Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Nekik nem csodálom.....MUAmúgy Mbappe szerintem meg jobb, de lassan ez a norvég gyerek is eljut oda hogy valamelyik nagy all-int mondjon rá...tudtommal ő mondott nemet vkinek a PL-be
FLZOLI
Negritis
r.baggio
A jobb pénzen kívűl kb. minden a Dortmund mellett szól
több mint 6 éve
A végét lehagytad:Elég sutyerák stílusban nyilatkozik Kloop meg a játékosok. Félévente azért ki lehet kapni anélkül, hogy mindenki és minden hibás legyen rajtuk kívül.ez hol sutyerák?
FLZOLI
„Felkészültünk a kemény harcra, tudtuk, ilyenek lesznek odahaza, a szurkolóikkal a hátuk mögött. Nem segített bennünket éppen az sem, hogy hamar gólt kaptunk, egy balszerencsés gólt, amely nem kidolgozott akcióból esett. A második félidőre azt a tanácsot kaptuk, hogy ott folytassuk, ahol abbahagytuk, általában nálunk volt a labda. Nem volt igazi helyzetünk, de van még kilencven percünk, készen kell állnunk a visszavágóra” – értékelt a lefújás után a Liverpool védője, Virgil van Dijk.Negritis
„Egy gellert kapott szögletből szereztek gólt, ez a legjobb forgatókönyv volt számukra. Szerintem jól reagáltunk erre, tudjuk, hogy mi vagyunk a jobb csapat, szerencsére van esélyünk ezt bebizonyítani. A végén úgy ünnepeltek, mint akik már továbbjutottak...” – tette hozzá Andy Robertson.
„Egy olyan csapat ellen kerültünk egygólos hátrányba, amelyik semmi mást nem akart, mint ezt megőrizni, de még a nulla nullával is elégedett lett volna – értékelt Jürgen Klopp, a vendégek menedzsere. – Ezt most el kell fogadnunk, várom a visszavágót. Jordan Hendersonnak meghúzódott a combizma, remélem, nem komoly a sérülése, de nem tudok semmi biztosat erről még. Hogy Diego Simeone folyamatosan hergelte a hazai közönséget? Nem hiszem, hogy nekem is ezt kellene tennem az Anfielden. Ez a párharc még nem ért véget.”
www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/bl-simeone-elarulta-mi-szuli-a-gyozelmeket-2748431
"„Nagyon intenzív mérkőzés volt, az ellenfelet nyomás alá helyeztük már az ő térfelén, ez nagyon jól ment, de nem voltunk elég pontosak, és nem is volt elegendő helyzetünk. Volt helyzetünk, csak kevés. Egy kicsit nem figyeltünk, máris gólt kaptunk, de ilyen hangulatú mérkőzésen részt venni az maga a fejlődés. A hangulat befolyásolta a játékvezetőt is, volt olyan, hogy egyszerre három hazai játékos feküdt a füvön, de egyik sem volt sérült... Kikaptunk, de olyan ez, mintha az első félidőben vesztésre állnánk, de a második félidőt már a mi pályánkon játszanánk. Ott minden más lesz, ezt megérzi majd az Atlético is. Nagyon örültek a győzelemnek a hazaiak, de nincs még vége, nincs nagy problémánk ezzel az eredménnyel. Hogy miért cseréltem le Sadio Manét a szünetben? Nem volt sérült, csak attól féltem, hogy mivel az ellenfele már attól is elesett, ha Mané egy mély lélegzetet vett, megkapja majd a második sárga lapját is” – tette hozzá a német."
több mint 6 éve
Ezt olvasva én sem érzem suttyónak. Vagy lehet az, amit mi is látunk a TV-ben, nem hangzik olyan jól lenyilatkozva?sztem ez a sima önbizalom amitől duzzad a csapat, és úgy érzi hogy ez nekik a legszarabb a madridnak a legjobb teljesítménye
Robertsonében érzek fölösleges arroganciát, amit én sosem szerettem, de nem üti a bunkó szintet szerintem egyik sem. Aztán lehet másnál ez már az persze.
kristóf17
aztán persze ez nem teljesen a realitás
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
MUAmúgy Mbappe szerintem meg jobb, de lassan ez a norvég gyerek is eljut oda hogy valamelyik nagy all-int mondjon rá...tudtommal ő mondott nemet vkinek a PL-be
FLZOLI
Negritis

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Ezt olvasva én sem érzem suttyónak. Vagy lehet az, amit mi is látunk a TV-ben, nem hangzik olyan jól lenyilatkozva?Robertsonében érzek fölösleges arroganciát, amit én sosem szerettem, de nem üti a bunkó szintet szerintem egyik sem. Aztán lehet másnál ez már az persze.
több mint 6 éve
Elég sutyerák stílusban nyilatkozik Kloop meg a játékosok. Félévente azért ki lehet kapni anélkül, hogy mindenki és minden hibás legyen rajtuk kívül.ez hol sutyerák?
FLZOLI
„Felkészültünk a kemény harcra, tudtuk, ilyenek lesznek odahaza, a szurkolóikkal a hátuk mögött. Nem segített bennünket éppen az sem, hogy hamar gólt kaptunk, egy balszerencsés gólt, amely nem kidolgozott akcióból esett. A második félidőre azt a tanácsot kaptuk, hogy ott folytassuk, ahol abbahagytuk, általában nálunk volt a labda. Nem volt igazi helyzetünk, de van még kilencven percünk, készen kell állnunk a visszavágóra” – értékelt a lefújás után a Liverpool védője, Virgil van Dijk.
„Egy gellert kapott szögletből szereztek gólt, ez a legjobb forgatókönyv volt számukra. Szerintem jól reagáltunk erre, tudjuk, hogy mi vagyunk a jobb csapat, szerencsére van esélyünk ezt bebizonyítani. A végén úgy ünnepeltek, mint akik már továbbjutottak...” – tette hozzá Andy Robertson.
„Egy olyan csapat ellen kerültünk egygólos hátrányba, amelyik semmi mást nem akart, mint ezt megőrizni, de még a nulla nullával is elégedett lett volna – értékelt Jürgen Klopp, a vendégek menedzsere. – Ezt most el kell fogadnunk, várom a visszavágót. Jordan Hendersonnak meghúzódott a combizma, remélem, nem komoly a sérülése, de nem tudok semmi biztosat erről még. Hogy Diego Simeone folyamatosan hergelte a hazai közönséget? Nem hiszem, hogy nekem is ezt kellene tennem az Anfielden. Ez a párharc még nem ért véget.”
több mint 6 éve
Elég sutyerák stílusban nyilatkozik Kloop meg a játékosok. Félévente azért ki lehet kapni anélkül, hogy mindenki és minden hibás legyen rajtuk kívül.
több mint 6 éve
Amúgy Mbappe szerintem meg jobb, de lassan ez a norvég gyerek is eljut oda hogy valamelyik nagy all-int mondjon rá...tudtommal ő mondott nemet vkinek a PL-be
FLZOLI
több mint 6 éve
6.34 a világcsúcs 60-on, btw...9,15 méter. Kb az alapvonalon állt. Eléggé pontos mateknak tűnik.Jó nagy lehet ez a kezdőkör ha 60 métert futott amíg átért rajta 😊Najo.Najooo. Ez egy gep.Ki a pöcsöm ez a Haaland?streamable.com/97al4
LoveSobri
A fehér Usain Bolt.
Kenny
Kenny
FLZOLI
Szerk.: Amúgy pár éve Ronaldo tolt ilyeneket. Félelmetes a gyerek ilyen korban.
dugo93

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve
Amúgy Mbappe szerintem meg jobb, de lassan ez a norvég gyerek is eljut oda hogy valamelyik nagy all-int mondjon rá...
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 988
index.hu/sport/futball/2020/02/19/tao_mlsz_ellenorzes_emmi_nsi_nav_feljelentes/😀
több mint 6 éve
9,15 méter. Kb az alapvonalon állt. Eléggé pontos mateknak tűnik.Jó nagy lehet ez a kezdőkör ha 60 métert futott amíg átért rajta 😊Najo.Najooo. Ez egy gep.Ki a pöcsöm ez a Haaland?streamable.com/97al4
LoveSobri
A fehér Usain Bolt.
Kenny
Kenny
FLZOLI
Szerk.: Amúgy pár éve Ronaldo tolt ilyeneket. Félelmetes a gyerek ilyen korban.
Szerkesztette: dugo93
több mint 6 éve
Jó nagy lehet ez a kezdőkör ha 60 métert futott amíg átért rajta 😊Najo.Najooo. Ez egy gep.Ki a pöcsöm ez a Haaland?streamable.com/97al4
LoveSobri
A fehér Usain Bolt.
Kenny
Kenny
több mint 6 éve
Najo.Najooo. Ez egy gep.Ki a pöcsöm ez a Haaland?streamable.com/97al4
LoveSobri
A fehér Usain Bolt.
Kenny
több mint 6 éve
szted ha én írom be h ki a pöcsöm Haaland akkor nem kapom a nyakamba a szar cunamit hogy jöjjek ki a kő alól ahol lakok?Hát, most magyarázhatod a bizonyítványt, de bárki más ezt leírja, nem jössz neki az értelmes fogalmazással. 😉Úgy értettem, hogy nem emberi amit csinál. Zseniális. Egyből a rosszindulat, ti képtelenek vagytok a változásra?tanulj meg értelmesen fogalmazni és akkor nem lesz gond
LoveSobri
Negritis
kristóf17
dehogynem
viszont ha azt írom hogy:
honnan a tökömből húzta elő ezt Halaand minjár más
több mint 6 éve
Szar ez a vereség, de Klopp majd akkor fog először kiesni oda-visszavágón, amikor ez megtörténik, és az még minimum két hét
több mint 6 éve
Most volt másfél hét teljes szünetEddig szerintem elég gyenge meccs.Nem becsulte le senki az Atletit, a Poolt becsuli fel mindenki a PL-meneteles miatt. De a BL-ben azert tobb csapat is van, amelyik stilusa pont nem fekszik a Liverpoolnak, a PL-ben konnyebb dolguk van, konnyebben felorolnek barkit.
Sokmindenki becsülte le az Atletit
shagi0206
Meg azert halékan jegyezzuk meg, a Poolnal kis tulzassal ugyanaz a mag jatssza vegig az idenyt, nem tudom elkepzelni, hogy ne dogoljenek meg nehany heten belul, meg ugy is, hogy a PL-ben elkezdhet majd rotalni Klopp. De hat ez az iram valami felelmetes igy is, ezt nem lehet birni.
Stez
több mint 6 éve
Hát, most magyarázhatod a bizonyítványt, de bárki más ezt leírja, nem jössz neki az értelmes fogalmazással. 😉Úgy értettem, hogy nem emberi amit csinál. Zseniális. Egyből a rosszindulat, ti képtelenek vagytok a változásra?tanulj meg értelmesen fogalmazni és akkor nem lesz gond
LoveSobri
Negritis
több mint 6 éve
Úgy értettem, hogy nem emberi amit csinál. Zseniális. Egyből a rosszindulat, ti képtelenek vagytok a változásra?Valtozik a fene. Ha mar egyszer kurva jo vagyok, nem akarok rossz lenni. 😀
LoveSobri
Stez

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Akkor elnézést kérek, figyelni fogok.
több mint 6 éve
Ez az Athletico remekül öli a focit. Remélem a visszavágón kapnak négyet
több mint 6 éve
Úgy értettem, hogy nem emberi amit csinál. Zseniális. Egyből a rosszindulat, ti képtelenek vagytok a változásra?hidd el engem nem érdekelnek Sobrival a vitáid meg amik voltak ezelőtt amit rohadtul nem tudom mik mert nem voltam itt a fórumon, de rohadtul leszarom.
LoveSobri
csak olvasd vissza amit írtál, hogy igen néha jobb megfogalmazni a dolgokat 😉
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Úgy értettem, hogy nem emberi amit csinál. Zseniális. Egyből a rosszindulat, ti képtelenek vagytok a változásra?Én nem akarok beleszólni meg ilyenek, de kurvasokat tettél érte, hogy egy elejtett félmondatodra is ugorjon a fél fórum 😀
LoveSobri
Szerkesztette: Kenny
több mint 6 éve
Úgy értettem, hogy nem emberi amit csinál. Zseniális. Egyből a rosszindulat, ti képtelenek vagytok a változásra?Valtozik a fene. Ha mar egyszer kurva jo vagyok, nem akarok rossz lenni. 😀
LoveSobri