Soccer
41 feliratkozó
több mint 7 éve
Namost az, hogy az általad hibátlanul jellemzett játékosok nemhogy a szűkebb keretben vannak, hanem kezdőként mennek ki a pályára, az kinek a hibája, ha nem az edzőé?Dollt mi tartja a padon? Nem lettek bajnokok, zsinórban 4 vagy 5kiesés júliusban ...A Fradinak kb. a legkisebb baja Doll.
Ez az ember nem tud meccsbe nyúlni felrak egy alap taktikát és kész.
Egy magyar szinten top gazdálkodó klubból 5 év alatt 1 bajnoki címet tudod kisajtolni.
Kubival ekkora spanok lettek ?
Toca
Van egy rakás játékos, aki nem tud előre gondolkodni 2 passzal, nem tud labdát kezelni, helyezkedni, futni, nincs erőnléte, nem lát a pályán, nem érti meg és nem tudja kivitelezni az instrukciókat, nem lő, nem cselez, nem passzol normálisan és semmi alázat, tisztelet nincs bennük a játék, a foglalkozásuk, a klubjuk iránt.
Edzhetné őket a Mourinho-Heynckes-Guardiola trió, szarból ők se tudnának várat építeni.
Sobri Jóska
több mint 7 éve
Inkabb ha nincs ellenfel, ezert 3–0-val megkapjak a parharcot.Tavaly is bajnokok lettek volna csak a bírók! Idén immár zsinórban 5x továbbjutottak volna ha más az ellenfél.Örülök az Újpest sikerének de nincsenek kétségeim, hogy ettől a makabitól minden magyar csapat kikapott volna, és mi is vertük volna az összes csapat ellenfelét.már vártam ezt a posztot, hogy a Fradi mindenkit kiütött volna, kivéve a sajátját mert azért az ugye kurva erős, és így nem ciki 😀
Az első meccs első 80 perce pedig egészen európai színvonalú volt, kár a balfaszkodásért.
Kenny
de sebaj, meglesz egypár győzelem a mennyeiben, és jöhet csillogó szemmel a 3. csillagról való médiaözön. vagy ha nem akkor itt már csak a 2rule segíthet.
grat Újpestre, faszán nyomták.
petey
Toca
több mint 7 éve
index.hu/mindekozben/poszt/2018/07/20/a_nike_nem_vitte_tulzasba_barca-edzomezt_adott_el_idegenbeli_tottenham-meznek/Majd akkor érdekel a Barca meze, ha átváltanak a valódi sportmárkára, amit nem holmi koszos migráncsok varrnak Indonéziában, hanem a becsületes-dologos magyar emberek!
Kanet mégis látni majd Barca mezben 😀
Toca
Csak a 2Rulez!
(Kíváncsi vagyok, hány darab mezt gyártottak, van rá egy söröm, hogy nem jutott minden csapathoz elég, ha esetleg elszakad a meccsen, majd felveszik a tavalyi Adidast. 😀)
több mint 7 éve
index.hu/mindekozben/poszt/2018/07/20/a_nike_nem_vitte_tulzasba_barca-edzomezt_adott_el_idegenbeli_tottenham-meznek/Kanet mégis látni majd Barca mezben 😀
több mint 7 éve
Tavaly is bajnokok lettek volna csak a bírók! Idén immár zsinórban 5x továbbjutottak volna ha más az ellenfél.Örülök az Újpest sikerének de nincsenek kétségeim, hogy ettől a makabitól minden magyar csapat kikapott volna, és mi is vertük volna az összes csapat ellenfelét.már vártam ezt a posztot, hogy a Fradi mindenkit kiütött volna, kivéve a sajátját mert azért az ugye kurva erős, és így nem ciki 😀
Az első meccs első 80 perce pedig egészen európai színvonalú volt, kár a balfaszkodásért.
Kenny
de sebaj, meglesz egypár győzelem a mennyeiben, és jöhet csillogó szemmel a 3. csillagról való médiaözön. vagy ha nem akkor itt már csak a 2rule segíthet.
petey
több mint 7 éve
Megvan az új kedvenc csapatnevem.Az Anorthosis meg, mint egy betegség latin neve..... 😊
Laci 1-0 Anorthosis
S mivel az első meccsen 2-1-re nyert az Anorthosis, így Laciék idegenben rúgott góllal tovább is mentek.
Hajrá Laci!
Mikey

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 7 éve
Örülök az Újpest sikerének de nincsenek kétségeim, hogy ettől a makabitól minden magyar csapat kikapott volna, és mi is vertük volna az összes csapat ellenfelét.már vártam ezt a posztot, hogy a Fradi mindenkit kiütött volna, kivéve a sajátját mert azért az ugye kurva erős, és így nem ciki 😀
Kenny
több mint 7 éve
húúú ez mekkora baromság.Dollt mi tartja a padon? Nem lettek bajnokok, zsinórban 4 vagy 5kiesés júliusban ...A Fradinak kb. a legkisebb baja Doll.
Egy magyar szinten top gazdálkodó klubból 5 év alatt 1 bajnoki címet tudod kisajtolni.
Toca
Van egy rakás játékos, aki nem tud előre gondolkodni 2 passzal, nem tud labdát kezelni, helyezkedni, futni, nincs erőnléte, nem lát a pályán, nem érti meg és nem tudja kivitelezni az instrukciókat, nem lő, nem cselez, nem passzol normálisan és semmi alázat, tisztelet nincs bennük a játék, a foglalkozásuk, a klubjuk iránt.
Edzhetné őket a Mourinho-Heynckes-Guardiola trió, szarból ők se tudnának várat építeni.
Sobri Jóska
több mint 7 éve
Ezt első évben elfogadom, a többiben amiben ő igazolta a kis sztarocskait már nem.Dollt mi tartja a padon? Nem lettek bajnokok, zsinórban 4 vagy 5kiesés júliusban ...A Fradinak kb. a legkisebb baja Doll.
Toca
Sobri Jóska
Amúgy ezt mondták anno Pinyőnél is aztán csak kivergodtunk az EBre.
Azért ebben a Fradiban vannak jó játékosok bőven.
több mint 7 éve
Mindjárt jönnek haza az "aranylábúak"...hát senki nem jön ki eléjük a reptérre egy közös fotóra? 😀Orbán Viktor már megcsinálta velük mindjárt ott helyben 😊
Klaci79
több mint 7 éve
Te írtad, nem más 😊Kackac libásAtayeg mekkora hangulat volt😆teljesen kész vagyok...ügyes
Egyedül a Fradinál latok esélyt a továbbjutásra, csak kar a golert mert igy nekik kell majd menni.
Gorriaran mit játszott OMG, nem láttam meg igy a Fradiban, komolyan...
#JC6
eaglesmcnabb
#JC6
Mondjuk pechük volt, mert ha az a kapura lövés bemegy, oh wait........
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Kackac libásAtayeg mekkora hangulat volt😆teljesen kész vagyok...ügyes
Egyedül a Fradinál latok esélyt a továbbjutásra, csak kar a golert mert igy nekik kell majd menni.
#JC6
eaglesmcnabb
több mint 7 éve
Megvan az új kedvenc csapatnevem.Laci 1-0 Anorthosis
S mivel az első meccsen 2-1-re nyert az Anorthosis, így Laciék idegenben rúgott góllal tovább is mentek.
Hajrá Laci!
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 7 éve
index.hu/sport/futball/2018/07/20/magyar_futball_top25_gyulolt/Nehéz volt nem 10-est adni mindegyiknek 😊
engem pl Szöllősi György
Löfli
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Atayeg mekkora hangulat volt😆teljesen kész vagyok...ügyes
#JC6
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Dollt mi tartja a padon? Nem lettek bajnokok, zsinórban 4 vagy 5kiesés júliusban ...Igen zsíros lenne a végkielégítése, ennyi.
Toca

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Riga meccsen 6 piros 😀 😀
több mint 7 éve
Mindjárt jönnek haza az "aranylábúak"...hát senki nem jön ki eléjük a reptérre egy közös fotóra? 😀
több mint 7 éve
Dollt mi tartja a padon? Nem lettek bajnokok, zsinórban 4 vagy 5kiesés júliusban ...A Fradinak kb. a legkisebb baja Doll.
Toca
több mint 7 éve
Tejesember
256
Sobri meg is válaszolta miért nem foglalkoznak velük se klub, se válogatott szinten. Utóbbinál pedig nagyon sok határontúli magyar származású várná, hogy behívják, többször is megkeresték az MLSZ-t, de tojnak rájuk, pedig bőven hoznák azt a szintet, hogy a keret megerősödne tőle.A Fradi is vagány nagyon, a 400k ért vett argentín srác ZÉRÓ percet játszott a 2 meccsen 😀De azok ügynökeivel lehet nem olyan bensőséges a viszony. 😉
De megtérül a befektetés a Kisvárda ellen.😀
Más:
Nekem régi mániám, hogy ki kellene használni a magyar útleveles külföldi focistákat, a hokiban ez működik, Kanadából, USAból hoznak ide srácokat, aztán kiderül, hogy egy kalap f.o.s e a srác, vagy van benne valódi potenciál.
Pénz van, eredménykényszer nincs, akkor már miért nem rájuk költenek, mint ezekre az argentin, és macedón sztárokra?
Willi Orban mellett még kidob kb 90 nevet a kereső a magyar útlevéllel rendelkező, 14-31 közti focisták közül, akik legalább nem ebben a posványban nőttek fel, van bennük akaraterő és szorgalom.
Tony Adams
Sobri Jóska
több mint 7 éve
index.hu/sport/futball/2018/07/20/magyar_futball_top25_gyulolt/engem pl Szöllősi György

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 7 éve
Dollt mi tartja a padon? Nem lettek bajnokok, zsinórban 4 vagy 5kiesés júliusban ...Ez az ember nem tud meccsbe nyúlni felrak egy alap taktikát és kész.
több mint 7 éve
A Fradi is vagány nagyon, a 400k ért vett argentín srác ZÉRÓ percet játszott a 2 meccsen 😀De azok ügynökeivel lehet nem olyan bensőséges a viszony. 😉
De megtérül a befektetés a Kisvárda ellen.😀
Más:
Nekem régi mániám, hogy ki kellene használni a magyar útleveles külföldi focistákat, a hokiban ez működik, Kanadából, USAból hoznak ide srácokat, aztán kiderül, hogy egy kalap f.o.s e a srác, vagy van benne valódi potenciál.
Pénz van, eredménykényszer nincs, akkor már miért nem rájuk költenek, mint ezekre az argentin, és macedón sztárokra?
Willi Orban mellett még kidob kb 90 nevet a kereső a magyar útlevéllel rendelkező, 14-31 közti focisták közül, akik legalább nem ebben a posványban nőttek fel, van bennük akaraterő és szorgalom.
Tony Adams
több mint 7 éve
A Fradi is vagány nagyon, a 400k ért vett argentín srác ZÉRÓ percet játszott a 2 meccsen 😀De megtérül a befektetés a Kisvárda ellen.😀
Más:
több mint 7 éve
teljesen tönkretették őt isLOLÁdámka jól védhetett...
Runavik (Feroreri) 4:6 Hibernian
1.meccs 6-1 lett 😀 az a tipszmiksz
Borbinho
Mikey