Soccer
41 feliratkozó
több mint 7 éve
YoungZeeZee
9 509
Az az érdekes, hogy a vidi eddigi ellenfelei közül szerintem a ludogorec volt a legerőssebbSztem is, makrol is beszelunk. ott az elso meccsen volt par olyan, h pont raleptek, elcsusztak kulcs szitukban.
gordon
több mint 7 éve
Kiesett egy magyar a csapatból, innen csak erősödött a Vidi....10 Lazovic kellene ide
flzoli
több mint 7 éve
Félr~szeg vagyok, most kapcsolódtam be tíz perce, eddig annyi jött le, hogy egykapuznak a görögök. Ami nem volna baj, de 0-1 van szóval nem zár a retesz... 😕
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Kiesett egy magyar a csapatból, innen csak erősödött a Vidi....
több mint 7 éve
Az az érdekes, hogy a vidi eddigi ellenfelei közül szerintem a ludogorec volt a legerőssebb
több mint 7 éve
Fiola te hülye te
több mint 7 éve
e nélkül is kiesett volna ha nincs ez az óriási máktengervalaki pont ezt a sunyi lábra menő stílust nehezményezte itt pár napja, a biró eldöntötte kinek volt igazaHa nem lenne ilyen a Vidi már kiesett volna 2, de lehet 3 körrel ezelőtt.
ozibozi
tüsi91
több mint 7 éve
Hanyadek,idohuzo,rugdosodos szerb stilus. De bejon. Ha ez kell a fotablahoz akkor am legyen.valaki pont ezt a sunyi lábra menő stílust nehezményezte itt pár napja, a biró eldöntötte kinek volt igazaHa nem lenne ilyen a Vidi már kiesett volna 2, de lehet 3 körrel ezelőtt.
ozibozi
tüsi91
több mint 7 éve
Kíváncsi leszek az elemzésreBaszki Fiola
Szerkesztette: Gergőbácsi
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
valaki pont ezt a sunyi lábra menő stílust nehezményezte itt pár napja, a biró eldöntötte kinek volt igazaakartam is írni, hogy lesz egy gabo-petey 2.0 hamarosan 😊
ozibozi
több mint 7 éve
valaki pont ezt a sunyi lábra menő stílust nehezményezte itt pár napja, a biró eldöntötte kinek volt igazaHa nem lenne ilyen a Vidi már kiesett volna 2, de lehet 3 körrel ezelőtt.
ozibozi
több mint 7 éve
Fiola úristen
több mint 7 éve
valaki pont ezt a sunyi lábra menő stílust nehezményezte itt pár napja, a biró eldöntötte kinek volt igaza
több mint 7 éve
Teljesen mindegy hogy esnek ki. Az EL-be legalabb lesz sikerelmeny es van esely pontot szerezni.
több mint 7 éve
Ennyi... Fiola...

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 7 éve
Szólni kellene a srácoknak, hogy ez nem magyar bajnoki...
több mint 7 éve
Tök mindegy, h 9 v 10 emberrel bekkelnekPontosan.
zemanla
Itthon úgyis a 0-0 a cél.
Így legalább nem zavar be senkit a támadásépítés, mindenki tud a védekezésre koncentrálni.
több mint 7 éve
Tök mindegy, h 9 v 10 emberrel bekkelnek

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 7 éve
Szerintem továbbmegyünk.A Hajduk is kapott ötöt idegenben pár éve.
több mint 7 éve
hazaértem, végre mehet az eredménykövetés!MIÉRT VAN A VÁLOGATOTT EMBERHÁTRÁNYBAN?
több mint 7 éve
Érthetetlen! Huszti ekkora fasz legyen....az “álmok” kapujában
több mint 7 éve
Szabikám, okosabb aztán végképp nem lettél az elmúlt években