Soccer

41 feliratkozó

több mint 7 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 541 — Steelers fan
Dollt mi tartja a padon? Nem lettek bajnokok, zsinórban 4 vagy 5kiesés júliusban ...
Ez az ember nem tud meccsbe nyúlni felrak egy alap taktikát és kész.
Egy magyar szinten top gazdálkodó klubból 5 év alatt 1 bajnoki címet tudod kisajtolni.
Kubival ekkora spanok lettek ?
Toca
A Fradinak kb. a legkisebb baja Doll.
Van egy rakás játékos, aki nem tud előre gondolkodni 2 passzal, nem tud labdát kezelni, helyezkedni, futni, nincs erőnléte, nem lát a pályán, nem érti meg és nem tudja kivitelezni az instrukciókat, nem lő, nem cselez, nem passzol normálisan és semmi alázat, tisztelet nincs bennük a játék, a foglalkozásuk, a klubjuk iránt.
Edzhetné őket a Mourinho-Heynckes-Guardiola trió, szarból ők se tudnának várat építeni.
Sobri Jóska
Namost az, hogy az általad hibátlanul jellemzett játékosok nemhogy a szűkebb keretben vannak, hanem kezdőként mennek ki a pályára, az kinek a hibája, ha nem az edzőé?
több mint 7 éve
Stez SMU Mustangs 47 640 — Whoops, looks like something went wrong.
Örülök az Újpest sikerének de nincsenek kétségeim, hogy ettől a makabitól minden magyar csapat kikapott volna, és mi is vertük volna az összes csapat ellenfelét.
Az első meccs első 80 perce pedig egészen európai színvonalú volt, kár a balfaszkodásért.
Kenny
már vártam ezt a posztot, hogy a Fradi mindenkit kiütött volna, kivéve a sajátját mert azért az ugye kurva erős, és így nem ciki 😀
de sebaj, meglesz egypár győzelem a mennyeiben, és jöhet csillogó szemmel a 3. csillagról való médiaözön. vagy ha nem akkor itt már csak a 2rule segíthet.

grat Újpestre, faszán nyomták.
petey
Tavaly is bajnokok lettek volna csak a bírók! Idén immár zsinórban 5x továbbjutottak volna ha más az ellenfél.
Toca
Inkabb ha nincs ellenfel, ezert 3–0-val megkapjak a parharcot.

több mint 7 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 848 — Colts Fan
 index.hu/mindekozben/poszt/2018/07/20/a_nike_nem_vitte_tulzasba_barca-edzomezt_adott_el_idegenbeli_tottenham-meznek/
Kanet mégis látni majd Barca mezben 😀
Toca
Majd akkor érdekel a Barca meze, ha átváltanak a valódi sportmárkára, amit nem holmi koszos migráncsok varrnak Indonéziában, hanem a becsületes-dologos magyar emberek!
Csak a 2Rulez!
(Kíváncsi vagyok, hány darab mezt gyártottak, van rá egy söröm, hogy nem jutott minden csapathoz elég, ha esetleg elszakad a meccsen, majd felveszik a tavalyi Adidast. 😀)
több mint 7 éve
Toca Minnesota Vikings 20 273 — Vikings fan
 index.hu/mindekozben/poszt/2018/07/20/a_nike_nem_vitte_tulzasba_barca-edzomezt_adott_el_idegenbeli_tottenham-meznek/
Kanet mégis látni majd Barca mezben 😀
több mint 7 éve
Örülök az Újpest sikerének de nincsenek kétségeim, hogy ettől a makabitól minden magyar csapat kikapott volna, és mi is vertük volna az összes csapat ellenfelét.
Az első meccs első 80 perce pedig egészen európai színvonalú volt, kár a balfaszkodásért.
Kenny
már vártam ezt a posztot, hogy a Fradi mindenkit kiütött volna, kivéve a sajátját mert azért az ugye kurva erős, és így nem ciki 😀
de sebaj, meglesz egypár győzelem a mennyeiben, és jöhet csillogó szemmel a 3. csillagról való médiaözön. vagy ha nem akkor itt már csak a 2rule segíthet.

petey
Tavaly is bajnokok lettek volna csak a bírók! Idén immár zsinórban 5x továbbjutottak volna ha más az ellenfél.
több mint 7 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 406 — Do Your Job
Megvan az új kedvenc csapatnevem.

Laci 1-0 Anorthosis

S mivel az első meccsen 2-1-re nyert az Anorthosis, így Laciék idegenben rúgott góllal tovább is mentek.

Hajrá Laci!
Mikey
Az Anorthosis meg, mint egy betegség latin neve..... 😊

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 7 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 175 — Csodabogár
Kenny

több mint 7 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Dollt mi tartja a padon? Nem lettek bajnokok, zsinórban 4 vagy 5kiesés júliusban ...
Egy magyar szinten top gazdálkodó klubból 5 év alatt 1 bajnoki címet tudod kisajtolni.
Toca
Van egy rakás játékos, aki nem tud előre gondolkodni 2 passzal, nem tud labdát kezelni, helyezkedni, futni, nincs erőnléte, nem lát a pályán, nem érti meg és nem tudja kivitelezni az instrukciókat, nem lő, nem cselez, nem passzol normálisan és semmi alázat, tisztelet nincs bennük a játék, a foglalkozásuk, a klubjuk iránt.
Edzhetné őket a Mourinho-Heynckes-Guardiola trió, szarból ők se tudnának várat építeni.
Sobri Jóska
húúú ez mekkora baromság.
több mint 7 éve
Toca
Sobri Jóska
Ezt első évben elfogadom, a többiben amiben ő igazolta a kis sztarocskait már nem.
Amúgy ezt mondták anno Pinyőnél is aztán csak kivergodtunk az EBre.
Azért ebben a Fradiban vannak jó játékosok bőven.
több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 303 — Így remélem megfelelek nektek.....
Mindjárt jönnek haza az "aranylábúak"...hát senki nem jön ki eléjük a reptérre egy közös fotóra? 😀
Klaci79
Orbán Viktor már megcsinálta velük mindjárt ott helyben 😊
több mint 7 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 231 — Keep pounding
Atayeg mekkora hangulat volt😆teljesen kész vagyok...
Egyedül a Fradinál latok esélyt a továbbjutásra, csak kar a golert mert igy nekik kell majd menni.
Gorriaran mit játszott OMG, nem láttam meg igy a Fradiban, komolyan...
#JC6
ügyes
eaglesmcnabb
Kackac libás
#JC6
Te írtad, nem más 😊
Mondjuk pechük volt, mert ha az a kapura lövés bemegy, oh wait........

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Egyedül a Fradinál latok esélyt a továbbjutásra, csak kar a golert mert igy nekik kell majd menni.
#JC6
ügyes
eaglesmcnabb
Kackac libás
több mint 7 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 099
Megvan az új kedvenc csapatnevem.

Laci 1-0 Anorthosis

S mivel az első meccsen 2-1-re nyert az Anorthosis, így Laciék idegenben rúgott góllal tovább is mentek.

Hajrá Laci!

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 7 éve
peach Atlanta Falcons 15 789 — a new hope (again)
 index.hu/sport/futball/2018/07/20/magyar_futball_top25_gyulolt/

engem pl Szöllősi György
Löfli
Nehéz volt nem 10-est adni mindegyiknek 😊

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 116 — je suis poloska
#JC6
ügyes

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 236 — NFL bracket champion '26
Toca
Igen zsíros lenne a végkielégítése, ennyi.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Riga meccsen 6 piros 😀 😀
több mint 7 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 902
Mindjárt jönnek haza az "aranylábúak"...hát senki nem jön ki eléjük a reptérre egy közös fotóra? 😀
több mint 7 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 103 — #NoStress
Toca

több mint 7 éve
Tejesember 256
A Fradi is vagány nagyon, a 400k ért vett argentín srác ZÉRÓ percet játszott a 2 meccsen 😀
De megtérül a befektetés a Kisvárda ellen.😀

Más:
Nekem régi mániám, hogy ki kellene használni a magyar útleveles külföldi focistákat, a hokiban ez működik, Kanadából, USAból hoznak ide srácokat, aztán kiderül, hogy egy kalap f.o.s e a srác, vagy van benne valódi potenciál.
Pénz van, eredménykényszer nincs, akkor már miért nem rájuk költenek, mint ezekre az argentin, és macedón sztárokra?
Willi Orban mellett még kidob kb 90 nevet a kereső a magyar útlevéllel rendelkező, 14-31 közti focisták közül, akik legalább nem ebben a posványban nőttek fel, van bennük akaraterő és szorgalom.
Tony Adams
De azok ügynökeivel lehet nem olyan bensőséges a viszony. 😉
Sobri Jóska
Sobri meg is válaszolta miért nem foglalkoznak velük se klub, se válogatott szinten. Utóbbinál pedig nagyon sok határontúli magyar származású várná, hogy behívják, többször is megkeresték az MLSZ-t, de tojnak rájuk, pedig bőven hoznák azt a szintet, hogy a keret megerősödne tőle.
több mint 7 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 497 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
 index.hu/sport/futball/2018/07/20/magyar_futball_top25_gyulolt/

engem pl Szöllősi György

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 7 éve
több mint 7 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 103 — #NoStress
A Fradi is vagány nagyon, a 400k ért vett argentín srác ZÉRÓ percet játszott a 2 meccsen 😀

Más:
Nekem régi mániám, hogy ki kellene használni a magyar útleveles külföldi focistákat, a hokiban ez működik, Kanadából, USAból hoznak ide srácokat, aztán kiderül, hogy egy kalap f.o.s e a srác, vagy van benne valódi potenciál.
Pénz van, eredménykényszer nincs, akkor már miért nem rájuk költenek, mint ezekre az argentin, és macedón sztárokra?
Willi Orban mellett még kidob kb 90 nevet a kereső a magyar útlevéllel rendelkező, 14-31 közti focisták közül, akik legalább nem ebben a posványban nőttek fel, van bennük akaraterő és szorgalom.
Tony Adams
De azok ügynökeivel lehet nem olyan bensőséges a viszony. 😉

több mint 7 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 848 — Colts Fan

Más:
több mint 7 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 500
LOL
Runavik (Feroreri) 4:6 Hibernian
1.meccs 6-1 lett 😀 az a tipszmiksz
Borbinho
Ádámka jól védhetett...
Mikey
teljesen tönkretették őt is