Soccer
41 feliratkozó
több mint 7 éve
gólt lőtt a Lyon, lehet át kéne nézni a spílerre!
több mint 7 éve
Sikerült megint nevetségessé tenni a VARt.... nem a lws volt kérdés hanem rámászott a Barca védőre.... Kéne még egy harmadik gól.....
több mint 7 éve
Lewa is egyre cigányabb...azt nem tudom, de ez a spanyol colos köcsög még mindig hozza a bilbaói surmó módit
NB2
több mint 7 éve
Arról esik az eső, mutatja a bíróHajdú B-nek azért vannak még jó beszólásai 😀
több mint 7 éve
Lewa is egyre cigányabb...
több mint 7 éve
Elején ti apritottatok a végén meg mi. Csonka nem mb1 színvonal sajnos, megérdemelte volna a pirosat valóban.most kinek a fasza nagyobb? 😀Ma nagyon patkány ez a fradiAddig amúgy Elek, Pátkai és Juhász nálatok játszik maximum a kisebb patkányok lehetünk.
petey
Kinn voltam és amúgy jobbak voltatok, Grat. Nikolic Rebrov 3:0
csebi
hát de bazdmeg térddel vesénrúgják Hodzicsot, Pátkai is olyat kapott Csonkától, aztán utána alárúg mégegynek, Böde is kétszer odapakolt Vininek a térdére.
csak csodálkoztam mi volt ez az ámokfutás. rosszul láttam?
Nem tudom, nem láttam az egészet, de nem verdeste az eget a színvonal. na jó, mi nem a Diók meg Libások vagyunk...
petey
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 7 éve
a vedo ott hibazott, h nem barca mezben van becsuszott. hiaba probalta mar utana visszahuzni magat.?Ne viccelj már, ez a patkány letalpalta a védőt, jobb helyeken ezért sárga jár a csatárnak 😊akartam jonni megvedeni a Barcat (kb az egyetlen csapatot akit ugy tenyleg utalok focsiban), hogy csak rosszindulatuak vagytok, es VAR-al mar csak nem adnak kamu tizit.suarez letapossa a védőt, behomorít oszt tizi 😀Ha a Barca éppen nem áll továbbjutásra, hajlamosak ilyen tizenegyeseket kapni
eaglesmcnabb
Kampman
megneztem, es fogom a fejem. a vedo ott hibazott, hnem barca mezben vanbecsuszott. hiaba probalta mar utana visszahuzni magat.
de ilyenre tizit adni....jobb helyeken minimum (!) sarga Suareznek es szabad kifele.
Borbinho
twitter.com/mxrina2/status/1105928747029614593
flzoli
Borbinho
Erre a részre reagáltam. Jó, hogy a végére mind a ketten ugyan arra a konklúzióra jutottunk. #Uefalona 😊
több mint 7 éve
most kinek a fasza nagyobb? 😀Ma nagyon patkány ez a fradiAddig amúgy Elek, Pátkai és Juhász nálatok játszik maximum a kisebb patkányok lehetünk.
petey
csebi
hát de bazdmeg térddel vesénrúgják Hodzicsot, Pátkai is olyat kapott Csonkától, aztán utána alárúg mégegynek, Böde is kétszer odapakolt Vininek a térdére.
csak csodálkoztam mi volt ez az ámokfutás. rosszul láttam?
Nem tudom, nem láttam az egészet, de nem verdeste az eget a színvonal. na jó, mi nem a Diók meg Libások vagyunk...
több mint 7 éve
?Ne viccelj már, ez a patkány letalpalta a védőt, jobb helyeken ezért sárga jár a csatárnak 😊akartam jonni megvedeni a Barcat (kb az egyetlen csapatot akit ugy tenyleg utalok focsiban), hogy csak rosszindulatuak vagytok, es VAR-al mar csak nem adnak kamu tizit.suarez letapossa a védőt, behomorít oszt tizi 😀Ha a Barca éppen nem áll továbbjutásra, hajlamosak ilyen tizenegyeseket kapni
eaglesmcnabb
Kampman
megneztem, es fogom a fejem. a vedo ott hibazott, hnem barca mezben vanbecsuszott. hiaba probalta mar utana visszahuzni magat.
de ilyenre tizit adni....jobb helyeken minimum (!) sarga Suareznek es szabad kifele.
Borbinho
flzoli
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Ne viccelj már, ez a patkány letalpalta a védőt, jobb helyeken ezért sárga jár a csatárnak 😊akartam jonni megvedeni a Barcat (kb az egyetlen csapatot akit ugy tenyleg utalok focsiban), hogy csak rosszindulatuak vagytok, es VAR-al mar csak nem adnak kamu tizit.suarez letapossa a védőt, behomorít oszt tizi 😀Ha a Barca éppen nem áll továbbjutásra, hajlamosak ilyen tizenegyeseket kapni
eaglesmcnabb
Kampman
Borbinho
több mint 7 éve
akartam jonni megvedeni a Barcat (kb az egyetlen csapatot akit ugy tenyleg utalok focsiban), hogy csak rosszindulatuak vagytok, es VAR-al mar csak nem adnak kamu tizit.suarez letapossa a védőt, behomorít oszt tizi 😀Ha a Barca éppen nem áll továbbjutásra, hajlamosak ilyen tizenegyeseket kapni
eaglesmcnabb
Kampman
megneztem, es fogom a fejem. a vedo ott hibazott, h
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
a tavalyi City elleni meccseken teljes keret és kiváló formában levő támadótrió volt. Ox mind a négy mai középpályásunknál gyorsabb, és hát még labdaügyes is.Mert tavaly pl a City nem úgy lett kiejtve hogy gegenpressing volt?Nem értem mi a faszért nem azt a jáékot játsza a Pool,amit tud és szokott. Helyette antifoci meg mákos gól..valszeg azért, mert a Bájern se lelkes amatőrökből áll
jamaicababa
slowmotion
jamaicababa
több mint 7 éve
suarez letapossa a védőt, behomorít oszt tizi 😀Ha a Barca éppen nem áll továbbjutásra, hajlamosak ilyen tizenegyeseket kapni
eaglesmcnabb
több mint 7 éve
Mert tavaly pl a City nem úgy lett kiejtve hogy gegenpressing volt?Nem értem mi a faszért nem azt a jáékot játsza a Pool,amit tud és szokott. Helyette antifoci meg mákos gól..valszeg azért, mert a Bájern se lelkes amatőrökből áll
jamaicababa
slowmotion
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 7 éve
Nem értem mi a faszért nem azt a jáékot játsza a Pool,amit tud és szokott. Helyette antifoci meg mákos gól..valszeg azért, mert a Bájern se lelkes amatőrökből áll
jamaicababa
több mint 7 éve
Nem értem mi a faszért nem azt a jáékot játsza a Pool,amit tud és szokott. Helyette antifoci meg mákos gól..
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 7 éve
a kerti törpéék elintézték, hogy már csak a Pool meccs legyen érdekes😊
több mint 7 éve
Neuer ...csak a szokásos 😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
Mané <3
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
suarez letapossa a védőt, behomorít oszt tizi 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Ma nagyon patkány ez a fradiAddig amúgy Elek, Pátkai és Juhász nálatok játszik maximum a kisebb patkányok lehetünk.
petey
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 7 éve
ne már hogy pont a gyíkfing csávó séríti le Hendersont
több mint 7 éve
Azt amúgy vágjátok hogy tegnap a Juve-Atleti meccsen a vendégszektorba ott lógott egy magyar zászló?az első félidőben a juve tizenhatosának vonalában is volt egy a korlátnál fent
Coolearie