NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
13
4
2:15, Arena4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Egervári a legnagyobb! Most majd Mészölytől kezdve Bozsikon át Várhidiig mindenki kér majd egy szeletet a tortából, jó magyar szokás szerint.Gratula a fiúknak, nem akarok telhetetlen lenni, de ha így nyomták volna végig a csoportban, nevetve megvan az egyenes ág 😊
Holnaptól elkezdek gyűjteni... 😉
több mint 9 éve
Azért Sanyibá na van az a bőr:www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-ez-egy-folyamat-eredmenye-egervari-sandor-2450235
több mint 9 éve
Amúgy sztem mindenképp meg lesz a harmadik kalap, a szlovákok 29 ezredponttal voltak előttünk októberben, azóta nyertünk kettőt, úgyhogy őket előzni fogjuk.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Szvsz a dánok nem tudnak még egyszer annyira szarok lenni mint az odavágón. Szal hátha ők is... 😊És akkor lehet szurkolni az ír/dán/szlovén csapatnak, hogy a harmadik kalapba kerüljünk.remélem az írek holnap lerendezik, mert a másik 2 sansztalannak tűnik
gabokocka
Shilkor
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
És akkor lehet szurkolni az ír/dán/szlovén csapatnak, hogy a harmadik kalapba kerüljünk.remélem az írek holnap lerendezik, mert a másik 2 sansztalannak tűnik
gabokocka
több mint 9 éve
És akkor lehet szurkolni az ír/dán/szlovén csapatnak, hogy a harmadik kalapba kerüljünk.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
NSO-n Király 9.27-es értékelése mondjuk az erősen nevetséges kategória.Így van, 10-est érdemelne.
Hanni
több mint 9 éve
Uraim. Életemben először fogom a MAGYAR válogatottat látni világversenyen. :')Én már láttam Mexikót de nem gondoltam, hogy mégegyszer megélem. Férfiasan bevallom, hogy a végét nem mertem nézni.
Hanni
több mint 9 éve
NSO-n Király 9.27-es értékelése mondjuk az erősen nevetséges kategória.majd a PFF -4-es osztályzata helyreteszi az átlagot
Hanni
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
NSO-n Király 9.27-es értékelése mondjuk az erősen nevetséges kategória.
több mint 9 éve
na már az odavágó után is éreztem, hogy ezért jut(ott)unk ki: megtanultak a játékosok nyilatkozni 8)Török Olivér kérdezi h mit érzel?Nagy Ádám 4 Prezident! 😀mi volt? elkapcsoltam
empty taxi
baggio
Erre konkrétan közölte Török Olivérrel h hülye kérdést tesz föl 😀
empty taxi
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Török Olivér kérdezi h mit érzel?Nagy Ádám 4 Prezident! 😀mi volt? elkapcsoltam
empty taxi
baggio
Erre konkrétan közölte Török Olivérrel h hülye kérdést tesz föl 😀
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Linket vagy nyilatkozatot a népnek!
több mint 9 éve
Ha konkrét személy, akkor talán hegyi iván vagy feratti de sztem úgy mindenkinek szólt aki túl negatív ( ha kijutunk akkor is minek? Stb... )jc6-ot találta be
peach
Nagy Ádám 4 Prezident! 😀mi volt? elkapcsoltam
empty taxi
---
több mint 9 éve
a 13 éves Nagy Ádám helyretette az M4-et, remek 😀
több mint 9 éve
amúgy innen is üdvözlöm a norvég TV-st, aki annyira örült a sorsolás pillanatában
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Nagy Ádi for prezident! 😀Ha nagy elmék találkoznak 😀
peach
Madden hates me.
több mint 9 éve
Nagy Ádám 4 Prezident! 😀
Madden hates me.
több mint 9 éve
Nagy Ádi for prezident! 😀
több mint 9 éve
Ha konkrét személy, akkor talán hegyi iván vagy feratti de sztem úgy mindenkinek szólt aki túl negatív ( ha kijutunk akkor is minek? Stb... )
több mint 9 éve
Tudom, hogy valójában az egész országot átszövő stadionépítésnek lett meg végre az eredménye, csak gondoltam higítom.Én főként az utóbbiban látom a győzelem kulcsát, hiszen lövés nélkül nem lehet nyerni, és elment kb. 25 év Détári óta úgy, hogy alig lőttünk kapura.Ezzel így egy az egyben el is mehetnél szakmázgatni a királyi TV-be.
Sobri Jóska
Hanni
több mint 9 éve
Nagyon kemény volt ez a Király interjú, azért ebből is látszik, hogy a játékosok talán túl sokszor foglalkoznak a közvéleménnyel, de örülök, hogy valaki ezt így kimondta
---
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Hopp. Király Gabi: "Lehet valakinek savanyú a szőlő". Vajon kikre gondolhatott? 😀 Áhhh, de örülök.
több mint 9 éve
és most a sülyesztőben sem tűntünk elJópáran beb@sznak a mai meccs hatására, szal most még jogos is 😀Szujó az az idióta a stadionban? Hol van gundi? Fogalma nincs mit kéne ilyenkor...éppen Maradj Talpont forgat
peach
slowmotion
empty taxi