Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
majd délbe lesznek a meccsek 😀De hol fogják a hazai meccseket játszani? 😁Budafok megkapta az nb1-es licenszt...A volt inter jatekos hosszabbitott a budafoknal.
warr_b
ZoliMP
Nem úgy volt, hogy világításuk sincs?
warr_b
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
De hol fogják a hazai meccseket játszani? 😁Budafok megkapta az nb1-es licenszt...A volt inter jatekos hosszabbitott a budafoknal.
warr_b
ZoliMP
Nem úgy volt, hogy világításuk sincs?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Most hallottam Trollfocin a storyt Gascoigneről, hogy egy túszdráma helyszínén megjelent fürdőköpenyben, egy doboz sörrel meg egy grillcsirkével a kezében, egy horgászbottal a vállán és felajánlotta a segítségét a hatóságoknak, hogy megoldja a szitut. Azok hazaküldték, otthon bepuszilt egy üveg whiskeyt majd az egész történetet elfelejtette mire felébredt. Körbenézett a szobába, feltette a kérdést magának, hogy mi történt korábban majd bekapcsolta a sky newst és ott szembesült vele, hogy mit tett. Hatalmas figura 😊elvileg előtte bekólázott 😀
Ez a balhés focisták rész nagyon jól sikerült amúgy.
csebi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 510
Budafok megkapta az nb1-es licenszt...A volt inter jatekos hosszabbitott a budafoknal.
warr_b
több mint 5 éve
Most hallottam Trollfocin a storyt Gascoigneről, hogy egy túszdráma helyszínén megjelent fürdőköpenyben, egy doboz sörrel meg egy grillcsirkével a kezében, egy horgászbottal a vállán és felajánlotta a segítségét a hatóságoknak, hogy megoldja a szitut. Azok hazaküldték, otthon bepuszilt egy üveg whiskeyt majd az egész történetet elfelejtette mire felébredt. Körbenézett a szobába, feltette a kérdést magának, hogy mi történt korábban majd bekapcsolta a sky newst és ott szembesült vele, hogy mit tett. Hatalmas figura 😊Ez a balhés focisták rész nagyon jól sikerült amúgy.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Storck a "magyar" edzők tottenhamje
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Budafok megkapta az nb1-es licenszt...

több mint 5 éve
Te csak fikázni tudsz Toca.Én nagyon bírom Storck-ot, azért nem a szél fújta össze az elmúlt évekbeli eredményeit.. biztos, hogy megyünk miatta (is) DAC-meccsre.Milyen eredményeit ? A belga 13-14. Helytől estél hasra?
#JC6
Újabb szereplő a fenséges magyar edző keringőBen, gondolom ha Rossi nem jut ki már megvan a helye.
Toca
Keress rá a csapatok költségvetéseire, keret értékére, meg tényleg, hol, hogy álltak és milyen állapotban voltak mikor megérkezett.
Az összes csapata stabillá és masszívvá vált, erőnlétben fejlődött, minden egyes esetben elérte a kitűzött célt.
Lehet hogy ez neked semmi, nálam elismerésre méltó.
A válogatottat is rendbe szedte azért..
több mint 5 éve
Jaja, amíg nem jött Storck, 10 meccsen gyűjtött 3 pontot Cercle Brügge.Nézd meg, honnan futottak be oda... 😉Én nagyon bírom Storck-ot, azért nem a szél fújta össze az elmúlt évekbeli eredményeit.. biztos, hogy megyünk miatta (is) DAC-meccsre.Milyen eredményeit ? A belga 13-14. Helytől esték hasra?
#JC6
Toca
peach
Előtte idényben meg a Mouscronnal úgy lett 10., hogy a szezon előtt a legvszínűbb kiesőnek tartották a gárdát.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Nézd meg, honnan futottak be oda... 😉Én nagyon bírom Storck-ot, azért nem a szél fújta össze az elmúlt évekbeli eredményeit.. biztos, hogy megyünk miatta (is) DAC-meccsre.Milyen eredményeit ? A belga 13-14. Helytől esték hasra?
#JC6
Toca
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Én nagyon bírom Storck-ot, azért nem a szél fújta össze az elmúlt évekbeli eredményeit.. biztos, hogy megyünk miatta (is) DAC-meccsre.Milyen eredményeit ? A belga 13-14. Helytől estél hasra?
#JC6
Újabb szereplő a fenséges magyar edző keringőBen, gondolom ha Rossi nem jut ki már megvan a helye.
Szerkesztette: Toca
több mint 5 éve
Én nagyon bírom Storck-ot, azért nem a szél fújta össze az elmúlt évekbeli eredményeit.. biztos, hogy megyünk miatta (is) DAC-meccsre.
több mint 5 éve
Rossi után szabadon.vszeg most már tudja, hogy egy magyar zászló a nyakban és minden hiba el van nézve 😊Elsejétől Storck a DAC edzője.visszavágyik a NER-be?
warr_b
Amadeus
csebi
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 510
Jo dolog manapsag szatyor drukkernek lenni!mar 3. hely igaz lehet ebbol 6. hely is a fordulo vegere.
több mint 5 éve
Igen!A szokàsos gól megérkezett a kapunkban!
3-1 lesz ez Nekünk, de valószínű nem ebben az évben.😁
Na majd holnap egy màsik vörös-fekete csapat megmutatja, hogyan kell győzni. Előre a nyolcadikért! 😁😁
több mint 5 éve
Biztos, hogy jóban van, különben nem ülhetne a DAC padjára. Ha van full NERcsapat.vszeg azt is megbánta, hogy mondjuk az EB után nem ült vissza sportigazgatónak. jó kis állás, majdnem szöv kapitányi fizetéssel, és lényegében évekig el lehet ott lenni úgy, hogy eredményt nem várnak el. plána ha Viktorral jóban is van, és nem vetült volna árnyék arra, hogy ő az, aki kivitt minket az EB-re, és megnyerte nekünk a csoportot.ő a legnerkompatibilisebb német, akivel valaha találkoztam. Sosem láttam német embert ennyire gyorsan felvenni a ner tempót és reflexeket. Biztos van benne egy kis magyar vér valahol oldalágról.vszeg most már tudja, hogy egy magyar zászló a nyakban és minden hiba el van nézve 😊Elsejétől Storck a DAC edzője.visszavágyik a NER-be?
warr_b
Amadeus
csebi
Amadeus
csebi
több mint 5 éve
vszeg azt is megbánta, hogy mondjuk az EB után nem ült vissza sportigazgatónak. jó kis állás, majdnem szöv kapitányi fizetéssel, és lényegében évekig el lehet ott lenni úgy, hogy eredményt nem várnak el. plána ha Viktorral jóban is van, és nem vetült volna árnyék arra, hogy ő az, aki kivitt minket az EB-re, és megnyerte nekünk a csoportot.ő a legnerkompatibilisebb német, akivel valaha találkoztam. Sosem láttam német embert ennyire gyorsan felvenni a ner tempót és reflexeket. Biztos van benne egy kis magyar vér valahol oldalágról.vszeg most már tudja, hogy egy magyar zászló a nyakban és minden hiba el van nézve 😊Elsejétől Storck a DAC edzője.visszavágyik a NER-be?
warr_b
Amadeus
csebi
Amadeus
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
ő a legnerkompatibilisebb német, akivel valaha találkoztam. Sosem láttam német embert ennyire gyorsan felvenni a ner tempót és reflexeket. Biztos van benne egy kis magyar vér valahol oldalágról.vszeg most már tudja, hogy egy magyar zászló a nyakban és minden hiba el van nézve 😊Elsejétől Storck a DAC edzője.visszavágyik a NER-be?
warr_b
Amadeus
csebi
több mint 5 éve
vszeg most már tudja, hogy egy magyar zászló a nyakban és minden hiba el van nézve 😊Elsejétől Storck a DAC edzője.visszavágyik a NER-be?
warr_b
Amadeus
több mint 5 éve
Elsejétől Storck a DAC edzője.visszavágyik a NER-be?
warr_b
több mint 5 éve
lol, az ukrán sport tv közvetíteni fogja a magyar kupa és NB1 mérkőzéseit15 ukrán szerepel a magyar NB1-ben, ennyit sztem másik külföldi bajnokságbólnem tudnának mutatni.
eaglesmcnabb

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
lol, az ukrán sport tv közvetíteni fogja a magyar kupa és NB1 mérkőzéseit
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Kicsit megkésve is, de frissitettem az aktuális fordulót. Az FC Minsk meccsei azért vannak már a második héten elhalasztva, mert Covid fertőzéses játékosok lehetnek a csapatban.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Elsejétől Storck a DAC edzője.

több mint 5 éve
Soros