Soccer
41 feliratkozó
több mint 7 éve
tessék Salah végre passzol, minnyá jött is a gólPúl legjobbja.
NB2
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
Jo szarok vagyunk.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 7 éve
Amilyen semmiből lőttték az elsőt van esély hogyengedünk még 1t.van esély egy Lyon gólra? Pool meccs hangulata jobb, még így sem igazán van kedvem átkapcsolniépp ezt mondtam havernak h psg-mu után amíg nem fujják le nem hiszem elNem szeretném ha ezzel a Poolal sorsolnának össze.Várjál, még nem mentünk tovább...
Kenny
dande
Negritis
NB2
Ok ez már tán elég lesz 😊
több mint 7 éve
tessék Salah végre passzol, minnyá jött is a gól
több mint 7 éve
jah mané fejelt 1-3 😀nincs.van esély egy Lyon gólra? Pool meccs hangulata jobb, még így sem igazán van kedvem átkapcsolniépp ezt mondtam havernak h psg-mu után amíg nem fujják le nem hiszem elNem szeretném ha ezzel a Poolal sorsolnának össze.Várjál, még nem mentünk tovább...
Kenny
dande
Negritis
NB2
A király most döntötte el.
Kenny
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
mármint háromtól?én 2 bayern góltól félekvan esély egy Lyon gólra? Pool meccs hangulata jobb, még így sem igazán van kedvem átkapcsolniépp ezt mondtam havernak h psg-mu után amíg nem fujják le nem hiszem elNem szeretném ha ezzel a Poolal sorsolnának össze.Várjál, még nem mentünk tovább...
Kenny
dande
Negritis
NB2
Negritis
több mint 7 éve
'gyanmá, Illés Béci már rég visszvonultnincs.van esély egy Lyon gólra? Pool meccs hangulata jobb, még így sem igazán van kedvem átkapcsolniépp ezt mondtam havernak h psg-mu után amíg nem fujják le nem hiszem elNem szeretném ha ezzel a Poolal sorsolnának össze.Várjál, még nem mentünk tovább...
Kenny
dande
Negritis
NB2
Kenny
több mint 7 éve
én 2 bayern góltól félekvan esély egy Lyon gólra? Pool meccs hangulata jobb, még így sem igazán van kedvem átkapcsolniépp ezt mondtam havernak h psg-mu után amíg nem fujják le nem hiszem elNem szeretném ha ezzel a Poolal sorsolnának össze.Várjál, még nem mentünk tovább...
Kenny
dande
Negritis
NB2
több mint 7 éve
nincs.van esély egy Lyon gólra? Pool meccs hangulata jobb, még így sem igazán van kedvem átkapcsolniépp ezt mondtam havernak h psg-mu után amíg nem fujják le nem hiszem elNem szeretném ha ezzel a Poolal sorsolnának össze.Várjál, még nem mentünk tovább...
Kenny
dande
Negritis
NB2
több mint 7 éve
van esély egy Lyon gólra? Pool meccs hangulata jobb, még így sem igazán van kedvem átkapcsolniépp ezt mondtam havernak h psg-mu után amíg nem fujják le nem hiszem elNem szeretném ha ezzel a Poolal sorsolnának össze.Várjál, még nem mentünk tovább...
Kenny
dande
Negritis
több mint 7 éve
Én most a Barca Lyonra gondoltam 😊épp ezt mondtam havernak h psg-mu után amíg nem fujják le nem hiszem elNem szeretném ha ezzel a Poolal sorsolnának össze.Várjál, még nem mentünk tovább...
Kenny
dande
Negritis
több mint 7 éve
épp ezt mondtam havernak h psg-mu után amíg nem fujják le nem hiszem elNem szeretném ha ezzel a Poolal sorsolnának össze.Várjál, még nem mentünk tovább...
Kenny
dande
több mint 7 éve
Nem szeretném ha ezzel a Poolal sorsolnának össze.Várjál, még nem mentünk tovább...
Kenny
több mint 7 éve
és mi játszunk férfiként
több mint 7 éve
Salah az egész második félidőben egy önző f...szt játszikengem nagyon bosszant az utóbbi hetekben
NB2
egyszerűen frusztrált a pályán és erőlködik
több mint 7 éve
Salah az egész második félidőben egy önző f...szt játszikMásfél éve...
NB2
| néha nagyon bejön néha nagyon idegesítő |

Liverpool Fc
több mint 7 éve
Salah az egész második félidőben egy önző f...szt játszik
több mint 7 éve
mondjuk Hummels-t hamarabb venném elő a gólért mint Neuer-tAz első szöglet csak szerintem ment kapura? Meredek lett volna azt kiengedni...hosszabb volt vagy két méterrel, meg magas is
r.baggio
slowmotion
több mint 7 éve
Az első szöglet csak szerintem ment kapura? Meredek lett volna azt kiengedni...hosszabb volt vagy két méterrel, meg magas is
r.baggio
több mint 7 éve
Az első szöglet csak szerintem ment kapura? Meredek lett volna azt kiengedni...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
<3 VvD <3Best CB

Liverpool Fc