Soccer
41 feliratkozó
több mint 7 éve
Lassan le lehet állni a fikával! Ez a teljesítmény most minimum süvegelendő 😉
több mint 7 éve
előbb viccből írtam, hogy nem kéne magyar ebbe a csapatba, de lehet hogy tényleg?minus negrók
ozibozi
több mint 7 éve
Ezt....
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
előbb viccből írtam, hogy nem kéne magyar ebbe a csapatba, de lehet hogy tényleg?Sousa csapatában se volt sok
ozibozi
több mint 7 éve
Simán bennevan az x
több mint 7 éve
Keresik a válaszokat a görögök a kommentátor szerint.Ja, már vagy 3000 éve...
több mint 7 éve
előbb viccből írtam, hogy nem kéne magyar ebbe a csapatba, de lehet hogy tényleg?
több mint 7 éve
Elmúlt 10 perc meghökkentő.
több mint 7 éve
Jöjjön Rolád
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
Riporter mondja, hogy ne foglalkozzunk most már a "mi lett volna ha"-val, miközben percek óta erről beszél. 😀
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 7 éve
rájöttem, hogy Fiola a magyar Marcelo
több mint 7 éve
Ha más nem, új stadiontmondomSzerintem nyerünk.
shawnka
Sobri Jóska
több mint 7 éve
Nem szeretnék most a görögök helyében lenni!
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 7 éve
Amúgy kiskokó idén nagyon sokat lépett előre, tán a leghasznosabb játékos.Mondom én, nagy korong volt
gabokocka
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
kiskokó ezt rendesen odabaszta amúgy
több mint 7 éve
csipkelli
4 010
Kokó franchise-QB
több mint 7 éve
mondom
több mint 7 éve
Ez az!
több mint 7 éve
Végre valami, még ha gyengécske is volt
több mint 7 éve
egy jó turulos gyrosMondjuk ez a görög mez színvilágában 2Rule-szerű, szóval nehéz ellenük drukkolni...4-5 pici gól kell csak, attól összeomlanak a görögök.MINT A GAZDASÁGUK
Sobri Jóska
shawnka
Sobri Jóska
shawnka
több mint 7 éve
Amúgy kiskokó idén nagyon sokat lépett előre, tán a leghasznosabb játékos.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.