NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Jópáran beb@sznak a mai meccs hatására, szal most még jogos is 😀Szujó az az idióta a stadionban? Hol van gundi? Fogalma nincs mit kéne ilyenkor...éppen Maradj Talpont forgat
peach
slowmotion
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Szujó az az idióta a stadionban? Hol van gundi? Fogalma nincs mit kéne ilyenkor...éppen Maradj Talpont forgat
peach
több mint 9 éve
akartam mondani, hogy a nagyszerű Attila munkássága nélkül nem lenne ez az eredmény.A siker 3 összetevője:én Pintérnek szeretnék gratulálni, ő volt ezen nagy siker fő záloga
1, német edző,
2, végre felépültek a stadionok,
3, és végre a támadások nagy részét lövéssel fejeztük be.
Én főként az utóbbiban látom a győzelem kulcsát, hiszen lövés nélkül nem lehet nyerni, és elment kb. 25 év Détári óta úgy, hogy alig lőttünk kapura.
Sobri Jóska
baggio
több mint 9 éve
ma tényleg jól szállt be Ádám, de nem hinném, hogy rajta múlott a kijutás 😛A siker 3 összetevője:én Pintérnek szeretnék gratulálni, ő volt ezen nagy siker fő záloga
1, német edző,
Én főként az utóbbiban látom a győzelem kulcsát, hiszen lövés nélkül nem lehet nyerni, és elment kb. 25 év Détári óta úgy, hogy alig lőttünk kapura.
Sobri Jóska
baggio
több mint 9 éve
A siker 3 összetevője:én Pintérnek szeretnék gratulálni, ő volt ezen nagy siker fő záloga
1, német edző,
Sobri Jóska
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Szujó az az idióta a stadionban? Hol van gundi? Fogalma nincs mit kéne ilyenkor...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
németek nem szarakodtak, simán lecserélik dzsuzsit, észhez is tért, nem 3 védőt cserélt be 1-0-nál ahogy szoktunk, mertek a saját szintjükhöz képest játszani, csúszta-másztak. Egy ilyen ellenfél ellen ez ki is jött egy kis szerencsével párosulva...még jó, hogy Belfastban sem ezt csináltuk, amikor csatár helyett védőt hoztunk be ember- és gólelőnyben, oh wait...
ozibozi
küzdöttek a fiúk, és most már szerencséjük is volt, a kapufákról jó irányba pattant a labda.
több mint 9 éve
Én ugyan 9 éves fejjel láttam a 86-os vb-ből valamit (bár későn voltak a meccsek), de így felnőttként lesz izgalmas. Arról nem is beszélve, hogy többet lökhet a magyar focin, mint 20 db többmilliárdos stadion....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 9 éve
Én főként az utóbbiban látom a győzelem kulcsát, hiszen lövés nélkül nem lehet nyerni, és elment kb. 25 év Détári óta úgy, hogy alig lőttünk kapura.Ezzel így egy az egyben el is mehetnél szakmázgatni a királyi TV-be.
Sobri Jóska
több mint 9 éve
És ezt nem éltük volna át, ha legjobb harmadikként jutunk ki, meg volt ez írva 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Ez nagyon komoly teljesítmény volt. Kádár, Guzmics hatalmasat játszottak, Storck bátor volt nem visszatenni Juhászt, nem nagyon hozott rossz döntést a párharc alatt, és MECCSELT, nem csak kapkodott, jókor, jókat cserélt, ki volt találva szépen.Remélem, ezek után komplett teljhatalmat kap az óvodás válogatottól az öregfiúk bajnokságig minden korosztályban. 😀
több mint 9 éve
A siker 3 összetevője:1, német edző,
több mint 9 éve
Uraim. Életemben először fogom a MAGYAR válogatottat látni világversenyen. :')Én is. 😊
Hanni
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 9 éve
Érdemes hallgatni Storck nyilatkozatát, így kell beszélni!
több mint 9 éve
Uraim. Életemben először fogom a MAGYAR válogatottat látni világversenyen. :')ugyan ez itt is 😊
Hanni
több mint 9 éve
megvaaaaaaaaaaaaaaaaan, basszameg, megvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 9 éve
Teljesen MEGÉRDEMELT KIJUTÁS!!!Erre a teljesítményre büszkék lehetnek a srácok, SOKKAL JOBB ÍGY KIJUTNI!
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Uraim. Életemben először fogom a MAGYAR válogatottat látni világversenyen. :')
több mint 9 éve
Magyarország az eb titkos favoritja
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Storck meg a kertek alatt outcoacholta a nagypofájú norvég kollegáját...Óriási +1
peach
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Szalai zokog, azért csak jelent ez nekik vmit...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Soha nem hittem volna, hogy egy ilyen párharcot meg tudunk nyerni.Pont ezért esett nekem is jól, mert ezen a meccsen biztos, de az előzőn is voltak olyan időszakok, amikor jobbak voltunk, mint a húú de jó norvégok.
És simán, jobbak voltunk.
gabokocka
több mint 9 éve
Így utólag visszagondolva így kellett kijutnunk, nincs picsa férfias párbajban kettős győzelemmel. Storck meg a kertek alatt outcoacholta a nagypofájú norvég kollegáját...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
De jó, hogy nem a legjobb harmadikként jutottunk kiígy tényleg sokkal szebb és nem lehet csak a gyenge csoportra fogni
gabokocka
több mint 9 éve
ozibozi
17 170
és nem bunkerfocival