Soccer
41 feliratkozó
több mint 7 éve
4x20 = 90 ?
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Elég fájdalmas ezt nézni...De jó lenne ha egyszer mind a 4 csapatunk továbbjutna
több mint 7 éve
Mindegyiket gyalogoltatnám hazáig ...
több mint 7 éve
Egyébként kurvára megalázó lehet, hogy most már úgy vernek magyar csapatokat, hogy igazából szarnak bele. Mert ez a Maccabi nem csinál semmit, van egy-két szép megmozdulások, amikből kapufa meg védés van, de abszolút takaréklángon vannak és nem is akarnak ennél többet. A bosnyákok meg az albánok legalább megküzdöttek a továbbjutásért, ezeknek még azt se kell.
Szerkesztette: Kampman
több mint 7 éve
Hát ez az!Így kb. 10 év után magyar gurulós klubfociba belenézve döbbenetes szembesülés, hogy van még egy csomó ilyen kalapszar csapatunk, mint a Fradi.Konkrétan a Fradi a hazai "futball" egyik zászlóshajója. Ennél már csak szarabbak vannak
Sobri Jóska
Kampman
több mint 7 éve
Így kb. 10 év után magyar gurulós klubfociba belenézve döbbenetes szembesülés, hogy van még egy csomó ilyen kalapszar csapatunk, mint a Fradi.Konkrétan a Fradi a hazai "futball" egyik zászlóshajója. Ennél már csak szarabbak vannak
Sobri Jóska
több mint 7 éve
tavasszal nagyon felbasztam magam az Arsenalon, amikor a hazai 1-1 utan kikaptak 1-0ra Madridban az Atleti ellen. Nem ertettem, hogy nem tudnak golt rugni, amikor ugy indulnak neki a meccsnek, hogy ha nem lonek, 100% h kiesnek. ott az arnyalja a kepet h az Atleti az egyik legjobban vedekezo csapat Simeone miatt, es csomoszor hozzak le kapott gol nelkul. de itt a Fradi csak egy kalap szar...😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Így kb. 10 év után magyar gurulós klubfociba belenézve döbbenetes szembesülés, hogy van még egy csomó ilyen kalapszar csapatunk, mint a Fradi.Mondjuk ha döntéshozó lennék, tuti akarnék még pár stadiont, hátha akkor az egyikben lenne egy picit jobb, bíztatóbb csapat.
Dehát így, hogy alig van pár minőségi létesítmény, nem csoda, hogy ennyire futja a nagy európai porondon, világsztárok ellenében.
Dzurják szerintem még mindig beférne ebbe a Fradiba...
több mint 7 éve
tavaly egyedul tartott meccsben minket a ket meccsen, mit kene csinalnia? egyedul vegigszlalomoznia es bevagnia? azt meg h nem futja ki magat, a serules miatt is lehet meg a meleg/paratartalom miatt senki se tolja szteroidozott vbnyitomeccses ruszki szinten...Afelől biztos vagyok, csak nemzetközi szinten nem tud mutatni ő se semmitlesz meg o szerintem kurva jo a Fradiban.Lanzafame is megmutatja mekkora erősítés lenne a válogatottnak adott esetben.Egy felturbózott Eppel a faszi, mittudomén San Marino ellen talán villogna, de még az se biztos.
Konkrétan 150 perce sétálgat.
Kenny
Aki a karrierje csúcsát az NB1-ben töltötte, attól mit várunk?
Kampman
Borbinho
Kampman
több mint 7 éve
Igazából csak tartalékolunk a Tajtival megerősített DVTK ellen.Érthető.
több mint 7 éve
Afelől biztos vagyok, csak nemzetközi szinten nem tud mutatni ő se semmitlesz meg o szerintem kurva jo a Fradiban.Lanzafame is megmutatja mekkora erősítés lenne a válogatottnak adott esetben.Egy felturbózott Eppel a faszi, mittudomén San Marino ellen talán villogna, de még az se biztos.
Kenny
Kampman
Borbinho
több mint 7 éve
lesz meg o szerintem kurva jo a Fradiban. vagy 2 hete, hogy ott van, azert sztem nem tole kellett volna varni a megmentest. ugyan olyan gyenge mint kb a teljes Fradi. Egyedul Goriaran volt jo az 1.meccsen, a main meg Dibuszt lehetne kiemelni...Lanzafame is megmutatja mekkora erősítés lenne a válogatottnak adott esetben.Egy felturbózott Eppel a faszi, mittudomén San Marino ellen talán villogna, de még az se biztos.
Kenny
Kampman
több mint 7 éve
A magyar focihoz okoskodáshoz mióta kell bármiféle cenzus?Az a baj, hogy közöd sincs, és itt okoskodsz 😀Én elég jó karmester vagyok.Semmi elképzelés nincs a játékban. Zéró.Szokásos nemzetközi porondos blackout. Hanyadjára?4?De lényeg, hogy a mester pozíciója betonbiztos.Nem a mester játszik...
Kenny
Sobri Jóska
Kenny
Ajánlok neked egymillió eurót, ha holnap beszálsz a zenekaromba, és lenyomod Bach d-moll zongoraversenyét.
Menne?
Sobri Jóska
Kenny
több mint 7 éve
Pontosan.Nem, nem menne de megpróbálnám és te lennél a nagyobb hülye mert erre adtál 1millát, kösziÉn elég jó karmester vagyok.Semmi elképzelés nincs a játékban. Zéró.Szokásos nemzetközi porondos blackout. Hanyadjára?4?De lényeg, hogy a mester pozíciója betonbiztos.Nem a mester játszik...
Kenny
Sobri Jóska
Kenny
Ajánlok neked egymillió eurót, ha holnap beszálsz a zenekaromba, és lenyomod Bach d-moll zongoraversenyét.
Menne?
Sobri Jóska
gordon
Ezek az emberek nem tudnak labdát kezelni, futni, nincs erőnlétük, nem látnak a pályán.
Ennek semmi köze Dollhoz.
A pénzt meg megkapják így is.
Ezeknek adhatna taktikát meg stratégiát Napóleon is akár.
Fel se fognák, meg se tudnák valósítani.
Szarból nem lehet várat építeni.
több mint 7 éve
Lanzafame is megmutatja mekkora erősítés lenne a válogatottnak adott esetben.nem, mert az elso meccsen lecsereltek a 75.percben
Kenny
több mint 7 éve
Lanzafame is megmutatja mekkora erősítés lenne a válogatottnak adott esetben.Egy felturbózott Eppel a faszi, mittudomén San Marino ellen talán villogna, de még az se biztos.
Kenny
Szerkesztette: Kampman
több mint 7 éve
Az a baj, hogy közöd sincs, és itt okoskodsz 😀Én elég jó karmester vagyok.Semmi elképzelés nincs a játékban. Zéró.Szokásos nemzetközi porondos blackout. Hanyadjára?4?De lényeg, hogy a mester pozíciója betonbiztos.Nem a mester játszik...
Kenny
Sobri Jóska
Kenny
Menne?
Sobri Jóska
több mint 7 éve
Lanzafame is megmutatja mekkora erősítés lenne a válogatottnak adott esetben.Konkrétan 150 perce sétálgat.
több mint 7 éve
Nem, nem menne de megpróbálnám és te lennél a nagyobb hülye mert erre adtál 1millát, kösziÉn elég jó karmester vagyok.Semmi elképzelés nincs a játékban. Zéró.Szokásos nemzetközi porondos blackout. Hanyadjára?4?De lényeg, hogy a mester pozíciója betonbiztos.Nem a mester játszik...
Kenny
Sobri Jóska
Kenny
Menne?
Sobri Jóska
több mint 7 éve
Csóró izlandit nálunk a megyében is utolérték volna, nem hogy az EL-ben 😀
több mint 7 éve
Én elég jó karmester vagyok.Semmi elképzelés nincs a játékban. Zéró.Szokásos nemzetközi porondos blackout. Hanyadjára?4?De lényeg, hogy a mester pozíciója betonbiztos.Nem a mester játszik...
Kenny
Sobri Jóska
Kenny
Menne?
több mint 7 éve
ez egyértelműen doll sara (megint), a maccabi játékosállománya egy fokkal nem jobb a fradiénálfélelmetes, hogy mindig azon siránkoztunk, hogy x meg y edző nem kapott soha elég időt a csapatépítésre, itt meg ez megy...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Semmi különös nem történik, csak a szokásos idegenbeli Doll-taktikai parádé. Remélem a meccs után hosszabbítunk vele vagy 200 évre.