Soccer

41 feliratkozó

több mint 7 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
 index.hu/sport/futball/2018/08/13/mlsz_produktivitasi_rendszer_nem_az_nb_i.-nek_termel_a_felcsut/

kedvencem:
"Hogy a nagyságrend érzékelhető legyen:
a Csep-Gól SE tavalyi tao-programja akkora összeggel ment át (12 millió forint), amilyen áron az elfogadott Kövesdi programban egy darab fűnyíró szerepel.
"

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 237 — NFL bracket champion '26
Megnéztem a tavalyi NB2-es szezon elején pár "hazai" meccsét a Ceglédnek, Albertirsán (hivatalos, NB2-es stadion és pálya), mert 5 km-re laktunk onnan. Azért kellett ott játszaniuk, mert épült a stadionjuk (na ne, nekik is? 😀) és az irsai pálya 15 km-re van.
Azóta eltelt másfél év kb, de lehet kettő és a CVSE még mindig idegenben játszik, de nem Irsán, hanem az 55 km-re lévő Tiszakécskén 😀 Esküszöm nem értem 😀 Azt sem, hogy nem lehet kész az 1000-1500-as stadionjuk 2 év alatt, úgy hogy 1 éve már megvolt a fedett lelátó, székekkel. De az is talány, hogy a túróba kerülnek Tiszakécskére? 😀 Ki az az elvetemült Vasutas-fan, aki elmegy oda?
Na mindegy, hajrá Újváros! 😀
#JC6
Szijj László (Duna Aszfalt tulajdonos) tiszakécskei illetőségű.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 267 — Invisible man
Azért Rooney még mindig szeret nyerni:
 www.instagram.com/p/BmZznHCApOA/?utm_source=ig_embed

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 743 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
4 meccs - 12 pont. Nem ilyen kezdésre számítottam a Honvédtól. Persze a komoly erőpróbák majd most jönnek, de azért nagyon örülök a meglepően jó kezdés miatt.
iktriad
Igen most jøn a neheze.
Asszem ilyen sorrendben, Vidi, Debrecen, Fradi, Újpest...
Fattyu
Mondjuk talán a Vidit pont jókor kapja el a Honvéd a BL selejtező miatt. De így is elég húzós ez a kvartett.
több mint 7 éve
Fattyu New Orleans Saints 2 071
4 meccs - 12 pont. Nem ilyen kezdésre számítottam a Honvédtól. Persze a komoly erőpróbák majd most jönnek, de azért nagyon örülök a meglepően jó kezdés miatt.
iktriad
Igen most jøn a neheze.
Asszem ilyen sorrendben, Vidi, Debrecen, Fradi, Újpest...

több mint 7 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 672
 ntf.hu/wp-content/uploads/2017/05/hqdefault.jpg
Sobri Jóska
Itt az egy szem narancs a 2016-os EB volt

több mint 7 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 106 — #NoStress
Ezért van az, h kb azonos képességű külföldi gyakran 70-80%-át, de lehet még ennél is kevesebbet keresi egy magyar játékos bérének.
dawyd728
Nagyon helyes
Magyarország a magyaroké!
Hajrá Magyarország, hajrá magyarok.

Első ránézésre mintegy ezren látogattak ki az összecsapásra Mezőkövesdre, ebből nagyjából 300 fő a vendég Honvédnak szurkol. És nem csak csendben: a kispestiek rajongói folyamatos énekkel biztatják csapatukat.nso 2. perc
Befutott a hivatalos nézőszám is, 3248 néző teremt jó hangulatot a Városi Stadionban.nso 47. perc
Kiket akarnak hülyének nézni?
gabokocka
Ugyan kit csaptunk mi be? Magunkat? Mi tudjuk miről van szó. A játékosokat? Azok örülnek, hogy milliós a fizetésük. A széles tömegeket? Azok úgyse mennek el se Mezőkövesdre, se Kispestre, de boldogok, hogy teltházasak a meccsek és jó a hangulat. A magyar futball kritikusait. Nekik alaposan túljártunk az eszükön. Nem szeretnék most a helyükben lenni.
Kampman

több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Megnéztem a tavalyi NB2-es szezon elején pár "hazai" meccsét a Ceglédnek, Albertirsán (hivatalos, NB2-es stadion és pálya), mert 5 km-re laktunk onnan. Azért kellett ott játszaniuk, mert épült a stadionjuk (na ne, nekik is? 😀) és az irsai pálya 15 km-re van.
Azóta eltelt másfél év kb, de lehet kettő és a CVSE még mindig idegenben játszik, de nem Irsán, hanem az 55 km-re lévő Tiszakécskén 😀 Esküszöm nem értem 😀 Azt sem, hogy nem lehet kész az 1000-1500-as stadionjuk 2 év alatt, úgy hogy 1 éve már megvolt a fedett lelátó, székekkel. De az is talány, hogy a túróba kerülnek Tiszakécskére? 😀 Ki az az elvetemült Vasutas-fan, aki elmegy oda?
Na mindegy, hajrá Újváros! 😀
több mint 7 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 767 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Szépen seggber@kjuk a Frankfurtot a meg nem érdemelt kupagyőzelmük miatt. 😀
Vrij6
jól tolják a fiúk, kár hogy nem holnap játszák a bl-döntőt (tudom túlzok)
Mindegy, kíváncsi leszek Kovac hogyan kezeli majd a menetrendszerű sérüléseket.

több mint 7 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 072 — Слава Україні! Героям слава!
Szépen seggber@kjuk a Frankfurtot a meg nem érdemelt kupagyőzelmük miatt. 😀

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 7 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 505
😊 | elégedett vagyok |
több mint 7 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 743 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
több mint 7 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 672
Első ránézésre mintegy ezren látogattak ki az összecsapásra Mezőkövesdre, ebből nagyjából 300 fő a vendég Honvédnak szurkol. És nem csak csendben: a kispestiek rajongói folyamatos énekkel biztatják csapatukat.nso 2. perc
Befutott a hivatalos nézőszám is, 3248 néző teremt jó hangulatot a Városi Stadionban.nso 47. perc
gabokocka
Ugyan kit csaptunk mi be? Magunkat? Mi tudjuk miről van szó. A játékosokat? Azok örülnek, hogy milliós a fizetésük. A széles tömegeket? Azok úgyse mennek el se Mezőkövesdre, se Kispestre, de boldogok, hogy teltházasak a meccsek és jó a hangulat. A magyar futball kritikusait. Nekik alaposan túljártunk az eszükön. Nem szeretnék most a helyükben lenni.

Szerkesztette: Kampman

több mint 7 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 259 — Cowboys fan
brutális a sebesség különbség
a félidő végén végre Mané is betalált

2. mané gól les volt ha jól látom
Negritis
második Mané gól les volt, viszont az East Hamnek szinte momentuma nem akadt.
ja de, pár kapu elé ívelés, egy fejes Alisson ölébe, meg az osztrák Ibra pár balfaszkodása.
több mint 7 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 259 — Cowboys fan
Fabianszki mit mentett
előtt meg vicces hogy Firminho nem akart elesni mikor alápakoltak, de hálisten befújta a bíró
Salah számára még tart a tavalyi szezon

Miller fején mivan?
Negritis
kötés. megsérült a feje (az elmúlt héten), össze kellett varrni, most ezt óvja a kötés a felnyílástól.

Szerkesztette: slowmotion
több mint 7 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 903
gabokocka
Akit csak lehet...úgy 2,8 millió polgárt biztosan 😂
több mint 7 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 232 — Keep pounding

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 584 — The Mathematician
egyébként ugyanezért van egyre kevesebb magyar külföldön
itthon kevesebb stressz hasonló életszinvonal
akkor meg minek?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
dawyd728 4 117
Magyar játékosok ára azért ment fel, mert olyan ösztönzők vannak beleépítve a rendszerbe (legyen min. X magyar a pályán és legyen min. Y fiatal magyar a pályán), ami után plusz támogatásban részesülnek a klubok, ha azokat betartják. Mivel nem piaci alapon működnek, így értelmeszerű, h betartják ezeket az ösztönzőket/ajánlásokat, különben súlyos százmillióktóp esnek el.

Mivel kevés magyar minőségi játékos van, így öldöklő harc megy értük. Emlékszünk Véber Gyuri klasszikusára: "azt nézem hol okoz legkevésbé kárt a fiatal játékosom". Mivel külföldiek a világban lényegesen többen vanna, akik hasonló szintet megütnek, mint az átlag magyar nb1-es játékosok, így értelemszerűen olcsóbbak is. Ezért van az, h kb azonos képességű külföldi gyakran 70-80%-át, de lehet még ennél is kevesebbet keresi egy magyar játékos bérének. Amíg nem jön több és jobb játékos ki az utánpótlásból valamint ezekhez az ösztönzőkhöz nem nyúlnak, addig bizony csúnyán túl lesz itt minden magyar fizetve. Plusz korábbiakhoz képest rekord alacsony számú magyar légiósra kell számítani, ami megint csak nem a focink felemelkedéséhez fog vezetni.
több mint 7 éve
brutális a sebesség különbség
a félidő végén végre Mané is betalált

2. mané gól les volt ha jól látom

Szerkesztette: Negritis, a vajda

több mint 7 éve
durvan megfordult a tendencia az MB1-ben, 10 eve a picit jobb nevu kulfoldiek kerestek egesz jol, ma meg kb barki aki odakerul. es mar nem azt van,h nem tudjak megfizteni a kulfoldit es ezert kell a magyar, hanem mar megvannak a kapcsolatok h a kulfoldon szarnak szamitoakat elhozzak. kivancsi vagyok hogy jon ki a matek abbol, hogy egy kulfoldi 3ad annyiba kerul mint egy magyar. tegyuk fel kelet MO, 500k-ba kerulne a magyar, es eljonnek a brazilok havi 200ert mondjuk? vagy tenyleg mindenki 1 misi felett keres, es akk 300-400k-ert hozzak ezeket Vardara?
Borbinho
nem olyan új tendencia ez. 10 éve kb az NB2-ben is ez ment (pl Békéscsabán), hogy román és szerb 2. osztályból olcsóbban hoztál embert, mint magyar futballistát. A magyar játékosok bérigénye azért jó régóta el van rugaszkodva a realitásoktól, erre tett egy lapáttal a tao csak.
Amadeus
ha megkapják a pénzt akkor miért van elrugaszkodva?
pont hogy a külföldi az aki nem él a kapitalizmus lehetőségeivel és ahelyett hogy 95%ra menne csak le, 50%ért elvállalja

az egész rendszer szar ahogy van ez tény, de ha piaci alapon működne a dolog nem pedig állami pénzből menne minden akkor hiába kérnének ennyi pénzt az aranylábú ifjaink
mivel akkor csak a tényleges teljesítményt lehetne díjazni

- tudom hogy most sobriskodtam egyet, valamint azt is tudom hogy a nemzetközi viszonyok sem teljesen piaci alapon mennek

több mint 7 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 505
durvan megfordult a tendencia az MB1-ben, 10 eve a picit jobb nevu kulfoldiek kerestek egesz jol, ma meg kb barki aki odakerul. es mar nem azt van,h nem tudjak megfizteni a kulfoldit es ezert kell a magyar, hanem mar megvannak a kapcsolatok h a kulfoldon szarnak szamitoakat elhozzak. kivancsi vagyok hogy jon ki a matek abbol, hogy egy kulfoldi 3ad annyiba kerul mint egy magyar. tegyuk fel kelet MO, 500k-ba kerulne a magyar, es eljonnek a brazilok havi 200ert mondjuk? vagy tenyleg mindenki 1 misi felett keres, es akk 300-400k-ert hozzak ezeket Vardara?
Borbinho
nem olyan új tendencia ez. 10 éve kb az NB2-ben is ez ment (pl Békéscsabán), hogy román és szerb 2. osztályból olcsóbban hoztál embert, mint magyar futballistát. A magyar játékosok bérigénye azért jó régóta el van rugaszkodva a realitásoktól, erre tett egy lapáttal a tao csak.
több mint 7 éve
Fabianszki mit mentett
előtt meg vicces hogy Firminho nem akart elesni mikor alápakoltak, de hálisten befújta a bíró
Salah számára még tart a tavalyi szezon

Miller fején mivan?

több mint 7 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 102
Elsőre azt hitem,rosszul hallok, de sajnos nem. 😀
A stadion párját ritkítja, mert színes fallal van körülvéve!
Tony Adams
Én négyszer hallgattam meg, mire elhittem hogy tényleg azt mondja.

S akkor kommentek között: "Teljesen korrekt interjú!" 😀😀😀

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 7 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."