Soccer
41 feliratkozó
több mint 7 éve
No ha abból indulunk ki, hogy azért vannak ukrán légiósok szép számmal az NB1-ben érthető Rebrov leakasztása, "Ismerd az ellenfelet!" jeligével. Így nézne ki most egy NB1-es All-Ukraine team:a pályaedző lehetne Nicsenko, esetleg Jeremejev.
Kychak (MTK) - Karasyuk (Kisvárda), Partsvania (Kisvárda), Lukyanchuk (Kisvárda), Selin (MTK), Shestakov (Diósgyőr) - Gabovda (Haladás), Meshki (Mezőkövesd), Melnyk (Kisvárda), Petryak (Fradi) - Shynder (Kisvárda)
empty taxi
több mint 7 éve
No ha abból indulunk ki, hogy azért vannak ukrán légiósok szép számmal az NB1-ben érthető Rebrov leakasztása, "Ismerd az ellenfelet!" jeligével. Így nézne ki most egy NB1-es All-Ukraine team:Kychak (MTK) - Karasyuk (Kisvárda), Partsvania (Kisvárda), Lukyanchuk (Kisvárda), Selin (MTK), Shestakov (Diósgyőr) - Gabovda (Haladás), Meshki (Mezőkövesd), Melnyk (Kisvárda), Petryak (Fradi) - Shynder (Kisvárda)

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
JC6, nincs valami bennfentes közeli infód?
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
Dehát nem is Doll tehet a Fradi sikertelenségéről 😕
több mint 7 éve
Jó hirtelen döntés lehetett, ha másnap leakasztanak egy Rebrovot, qrvanagy 😀Gera lesz az 😛Nincs papírja, a bohócligánkban nem ülhet le minden jöttment a kispadra.
dande
Állítólag Rebrov lesz a befutó.
csipkelli
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
csipkelli
4 010
Gera lesz az 😛Nincs papírja, a bohócligánkban nem ülhet le minden jöttment a kispadra.
dande
Állítólag Rebrov lesz a befutó.
több mint 7 éve
Gera lesz az 😛
több mint 7 éve
sztem Storck lesz a befutó amúgy. de én Robert bácsit akarom újra!!!Kezdődhet a tippjáték.....Bódog?
(Lipcsei?)
zemanla
gordon
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 7 éve
Sokáig nem kell keresni, ez a 4. percben volt 😀jól elengedted a témát. javaslom készülj minden Vidi meccsről ilyenekkel, hogy el lehessen mondani minden forduló után mennyi geci van a keretben. szánalmas már ez a rugózás, nekem kellemetlen.
És akkor egy juhászroli bestof. Igazából csak azért raktam be, hogy a fekete ruhában az esettel szemben álló asszisztens mit nézett, hogy ez nem egyből piros. Abszolút nincs takarva, szemtől szemben látja, a labda rég elment és tisztán látható, hogy Geri rátart térddel a lábfejére.
Szóval amíg ezeket engedik, ne csodálkozzunk, hogy vannak páran akik úgy érzik, bármit megtehetnek.
gabokocka
petey
Csak jót röhögök a szétrúgjuk a szegény molvidiseket mondataidon, aztán mindig ilyenek bukkannak elő a neten. 😉
De holnap hajrá molvidi a görögök ellen 😊
több mint 7 éve
jól elengedted a témát. javaslom készülj minden Vidi meccsről ilyenekkel, hogy el lehessen mondani minden forduló után mennyi geci van a keretben. szánalmas már ez a rugózás, nekem kellemetlen.
És akkor egy juhászroli bestof. Igazából csak azért raktam be, hogy a fekete ruhában az esettel szemben álló asszisztens mit nézett, hogy ez nem egyből piros. Abszolút nincs takarva, szemtől szemben látja, a labda rég elment és tisztán látható, hogy Geri rátart térddel a lábfejére.
Szóval amíg ezeket engedik, ne csodálkozzunk, hogy vannak páran akik úgy érzik, bármit megtehetnek.
gabokocka
több mint 7 éve
Jöjjön vissza Détári, az legalább vicces volt.www.youtube.com/watch?v=TFWaMZfkP44&t=342s
empty taxi
több mint 7 éve
Elkéstek ezzel egy pár évet.Storck sanszos szerintem is. Én ráteszek egy zizit.
több mint 7 éve
Jöjjön vissza Détári, az legalább vicces volt.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Üljön a kispadon mondjuk egy igazi... edző? Aki ért hozzá, meg képesítése, tapasztalata van? Kizárt!Kezdődhet a tippjáték.....😀😀😀DD pont az ilyen nyomorultak kellenek, mint Lipcsei, Pintér, Véber, meg a többi magyar szagember. Nem azt mondom, hogy Doll az über alles, de azért ne ilyen nevekben gondolkodjanak már a fradinál, mint Lipcsei.
(Lipcsei?)
zemanla
Amadeus
több mint 7 éve
Zidane? 😊

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 7 éve
Lipcsei legalább fradista, szurkolók elfogadnák, sokkal rosszabb nem lehet.Ellenben egy pinyő, storck vagy vmi hasonlón besírnék.
több mint 7 éve
Kezdődhet a tippjáték.....😀😀😀DD pont az ilyen nyomorultak kellenek, mint Lipcsei, Pintér, Véber, meg a többi magyar szagember. Nem azt mondom, hogy Doll az über alles, de azért ne ilyen nevekben gondolkodjanak már a fradinál, mint Lipcsei.
(Lipcsei?)
zemanla
több mint 7 éve
Kezdődhet a tippjáték.....(Lipcsei?)

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 7 éve
Nem merik Pinyőt bedobni 😀
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Közben Doll állítólag lapát, erre kíváncsi leszek 😊Hivatalos is. 😀
gabokocka
több mint 7 éve
Közben Doll állítólag lapát, erre kíváncsi leszek 😊
több mint 7 éve

több mint 7 éve
YoungZeeZee
9 509
www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/vidi-megleptek-az-ultrak-a-jatekosokat-az-edzesen-video-2653923a szurkolokat sem ertem.
Vissza fogjak valtoztani a nevet? NEM
Lemaradnak a vidi top meccseirol a sajat balfaszsaguk miatt. A csapatot es magukat is buntetve.
Az ujpestnel ugyanez -volt- a helyzet.
több mint 7 éve
" a helyszínre látogató hazai és külföldi vendégek ezreinek elképedése is" mondjuk a pálya minősége miatt ezen az elképedésen én nem csodálkoznék....