NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
22
6
2:15, Arena4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Tipp : Franciaország, Ukrajna, MAGYARORSZÁG, Ízland
Szerintem nem fogunk továbbjutni, de most a részvétel a fontos, de talán szerencsével még másodikak is lehetünk. GO HUNGARY !!!
Heisman Trophy
több mint 9 éve
Tipp: Anglia, Horvátország, Magyarország, Izland
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Spanyolország-Svájc-Magyarország-Albánia
több mint 9 éve
Tipp : Franciaország, Ukrajna, MAGYARORSZÁG, ÍzlandSzerintem nem fogunk továbbjutni, de most a részvétel a fontos, de talán szerencsével még másodikak is lehetünk. GO HUNGARY !!!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Az a fránya 3. kalap, de szerettem volna egy horvát, szlovák, román, magyar csoportot basszus... 😕A tippem: angol, orosz, magyar, török.
több mint 9 éve
portugál-ukrán-magyar-albán csoport? deal?Nem. 😀 Én az észak-íreket szeretném a 4. kalapból. Tuti elpicsáznánk őket 3:0-ra.Ezzel tartozunk nekik.
ZERO_L
több mint 9 éve
dugo93
4 225
Micsoda hasonmas 😀francia internetes oldalon hsz:ocdn.eu/images/pulscms/OGQ7MDA_/8b175fd8c314ce196a5a823bf2876aa7.jpg
luxo123: Látom, Király, a kapus még mindig azt a melegítőt hordja, amelyben Berlinben ismertté vált.
>>alex_merengue2307: Ő abban született.
😊
csebi
baggio
több mint 9 éve
francia internetes oldalon hsz:
luxo123: Látom, Király, a kapus még mindig azt a melegítőt hordja, amelyben Berlinben ismertté vált.
😊
csebi
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
francia internetes oldalon hsz:luxo123: Látom, Király, a kapus még mindig azt a melegítőt hordja, amelyben Berlinben ismertté vált.
😊
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
YoungZeeZee
8 561
25euro a jegy az ebre.legolcsobb kategoria.spanyol kiraly kupa meccs dec3.A bilbao idegenben kezd egy 3.ligas csapat ellen.elovetelben a legolcsobb kegy 25euro...
több mint 9 éve
Mackóalsó lett a pótselejtezők legjobb játékosa: 24.hu/sport/foci/2015/11/18/kiraly-gabor-a-potselejtezok-alomcsapataban/
Madden hates me.
több mint 9 éve
Nem is annak vettem, csak kifejtem miért gondolom úgy 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
YoungZeeZee
8 561
amugy nem tamadas volt csak reflektaltam😉
több mint 9 éve
Valaki azt emlitette h ez legalabb olyan nagy siker mint a hokisoke.Arányaiban írtam. Igen sokat keresnek, de a vetélytársaknak a töredékét. A hokit összesen kb 40 országban játszzák ebből kell eljutni a 16 csapatos VB-re. Európpában van 53 UEFA tagállam, ebből van a 24 csapatos EB. Nyilván a hokisokkal való összevetésben mindenben fölöttük vannak, de a riválisokhoz való hasonlításban nagyjából pont ugyanaz a szitu. Az EB-n messze mienk lesz a legkevesebbet érő keret (és van még x olyan ország, amelyik csapata jóval jobb, mint a mienk és kint sincs, pl.: Hollandia), mi leszünk akiket mindenki kapni akar ellenfélnek, stb...
sztem a hokisok sokkal rosszabb helyzetben vannak mint a "focisok".Ha aranyaiban hasonlo penzhez,letesitmenyhez stb hez jutnanak meg jobbak lennenek.
ZoliMP
Arányaiban sehol sincsenek olyan helyzetben a jégkorongozók, mint a labdarúgók (nyilván Kanada, USA más tészta), egyszerűen az egyik sportág sokkal népszerűbb, mint a másik.
több mint 9 éve
YoungZeeZee
8 561
Valaki azt emlitette h ez legalabb olyan nagy siker mint a hokisoke.sztem a hokisok sokkal rosszabb helyzetben vannak mint a "focisok".Ha aranyaiban hasonlo penzhez,letesitmenyhez stb hez jutnanak meg jobbak lennenek.
több mint 9 éve
Marad Storck: www.digisport.hu/news/18656
Madden hates me.
több mint 9 éve
aki az első meccs után továbbjutásra állt, azok a csapatok mentek továbbUEFA-koefficiens alapján vannak a kalapok
a szlovén-ukrán nem volt valami baráti, mondhatnám tök parasztok voltak a játékosok
azt viszont nem értem, hogy aki pótselejtezővel megy ki, az miért nem a 4. kalapban van? ukránok a 2.-ban???
NB2
Madden hates me.
több mint 9 éve
azért már jó pár éve az öreg cipeli őket a hátán. nem azt mondom, hogy innentől gólt sem fognak rúgni, de az is biztos, hogy a nagyorrú legalább egy szinttel az összes több csatár felett van.Az öreg Zlatan még egyszer kiviszi a srácokat az "elitbe". De ha visszavonul, csóri svédek nem szagolnak majd nemzetközi kupát egy jó ideig, abban majdnem biztos vagyok.Azért előtte is kijutottak rendre, aztán is megoldják majd valahogy 😊
Hanni
gabokocka
az megvan, hogy idén a tétmeccseken a 14 svéd gólból 10 Zlatané volt?
mellette van per pillanat Berg meg Toivonen (muhaha), mindenki más meg maximum az ígéret kategória
több mint 9 éve
YoungZeeZee
8 561
tenyleg ne essunk at a lo masik oldalara.teny a csoportunk konnyu volt.olyan nagy playmakerek nem jatszottak ellenunk.ami teny es eloremutato h felismerte Dardai mit kene jatszani.mibol tudunk elonyt kovacsolni.No meg a fejekbe is rendett rakott.Ennyit szamit a tudas.
Az egyseget a kuzdeni akarast jo volt latni.
Storck elott is le a kalappal nehez oroksegeg vett at.Sajno!?Tuttira ment a romanok ellen,de ott duplan veszithetett volna.Ebben a sorozatban eleg sok minden megtort:5meccsen nem kaptunk golt zsinorban,x ev utan romaniai pontszerzes,x ev utan norvegiai gyozelem,xxxxxxx ev utan kijutas.
tudni kell kezelni.Lehet az lesz most velunk mint a szlovenokkal.Ok is kijutottak eb vb aztan csak tuz kozelben vannak.hasonlot varok.nem leszunk top orszag,de potselejtezoig siman eljuthatunk most mar.
több mint 9 éve
Amúgy leszarom mi lesz az EB-n, az még több, mint fél év, addig lehet azzal foglalkozni, hogy ott vagyunk, lehet készülni rá, tervezni a meccsnézést, utazást, stb... Sztem a 90%-unk soha nem élt át ilyet, és ki tudja mikor fogunk legközelebb. Divat fikázni a focistáinkat, de ez a teljesítmény körülbelül olyan, mint amikor a hokisok először feljutottak az A-csoportba. Jobbakat előztünk meg, mi leszünk a leggyengébbek és igenis felszántották a srácok a pályát, hogy kijussunk. Ha már Hegyi Iván is pozitívan nyilvánul meg, akkor tényleg lehet benne valami.
Most meg megnézem újra az utolsó 25 percet, csak mert jó 😊
több mint 9 éve
Az öreg Zlatan még egyszer kiviszi a srácokat az "elitbe". De ha visszavonul, csóri svédek nem szagolnak majd nemzetközi kupát egy jó ideig, abban majdnem biztos vagyok.Azért előtte is kijutottak rendre, aztán is megoldják majd valahogy 😊
Hanni
több mint 9 éve
portugál-ukrán-magyar-albán csoport? deal?
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Szerintem megnyerjük az EB-t.Az EB-n annyi "na ugye" lesz, hogy ihaj, mindenki meglássa!
JC6
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 9 éve
aki az első meccs után továbbjutásra állt, azok a csapatok mentek továbba szlovén-ukrán nem volt valami baráti, mondhatnám tök parasztok voltak a játékosok
azt viszont nem értem, hogy aki pótselejtezővel megy ki, az miért nem a 4. kalapban van? ukránok a 2.-ban???