Soccer

41 feliratkozó

több mint 7 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Meglepodnek ha nem a City nyerne iden is a PL-t. Egyszeruen a keretuk melysege miatt, kb 2 csapattal is top 5-ben vegezhetnenek...A tobbi elcsapatban meg a kezdoben sincs a legtobb helyen 11 kvajo jatekos. 1-2 fiatalt mondjuk probalgat beepiteni Guardiola is, de sztem azoknak az FA + Ligakupa jut. ha a BL-ben (egy izmos csoportba kerulnek es) nyomnak egy nagy menetelest, max akkor bukhatjak el a PL-t. persze serulesek is kozbejohetnek, de pont a keret bosege miatt ok tudjak azt a legjobban athidalni (persze egy KDB fajo lenne ha kiesne, de pl amikor Kun megserult tavaly, jott Jesus aztan ontotta a golokat). ettol fuggetlenul persze lehet ma kikapnak az Arsenaltol, kivancsi vok MRI elso tetmeccsen mit hoznak majd az agyusok.

Mi meccsunkrol meg nagyon szep a 0-3, de lehetett volna joval nyogvenyelosebb is, szerencsere eleg jo szazalekkal rugtuk be a helyzeteket az elso felidoben (2/2 😀), igaz Kante golja eleg szerencses volt, a masik meg tizibol jott (mondjuk ennyire balfasz becsuszast se gyakran latni ilyen szinten, kb eselytelen volt h labdat erjen...)
Kepa CS-el mutatkozott be, Jorginhonak kell majd par meccs az atszokasra a PL-be, de mar most latszik h fontos szerepe van Sarri taktikajaban. Az a tizi meg nagyon pofatlan es higgadt volt 😀. Kante elorebb mozgatasa egesz jol sult el, elejen picit meg kereste a helyet, de utana eleg jol szervezte o is a jatekot. Morata tovabbra is (fejben) gyenge sajnos, Batman ment kolcsonbe a Valenciaba, legalabb Abraham ugy nez ki marad a szezonra, jo lenne ha szerepet is kapna. Giroud nem fogja mindig megmenteni a csapatot a padrol beallva...Hazard kapott 15 percet, azalatt kb olyan formaban tolta mint az EB-n, 6 sikeres csel + 1 golpassz (elotte nem semmi volt ahogy terfelunk kozeperol megindult 😀)

Erdekes lesz az idei PL, csak a szivem miatt azt mondom, h mi erunk oda a 2.helyre, igy City-Chelsea-Pool-MU-Spurs-Arsenal top 6ot tippelek.

Szerkesztette: Borbinho

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 259 — Cowboys fan
na Richarlison el is kezdte torleszteni a 40misis vetalarat. igaz utana meg is serult. kivancsi vagyok, milyen szezonja lesz az Evertonnak + neki
Borbinho
Remélem kiesnek a picsába. | Egyszer csak bejön. 😅 |
Mikey
Ez olyan kívánság mint a pudlik bajnoki címe, mindig majd jövőre 😁
gabokocka
Viszont kb. 28 éve nem volt ennyire jó esély rá. 😀
Mikey
Dehogynem, minden átigazolási szezon után szinte ki van hirdetve a bajnok 😁
Tisztára mint a Dózsa😂
gabokocka
Szerintem jó ha két-három évben volt az, hogy ha minden klappol -- vagy most kloppol -- akkor akár bajnok is lehet a csapat. 😛 Szerencsével, kevés sérüléssel... és most sem úgy, hogy elsőszámú esélyesei a bajnoki címnek. Olyanra nem is emlékszem, szóval nem tudom miről beszélsz. 😀
Mikey
még jó, hogy a középhátvédeink között nem pusztít kolera és dögvész. oh wait...
több mint 7 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 259 — Cowboys fan
na Richarlison el is kezdte torleszteni a 40misis vetalarat. igaz utana meg is serult. kivancsi vagyok, milyen szezonja lesz az Evertonnak + neki
Borbinho
Mikey
gabokocka
Mikey
'14 április közepén?
több mint 7 éve
YoungZeeZee 9 509
kisvarda bunda, ti mit mondtok?.http://www.mifocink.com/?p=6388
több mint 7 éve
YoungZeeZee 9 509
Még mindig óriási a keverés hol lehet nézni majd itthon a spanyol, olasz bajnokságot. Valaki használ TVGO-t vagy MyTelenorTV-t, mik a tapasztalatok? Spíler miatt kérdezném.
zavi27
En hasznalok TVGo-t, de telekomos vagyok igy ingyenes az alkalmazas nekem. Eddig nem fagyott le nezes kozben. 2 -szer fordult elo, hogy mikor elinditottam az appot akkor nem toltott be rendesen hiba uzi, de utana a masodik app inditassal nem volt gond.
ZoliMP
OK, köszi! Én elsősorban laptopon vagy tvn szeretném nézni a netes alkalmazásukat.
zavi27
en a mobilt hasznalom csak.
több mint 7 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 570 — Amerikai sportok rajongója
Még mindig óriási a keverés hol lehet nézni majd itthon a spanyol, olasz bajnokságot. Valaki használ TVGO-t vagy MyTelenorTV-t, mik a tapasztalatok? Spíler miatt kérdezném.
zavi27
En hasznalok TVGo-t, de telekomos vagyok igy ingyenes az alkalmazas nekem. Eddig nem fagyott le nezes kozben. 2 -szer fordult elo, hogy mikor elinditottam az appot akkor nem toltott be rendesen hiba uzi, de utana a masodik app inditassal nem volt gond.
ZoliMP
OK, köszi! Én elsősorban laptopon vagy tvn szeretném nézni a netes alkalmazásukat.
több mint 7 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 120 — Illegális gyakorló
NSO napi sport ajanlat kozott ezt talaltam

"HORVÁT BAJNOKSÁG
3. FORDULÓ
18.30: NK Osijek (Eszék)–Istra 1961 "
ZoliMP
Szurkolói békebuszokat nem szerveznek véletlenül? Esetleg az eszéki iskolákat megszólították már?

több mint 7 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 102
Borbinho
Mikey
gabokocka
Mikey
Tisztára mint a Dózsa😂
gabokocka
Szerintem jó ha két-három évben volt az, hogy ha minden klappol -- vagy most kloppol -- akkor akár bajnok is lehet a csapat. 😛 Szerencsével, kevés sérüléssel... és most sem úgy, hogy elsőszámú esélyesei a bajnoki címnek. Olyanra nem is emlékszem, szóval nem tudom miről beszélsz. 😀

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 7 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 231 — Keep pounding
Borbinho
Mikey
gabokocka
Mikey
Tisztára mint a Dózsa😂

Szerkesztette: gabokocka

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve

"HORVÁT BAJNOKSÁG
3. FORDULÓ
ZoliMP
A legzseniálisabb mégis az, hogy az egysejtű pártimádók is értsék, odaírták hogy (Eszék).

több mint 7 éve
Borbinho
Mikey
gabokocka

több mint 7 éve
YoungZeeZee 9 509

"HORVÁT BAJNOKSÁG
3. FORDULÓ
több mint 7 éve
YoungZeeZee 9 509
zavi27
több mint 7 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 570 — Amerikai sportok rajongója
több mint 7 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 231 — Keep pounding
Borbinho
Mikey

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 903
Ja, és voltam Felcsúton a stadinál, kerestem a lehetőséget, hogy vegyek 2Rule mezt vagy pólót, de a portás(?) azt mondta, hogy jöjjek vissza késöbb, még nem kapható.
Ugyanolyan könnyedséggel a nagy semmi közepén, a nulla spontán átmenő- és vásárlóforgalommal bíró zárt és kihalt létesítménynél a tikkasztó ezer fokban, mintha a Westendben mentem volna be a Nike boltba, hogy van e már az új AirMax, de még pár nap, mire megérkezik.
Meg se lepődött, hogy a vásárlók már az oroszlánbarlangnál vannak!
Higgadt erő, vérprofi biztonsági szolgálat, rendíthetetlen nyugalom, magas szintű tájékozottság.
Mindig is tudtam, hogy jó helyre menne a TAO-m, ha menne bárhova is és az a PAFC lenne!
Sobri Jóska
Ha ekkora a keletje, az idei rózsaszín októberben lehet licitálni majd egyre. Egyik ismerősöm a felcsutban focizik, már ígért is egyet nekem 😉
több mint 7 éve
Borbinho

több mint 7 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 400 — Packers Suicide Squad
Szerethető kis csapat ez a Kisvárda
Kampman
Berios Roy Keane-i "magasságokban'

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 672
Szerethető kis csapat ez a Kisvárda

több mint 7 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
YoungZeeZee 9 509
en a varda meccset vartam nagyon...
Az uj stadiont nem ertem, megint egy beton fal, par szekkel. jo a par szek talan eleg, de miert nem epitettek korbe rendesen a falat "lelatoval"?
több mint 7 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 498 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Na nagyon vártam ezt a Wolves meccset, remélem hatalmas bukta lesz.
tüsi91
na jó, de kinek? a Mendes Unitednek vagy a szerintem koncepció nélkül költekező Evertonnak?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 7 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Na nagyon vártam ezt a Wolves meccset, remélem hatalmas bukta lesz.
több mint 7 éve
Toca Minnesota Vikings 20 273 — Vikings fan
A cégek úgy egyeztek meg, hogy az MTVA a műsorok elején vagy végén 5 másodperces támogatói spotokat, klasszikus reklámokat, termékelhelyezést, online PR-cikkeket garantál. A Magyar Sportmárka Zrt. cserébe bérbe ad 2rule-termékeket az MTVA-nak, megjeleníti az M4 logóját 2rule-termékein, nyereményjátékokhoz ad termékeket, továbbá 15-20 százalékos kedvezményt garantál a 2rule-termékekre (futball-, kosárlabdamezekre, futóruházatra, prémiumkategóriás sportruházatra, utcai és sportcipőkre) az MTVA dolgozói számára.

Vajon lehet csajozni 2rule-os mezben? 😀
NB2
mit lehet egy ruhán bérbe adni? Nevetséges.
Amadeus
Biztos csak a műsorba vehetik fel nehogy reklámozzák őket máshol 😀
Vagy eladják drágábban, ebben Gera szakértőskodott.
több mint 7 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 505
A cégek úgy egyeztek meg, hogy az MTVA a műsorok elején vagy végén 5 másodperces támogatói spotokat, klasszikus reklámokat, termékelhelyezést, online PR-cikkeket garantál. A Magyar Sportmárka Zrt. cserébe bérbe ad 2rule-termékeket az MTVA-nak, megjeleníti az M4 logóját 2rule-termékein, nyereményjátékokhoz ad termékeket, továbbá 15-20 százalékos kedvezményt garantál a 2rule-termékekre (futball-, kosárlabdamezekre, futóruházatra, prémiumkategóriás sportruházatra, utcai és sportcipőkre) az MTVA dolgozói számára.

Vajon lehet csajozni 2rule-os mezben? 😀
NB2
mit lehet egy ruhán bérbe adni? Nevetséges.