Soccer
41 feliratkozó
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Hiába mondja belsős emberem, hogy Dollnak rezeg a léc, kétlem, hogy ne töltené ki ezt az 1 évet már.. a nagy taktikai zseni.De hogy ennyire fogalmatlan legyen Orosz meg Kubatov, beszarás. Talán 2016-ban hosszabbítottak vele 3 évre 😀 Beteg állatok 😀 megásták a saját sírjukat...
Na meg ez az átigazolási taktika fél évenként, öngyilkosság...
több mint 7 éve
Örülök az Újpest sikerének de nincsenek kétségeim, hogy ettől a makabitól minden magyar csapat kikapott volna, és mi is vertük volna az összes csapat ellenfelét.Volna...
Kenny
www.youtube.com/watch?v=BejleM1lTzA
több mint 7 éve
Örülök az Újpest sikerének de nincsenek kétségeim, hogy ettől a makabitól minden magyar csapat kikapott volna, és mi is vertük volna az összes csapat ellenfelét.Azért az elmúlt évek Zeljeznicar meg Partizani által fémjelzett diadalmenete után egy ilyet leírni... 😀 Sebaj, még van két átigazolási szezon a következő nemzetközi kupáig, még egy 4-5 millió eurót igazán el lehetne költeni, aztán kiesni az Európában turistáskodó indonéz bajnoki 4. helyezett ellen.
Az első meccs első 80 perce pedig egészen európai színvonalú volt, kár a balfaszkodásért.
Kenny
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Carroll- Brown, O'Shea, Blanc, Silvestre- Beckham, Keane, Veron, Giggs- Van Nistelrooy, Solskjaer...és akkor ne is beszéljünk a kötsög bíróról a 2. meccsen, amikor 0-0-nál elvett egy szabályos gólt a Zetétől...
így állt fel a Man Utd, amikor a Zalaegerszeg 1-0-ra legyőzte BL selejtezőn. Lehet úgy is készülni, hogy most aztán nekünk annyi, oda-vissza... vagy bele is lehet állni a dologba.
Jan
több mint 7 éve
Carroll- Brown, O'Shea, Blanc, Silvestre- Beckham, Keane, Veron, Giggs- Van Nistelrooy, Solskjaermert kaphatott volna olyan ellenfelet is az Ujpest, akik ellen tovabbjuthattak volnapech h a Sevilla jon kovi korben :/Az miért pech hogy láthatsz egy tényleges focicsapatot itthon?
Borbinho
Jan
Borbinho
így állt fel a Man Utd, amikor a Zalaegerszeg 1-0-ra legyőzte BL selejtezőn. Lehet úgy is készülni, hogy most aztán nekünk annyi, oda-vissza... vagy bele is lehet állni a dologba.
több mint 7 éve
LOLÁdámka jól védhetett...
Runavik (Feroreri) 4:6 Hibernian
1.meccs 6-1 lett 😀 az a tipszmiksz
Borbinho
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 7 éve
Örülök az Újpest sikerének de nincsenek kétségeim, hogy ettől a makabitól minden magyar csapat kikapott volna, és mi is vertük volna az összes csapat ellenfelét.Az első meccs első 80 perce pedig egészen európai színvonalú volt, kár a balfaszkodásért.
több mint 7 éve
YoungZeeZee
9 509
Az ujpest altalaban belenyul..az utolso 16 ev csapataihat ugy is fel lehet fogni h kieses a vege igy is ugy is, aztan inkabb jo/hires csapat ellen. de en bizok a tovabbjutasbanpech hogy a Sevilla jon kovi korben :/szerintem így sokkal jobb mint a Kispest részéről, akik már amúgy is felülteljesítettek, aztán egy következő körös kiesésnél mindenki blamáról beszélne
Borbinho
újpest drukkerként én kifejezetten örülnék a sevillai nyaralásnak
r.baggio
Borbinho
PSG,Servette, Stuttgart, (Vaduz),Steaua Bucharesti ,aztan Sevilla.
Baggio keszultj, Sevilla eleg meleg lesz..szo szerint. Altalaban nem ajanljak h nyaron menjen oda vki.
több mint 7 éve
Ha megakarod nyerni akkor mindegy mikor vered ki őketde en bizok a tovabbjutasbanpont a sevilla ellen pont az európa-ligában?
Borbinho
r.baggio
több mint 7 éve
nyilvan a Kispestre gondoltam...de en bizok a tovabbjutasbanpont a sevilla ellen pont az európa-ligában?
Borbinho
r.baggio
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
de en bizok a tovabbjutasbanpont a sevilla ellen pont az európa-ligában?
Borbinho

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
hat ugy is fel lehet fogni h kieses a vege igy is ugy is, aztan inkabb jo/hires csapat ellen. de en bizok a tovabbjutasbanpech hogy a Sevilla jon kovi korben :/szerintem így sokkal jobb mint a Kispest részéről, akik már amúgy is felülteljesítettek, aztán egy következő körös kiesésnél mindenki blamáról beszélne
Borbinho
r.baggio
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
mert kaphatott volna olyan ellenfelet is az Ujpest, akik ellen tovabbjuthattak volnapech h a Sevilla jon kovi korben :/Az miért pech hogy láthatsz egy tényleges focicsapatot itthon?
Borbinho
Jan
több mint 7 éve
pech hogy a Sevilla jon kovi korben :/szerintem így sokkal jobb mint a Kispest részéről, akik már amúgy is felülteljesítettek, aztán egy következő körös kiesésnél mindenki blamáról beszélne
Borbinho

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
LOLRunavik (Feroreri) 4:6 Hibernian
1.meccs 6-1 lett 😀 az a tipszmiksz
több mint 7 éve
pech h a Sevilla jon kovi korben :/Az miért pech hogy láthatsz egy tényleges focicsapatot itthon?
Borbinho
több mint 7 éve
Honnan tudod hogy nem Neftci drukker vagyok? 😀pech h a Sevilla jon kovi korben :/20 perc alatt lehet 2 gólt kapni 😀
Borbinho
Löfli
több mint 7 éve
sziasztok, azt szeretném kérdezni, hogy hol tudok Turulos gyakadémia mezt vásárolni, mert nagyon tetszikköszi, sziasztok
több mint 7 éve
pech h a Sevilla jon kovi korben :/20 perc alatt lehet 2 gólt kapni 😀
Borbinho

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 7 éve
pech h a Sevilla jon kovi korben :/szegény se villa, se kanál
Borbinho
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
pech h a Sevilla jon kovi korben :/
több mint 7 éve
4-0 😀
több mint 7 éve
a luxemburgi 2. után a 3. helyezett is továbbjutott az EL-ben 😊 a kupás kvalifikált ugyan kiesett, de ők is jók voltak egy döntetlenre idegenben

---
több mint 7 éve
Kicsit félek, hogy elfáradunk