Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Picit értelmezzük már amit ír a másik.TAA és Robertson messze van a "kukázástól" 😀Nyilvan nem egy a stilus de az a fizikai foci amit Klopp kér szépen lemérhető rajta.sztem irreleváns stattwitter.com/anfieldhq/status/1117082720646172674?s=21Ez a Poolra vagy a Cityre nezve pozitiv statisztika?
A sprintek szamaban levo különbség egészen brutális.
A legjobb Citysnek sincs fele annyi sprintje se mint a 4. Bobbynak.
alatriste
Borbinho
teljesen más a 2 csapat
Negritis
Tartom, hogy tudásban akár gyengébb képességű keretet tud egy szinten tartani a világ legerősebbjével.
+ hogy mennyire hasznos játékos egy amúgy összekukázott Robbo ebben a csapatban.
A 11 idei assistrol nem is beszélve - amivel magasan a csapat legjobbja
alatriste
és számít a fizikai stílus igen, de idén pont látszik hogy mindenre nem elég
és ahogy Borbinho is kérdi
oké hogy egy átlag csapatból csinál elit-t
de képes-e elitből kihozni azt hogy a legjobb legyen
mert ez önmagában csak a tempóból nem lesz meg
Negritis
AArol egy szót se szoltam, o fel lett építve az akadémiáról.
Robbo esetében a 8m-os vetel ár mi ha nem a kukazas egy ilyen top LBért?
És ez akörül történt amikor a City talán 3 szélső védőt vett összesen 100m+ert vagy valahogy így. - egyikért se adnám Robbot.
Robertson egy óriási találat volt.
Az eredményességre meg en semmit nem írtam, csak hogy brutal a fizikai adatok a képen.
De Klopp egy PL 5-6-7 körüli csapatot vett át és tartunk most ott h igen koltott nem keveset, az o stilusa szerint igazolunk és jatszunk, de nem hogy stabil BL helyen a csapat, hanem bajnok eselyes még Áprilisban is, van egy BL döntő és idén is jó esély van egy BL elődöntőre min.
Miközben tudok olyan példát aki nem költött kevesebbet de latszatja nem volt.
Ha iden se lenne esetleg trofea se esnék kétségbe mert ez a keret kis híján kész, kupakra esélyes, egyáltalán nem öreg és ami nálam a Legfontosabb(!) olyan focit játszik ami elé örömmel ülök le évente akár 60 alkalommal is.

Liverpool Fc
több mint 6 éve
mikor Robertson elcsúszott rossz emlékek jöttek elő
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
remélem itt 2 perc alatt lerendeztük
több mint 6 éve
amit ma kap Hazard nem érzi magát a paradicsomban eddig 😀
több mint 6 éve
TAA és Robertson messze van a "kukázástól" 😀Nyilvan nem egy a stilus de az a fizikai foci amit Klopp kér szépen lemérhető rajta.sztem irreleváns stattwitter.com/anfieldhq/status/1117082720646172674?s=21Ez a Poolra vagy a Cityre nezve pozitiv statisztika?
alatriste
Borbinho
teljesen más a 2 csapat
Negritis
Tartom, hogy tudásban akár gyengébb képességű keretet tud egy szinten tartani a világ legerősebbjével.
+ hogy mennyire hasznos játékos egy amúgy összekukázott Robbo ebben a csapatban.
alatriste
és számít a fizikai stílus igen, de idén pont látszik hogy mindenre nem elég
és ahogy Borbinho is kérdi
oké hogy egy átlag csapatból csinál elit-t
de képes-e elitből kihozni azt hogy a legjobb legyen
mert ez önmagában csak a tempóból nem lesz meg
több mint 6 éve
A kerdes inkabb az, hogy egy eros keretet fel tud-e vinni a csucsra.Nyilvan nem egy a stilus de az a fizikai foci amit Klopp kér szépen lemérhető rajta.sztem irreleváns stattwitter.com/anfieldhq/status/1117082720646172674?s=21Ez a Poolra vagy a Cityre nezve pozitiv statisztika?
alatriste
Borbinho
teljesen más a 2 csapat
Negritis
alatriste
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Nyilvan nem egy a stilus de az a fizikai foci amit Klopp kér szépen lemérhető rajta.sztem irreleváns stattwitter.com/anfieldhq/status/1117082720646172674?s=21Ez a Poolra vagy a Cityre nezve pozitiv statisztika?
alatriste
Borbinho
teljesen más a 2 csapat
Negritis
Szerkesztette: alatriste

Liverpool Fc
több mint 6 éve
sztem irreleváns stattwitter.com/anfieldhq/status/1117082720646172674?s=21Ez a Poolra vagy a Cityre nezve pozitiv statisztika?
alatriste
Borbinho
teljesen más a 2 csapat
több mint 6 éve
twitter.com/anfieldhq/status/1117082720646172674?s=21Ez a Poolra vagy a Cityre nezve pozitiv statisztika?
alatriste
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
twitter.com/anfieldhq/status/1117082720646172674?s=21A sprintek szamaban levo különbség egészen brutális.

Liverpool Fc
több mint 6 éve
Ezt a meccset Doll alatt buktuk volna, amúgy ez a spanyol másodedző az igazi ész a padon, nem Rebrov.Spanyol fiú ügyes én is azt hallottam.
csebi
De szép lesz jövő héten hazai pályán bajnokságot nyerni.
több mint 6 éve
De Gea megint védett egy akkorát, hogy wtf. 😮Nyögvenyelős meccs volt, de a lényeg a 3 pont ... és most irány a Camp Nou 😊
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 6 éve
Ezt a meccset Doll alatt buktuk volna, amúgy ez a spanyol másodedző az igazi ész a padon, nem Rebrov.kurva gyenge, má bocs. pláne hogy nem +10 ponttal vezetitek az MB1-et a Vidi BL/EL terhelései miatt. ezen a meccsen ha nincs Dibusz, kaptatok volna egy ötöst.
csebi
több mint 6 éve
Ezt a meccset Doll alatt buktuk volna, amúgy ez a spanyol másodedző az igazi ész a padon, nem Rebrov.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
Azért Boateng ügynöke az év üzletembere díj komoly várományosa lehet...ha pár kilót lefogynék simán kiszoríthatnám erre az 1-2 meccsre 😊
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 510
A malaga most otthon betlizett..a playoff is veszelyben lehet😣
több mint 6 éve
A Juve meg csak tipmikszült egyet. 😛
több mint 6 éve
Sikerült úgy összerakni a barszát, hogy lehet atkapcsolok valami magyar bajnokira...Azert az kifejezetten vicces, hogy meg ez a cserecsapat is vegig az ellenfel terfelen elfocizgat, labda sincs a Huescanal kis tulzassal. A masik oldalon meg a Barca B.
Klaci79
több mint 6 éve
Sikerült úgy összerakni a barszát, hogy lehet atkapcsolok valami magyar bajnokira...
több mint 6 éve
Ramseyt sajnalom, sztem mikor o a palyan van, akkor vagyunk a legveszelyesebbek. A legkreativabb jatekos a palyan.Az Arsenalosokat nem zavarja, hogy azóta megy a szekér, mióta Ramsey és Özil játszik? 😀 Egyik már eligazolt, a másik meg jó eséllyel el fogÉs az a legszomorúbb, hogy Ramsey el sem akart menni tőlünk...
dugo93
Atik15
Ellenben Ozil evek ota teljesen motivalatlan. Most persze hajt egy kicsit, es a tehetsege megvan. De mint a legjobban kereso jatekos, ez edeskeves szamomra.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
index.hu/sport/futball/2019/04/12/futball_nb_i._haladas-mtk_halasztas_elutasitas/karmaizabiccs lesz ebből.
Lehet, hogy csak én vagyok túl lágyszívű, de erre mondom, hogy az tipikus undorító embeei hozzáállás..... Értem hogy a Hali kiesés elől menekül de akkor is... Remélem zuhannak le a francba. Pedig nem vagyok MTK drukker, nagyon nem.
A marha sűrű versenynaptár az persze... Meg nemzetközi kupa meccsek mi...
dande
az lenne a röhej, ha elkapnák a vírust, és a jövő héten meg ők szívnák meg ugyanígy.
több mint 6 éve
Az Arsenalosokat nem zavarja, hogy azóta megy a szekér, mióta Ramsey és Özil játszik? 😀 Egyik már eligazolt, a másik meg jó eséllyel el fogÉs az a legszomorúbb, hogy Ramsey el sem akart menni tőlünk...
dugo93
több mint 6 éve
index.hu/sport/futball/2019/04/12/futball_nb_i._haladas-mtk_halasztas_elutasitas/Lehet, hogy csak én vagyok túl lágyszívű, de erre mondom, hogy az tipikus undorító embeei hozzáállás..... Értem hogy a Hali kiesés elől menekül de akkor is... Remélem zuhannak le a francba. Pedig nem vagyok MTK drukker, nagyon nem.
A marha sűrű versenynaptár az persze... Meg nemzetközi kupa meccsek mi...
Szerkesztette: dande2
több mint 6 éve
Lehet ők is magyar klinikán kértek időpontotmostanra értették meg MRI taktikájátIgen, de mielőtt őket el kezdték játszatni sokkal rosszabbul ment a szekér. Csak vicces, hogy kényszerből be kellett állítani ezt a két embert, és azóta rájöttek, hogy ők akár alapemberek is lehetnének 😀 Jó Özilt, még meg lehet menteni talánAz Arsenalosokat nem zavarja, hogy azóta megy a szekér, mióta Ramsey és Özil játszik? 😀 Egyik már eligazolt, a másik meg jó eséllyel el fogMúltkor Özillel is kinyaltak, de nagyon csúnyán nem? Everton ellen azt hiszem.
dugo93
kristóf17
dugo93
slowmotion