Soccer
42 feliratkozó
több mint 7 éve
YoungZeeZee
9 871
A kérdés csak az, hogy meddig asszisztálnak még a nézők ehhez a tömény unalomhoz? Már régóta mondjuk, hogy valamit változtatni kellene (a meccs előtti büntetőpárbaj csak egy ötlet, épp az ilyen tornákon lehetne vele próbálkozni), de úgyis csak akkor kapnak a fejükhöz a döntéshozók, ha a nézettség is elkezd drasztikusan csökkeni. A hype viszont mindig el tudja adni a sz@rt is, a vb-t még én is mindig alig várom az egzotikus csapatok találkozása miatt, aztán itt a copán meg az afk-n látszik, hogy ezek még színtelenebb-szagtalanabb válogatottak lettek az európaiaknál is...Ez ilyen kultura, csak nekunk europaiaknak tunik ez szarnak, ott nem. Nagy tornakon meg az EU csapatok mentik meg a dolgokat es 1-1 meglepetes csapat.
r.baggio
Teszem azt a magyar valogatott pl "perui" jatekkal jutna el vmikor egy dontoig fanyalognank? nem hiszem, de semlegeskent nezhetetlen az egesz 😊
több mint 7 éve
A kérdés csak az, hogy meddig asszisztálnak még a nézők ehhez a tömény unalomhoz? Már régóta mondjuk, hogy valamit változtatni kellene (a meccs előtti büntetőpárbaj csak egy ötlet, épp az ilyen tornákon lehetne vele próbálkozni), de úgyis csak akkor kapnak a fejükhöz a döntéshozók, ha a nézettség is elkezd drasztikusan csökkeni. A hype viszont mindig el tudja adni a sz@rt is, a vb-t még én is mindig alig várom az egzotikus csapatok találkozása miatt, aztán itt a copán meg az afk-n látszik, hogy ezek még színtelenebb-szagtalanabb válogatottak lettek az európaiaknál is...Ha milliókat keresel a klubcsapatban te sem akarod feltételen szétszakítani magadat majd a válogatott tornákon. Lásd a meccspénzek körüli állandó balhék ezeknél a csapatoknál.
r.baggio
Ráadásul a mennyei legnagyobb taktikai géniuszainak színvonalán másolták le az európai csapatokat, vagyis taktika = nincs kockáztatás és váratlan, mindenki csak a dolgát csinálja meg semmi több. Persze, hogy nincs semmi játék
több mint 7 éve
A kérdés csak az, hogy meddig asszisztálnak még a nézők ehhez a tömény unalomhoz? Már régóta mondjuk, hogy valamit változtatni kellene (a meccs előtti büntetőpárbaj csak egy ötlet, épp az ilyen tornákon lehetne vele próbálkozni), de úgyis csak akkor kapnak a fejükhöz a döntéshozók, ha a nézettség is elkezd drasztikusan csökkeni. A hype viszont mindig el tudja adni a sz@rt is, a vb-t még én is mindig alig várom az egzotikus csapatok találkozása miatt, aztán itt a copán meg az afk-n látszik, hogy ezek még színtelenebb-szagtalanabb válogatottak lettek az európaiaknál is...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
YoungZeeZee
9 871
www.fourfourtwo.hu/friss/klinsmanntol-bale-ig-minden-ami-fontos-a-spursrol-83996/
több mint 7 éve
hát ez a belépő (u21) nálam inkább piros, mint sárga.értem én, hogy akár a labdára is mehetett, de talppal előre, térdmagasságban azért nem kimondottan veszélytelen mutatvány, sőt.
több mint 7 éve
Dik mi volt ez a WW termékelhelyezés! 😁
több mint 7 éve
YoungZeeZee
9 871
Gondoltam, hogy a Sport 1 nem merte Fülöp Lacira bízni a madagaszkári meccset. 😊miert nem merte?
Szép feladat lesz még Méhesnek is.
Tony Adams
apro volt a 2. gol 😀
több mint 7 éve
Na végre egy szimpi kiscsapat!
több mint 7 éve
Gondoltam, hogy a Sport 1 nem merte Fülöp Lacira bízni a madagaszkári meccset. 😊Szép feladat lesz még Méhesnek is.
több mint 7 éve
Ez a csapatok többségének enélkül is kiválóan megy 😊A másiknak meg bőven elég lenne törni az ellent és beparkolni a busszal.Én simán a meccsek előtt rugatnam a büntetőpárbajt, akkor az egyik csapat kapásból érdekelt lenne abban, hogy ne 0-0 legyen a vége.A harmadik Copa-negyeddöntő ért véget gól nélkül. A büntetők még csak most jönnek, de a perui szurkolók már ünnepelnek, nekem pedig rögtön be is ugrott ez a képDe legalabb buntetok jonnek rogton es nem 2x15 😀
Kampman
ZoliMP
somoskovig
Matthew99
több mint 7 éve
A másiknak meg bőven elég lenne törni az ellent és beparkolni a busszal.Én simán a meccsek előtt rugatnam a büntetőpárbajt, akkor az egyik csapat kapásból érdekelt lenne abban, hogy ne 0-0 legyen a vége.A harmadik Copa-negyeddöntő ért véget gól nélkül. A büntetők még csak most jönnek, de a perui szurkolók már ünnepelnek, nekem pedig rögtön be is ugrott ez a képDe legalabb buntetok jonnek rogton es nem 2x15 😀
Kampman
ZoliMP
somoskovig

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
Lehet belemagyarázás, de én a lányoknál tényleg kevesebb időhúzást véltem felfedezni! Tegnap pl a svéd lány a 90. percben futva jött le a cserére, pedig nyerésre álltak.
több mint 7 éve
YoungZeeZee
9 871
Meg mindig az Europa a foci csucsa.Hatalmas lessen vannak a del-amerikaiak. A tobbi kontinenst nem emlitetem, mert pl vb-ken nem nagyon ertek el ertekleheto eredmenyt.
Kicsi olyanok, mint a magyar foci , jol elvalnak , tilitoliznak aztan ennyi. Persze mas kultura, de nezhetetlenek.
A noi vb is klasszissal jobb, foleg ugy, hogy a legnagyobb puncik a palyan a ferfiak 😊
Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 7 éve
YoungZeeZee
9 871
Adom az otletet siman.!Én simán a meccsek előtt rugatnam a büntetőpárbajt, akkor az egyik csapat kapásból érdekelt lenne abban, hogy ne 0-0 legyen a vége.A harmadik Copa-negyeddöntő ért véget gól nélkül. A büntetők még csak most jönnek, de a perui szurkolók már ünnepelnek, nekem pedig rögtön be is ugrott ez a képDe legalabb buntetok jonnek rogton es nem 2x15 😀
Kampman
ZoliMP
somoskovig
több mint 7 éve
Én simán a meccsek előtt rugatnam a büntetőpárbajt, akkor az egyik csapat kapásból érdekelt lenne abban, hogy ne 0-0 legyen a vége.A harmadik Copa-negyeddöntő ért véget gól nélkül. A büntetők még csak most jönnek, de a perui szurkolók már ünnepelnek, nekem pedig rögtön be is ugrott ez a képDe legalabb buntetok jonnek rogton es nem 2x15 😀
Kampman
ZoliMP
több mint 7 éve
YoungZeeZee
9 871
A harmadik Copa-negyeddöntő ért véget gól nélkül. A büntetők még csak most jönnek, de a perui szurkolók már ünnepelnek, nekem pedig rögtön be is ugrott ez a képDe legalabb buntetok jonnek rogton es nem 2x15 😀
Kampman
több mint 7 éve
az a kemény, hogy tovább lehet jutni 0, azaz nulla darab kapura lövéssel.Paraguay 2011-ben 5 döntetlennel jutott döntőbe, az se volt semmi.
slowmotion
több mint 7 éve
az a kemény, hogy tovább lehet jutni 0, azaz nulla darab kapura lövéssel.
több mint 7 éve
mindegyik férfi foci torna bűn gyenge meccseket hoz így a klubszezon után....nagyon vártam az idei Copa Americát, de ilyet hogy kieséses szakaszban 8 csapatból 7 gólt se tudott rúgni, és Argentína is csak mákos gólokat talált a bűn gyenge focijuk mellé.
Szerkesztette: manuszka86
több mint 7 éve
A harmadik Copa-negyeddöntő ért véget gól nélkül. A büntetők még csak most jönnek, de a perui szurkolók már ünnepelnek, nekem pedig rögtön be is ugrott ez a képtöbb mint 7 éve
Ez a kameruni csapat is mennyire borzasztó, látszik hogy megtört valami, ha Csupomoting a nagy sztárod. Ghána kb mindig ezt hozta, de Kamerun egy klasszik sztárcsapat volt mindig a szemeben.
több mint 7 éve
Borzasztó átkapcsolni a női Vb után a sport 1re. 😊Az összes kontinenstorna közül egyértelműen az ANK a leglehangolóbb.
Tony Adams
több mint 7 éve
Borzasztó átkapcsolni a női Vb után a sport 1re. 😊
több mint 7 éve
dawyd728
4 279
Ritkán sajnálom a németeket, de ez most az a pillanat.