Beki

több mint 5 éve
Törölt felhasználó
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/sportpolitika-visszaterhetnek-a-lelatokra-a-nezok-2764473NB1-ben sem lesz sok gond a leirtak betartatasaval, mert a 100 nezo elfer boven. 😀 Milyen erdekes Szijjarto es Dzsudzsak esete utan hirtelen lehetnek nezok is...
warr_b
több mint 5 éve
Vannak bajok, de azért a Hemi érában is voltak ordas nagy baromságok. Megnézzük a bajnokikon hogy muzsikál az új szisztéma. És az első és a második MTK meccs között ln nem kevés pozitívumot véltem felfedezni a sok aggasztó jelenség mellett. És bár sok esélyt nem adok rá, azért csak egy meccsre van a Honvéd, hogyVinyo nyilatkozata alapján annyira eltökélt mint egy menstrualo prosti akinek két 35 cms kukit kell a popoba engedni este.A Honvéd is remek példa rá mit tesz egy szagerto NER vezetés egy egykoron koncepció mentén profinak tűnő csapattal...
csebi
FLZOLI
több mint 5 éve
Jó is lesz majd jövőre egy Szeged - Újpest derbi, nem igaz Bazza? 😀
több mint 5 éve
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/sportpolitika-visszaterhetnek-a-lelatokra-a-nezok-2764473Tényleg kiváló ötlet volt lezárni az nb2-t, kapják be.

több mint 5 éve
A Kövesd megeszi a Honvédot vacsorára a döntőben.Bezzeg Pisont. A két meccs alapján a pool játékát vélte felfedezni vhol. Bár nem tudom hol ...
Bozsiktól szokatlanul kritikus hangokHa a Honvédot kell ekézni, akkor nem szokatlan. Szerintem egy kezemen meg tudom számolni, hányszor dicsérte a Kispestet, mióta szagért.
Kampman
iktriad
csebi
Az 5. és 6. üveg sör között 😛A Kövesd megeszi a Honvédot vacsorára a döntőben.Bezzeg Pisont. A két meccs alapján a pool játékát vélte felfedezni vhol. Bár nem tudom hol ...
Bozsiktól szokatlanul kritikus hangokHa a Honvédot kell ekézni, akkor nem szokatlan. Szerintem egy kezemen meg tudom számolni, hányszor dicsérte a Kispestet, mióta szagért.
Kampman
iktriad
csebi
több mint 5 éve
Hah, csóri Schalke elég szar passzban van, ha még a Fortunától is ki bírtak kapni...

több mint 5 éve
Na majd a Budafok!Vinyo nyilatkozata alapján annyira eltökélt mint egy menstrualo prosti akinek két 35 cms kukit kell a popoba engedni este.A Honvéd is remek példa rá mit tesz egy szagerto NER vezetés egy egykoron koncepció mentén profinak tűnő csapattal...
csebi
Irány az NB2, ott olcsóbban lehet csapatot venni úgyis
FLZOLI

több mint 5 éve
Vinyo nyilatkozata alapján annyira eltökélt mint egy menstrualo prosti akinek két 35 cms kukit kell a popoba engedni este.A Honvéd is remek példa rá mit tesz egy szagerto NER vezetés egy egykoron koncepció mentén profinak tűnő csapattal...
csebi
Irány az NB2, ott olcsóbban lehet csapatot venni úgyis
több mint 5 éve
1.9-es oddsért ajándék volt 😊

több mint 5 éve
Vinyo nyilatkozata alapján annyira eltökélt mint egy menstrualo prosti akinek két 35 cms kukit kell a popoba engedni este.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Lehet, hogy ma volt...Azon töprengtem tegnap: Sziszi utánozza Dzsudzsi frizuját, vagy fordítva?Szerencsére Szijjártó és Dzsudzsi ma otthon marad így semmilyen szabálysértés nem történtMost látom az eredményt (nem mintha érdekelne). Volt szurkolói rendbontás?Eskü el is felejtettem csak 2. Félidőre ugrottam be. Burekovics megrakta a piros lapot biztosan.Senki nem nézi a derbit ? Boli góljával vezet a Fradi, Simon szétrúgta a kapufát, UTE meg jön előre az egyenlítésért.Gondolod tűzbe hoz ez még valakit? Mármint csebin meg Kenny-n kívül? 😀
Heisman Trophy
petey
Jó szar második félidő volt.
csebi
nagylaza
csebi
nagylaza
több mint 5 éve
Bedobtak egy zacskó papírszotyitMost látom az eredményt (nem mintha érdekelne). Volt szurkolói rendbontás?Eskü el is felejtettem csak 2. Félidőre ugrottam be. Burekovics megrakta a piros lapot biztosan.Senki nem nézi a derbit ? Boli góljával vezet a Fradi, Simon szétrúgta a kapufát, UTE meg jön előre az egyenlítésért.Gondolod tűzbe hoz ez még valakit? Mármint csebin meg Kenny-n kívül? 😀
Heisman Trophy
petey
csebi
nagylaza
több mint 5 éve
Azon töprengtem tegnap: Sziszi utánozza Dzsudzsi frizuját, vagy fordítva?Szerencsére Szijjártó és Dzsudzsi ma otthon marad így semmilyen szabálysértés nem történtMost látom az eredményt (nem mintha érdekelne). Volt szurkolói rendbontás?Eskü el is felejtettem csak 2. Félidőre ugrottam be. Burekovics megrakta a piros lapot biztosan.Senki nem nézi a derbit ? Boli góljával vezet a Fradi, Simon szétrúgta a kapufát, UTE meg jön előre az egyenlítésért.Gondolod tűzbe hoz ez még valakit? Mármint csebin meg Kenny-n kívül? 😀
Heisman Trophy
petey
csebi
nagylaza
csebi
több mint 5 éve
A Kövesd megeszi a Honvédot vacsorára a döntőben.Bezzeg Pisont. A két meccs alapján a pool játékát vélte felfedezni vhol. Bár nem tudom hol ...
Kampman
iktriad
több mint 5 éve
Szerencsére Szijjártó és Dzsudzsi ma otthon marad így semmilyen szabálysértés nem történtMost látom az eredményt (nem mintha érdekelne). Volt szurkolói rendbontás?Eskü el is felejtettem csak 2. Félidőre ugrottam be. Burekovics megrakta a piros lapot biztosan.Senki nem nézi a derbit ? Boli góljával vezet a Fradi, Simon szétrúgta a kapufát, UTE meg jön előre az egyenlítésért.Gondolod tűzbe hoz ez még valakit? Mármint csebin meg Kenny-n kívül? 😀
Heisman Trophy
petey
csebi
nagylaza
több mint 5 éve
Erről az a csapattarsam jutott eszembe aki elaludt egy meccsen cida közben. Pedig az egy jó meccs is voltha nem jön haza a csajom, én esküszöm belealudtam volna a második félidőbe 😀Senki nem nézi a derbit ? Boli góljával vezet a Fradi, Simon szétrúgta a kapufát, UTE meg jön előre az egyenlítésért.Gondolod tűzbe hoz ez még valakit? Mármint csebin meg Kenny-n kívül? 😀
Heisman Trophy
petey
Ez valami kritikán aluli volt.
Kenny
több mint 5 éve
ha nem jön haza a csajom, én esküszöm belealudtam volna a második félidőbe 😀Senki nem nézi a derbit ? Boli góljával vezet a Fradi, Simon szétrúgta a kapufát, UTE meg jön előre az egyenlítésért.Gondolod tűzbe hoz ez még valakit? Mármint csebin meg Kenny-n kívül? 😀
Heisman Trophy
petey
Ez valami kritikán aluli volt.
több mint 5 éve
Most látom az eredményt (nem mintha érdekelne). Volt szurkolói rendbontás?Eskü el is felejtettem csak 2. Félidőre ugrottam be. Burekovics megrakta a piros lapot biztosan.Senki nem nézi a derbit ? Boli góljával vezet a Fradi, Simon szétrúgta a kapufát, UTE meg jön előre az egyenlítésért.Gondolod tűzbe hoz ez még valakit? Mármint csebin meg Kenny-n kívül? 😀
Heisman Trophy
petey
csebi
több mint 5 éve
Na innen muveszet lenne elbukni a bajnoksagot.Hat igen és nem is látom azt h Rebrov alatt muveszkednenk de elég fáradtak voltunk az utolsó 20-30 percben
Kenny
több mint 5 éve
Eskü el is felejtettem csak 2. Félidőre ugrottam be. Burekovics megrakta a piros lapot biztosan.Senki nem nézi a derbit ? Boli góljával vezet a Fradi, Simon szétrúgta a kapufát, UTE meg jön előre az egyenlítésért.Gondolod tűzbe hoz ez még valakit? Mármint csebin meg Kenny-n kívül? 😀
Heisman Trophy
petey
több mint 5 éve
én ha FTC-UTE van mindig megnézem 😀Senki nem nézi a derbit ? Boli góljával vezet a Fradi, Simon szétrúgta a kapufát, UTE meg jön előre az egyenlítésért.Gondolod tűzbe hoz ez még valakit? Mármint csebin meg Kenny-n kívül? 😀
Heisman Trophy
petey
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz