Soccer

41 feliratkozó

több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 820 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Látom a Bundásban nem jó hazai csapatnak lenni. 1-9 a gólkülönbség eddig 4 meccsen. És ebben benne van a Werder és Gladbach 0-0-ája is.
több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 694
Levitték Sallait, egyből rúgott idegenben kettőt a Freiburg... Véletlen lenne?
iktriad
Jót biztos nem tesz a megítélésének.

több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 820 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Levitték Sallait, egyből rúgott idegenben kettőt a Freiburg... Véletlen lenne?
több mint 5 éve
Ha az MTK okosan igazol (2-3 veteránt igazolnak max), jövőre a dobogóért játszanak a Mennyeiben.

Ez az entitled forward of color csatár a honvédban nem tudom ki, de jöhetne a következő ilyen a sorban mert az általánosnál is gyengébb.
Heisman Trophy
Random noname afrikai, akiről két év múlva kiderül, hogy legalább 10 évvel idősebb, mint amilyennek 3 évvel előtte hazudta magát.
Kampman
Szerencsére George csak kölcsönben van itt. Amúgy 13-szoros Costa Rica-i válogatott, tehát NEM afrikai. És nem hiszem, hogy Moutari vagy Ugrai sokkal jobb opciók lennének nála...
iktriad
Afrikai az Antillákról, mondom én.
Kampman
Hát nem egy Wanchope az biztos. 😊

Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
Ha az MTK okosan igazol (2-3 veteránt igazolnak max), jövőre a dobogóért játszanak a Mennyeiben.

Ez az entitled forward of color csatár a honvédban nem tudom ki, de jöhetne a következő ilyen a sorban mert az általánosnál is gyengébb.
Heisman Trophy
Random noname afrikai, akiről két év múlva kiderül, hogy legalább 10 évvel idősebb, mint amilyennek 3 évvel előtte hazudta magát.
Kampman
Szerencsére George csak kölcsönben van itt. Amúgy 13-szoros Costa Rica-i válogatott, tehát NEM afrikai. És nem hiszem, hogy Moutariu vagy Ugrai sokkal jobb opciók lennének nála...
iktriad
Afrikai az Antillákról, mondom én.

több mint 5 éve
játékvezetőmaffia ma mellettünk van kőkeményen
eaglesmcnabb
Ez van. Amúgy nagyon tetszetősen játszotok ma is. Csak ne igazoljatok 30+ éves bohócliger veteránokat a fiatalok rovására "erősítésként" a nyáron.

Ezért kár volt Hemit elzavarni, szánalmas ez a csapat. Az MTK csupa középszer, de látszik a taktika és a felkészítés
FLZOLI
Ma szombathoz képest egész jól játszik a Honvéd. És bár vannak fenntartásaim Pisonttal kapcsolatban, azért a legnagyobb király védelmében mondom, hogy most (ez a 2. meccs) próbálja a még Rossi által felépített megszokott hadrendünket átgyúrni egy 4-4-2-re.
több mint 5 éve
Random fekete barátunk azzal a műeséssel az elején eljátszotta a bíró bizalmát. Ettől függetlenül ez tök egyértelmű büntető volt, mint ahogy Lanzafame gólját se kellett volna visszafújni.

A videóbíró előtti utolsó szezon szép búcsúajándékot hagy hátra.

több mint 5 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 123 — je suis poloska
játékvezetőmaffia ma mellettünk van kőkeményen

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve

Heisman Trophy
Kampman
Szerencsére George csak kölcsönben van itt. Amúgy 13-szoros Costa Rica-i válogatott, tehát NEM afrikai. És nem hiszem, hogy Moutari vagy Ugrai sokkal jobb opciók lennének nála...

Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
Heisman Trophy

több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 684 — "Montoya por favor!"

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 510
az ftc uj igazolasa
"A Ferencváros nemcsak Magyarország, hanem talán a környező országok legerősebb csapata is, örülök, hogy lehetőségem nyílik segíteni ezt a remek klubot."

talan? a hajduk csak ugy atlepett rajtuk.
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 673 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Ezért kár volt Hemit elzavarni, szánalmas ez a csapat. Az MTK csupa középszer, de látszik a taktika és a felkészítés

több mint 5 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 211 — Csodabogár
Grat Kövesdre, látom megviselte a fiúkat a csökkentett fizu.
petey
gondolom a szerb haveroknál vissza lehetett hozni a kiesett pénzt a jó odsokkal 😊

azt hittem, hogy a kupát azért behúzzátok.
csebi
Jók ezek a NER rangadók, Tállai vs Garancsi 😀

több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 510
akkor a Bundást is le lehet fújni...
NB2
hogy erted?
ZoliMP
Bayern megnyerte, 1-0ra verték idegenben a Dortmundot.
Heisman Trophy
bocsi ez kimaradt nalam 😊
több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 684 — "Montoya por favor!"
NB2
hogy erted?
ZoliMP
Bayern megnyerte, 1-0ra verték idegenben a Dortmundot.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
NB2
hogy erted?
ZoliMP
Eldőlt.

több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 510
NB2
hogy erted?
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 28 185 — nabege2@yahoo.com
több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 728 — Lucas Scott
BT Sport streamet nézek amit Götze reklámoz
dortmund mezben 😀
Negritis
már nem sokáig.
csebi
már most se kéne, nem?
asszem a karanténkaszt-ban hallottam h már elengedték és tán hertha?
Negritis
úgy tudom, hogy szezon végeztével nyáron távozik ingyen. nem kapott újabb szerződést.
csebi
Én is ezt hallottam, annyi kieg h valszeg a Serie A-ban folytatja.
empty taxi
ott fogják széttörni a srácot.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 246 — NFL bracket champion '26
dortmund mezben 😀
Negritis
már nem sokáig.
csebi
már most se kéne, nem?
Negritis
úgy tudom, hogy szezon végeztével nyáron távozik ingyen. nem kapott újabb szerződést.
csebi
Én is ezt hallottam, annyi kieg h valszeg a Serie A-ban folytatja.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
petey
gondolom a szerb haveroknál vissza lehetett hozni a kiesett pénzt a jó odsokkal 😊

azt hittem, hogy a kupát azért behúzzátok.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 211 — Csodabogár

több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 28 185 — nabege2@yahoo.com
Lúzer Vidi 😊
több mint 5 éve
dortmund mezben 😀
Negritis
már nem sokáig.
csebi
már most se kéne, nem?
Negritis