Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

Soccer

41 feliratkozó

több mint 6 éve
manuszka86 New England Patriots 2 631 — Patriots fan
Kíváncsi vagyok Gúnárnál mikor fogy el türelem... a Burnley majdnem kieső volt a forduló előtt.
Valami nem oké Manchester piros felén..
LoveSobri
Mu szurkolóként lassan már elsüllyed az ember szégyenében amilyen focit játszik a csapat évek óta,idén már legalább a selejtes játékosok egy részét elpaterolták, ez a keret eléggé vékonyka is, meg minőségileg is eléggé hurka, nem voltam eddig se híve annak hogy évente kirúgjuk az edzőket, de lassan nálam is betelik a pohár Ole edzői tevékenységét látván. Középmezőnynél nem jobb a csapat(5-10. hely), na de b......kiesőjelölt csapatoktól kapunk ki 😕
Itt Ed Woodwarddal kezdvel,Ole mesterig kellene mindenkit elzavarni jó messzire, visszatalálni a megfelelő útra lehet Manchester vörös felén is eltart majd addig mint a Liverpoolnak.Mondjuk arra kíváncsi leszek, hogy Ole kap e esélyt úgy, hogy mondjuk érkezik értelmes, minőségi 2 db középpályás és úgy nekifutnak a következő évnek v. ennyi volt és lefőtt a kávé.

több mint 6 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
85. percben Old Traffordon 0-2 Burnley vezetésnél kirúgásnál nem volt senki az ő térfelükön...
MarioAna
Megfelel nekik a ketto - null. Meg is van.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 373
Kíváncsi vagyok Gúnárnál mikor fogy el türelem... a Burnley majdnem kieső volt a forduló előtt.
Valami nem oké Manchester piros felén..
több mint 6 éve
Az MU kozben 0-1-re all a Burnley ellen. A kis norveg edzo nem tudom meddig tudja ezeket kimagyarazni, ha kikapnak.
ulpianus
Akarom mondani, 2-0-ra vezet a Burnley.

több mint 6 éve
Az MU kozben 0-1-re all a Burnley ellen. A kis norveg edzo nem tudom meddig tudja ezeket kimagyarazni, ha kikapnak.

több mint 6 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 413 — Do Your Job
Lazio?....
Senki?

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 6 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 738 — Jedi Master
Forza Juve! 😎
Eddig jó...

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 811 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hú ez nem volt egyszerű, de elég volt Grizmannak 2x villani.

A Roma ellen meg jól sikerült kezdeni.
több mint 6 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 2 142
Van itt meg vki, aki Dortmund szurkolo, mint jomagam? Mindensetre, egyik kedvenc erocsataromat a 19 eves norveg erocsatart (nagyon kellett egy), E. Haalandot leigazolta a klub. Elso meccsen az Augsburg ellen 3-1-es meglepo hatranynal be is allt. Ha mar ott volt, rugott egy mesterharmast. A bundas ligaban cserekent o volt az elso ilyen. Es a Dortmund nyert 5-3-ra. Jo kezdet.
ulpianus
Van bizony! 😊

Már gyerekként kedvenc lett, mondjuk főleg annak köszönhetően, hogy apum összebarátkozott egy német bácsival, akinek jó barátja volt az akkori speaker és az egyik meccs előtt bemondták a nevemet, hogy üdvözöljenek 😊

Meg hát elhalmozott Dortmundos cuccokkal.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 38 201 — #NoStress
Amúgy te nem Arsenal fan vagy? 😀
dugo93
Elso az Arsenal. De Roma, es Dortmund szurkolo is vagyok. A Dortmund azert tetszett meg, mert, mint az Ajax, felepitik a jatekosaikat. jokat vesznek persze, de mindenki szintet lep, nem csilliardokbol epitenek csapatot. Gondolhatod, mekkora volt az oromom, mikor Aubameyang Dortmundbol az Arsenalba igazolt (nem kicsit keresett a nemet klub azon is).
ulpianus
Hasonló az ízlésünk: én a Van Gaal éra elejétől Ajax szurkoló vagyok, életem első igazi meccsélménye a 95-ös bécsi BL döntő volt. Litmanenéket imádtam.

Aztán műholdas Sky/BBC miatt lettem Arsenalos még Wenger éra előtt, Platt, Adams és Merson miatt.

A 90-es évek közepétől pedig a Dortmund a német csapatom, Kohler, Möller, Ricken, Sammer és Chapuisat.

Lehmann is milyen jó metszéspont!😁

Olaszban a Roma a kedvencem, nyilván Totti; spanyolban talán Valencia Mendieta miatt és mondjuk Cholot bírom.
Fast Willie
Zorc.
Ő “a dortmundi”.
20 évet játszott egyhuzamban Dortmundban, nem bóklászott összevissza, mint a fentiek.
Én Reutert kedveltem még a 90-es évekből.

több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 29 757 — nabege2@yahoo.com
Kedves Nézőink! Sajnos a kézilabda Európa-bajnokságon már nem rendeznek olyan mérkőzést, amely téttel bírna a magyar válogatott számára, emiatt a Sport1-en 20:30-tól a Juventus-Roma Olasz Kupa-mérkőzést közvetítjük élőben.
több mint 6 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 18 177
dugo93
Elso az Arsenal. De Roma, es Dortmund szurkolo is vagyok. A Dortmund azert tetszett meg, mert, mint az Ajax, felepitik a jatekosaikat. jokat vesznek persze, de mindenki szintet lep, nem csilliardokbol epitenek csapatot. Gondolhatod, mekkora volt az oromom, mikor Aubameyang Dortmundbol az Arsenalba igazolt (nem kicsit keresett a nemet klub azon is).
ulpianus
Hasonló az ízlésünk: én a Van Gaal éra elejétől Ajax szurkoló vagyok, életem első igazi meccsélménye a 95-ös bécsi BL döntő volt. Litmanenéket imádtam.

Aztán műholdas Sky/BBC miatt lettem Arsenalos még Wenger éra előtt, Platt, Adams és Merson miatt.

A 90-es évek közepétől pedig a Dortmund a német csapatom, Kohler, Möller, Ricken, Sammer és Chapuisat.

Lehmann is milyen jó metszéspont!😁

Olaszban a Roma a kedvencem, nyilván Totti; spanyolban talán Valencia Mendieta miatt és mondjuk Cholot bírom.
több mint 6 éve
warr_b Washington Commanders 31 214 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Németeknél Bremen után nálam is a Dortmund jön (a Bremen ugye a Fradi színek, 😊 aztán , az akkori Rehagel majd Schaaf csapat meg Lisztes miatt )
dande
Divatok. Csak a Fortuna 😛 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 811 — Így remélem megfelelek nektek.....
Németeknél Bremen után nálam is a Dortmund jön (a Bremen ugye a Fradi színek, 😊 aztán , az akkori Rehagel majd Schaaf csapat meg Lisztes miatt )
több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 29 757 — nabege2@yahoo.com
Van itt meg vki, aki Dortmund szurkolo, mint jomagam? Mindensetre, egyik kedvenc erocsataromat a 19 eves norveg erocsatart (nagyon kellett egy), E. Haalandot leigazolta a klub. Elso meccsen az Augsburg ellen 3-1-es meglepo hatranynal be is allt. Ha mar ott volt, rugott egy mesterharmast. A bundas ligaban cserekent o volt az elso ilyen. Es a Dortmund nyert 5-3-ra. Jo kezdet.
ulpianus
A 90-es években amikor még a foci volt az első, akkor szerettem őket, hány és hány legendes meccset játszottak az Auxerrel és amúgy is az UEFA kupákban. Főleg persze a szurkolóik miatt imádtam őket, azóta kihűlt a kapcsolat😊
több mint 6 éve
Nekem is nagyon szimpi a Dortmund. Na és persze látszik az, hogy mi történik akkor, ha megvan ez a rendszer ami remekül felépíti a játékosokat és még pénz is van mellé --> Pool. Nyilván van kapcsolat a két csapat között.
dugo93
Peldau Klopp is onnan jott, ha mar Pool.

több mint 6 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 784
dugo93
ulpianus
Nekem is nagyon szimpi a Dortmund. Na és persze látszik az, hogy mi történik akkor, ha megvan ez a rendszer ami remekül felépíti a játékosokat és még pénz is van mellé --> Pool. Nyilván van kapcsolat a két csapat között.

több mint 6 éve
dugo93

több mint 6 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 784
ulpianus
Azt én is néztem. Nagyon durva számai vannak a gyereknek. Játszani még nem láttam sokat, de elég ösztönös zseninek tűnik.

több mint 6 éve

több mint 6 éve
YoungZeeZee 9 988
Rosszkor szulettem, vigan megeltem volna akkor 😀
akkor most nem mondhatom, hogy azok a regi szep idok.
több mint 6 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 982 — Colts Fan
Vidéki megye 2es középcsapatokban is lazán összejön 160 nettó, és nem feketén, hanem szépen lepapírozva. Hogy honnan? TAO
több mint 6 éve
JC6 van meg vagy El Caminon van (bocsi, kihagyhatatlan volt)? vagy kinek van belsos infoja, hogy BLSZ1 es nb3 szinten miket fizethetnek?

www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-iii-ujabb-volt-valogatott-jatekos-igazolt-a-blsz-i-listavezetojehez-2743489

😀
ZoliMP
Volt erről cikk 1-2 éve, már nem tudom hol, hogy 3-400-at ott is lehet keresni. Sőt, még BLSZ III -ban is van olyan csapat, aki egy-két jobb játékosnak fizetést tud adni.
Sobri Jóska
Durva, ez hogy eri meg?! (koltoi kerdes persze)
Vicc az egesz.
ZoliMP
Úgy, hogy van pénz dögivel.

több mint 6 éve
YoungZeeZee 9 988
JC6 van meg vagy El Caminon van (bocsi, kihagyhatatlan volt)? vagy kinek van belsos infoja, hogy BLSZ1 es nb3 szinten miket fizethetnek?

www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-iii-ujabb-volt-valogatott-jatekos-igazolt-a-blsz-i-listavezetojehez-2743489

😀
ZoliMP
Volt erről cikk 1-2 éve, már nem tudom hol, hogy 3-400-at ott is lehet keresni. Sőt, még BLSZ III -ban is van olyan csapat, aki egy-két jobb játékosnak fizetést tud adni.
Sobri Jóska
Durva, ez hogy eri meg?! (koltoi kerdes persze)
Vicc az egesz.
több mint 6 éve

😀
ZoliMP