Soccer

41 feliratkozó

több mint 7 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 116 — je suis poloska
Bajban van Mocsesz, Kovacic(ka) allitolag kozolte a Real vezetosegevel, hogy minel hamarabb tavozni akar.
Stez
Hetek óta nyílt titok, örömömre szolgál, hogy az nso szerkesztőségbe is eljutott a hír 😀
Én a helyében adnék egy esélyt Lopeteguinek, hátha kap lehetőséget. De megértem az álláspontját, én sem nézném jó szívvel, hogy nálam szarabb játékosok játszanak, én meg nem.
Bár sanszosabb, hogy a spanyolok kapnak lehetőséget. Pedig Kovacicnál kevés hasznosabb középpályásunk van.

Nagy nehezen megbarátkoztam a gondolattal, hogy jön courtois és hazard, valahogy feldolgoznám ha elmenne kovacic. De azért remélem marad

Nb1 meg csak a szokásos, VassP és Józsika még mindig nagy tanár. Bá r jobban örülnék, ha az ukrán válogatott gyerek mellett Gengeliczki játszana

Szerkesztette: eaglesmcnabb

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Toca Minnesota Vikings 20 273 — Vikings fan
Bajban van Mocsesz, Kovacic(ka) allitolag kozolte a Real vezetosegevel, hogy minel hamarabb tavozni akar.
Stez
Menekülne a süllyedő hajóról.
Mondjuk megértem, mondjuk szerintem meg lehetne győzni egy kis játékidővel, de gondolom Lopa a kis spanyolokat fogja nyomni és inkább eladják.
több mint 7 éve
Toca Minnesota Vikings 20 273 — Vikings fan
Dárdai lett a 2rule egyik reklámarca. (...)
Amadeus
Eddig is voltak érdekes nyilatkozatai, de legalább most már tudjuk mit gondol a dolgokról.
De az is meglehet, hogy fogalma sincs mi van itthon aztán apuka megmondja neki a tutit.
Nem mintha ne tudna olvasni...
Solymi
Apuka? Nehezen, tekintve, hogy egy eve sem hunyt el emlekeim szerint. Gondolom jo sok penzt kapott, aztan ennyi. Dardai sem hulye azert.
Stez
Akkor azért sorry, nem tudtam.
Pénz? Ugyan mennyit adhattak neki amiért hajlandó volt ezt tenni?
Azért a Herthánál biztos elég jól megfizetik.

Ha meg nem hülye és tudja mi folyik itthon és ettől függetlenül elfogadta a pénzt (mert ugye ha nem ő akkor majd más), azért az felvet pár kérdést.

Nem mintha ne lenne jó egy hazai sportszer gyártó/forgalmazó, dehát a NER országában tudjuk hogyan megy ez, szóval...

Ehh, ő dolga, csak akkor ne csodálkozzon ha nem fogom tárt karokkal fogadni és mosolyogni vagy jó véleménnyel lenni róla.
Solymi
Gondolom nem fog összetörni emiatt 😛
Amúgy mindig jóban volt az MLSZ-el.
Meg nem is kell túlfújni kapott egy reklám szerződést elfogadta , ezzel nem a NERbe állt be még feltétlen támogató se lett.
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
OMG
 www.youtube.com/watch?v=jO0ldFAilmo
Régi szép idők, 2:42-nél...971 fizető (fizetett) néző közül egy, jó hangosan...
Felcsút 😀 😀 😀 nemhiába na
több mint 7 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 979
Amadeus
Eddig is voltak érdekes nyilatkozatai, de legalább most már tudjuk mit gondol a dolgokról.
De az is meglehet, hogy fogalma sincs mi van itthon aztán apuka megmondja neki a tutit.
Solymi
Apuka? Nehezen, tekintve, hogy egy eve sem hunyt el emlekeim szerint. Gondolom jo sok penzt kapott, aztan ennyi. Dardai sem hulye azert.
Stez
Akkor azért sorry, nem tudtam.
Pénz? Ugyan mennyit adhattak neki amiért hajlandó volt ezt tenni?
Azért a Herthánál biztos elég jól megfizetik.

Ha meg nem hülye és tudja mi folyik itthon és ettől függetlenül elfogadta a pénzt (mert ugye ha nem ő akkor majd más), azért az felvet pár kérdést.

Nem mintha ne lenne jó egy hazai sportszer gyártó/forgalmazó, dehát a NER országában tudjuk hogyan megy ez, szóval...

Ehh, ő dolga, csak akkor ne csodálkozzon ha nem fogom tárt karokkal fogadni és mosolyogni vagy jó véleménnyel lenni róla.
több mint 7 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 662 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Na, ez a mi szintünk. Még 20-25 ilyen meccs, és jövőre megint lehet álmodozni az EL-csoportkörről.
Kampman
Hát hogyne....

több mint 7 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 568 — Amerikai sportok rajongója
1980 óta nem fordult elő Újpesten (Várhidi Pali bácsi), hogy zsinórban 6. szezonját kezdheti meg az aktuális vezetőedzőnk. Ez azért nagyon megsüvegelendő, főleg a magyar labdarúgásban!
több mint 7 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 500
Amadeus
Solymi
Stez
állítólag van itthon valami kis issue a balatoni nyaralójával építésügyileg.
több mint 7 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 231 — Keep pounding
Na csak megérte Lanzafame. Hozta a kispesti dobálasát.
petey
Do you mean lazovicsing? 😁

Kétszer kapta le dolly a 70. perc előtt, varga lőtte a tizit, kíváncsi vagyok mikor kezdődik a hiszti.

Ez a Diósgyőr vmi rettenet szar csapat.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
Stez SMU Mustangs 47 640 — Whoops, looks like something went wrong.
Amadeus
Solymi

több mint 7 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 743 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Amadeus
Solymi
Amúgy mindhárom csapat (DVTK, Felcsút, Haladás), akik az új szezonra mezszolgáltatót váltottak, kikaptak a szezonnyitón.... #2RULED
több mint 7 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 979
Amadeus
több mint 7 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 500
Stez
ZZ legnagyobb hülyesége volt az ő jegeltetése.
több mint 7 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 743 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Stez
Mit érdekli őt a Real, hisz újra NB 1-es meccset játszik az MTK.
több mint 7 éve
Stez SMU Mustangs 47 640 — Whoops, looks like something went wrong.

több mint 7 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 175 — Csodabogár
Na csak megérte Lanzafame. Hozta a kispesti dobálasát.

több mint 7 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 672
Na, ez a mi szintünk. Még 20-25 ilyen meccs, és jövőre megint lehet álmodozni az EL-csoportkörről.

több mint 7 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Egész könnyed kis edzőmeccs ez a fradinak. Vicc ez a Diósgyőr Liptákkal az élen
több mint 7 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Nem tudod behozni Bodet a 60.percben h onnantol elbasszon minden tamadast, ha kezdeted!

| tuti jinx es ver kettot |

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
YoungZeeZee 9 509
Tegnapi Kispestben csak a kezdoben 3 akademista (Holender, Nagy, Gazdag), es baszki neha tenyleg jo nezni oket . Nagy es Gazdag kifejezetten jol nyomtak, az elso golunk elotti kis passzok es az utolso kiugratas Danilonak elmenyszamba ment. De a kesobb beallt Lukacs is 18 eves kora ota nalunk van, illetve a vegen eleg fasza kis ollozast bemutato Cipf is 15 eves kora ota nalunk fejlodik. Es meg igy is maradt egy akademista a padon akit nem hozott be vegul Supka. Mellettuk ott van Vadocz, Kamber, Lovric, Heffler, akar Grof mint kicsit mar tapasztaltabbak, akikre felnezhetnek a fiatalok. Illetve en Batiktol sokat varok, mar amikor kiderult hogy hozzank igazol nagyon orultem. Keruljek el a serulesek es stabil kezdoje lehet ennek a csapatnak.
Nem tudom mi lesz, ha bejon par serules, Supka eddig batran nyult az akademiarol jovokhoz, remeljuk kitart a keret a szezon vegeig, es akkor tenyleg nem a kieses ellen, hanem megint az EL indulasert lehetnenk harcban.
Tudom, hogy nagyon keves ment eddig le a szezonbol, de nekem nagyon kellemes meglepetes amit eddig lattam (mind az EL mind a tnapi meccs), pedig aztan Hemi papa sokat nem forditott Eppel + Lanza eladasi arabol a keret foltozgatasara...
Borbinho
Ha ugy nezzuk Vadocz is kispesti "akademista"Ifi A-ban ott tolta.De elotte is ha jol tudom.
több mint 7 éve
dawyd728 4 117
Herczeg Bandi az M4 operatőrnek: "Ez nem egy kézimeccs..."
Igazad van Bandi, se szakmai, se retorikai színvonalban meg sem közelítitek a magyar kézilabdát. Jobb is, hogy nem hallottunk.
Chargers LT
Ezt én is észrevettem az ivószünet alatt. Viszont abban egyetértek vele, ha mutogatja a tv az "időkérést", akkor mutassák a Puskásét is. Az nem pálya, h az egyik taktikai utasításait lehozzuk, ami 1 perc után az ellenfél fülébe tud jutni, míg a másikéról tudomást se veszünk.
több mint 7 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Tegnapi Kispestben csak a kezdoben 3 akademista (Holender, Nagy, Gazdag), es baszki neha tenyleg jo nezni oket . Nagy es Gazdag kifejezetten jol nyomtak, az elso golunk elotti kis passzok es az utolso kiugratas Danilonak elmenyszamba ment. De a kesobb beallt Lukacs is 18 eves kora ota nalunk van, illetve a vegen eleg fasza kis ollozast bemutato Cipf is 15 eves kora ota nalunk fejlodik. Es meg igy is maradt egy akademista a padon akit nem hozott be vegul Supka. Mellettuk ott van Vadocz, Kamber, Lovric, Heffler, akar Grof mint kicsit mar tapasztaltabbak, akikre felnezhetnek a fiatalok. Illetve en Batiktol sokat varok, mar amikor kiderult hogy hozzank igazol nagyon orultem. Keruljek el a serulesek es stabil kezdoje lehet ennek a csapatnak.
Nem tudom mi lesz, ha bejon par serules, Supka eddig batran nyult az akademiarol jovokhoz, remeljuk kitart a keret a szezon vegeig, es akkor tenyleg nem a kieses ellen, hanem megint az EL indulasert lehetnenk harcban.
Tudom, hogy nagyon keves ment eddig le a szezonbol, de nekem nagyon kellemes meglepetes amit eddig lattam (mind az EL mind a tnapi meccs), pedig aztan Hemi papa sokat nem forditott Eppel + Lanza eladasi arabol a keret foltozgatasara...

Szerkesztette: Borbinho

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 722 — Jedi Master
Herczeg Bandi az M4 operatőrnek: "Ez nem egy kézimeccs..."
Igazad van Bandi, se szakmai, se retorikai színvonalban meg sem közelítitek a magyar kézilabdát. Jobb is, hogy nem hallottunk.

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 071 — Слава Україні! Героям слава!
A szetthez zakó is jár. 😀

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 7 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 236 — NFL bracket champion '26
Meanwhile az M4 stúdióban Molnár Matyi zakóján ott virít a 2rule kitűző.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...