Soccer

41 feliratkozó

több mint 7 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 259 — Cowboys fan
ez az ember elképesztő. önszorgalomból írja ezeket vagy megrendelést kap, hogy ilyennel próbáljon meg létjogosultságot szerezni ennek a csapatnak?

www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/fotablas-alberlo-szollosi-gyorgy-publicisztikaja-2653899
csebi
szerintem önszorgalomból.
szöllősi sem hülye (nem hülye, csak egy faszkalap), pontosan tudja, hogy a magyar történelem melyik időszakához hasonlít legjobban a mostani, és hogy akkor bizony folyamatosan bizonyítani kellett a kurzushoz való hűséget, mert ha megkérdőjelezték az ideológiai elkötelezettségedet, akkor lényegében elvágtad magad.
több mint 7 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 232 — Keep pounding
A hétvégén 61 néző volt a felcsút kisvárdán, a sportba ötszáz valamennyit hazudtak.
És hát igen, magáncégek adakozása volt, kár hogy igazából ezek adóforintok, de kit érdekel, amikor közbeszerzéseken ezek többszörösét osztják vissza nekik.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
NB2 New England Patriots 28 162 — nabege2@yahoo.com
ez az ember elképesztő. önszorgalomból írja ezeket vagy megrendelést kap, hogy ilyennel próbáljon meg létjogosultságot szerezni ennek a csapatnak?

www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/fotablas-alberlo-szollosi-gyorgy-publicisztikaja-2653899
csebi
Beleolvastam... Kár volt... De biztosra mentek, mert nem kommentelhető😊
Amíg a rendszer lesz, addig Puskás is lesz. Amint bedől, szinte téglánként fogják elhordani az emberek mindent ami ott van!
több mint 7 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 688 — Lucas Scott

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 7 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 663 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Magyar bajnoki, focinak éppen csak nevezhető valamin vitatkozni....
Amennyi pénzt összeharácsolnak a botlábúak zéró munkával nem árt ha a UFC kedvelőinek is nyújtanak valami látnivalót, ha már a fódball nem megy rendesen

több mint 7 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 259 — Cowboys fan
Ez a Leicester-Wolves meccs egyébként eléggé élvezetes "független" szemmel nézve 😀. Úgy hajtanak sokszor a labdáért, mintha kiesési rangadó vagy FAkupa döntő lenne legalább.
MarioAna
hát lehet, hogy kiesési rangadó lesz belőle, de ez csak áprilisra derül ki
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Srácok, nemár. Azért van tele sok hentessel minden egyes csapat, mert háromszor lassabban reagálnak, mint más bajnokságok játékosai. Lassúak, körülményesek, fejben gyengék, technikailag képzetlenek. Nem csoda hogy a magyar bajnokságban áll majdnem legtöbbet a játék és itt van majdnem a legtöbb sárga és piros. A képeken és videókon is lehet látni, hogy nem egy ütemet, hanem hármat/négyet késnek aranylábúink és még így is egy csomó mindent elnéznek nekik a bírók. A Vidiből Juhász minden egyes meccsen lekönyöl valakit, üvölt a bíróval, Lazovic meg minden egyes meccsen haldoklik, ha hozzáérnek. De hát a név kötelez. A Fradit meg sem említem, illetve a többi csapatban is van megannyi képzett sztár, akik csak a labdára mennek..ugye ugye...
több mint 7 éve
Fattyu New Orleans Saints 2 071
Ahhoz hat halott és nyolc sebesült kell, hogy sötétvári ciganyparasztot kiállítsanak?
gabokocka
Jaja végülis mi rúgdostunk mindenkit tökön. Piros nélkül is kikap a picipest..
petey
Kispestnél nagyobb hentes csapat kevés van az NB1-ben, ez mondjuk köztudott tény, talán csak a Haladás játszik aljasabb focit.
Kenny
Na ne màr!!
Ezt a hozzàszólàsodat az össze hitelminősítő intézet bóvli katerógiànak minősíti!
Fattyu
Mondj egy csapatot aki undorítobban játszik mint a Kispest/Haladás páros.
Kenny
 www.sporttal.hu/index.php?com=sub&acom=stat&sm=csapat_buntetesek_lapok&topic=1.1.1201.0.0.0
1 A Haladàs nem érdekel...
2 Bemondod hogy ez meg az a hentes csapat, indoklàs nélkül...😀😀
Valamivel pontosabb a fenti link.
Jah és a Honvéd jàtéka nem a legszebb, de van stílusa a csapatnak. 😀

Szerkesztette: Fattyu

több mint 7 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 510 — Omar's Coming Yo!
Ahhoz hat halott és nyolc sebesült kell, hogy sötétvári ciganyparasztot kiállítsanak?
gabokocka
petey
Kispestnél nagyobb hentes csapat kevés van az NB1-ben, ez mondjuk köztudott tény, talán csak a Haladás játszik aljasabb focit.
Kenny
Na ne màr!!
Ezt a hozzàszólàsodat az össze hitelminősítő intézet bóvli katerógiànak minősíti!
Fattyu
Mondj egy csapatot aki undorítobban játszik mint a Kispest/Haladás páros.

több mint 7 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 177 — Csodabogár

Vinicius sárgával a zsebben 0-0-nál sípszó után.

Asszem no comment.

De szegény molvidi játékosokat összerugdostuk, pedig ők sokkal jobbak voltak.

Köszönjük NERLSZ.
gabokocka
köcsög kispesti játékos, sérülést akart okozni Viniciusnak, hála az égnek, hogy nem sérült meg a lábfeje!!! tényleg mekkora hentesek, igazad van Petey!
csebi
Most visszanézve én is tudok legalább 5 képet posztolni ami sima sárga másik oldalon. de látom eljutottatok ide hogy a picipest a szimpatikus kiscsapat 😊
de tény, hogy a Vidi focizott a Honvéd meg nem /story. minőségi különbség volt a 2 csapat között.
petey
ez amúgy egy mérkőzést nagy mértékben befolyásoló ítélet volt. az egy dolog, hogy még a bíró sem tudja, hogy mit fújt le itt Honvéd szabálytalanságnak, ami miatt kifelé jött a vidi. ellenben a helyes ítélet minimum 2. sárga (vagy egyből piros mint Batik) és tizi. 0-0nál. de megint nem a bírók fogják eldönteni, hogy ki lesz a bajnok ugye?
persze mutasd a többi sárgát, de még csak a 4. meccseteket játsszátok miközben megint véletlenül a javatokra tévednek amikor a 2. helyezettel játszotok. persze tudom kiegyenlítik ezek majd egymást, mint előző szezonban. vagy mégsem. várnám amúgy Puhl magyarázatot, hogy miért is volt ez a jó ítélet (a láb nem kereste a heregolyókat ezért nem szabálytalan?).
csebi
égbekiáltó csalás. az egyik egy szar szerelés sípszó után, a másik egy szándékos rúgás. de megértem valamibe kapaszkodni kell egy ilyen fantasztikus győzelmi sorozat után. de vicces, hogy már most azt hozod fel, hogy a honvéd a 2. amikor 5 meccs ment le 😀 igen, már most minket kell tolni mindenkinek. húbaz egyre jobban átmentek kreténbe...

több mint 7 éve

Asszem no comment.

Köszönjük NERLSZ.
gabokocka
köcsög kispesti játékos, sérülést akart okozni Viniciusnak, hála az égnek, hogy nem sérült meg a lábfeje!!! tényleg mekkora hentesek, igazad van Petey!
csebi
Most visszanézve én is tudok legalább 5 képet posztolni ami sima sárga másik oldalon. de látom eljutottatok ide hogy a picipest a szimpatikus kiscsapat 😊
de tény, hogy a Vidi focizott a Honvéd meg nem /story. minőségi különbség volt a 2 csapat között.
petey
ez amúgy egy mérkőzést nagy mértékben befolyásoló ítélet volt. az egy dolog, hogy még a bíró sem tudja, hogy mit fújt le itt Honvéd szabálytalanságnak, ami miatt kifelé jött a vidi. ellenben a helyes ítélet minimum 2. sárga (vagy egyből piros mint Batik) és tizi. 0-0nál. de megint nem a bírók fogják eldönteni, hogy ki lesz a bajnok ugye?
persze mutasd a többi sárgát, de még csak a 4. meccseteket játsszátok miközben megint véletlenül a javatokra tévednek amikor a 2. helyezettel játszotok. persze tudom kiegyenlítik ezek majd egymást, mint előző szezonban. vagy mégsem. várnám amúgy Puhl magyarázatot, hogy miért is volt ez a jó ítélet (a láb nem kereste a heregolyókat ezért nem szabálytalan?).

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 7 éve
jólvan, ha más nem ököz örömet, gyűlölködjél csak tovább. tele van köcsöggel, lol. na oké. további sportsikereket..

több mint 7 éve
Amiket itt öt poszton keresztül lamentálsz, sehol nem írtam az ellenkezőjét. Mindössze annyit írtam, hogy tele van a csapatod köcsöggel, akiket egy normális európai bajnokságban minden második meccsen lezavarnak a faszba. De nem, mert mi szegénymolvidiéket összerúgdostuk. Vinicius nem tapos oda, juhász nem könyököl, lazovics nem mutogat a nézőknek és nem fetreng. Ennyi, elengedtem.

Szívből kívánom, hogy szimpatikusabb csapatod soha az életbe ne legyen....

több mint 7 éve
Kinek mi jutott 😁
Mindegy, elengedtem, mi vagyunk a gecik, szerencsétlen partcsapatot állandóan sújtják a játékvezetői tévedések, remélem az aek ellen sikeresen képviselik a nerbirodalmat, a fővezír, garancsi és hernádi meg pöffeszkedhet a vipben. Még szerencse hogy nem a dinamóval sorsoltak őket össze, cinkes volna ha vkit lecsuknának kaviárfogyasztás közben.
gabokocka
gabo, no offenz, nem akarok pöcsméregetni. de én emlékszem azokra az időkre, szerintem te is, amikor a Honvéd az átkosban azt nem vitt el a vidéki csapatoktól akit nem akart, mint állami csapat, lerbaoltak mindenkit. vagy berántották sorkatonának és hogy hogy nem, Kispesten kötött ki. Fehérvárról is raboltak rendesen. Akkor szinte esély nem volt a dobogóra kerülni a fővárosi csapatoknak. Tudom az nem releváns már, mert hát az akkor volt. nekem sem tetszik az egész Garancsis-Orbános fos, meg sokaknak Fehérváron, de Garancsi megmentette a Vidit. most nem mi vagyunk a fasz rossz végén vidékiként, és nem az van, hogy esély nincs a dobogóra kerülni a sok fővárosi csapat miatt, ez a pár év nekünk sehol nincs az átkosbeli Fradi, Dózsa, Honvéd, Vasas kivételezésekkel. lehet pár év múlva az MTK-t fogják tolni, ki tudja.
csak kurva fárasztó, hogy a kispestiek sírnak állandóan.

több mint 7 éve

Asszem no comment.

Köszönjük NERLSZ.
gabokocka
csebi

több mint 7 éve

Asszem no comment.

Köszönjük NERLSZ.
gabokocka

több mint 7 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 590 — The Mathematician
Megnyugodtam, jó helyre folyik a közpénz. 😀

www.youtube.com/watch?v=l72VI_8liME&feature=youtu.be
Tony Adams
más is folyna bele sztem 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
Sehol nem írtam, hogy a bíró miatt kaptunk ki. Senki nem kérte Batikot, hogy "tegyen róla, hogy kiskokó álljon meg". Csupán annyi, hogy vannak játékosok, akik tendenciózusan bármit tehetnek, kb soha nem kapnak pirosat. Juhásszal és Viniciusszal az élen.

Szerkesztette: gabokocka

több mint 7 éve
dawyd728 4 117
Amúgy mi a probléma azzal, ha egy kanyar első 10 sorában az ultrák azt szeretnék, h csak férfiak legyenek? Háborúban sem a nőket küldjük frontvonalba. Utálom a bugyikékeket, de azért ez már boszorkányüldözés.

BTW az Olimpico kanyarjai aljáról kb alig látni valamit. Szóval tényleg nem értem ezt a műbalhét.

Szerkesztette: dawyd728
több mint 7 éve
Kinek mi jutott 😁
Mindegy, elengedtem, mi vagyunk a gecik, szerencsétlen partcsapatot állandóan sújtják a játékvezetői tévedések, remélem az aek ellen sikeresen képviselik a nerbirodalmat, a fővezír, garancsi és hernádi meg pöffeszkedhet a vipben. Még szerencse hogy nem a dinamóval sorsoltak őket össze, cinkes volna ha vkit lecsuknának kaviárfogyasztás közben.

több mint 7 éve
gdavid New England Patriots 3 923 — Patriots fan
Ti tényleg ezen a foson vitatkoztok? 😮

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 7 éve

Asszem no comment.

Köszönjük NERLSZ.
gabokocka
lol, már rég lefújták Danilonál, de a picipesti csakzértis kapura vitte sípszó után, Vinicius meg tett róla hogy álljon meg. csúsztatás rulez.
annyira cuki ez a csúnyarosszmolvidibenmindenkiparaszt, mikor kitömi a csapatod. reality check. ez nem a Várda vagy Mezőkövesd. Paks ellen ti is egy félidőt emberelőnyben voltatok és úgy lett izmos 1-0.
petey
Te ekkora kretén vagy? Sípszó után beletalpal a combjába, akkor piros mint a ház. Mellesleg Danilónál nem volt kéz, ez már csak zárójeles dolog. Egyszerűen tele van tirpák paraszttal a csapatod, amit nem vagy hajlandó beismerni, mert végre valahára olyan buzi van hatalmon aki a szomszéd faluban született és a a fixa ideája, hogy belőletek farag kirakatcsapatot. Kár hogy ehhez 7-8 tajparaszt köcsög kell a kezdőbe.

több mint 7 éve

Asszem no comment.

Köszönjük NERLSZ.
gabokocka
lol, már rég lefújták Danilonál, de a picipesti csakzértis kapura vitte sípszó után, Vinicius meg tett róla hogy álljon meg. csúsztatás rulez.
annyira cuki ez a csúnyarosszmolvidibenmindenkiparaszt, mikor kitömi a csapatod. reality check. ez nem a Várda vagy Mezőkövesd. Paks ellen ti is egy félidőt emberelőnyben voltatok és úgy lett izmos 1-0.

több mint 7 éve
Fattyu New Orleans Saints 2 071
gabokocka
petey
Kenny
Na ne màr!!

több mint 7 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 110 — #NoStress
Puskás-Kisvárda nézőcsúcs se semmi😊
Az ember csak veri a fejét a falba, hogy mi kell még, hogy ezek belássák ami nem megy azt nem erőltetjük???
NB2
Megy.
Csak nem abban a koordinátarendszerben realizálódik a siker, ahol keresed.