NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 9 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 370 — Omar's Coming Yo!
 index.hu/sport/futball/2016/12/07/fifa_48_csapatos_vb/

Kezd elég szürreális lenni.
Vrij6
ezért választották meg.semmi másért.

több mint 9 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 955 — Слава Україні! Героям слава!
 index.hu/sport/futball/2016/12/07/fifa_48_csapatos_vb/

Kezd elég szürreális lenni.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 082 — Lájkold a zsűrit!
 twitter.com/BenMcAleer1/status/803180246166106112/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw
empty taxi
Isten ments, hogy én beszóljak neked de ez nem ugyanaz a kép, ami 3 hsz-el lejjebb is van? 😀
Matthew99
Önnek Uram igaza van, töröltem.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 106 — Invisible man
 twitter.com/BenMcAleer1/status/803180246166106112/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw
empty taxi
Isten ments, hogy én beszóljak neked de ez nem ugyanaz a kép, ami 3 hsz-el lejjebb is van? 😀

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 46 875 — Whoops, looks like something went wrong.
Duff, ebben nem vagyok biztos. Sok játékos „rendszerfüggő”, akiknél a trénernek kell megtalálnia a legjobb posztot, a jó stratégiát, de akad, aki azért mindenhol jó. Verratti a Nianggolan-féle munkásgyerek, aki kussol és a háttérben marad, neki ez bőven megfelel.

Pogba az ellenkezője. Illetve Pogba esetében szerintem nagyobb szerepe van a rendszerben, Verratti a maga munkás, szűrő, de emellett irányítani is képes stílusában szerintem kb. minden rendszerben feltalálná magát. Mert neki van esze hozzá, hogy megtegye.

De tény, láttál tíz példát, akinél ugyanezt mondták, mégsem váltak be. Ezek után elhinni akkor hinnéd el, hogy most ez a 11. tényleg más, ha a saját szemeddel látnád, hogy igen, ő más. Ezzel sincs gond, mondjuk ez sem feltétlenül előnyös hozzáállás szerintem.
Stez
Itt amúgy most nem Verratti meg Pogba a fő téma, hanem az, hogy a United mittomén hány éve egy vödör szar. Pogba csak egy példa volt rá tőlem, hogy azért szar a United, mert nem hozzáértő emberek 120 milliókat adnak pl. Pogbáért.

Pont ezaz, hogy láttam már 10 ilyen példát, ami jelen esetben 2-3 év alatt szerintem kurva sok, és ez nekem BŐVEN elég volt ahhoz, hogy lássam ide nem újabb felkapott játékos kell, hanem az, amit már leírtam az előbb, hogy nem a kerettel van gond, hanem a vezetőséggel/stábbal. De hát akkor szerinted ez nem előnyös hozzáállás, ez van. Szerintem pedig pont ez a legelőnytelenebb hozzáállás, hogy egy újabb sztárocskát akarnának idehozni, 99,99 %-ban biztos vagyok benne, hogy ha ez a keret egy Verrattival több lenne, szintén a 6. helyen tanyázna, mert totál elfelejtene focizni ennek a stábnak a kezei alatt. Ennek ellenére és elhiszem, hogy sokkal jobb, mint Pogba, de most én nem erről beszélek. Sokkal nagyobb a Unitednél a probléma, mint egy minden rendszerbe beépíthető jó munkás, szűrő, de irányítani is képes játékos hiánya. Akkor mondanám, hogy hiányzik egy Verratti, ha egy kicsit le lennénk maradva a Chelsea meg a City mögött, de hát rohadt messze vagyunk tőle, és szerintem ez az adott felsőbb pozícióban lévő emberek nem hozzáértéséből adódik, nem pedig abból, hogy most nincs egy Verratti a középpályán.

de akad, aki azért mindenhol jó. Verratti a Nianggolan-féle munkásgyerek, aki kussol és a háttérben marad, neki ez bőven megfelel.

Verratti a maga munkás, szűrő, de emellett irányítani is képes stílusában szerintem kb. minden rendszerben feltalálná magát. Mert neki van esze hozzá, hogy megtegye.Stez
Amúgy ezek a jelzők bőven elmondhatóak Herreráról is, de akár Schneiderlinről is elmondható lehetne, ha nem építenék itt le. Gondolom Verratti sem volt ekkora ász, amikor még a Torinoban vagy hol játszott, nem hinném, hogy ott pengébbnek számított, mint mondjuk Herrera a Bilbaoban. Csak amíg ő fejlődött addig itt Herrerával meg Schneiderlinnel se foglalkoztak, csak fel voltak küldve random a pályára, elképzelések nélkül, majd a nyakukra hoznak ilyen Pogbákat, mert most ő a divat, meg menő, mert 120 millió.
Duff
Egyébként Herrera esetében pont olyan játékosról beszélünk, aki 14 bajnokiból 13-at végig átszott, egyen kapott 69 percet, amúgy ezen kívül volt egy meccs, ahol a szünetben lekapták, de kezdett.

És mínusz egy meccs, amiről meg el volt tiltva. Európa-ligában is több meccset tolt végig. Szóval Mourinho játszatja, ezzel abszolút nincsen gond. Csak Schneiderlein szopta meg azzal, hogy itt van Pogba, mindeközben azért Ronneyt is forgatni kell, márpedig a középpályára tologatják vissza, Scheiderleinnek meg nem maradt hely, noha hasznosságát tekintve szerintem Pogbánál és Rooneynál is többet hoz. Előbbinél röhögve.

több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
azé' bíró bácsi figyel, hogy nehogy megint hátrányba kerüljön az olajos gárda, de ha nem is a játékvezető, akkor a Vak II-nél is homályabb alapvonali bíró.
kettő és fél méterrel előtte húzzák vissza a támadót elég explicit átkaroló hadművelet keretében, takarás nuku, de képes bemondani, hogy nem volt semmi.
több mint 9 éve
Duff Seattle Seahawks 3 374
Duff, ebben nem vagyok biztos. Sok játékos „rendszerfüggő”, akiknél a trénernek kell megtalálnia a legjobb posztot, a jó stratégiát, de akad, aki azért mindenhol jó. Verratti a Nianggolan-féle munkásgyerek, aki kussol és a háttérben marad, neki ez bőven megfelel.

Pogba az ellenkezője. Illetve Pogba esetében szerintem nagyobb szerepe van a rendszerben, Verratti a maga munkás, szűrő, de emellett irányítani is képes stílusában szerintem kb. minden rendszerben feltalálná magát. Mert neki van esze hozzá, hogy megtegye.

De tény, láttál tíz példát, akinél ugyanezt mondták, mégsem váltak be. Ezek után elhinni akkor hinnéd el, hogy most ez a 11. tényleg más, ha a saját szemeddel látnád, hogy igen, ő más. Ezzel sincs gond, mondjuk ez sem feltétlenül előnyös hozzáállás szerintem.
Stez
Itt amúgy most nem Verratti meg Pogba a fő téma, hanem az, hogy a United mittomén hány éve egy vödör szar. Pogba csak egy példa volt rá tőlem, hogy azért szar a United, mert nem hozzáértő emberek 120 milliókat adnak pl. Pogbáért.

Pont ezaz, hogy láttam már 10 ilyen példát, ami jelen esetben 2-3 év alatt szerintem kurva sok, és ez nekem BŐVEN elég volt ahhoz, hogy lássam ide nem újabb felkapott játékos kell, hanem az, amit már leírtam az előbb, hogy nem a kerettel van gond, hanem a vezetőséggel/stábbal. De hát akkor szerinted ez nem előnyös hozzáállás, ez van. Szerintem pedig pont ez a legelőnytelenebb hozzáállás, hogy egy újabb sztárocskát akarnának idehozni, 99,99 %-ban biztos vagyok benne, hogy ha ez a keret egy Verrattival több lenne, szintén a 6. helyen tanyázna, mert totál elfelejtene focizni ennek a stábnak a kezei alatt. Ennek ellenére és elhiszem, hogy sokkal jobb, mint Pogba, de most én nem erről beszélek. Sokkal nagyobb a Unitednél a probléma, mint egy minden rendszerbe beépíthető jó munkás, szűrő, de irányítani is képes játékos hiánya. Akkor mondanám, hogy hiányzik egy Verratti, ha egy kicsit le lennénk maradva a Chelsea meg a City mögött, de hát rohadt messze vagyunk tőle, és szerintem ez az adott felsőbb pozícióban lévő emberek nem hozzáértéséből adódik, nem pedig abból, hogy most nincs egy Verratti a középpályán.

de akad, aki azért mindenhol jó. Verratti a Nianggolan-féle munkásgyerek, aki kussol és a háttérben marad, neki ez bőven megfelel.

Verratti a maga munkás, szűrő, de emellett irányítani is képes stílusában szerintem kb. minden rendszerben feltalálná magát. Mert neki van esze hozzá, hogy megtegye.Stez
Amúgy ezek a jelzők bőven elmondhatóak Herreráról is, de akár Schneiderlinről is elmondható lehetne, ha nem építenék itt le. Gondolom Verratti sem volt ekkora ász, amikor még a Torinoban vagy hol játszott, nem hinném, hogy ott pengébbnek számított, mint mondjuk Herrera a Bilbaoban. Csak amíg ő fejlődött addig itt Herrerával meg Schneiderlinnel se foglalkoztak, csak fel voltak küldve random a pályára, elképzelések nélkül, majd a nyakukra hoznak ilyen Pogbákat, mert most ő a divat, meg menő, mert 120 millió.

Szerkesztette: Duff
több mint 9 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 370 — Omar's Coming Yo!
 twitter.com/BenMcAleer1/status/803180246166106112

több mint 9 éve

több mint 9 éve
Szerintem Ferguson szakmailag sohasem volt az élmezőnybentüsi91
Lol. Akkor ki volt?

Szerintem a United nem lesz sikeres Mourinhoval jövőre sem, meg azután sem. Meg kell találni azt az embert, aki ugyanúgy szervezeti kultúrában gondolkodik és képes azt megteremteni. Aztán, hogy ki lesz az ilyen edző, na az kurva jó kérdés. Ennek a klubnak most nincs identitása, s belemegy ebbe az eszetlen vásárlásba nyilván a szponzorok stb. eredménykényszere miatt. Amíg megtörténik egy olyan, hogy Welbeckről lemondanak egy csutkaszar Falcao miatt, addig nincs miről beszélni.tüsi91
Exactly.

Na mivel én csak a PL-t követem, meg egy kicsit a Serie A-t a Milan miatt, ezért nem tudom, hogy a nagyvilágban milyen ilyen típusú edzők vannak, de mintapélda lehet Klopp, Conte és Pochettino. Nagyon király, hogy pont a három riválisnak van ilyen stílusú edzője, ami nekünk kéne.

Aki egyébként szerintem 10-es munkát végez az Eddie Howe, a Bournemouth menedzsere. Kis pénz, kis stadion, nagy foci. Idén is csont nélkül bennmaradnak majd.
tüsi91
Igen, mástól is hallottam, hogy jó a csávó, de Moyes esetében láttuk, hogy aki egy kis/középcsapatnál penge, az egy ekkora projektbe nagyon könnyen belebukik. Jó lenne olyan, aki azért már legalább egy átlag feletti csapatnál is bizonyított, van tapasztalata.

De egyébként nem az edzőnek a feladata a csapatbafaragás? Nem feltétlen a sztárok a szarok mert nem adnak rendszert alájuk.
Toca
Mindkettőnek. De egy 120 millás gyerektől elvárom, hogy ne csak egy rendszerben, egy poszton tudjon jól játszani, bár Pogbának még ez se megy. Az meg Mout jellemzi, hogy egy ilyen állítólagos szupertehetséget nem bír beépíteni.

Mondjuk Verratti szerintem király, és bőven upgrade lenne az MU-nak. A gond ott van, hogy amíg őt vagy Nianggolant a feléért megvehette volna az MU, addig inkább vett egy Pogbát 120-ért
Stez
Ezt az előbb leírtam, felsoroltam, hogy volt már itt vagy 10 ember aki "király" meg "upgrade", és mégis szenvednek. Előbb legyen egy hozzáértő szakmai stáb, megfelelő koncepcióval, aztán felőlem jöhet ide 689-ik sztárnak Verratti, akkor lehet jó lesz. Vagy ha látnám, hogy a játék javul, az eredmények egyre jobbak, és tényleg ő az aki hiányzik a kirakósból, akkor mondanám, hogy jöjjön, de tényleg teljesen felesleges, hidd el. Beállna Pogba mellé és játszaná ugyanazt az eredménytelen, tötyögős, bármilyen elképzelést nélkülöző szart, amit Pogba, Ibra, Rooney, Lingard, Fellaini meg ezek játszanak.
több mint 9 éve
Mondjuk Verratti szerintem király, és bőven upgrade lenne az MU-nak. A gond ott van, hogy amíg őt vagy Nianggolant a feléért megvehette volna az MU, addig inkább vett egy Pogbát 120-ért.

Tény, hiába király Verratti, nálam ő sem ér 60 milliót, de lazán jobb vétel Pogbánál, minőség és ár szempontjából is. Pogba helyével ott is baj van, hogy ez a bohóc rimánkodik, ha nem épp ott játszatják, ahol ő akarna, hiába szar. Hiába fos irányító, ő bizony a Juventusnál is megmondta, hogy előrébb is kipróbálná magát, majd egyre többször célozgatott erre. Ha nem teszed ezt, akkor meg előbb-utóbb jön a cirkuszolás.

Pogba csöndes munkásként kezdte, aztán alibis hangoskodóvá vált, konkrétan saját maga éri el, hogy a szurkolók után jöjjön az első tökös menedzser, aki azt mondja, leülteti.

És sokáig Mourinho sem fog vele szarozni, ha nem javul fel. Lassan elkezdi lecserélgetni, aztán majd jönnek a kezdők, amikbe már nem lesz benne.

több mint 9 éve
Toca Minnesota Vikings 20 130 — Vikings fan
De egyébként nem az edzőnek a feladata a csapatbafaragás? Nem feltétlen a sztárok a szarok mert nem adnak rendszert alájuk.
több mint 9 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Szerintem Ferguson szakmailag sohasem volt az élmezőnyben, de egyrészt jó emberekkel vette körbe magát, másrészt megteremtett egy győztes kultúrát. Azt azért senki nem gondolja remélem, hogy pl. a megannyi utolsó perces gól annak volt köszönhető, mert 5 perces hosszabbítások voltak. Nos mióta visszavonult hiába maradt benn az ügyvezetésben, a klub elvesztette ezt a kultúrát, ezt a győztes légkört. Sir Matt Busby után is ez történt még anno. Szerintem a United nem lesz sikeres Mourinhoval jövőre sem, meg azután sem. Meg kell találni azt az embert, aki ugyanúgy szervezeti kultúrában gondolkodik és képes azt megteremteni. Aztán, hogy ki lesz az ilyen edző, na az kurva jó kérdés. Ennek a klubnak most nincs identitása, s belemegy ebbe az eszetlen vásárlásba nyilván a szponzorok stb. eredménykényszere miatt. Amíg megtörténik egy olyan, hogy Welbeckről lemondanak egy csutkaszar Falcao miatt, addig nincs miről beszélni.

---
Aki egyébként szerintem 10-es munkát végez az Eddie Howe, a Bournemouth menedzsere. Kis pénz, kis stadion, nagy foci. Idén is csont nélkül bennmaradnak majd.
több mint 9 éve
Jó lenne már elfelejteni azt a mítoszt, hogy a PL egy teljesen más szint mint a többi bajnokság, amihez különleges adottság kell, hogy valaki villoghasson benne. Nyugodtan megnézheted, hogy technikásabb, de igazából középszerű focisták is milyen jól elvoltak abban a ligában (Michu, Mata, Cazorla.... stb.) Szerintem az MU pont azért vergődik, mert egy Verratti típusú játékos hiányzik a csapatukból, de felőlem kereshetitek Schneiderlinben is a megoldást. Hátha
flzoli
OK, akkor szerintem itt hagyjuk abba és maradjunk annyiban, hogy rohadtul máshogy látjuk az egészet. A MU-s témához kapcsolódva, majdnem minden MU meccset látok, nem tudom te mennyit, de szerintem jól rá tudok látni, hogy mi lehet a gond. Jött már ide Di Maria, Falcao, Pogba, Ibra, Martial, Depay, Mhitaryan, Schweinsteiger, Kagawa meg az anyám kínja is, de semmi előrehaladás nem volt. Nem hinném, hogy a felsorolt játékosoknál ez a Verratti jobb lenne, simán beállna a sorba a többi mögé, amíg nincs itt semmiféle koncepció, csak a pénzszórás. Pont ezért tart itt a United, mert a GM Woodward, meg Mourinho meg Van Gaal is így gondolkozik/gondolkozott, mint Te, hogy csak meg kell venni a felkapott játékosokat, és kiküldeni a pályára.

Egyáltalán nem mondtam, hogy a PL teljesen más szint, mert nem az, de nem is kell lenézni. Meg lehet nézni, hogy aki egyszer a PL-ben már megélt, az nagy valószínűséggel máshol is bőven meg fog, sőt ki is tűnik, nézd csak meg a spanyol bajnokság legjobb játékosait: CR, Bale, Suarez, Modric... Fordítva ez meg egyáltalán nem igaz. Apropo az említett négy játékost (meg Verrattit) sem úgy fosták a világra, hogy egyből olyan szinten fociztak, mint most, hanem a megfelelő szakemberekkel történő közös munka során jutottak erre szintre (ami amúgy a fisi-fosi (copyright Maka) PL-ben történt). Ehhez a játékos alapanyag jelenleg a MU-nál szerintem megvan, és akkor megint oda jutottunk, hogy nem ezekkel a játékosokkal próbálnának dolgozni és fejlődni, hanem folyamatosan csak a felkapott embereket összevásárolgatni.

Mata-t meg középszerű játékosnak nevezni. Omg...

több mint 9 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 626 — farkas.l.zoltan@gmail.com
És miből gondolod, hogy a sima jómunkásokból álló csapat hosszabb távon is fent tudna maradni a népszerűségi listák dobogóján? Könnyen lehet, hogy a fiatalok között már ugyan annyi Chelsea vagy épp City mezes kölyök van, mint vörös. Eredmények nélkül pedig lassan a lelkesnek hitt szurkolótábor is morzsolódni kezd.

Aktuálisan Manchester kékebbik fele sokkal sokkal előrébb jár mindenben, és csak a múlttal, történelemmel nem lehet az indonéz, kínai, indiai.... stb. gyereket meggyőzni, hogy ne a City mezét kérje karácsonyra majd...
flzoli
Ez a drukkereken is múlik. A BVB, Pool dukkerek a középszerben is a legnagyobb hangulatott csinálták. Nem kellettek nekik Pogbák, hogy megvegyék a mezeket. Elég volt, hogy szeressék a klubbot. Nézz meg egy hazai meccsét s Citynek. A stadion fele üres, és olyan csendes a stadion, a hangyák kúrását is haladni lehet. Hát ilyen "új nemzedéki drkkerek" maradjanak is ott, és ne vegyék fel olyan tradicionális csapatok mezét mint a Pool vagy épp a Mu.
Btw Pool. Hány karaktere van most a poolnak? Akik ideigazolásával nőtt a szurkolótábor? A legnagyobb ikonunk most Klopp, de a játékosok közül az a Cou a kedvenc akit kb kidobtak az Intertől. Előtte egy olyan Szarez volt aki egy tehetséges stác volt az Ajaxban, de semmi több, vagy épp a Chelseaból kidobott Sturridge.
Azt meg már csak nagyon halkan jegyzem meg, hogy a poolban az a Henderson a Csk, akit a pool drukkerek egy része a mai napig nem fogadott el, de a jelenlegi rendszerben óriási felelősége van amit a lehetető legjobban old meg, és egy szűrke munkás pozícióban játszik látványosan és kis híján pótolhatatlanul. Nem akarom pont őt Pogbához hasonlítani mert más a posztjuk és a szerepük is, de el nem cserélném rá, sem senki másra. Amit Schneiderlin anno mutatot a sotonban egyébként nekem többet ér mint amit a Juvéba Pogba. És a jelenlegi Mu helyzetben a csapat sikeressége szempontjábol jobban is kellene mint Mr. Paul. Persze az más kérdés, hogy ahogy azt már más is írta egy ilyen drága játékost játszatni kell(?).
A szurkoló pedig ha szereti a csapatot szurkol. Nem kell neki Pogba mint név ehhez. Ilyen drukkerei a MUnak is vannak bár tény sok "csöndes" divatdrukker is jelen van állandóan a meccseken. Jobban fel lehet kúrni a szurkolókat ha inkább megvásárolni akarják őket és a szeretetüket azzal, hogy a Reál vagy PSG modelt próbálják követni.

És mindenen túl Ibra nagyobb trend mint amit Pogba valaha is képviselni fog, ha végképp ez volt a cél.
alatriste
Very well said!

De ezt nem tudják megérteni, akik csak ezért akarnak egy Verrattit mert JOBB!!! Teljesen lényegtelen, hogy jobb-e vagy nem. Pogba is ugyanígy fel volt szopva, mint Verratti, de ha mondjuk a BarcaRealBayern hármasban játszott volna még inkább istenítve lett volna. Átjött a Unitedhez a PL-be és kiderült, hogy egy nulla. Verratti is hiába villog a Dijon meg a Sochaux ellen a PSG-ben, semmi sem garantálja, hogy akár Schneiderlinnél jobb/hasznosabb lesz, na meg amúgy a PSG is sokáig jutott a BL-ben a sok összevásárolt sztárral. Ez a 11 éves új kis focirajongók szintje, hogy minden posztra meg kell venni az aktuális top3 játékost és akkor királyak meg menők vagyunk. A city-s karácsonyi mezkérős dolgon meg majdnem dobtam egy hátast. Semmi köze az egészhez.
Aki azért szurkol egy csapatnak, mert ott vannak a top játékosok, meg ők nyerik a legtöbb kupát, az maradjon is ott, meg is érdemli azt a csapatot.
Duff
Na mert az angol középszerért 30-40 milliókat fizetni nagyon kifizetődő volt tényleg. Biztos ez a tudatos fejlődés záloga.... Nekem amúgy tök mindegy, nem akarok vitatkozni erről. Felőlem aztán lehet az MU egy gazdagabb Tottenham vagy Everton, akik főleg az angol fiatalokra építenek, és vígan menetelnek az EL-ben 1-2 kört jó esetben.

Gondolom te is akkor csak pusztán véletlenségből vagy az MU szurkolója mondjuk a Charlton helyett, semmi köze nem volt hozzá, hogy a régmúltig letarolták a PL-t. Micsoda véletlenek vannak ugyebár.....

Jó lenne már elfelejteni azt a mítoszt, hogy a PL egy teljesen más szint mint a többi bajnokság, amihez különleges adottság kell, hogy valaki villoghasson benne. Nyugodtan megnézheted, hogy technikásabb, de igazából középszerű focisták is milyen jól elvoltak abban a ligában (Michu, Mata, Cazorla.... stb.) Szerintem az MU pont azért vergődik, mert egy Verratti típusú játékos hiányzik a csapatukból, de felőlem kereshetitek Schneiderlinben is a megoldást. Hátha

több mint 9 éve
És miből gondolod, hogy a sima jómunkásokból álló csapat hosszabb távon is fent tudna maradni a népszerűségi listák dobogóján? Könnyen lehet, hogy a fiatalok között már ugyan annyi Chelsea vagy épp City mezes kölyök van, mint vörös. Eredmények nélkül pedig lassan a lelkesnek hitt szurkolótábor is morzsolódni kezd.

Aktuálisan Manchester kékebbik fele sokkal sokkal előrébb jár mindenben, és csak a múlttal, történelemmel nem lehet az indonéz, kínai, indiai.... stb. gyereket meggyőzni, hogy ne a City mezét kérje karácsonyra majd...
flzoli
Ez a drukkereken is múlik. A BVB, Pool dukkerek a középszerben is a legnagyobb hangulatott csinálták. Nem kellettek nekik Pogbák, hogy megvegyék a mezeket. Elég volt, hogy szeressék a klubbot. Nézz meg egy hazai meccsét s Citynek. A stadion fele üres, és olyan csendes a stadion, a hangyák kúrását is haladni lehet. Hát ilyen "új nemzedéki drkkerek" maradjanak is ott, és ne vegyék fel olyan tradicionális csapatok mezét mint a Pool vagy épp a Mu.
Btw Pool. Hány karaktere van most a poolnak? Akik ideigazolásával nőtt a szurkolótábor? A legnagyobb ikonunk most Klopp, de a játékosok közül az a Cou a kedvenc akit kb kidobtak az Intertől. Előtte egy olyan Szarez volt aki egy tehetséges stác volt az Ajaxban, de semmi több, vagy épp a Chelseaból kidobott Sturridge.
Azt meg már csak nagyon halkan jegyzem meg, hogy a poolban az a Henderson a Csk, akit a pool drukkerek egy része a mai napig nem fogadott el, de a jelenlegi rendszerben óriási felelősége van amit a lehetető legjobban old meg, és egy szűrke munkás pozícióban játszik látványosan és kis híján pótolhatatlanul. Nem akarom pont őt Pogbához hasonlítani mert más a posztjuk és a szerepük is, de el nem cserélném rá, sem senki másra. Amit Schneiderlin anno mutatot a sotonban egyébként nekem többet ér mint amit a Juvéba Pogba. És a jelenlegi Mu helyzetben a csapat sikeressége szempontjábol jobban is kellene mint Mr. Paul. Persze az más kérdés, hogy ahogy azt már más is írta egy ilyen drága játékost játszatni kell(?).
A szurkoló pedig ha szereti a csapatot szurkol. Nem kell neki Pogba mint név ehhez. Ilyen drukkerei a MUnak is vannak bár tény sok "csöndes" divatdrukker is jelen van állandóan a meccseken. Jobban fel lehet kúrni a szurkolókat ha inkább megvásárolni akarják őket és a szeretetüket azzal, hogy a Reál vagy PSG modelt próbálják követni.

És mindenen túl Ibra nagyobb trend mint amit Pogba valaha is képviselni fog, ha végképp ez volt a cél.
alatriste
Very well said!

De ezt nem tudják megérteni, akik csak ezért akarnak egy Verrattit mert JOBB!!! Teljesen lényegtelen, hogy jobb-e vagy nem. Pogba is ugyanígy fel volt szopva, mint Verratti, de ha mondjuk a BarcaRealBayern hármasban játszott volna még inkább istenítve lett volna. Átjött a Unitedhez a PL-be és kiderült, hogy egy nulla. Verratti is hiába villog a Dijon meg a Sochaux ellen a PSG-ben, semmi sem garantálja, hogy akár Schneiderlinnél jobb/hasznosabb lesz, na meg amúgy a PSG is sokáig jutott a BL-ben a sok összevásárolt sztárral. Ez a 11 éves új kis focirajongók szintje, hogy minden posztra meg kell venni az aktuális top3 játékost és akkor királyak meg menők vagyunk. A city-s karácsonyi mezkérős dolgon meg majdnem dobtam egy hátast. Semmi köze az egészhez.
Aki azért szurkol egy csapatnak, mert ott vannak a top játékosok, meg ők nyerik a legtöbb kupát, az maradjon is ott, meg is érdemli azt a csapatot.

több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 771 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Inkább tudtam volna elképzelni a helyén egy Nainggolant, aki a háttérben marad, alárendelt szerepet játszik, de akkora munkát végez, hogy az elmondhatatlan.
Stez
Nagyon adom. Ennyit tesz a hype.
Nainggolan egy borzasztóan alulértékelt játékos, pedig ha Pogba mellett az az egyik nagy érv, hogy el tud sülni a láb messziről is akkor ez Radja esetében ugyan úgy igaz. De Ő mellett egy 4 tüdejű boxtobox mf, aki védekezésben a jelen Seria A Gattusoja, de előrefele is jár a lábán át a labda. Én piszolsul imádom a srácot. A mintapéldája a modern mf-nek, akit ha el is visznek majd Romaból fogják majd kb 50M körül ami nevetséges lesz Pogba 120M-hoz képest. (Nyáron amúgy vitte is volna a Dinamo, de visszautasította őket).
11 Nainggolannal bajnokságot, bl-t lehet nyerni, 11 Pogbával csak címlapokat.
alatriste
Amellett h igaz, amit írsz Nainggolanban minden meccsen benne van a piros lap, 11 ilyen játékos pályára küldeni azért merész dolog volna 😊
empty taxi
Keane vagy hogy messzebb ne menjünk Totti játékában és vérmérsékletében is mondig megvolt a veszélye ennek, de attól még igazi klasszisok voltak. Vannak ilyen stílusú játékosok, de Nain esetében én ezt ezerszer bevállalnám. (Persze elfogult is vagyok vele szemben ezt elismerem).

Liverpool Fc
több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 771 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Inkább tudtam volna elképzelni a helyén egy Nainggolant, aki a háttérben marad, alárendelt szerepet játszik, de akkora munkát végez, hogy az elmondhatatlan.
Stez
Nainggolan egy borzasztóan alulértékelt játékos, pedig ha Pogba mellett az az egyik nagy érv, hogy el tud sülni a láb messziről is akkor ez Radja esetében ugyan úgy igaz. De Ő mellett egy 4 tüdejű boxtobox mf, aki védekezésben a jelen Seria A Gattusoja, de előrefele is jár a lábán át a labda. Én piszolsul imádom a srácot. A mintapéldája a modern mf-nek, akit ha el is visznek majd Romaból fogják majd kb 50M körül ami nevetséges lesz Pogba 120M-hoz képest. (Nyáron amúgy vitte is volna a Dinamo, de visszautasította őket).
alatriste
Oké, Pogba egy kókler egyelőre, de az MU-nak brandet kell építenie jelenleg, és ehhez kellenek "arcok", így muszáj volt nagyot gurítania a piacon. Ehhez pedig egy belga Essien utód nagyon kevés.
flzoli
Csak az arcokért nem adsz ki rekordösszeget, azért mert jól mutat majd a címlapokon. Pláne, hogy most 2évig arcnak bőven elég lett volna Ibra idehozatala is.
alatriste
Pogba a legfelkapottabb játékos volt nagyjából a CR, Messi duó mögött az EB környékén, muszáj volt egy ilyen csapatnak mint az MU elhoznia, hogy fenntartsák az érdeklődést, és megmutassák a nagy csapat vagyunk még mindig státuszt.

Amúgy a francia szerintem működhetne egy Bayern, Barca, Real féle középpályán 3. emberként mint boxtobox, de vezér szerepre és fazonszabásznak fogalmatlan.
flzoli
Egyáltalán nem vélem igaznak.
Az MU-nak épp, hogy nem a brandet kell építenie, mert a brand az megvan. Az MU Ferguson visszavonulása óta látványosan szenved, eképp pont, hogy az eredményességen kell javítania.

Teszem hozzá, a branden már azzal javított, hogy elvitte azt a klasszis menedzsert, akit a legtöbb MU-fan a Chelsea-től való kivágása után Manchesterbe követelt kis túlzással. Mellette jött Ibra, na, ő is egy brand, még így 71 évesen is.

A brandről meg annyit, hogy Van Gaal is megkapta a tízcsilliárdot érő játékosait, de az, hogy konkrétan szart sem csinált évekig a csapatnál, pont azt hozta el magával, hogy itt ne nagyon legyen idő egy új edzőnek építkezésre, mert tulajdonképpen már az első szezonban eredményt várnak el tőle.

Lehet, hogy az MU azért választotta Pogbát, mert brandet is épít vele, ettől függetlenül szerintem pont nem azzal kellene elsősorban foglalkoznia. Ez a klub maga a trend, ha pedig a játék megy, az eredmények jönnek, akkor magát is eladja.

Az pedig a klub számára jelenleg épp, hogy öngól, hogy a 120 milliós játékos, akit ráadásul ők adtak el fillérekért, majd vettek vissza csilliárdokért, konkrétan alibizik évi belesemmerekgondol mennyiért. Mert jelenleg az MU-szurkolók egy része is a fejét veri a falba minden meccs után, amit Pogba átalibizett.

Épp ez az, hogy ez a Pogba-transzfer egy PSG-hez vagy egy Cityhez illene, de az MU-nak, Anglia leghíresebb és Manchester törzscsapatának ez sokkal inkább visszájára üthet. A Citynek kellenek az arcok, az MU-nak pedig nem, legalábbis így, ahogy mondod, ilyen kötelezően nem. Előbbit el kell adni, utóbbi eladja magát.

Duff: Ferguson egyrészt zseni volt, ami a fiatalokat illeti, de ami fontos, Ferguson megtehette, hogy ezeknek a fiataloknak megadja az időt a kibontakozásra.

Most viszont nemigen adnak már időt a topcsapatoknál a próbálkozásra, eredménykényszer van, a bevétel és a pénz a mérvadó, ahhoz meg kellenek a győzelmek. Teszem hozzá, itt van Rashford, aki kezdett Mourinhónál, de hetek óta ahogy nézem, kb. semmit sem játszik. Na, az is idő kérdése, mikor törik derékbe az ő jövőbeli karrierjét.
Stez

flzoli

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Édes Istenem, inkább felejtsd el...
Duff
Léteznek ám más vélemények is a tiéden kivűl.....
Baromira nincs kedvem sem időm, hogy esszét írjak neked arról, hogy mi a különbség egy Schneiderlin és egy Verratti között mondjuk...

több mint 9 éve
Édes Istenem, inkább felejtsd el...
több mint 9 éve
Keresd vissza, hogy SAF milyen játékosokkal verte pl. 8-2-re az Arsenalt, vagy fojtotta meg a Realt anno a BL-ben, amikor csak azért jutottak tovább, mert az az idióta kiállította Nanit. Sorolok pár nevet: Cleverley, Welbeck, Young, Anderson, satöbbi. Ezek aztán még a jelenlegi United kerettől is nagyon messze vannak, nem hogy az agyonszopott Verrattitól meg Koketől (akikről amúgy nem tudom, mitől olyan nagy játékosok ám).
Duff
Mondjuk azért, mert top5 játékosok azon a poszton, és képesek eljuttatni a labdát a védő harmadból a támadó harmadba és ritmust adni a saját csapatuknak.

több mint 9 éve
Stez
alatriste
Oké, Pogba egy kókler egyelőre, de az MU-nak brandet kell építenie jelenleg, és ehhez kellenek "arcok", így muszáj volt nagyot gurítania a piacon. Ehhez pedig egy belga Essien utód nagyon kevés.
flzoli
Csak az arcokért nem adsz ki rekordösszeget, azért mert jól mutat majd a címlapokon. Pláne, hogy most 2évig arcnak bőven elég lett volna Ibra idehozatala is.
alatriste
Pogba a legfelkapottabb játékos volt nagyjából a CR, Messi duó mögött az EB környékén, muszáj volt egy ilyen csapatnak mint az MU elhoznia, hogy fenntartsák az érdeklődést, és megmutassák a nagy csapat vagyunk még mindig státuszt.

Amúgy a francia szerintem működhetne egy Bayern, Barca, Real féle középpályán 3. emberként mint boxtobox, de vezér szerepre és fazonszabásznak fogalmatlan.
flzoli
Egyáltalán nem vélem igaznak.
Az MU-nak épp, hogy nem a brandet kell építenie, mert a brand az megvan. Az MU Ferguson visszavonulása óta látványosan szenved, eképp pont, hogy az eredményességen kell javítania.

Teszem hozzá, a branden már azzal javított, hogy elvitte azt a klasszis menedzsert, akit a legtöbb MU-fan a Chelsea-től való kivágása után Manchesterbe követelt kis túlzással. Mellette jött Ibra, na, ő is egy brand, még így 71 évesen is.

A brandről meg annyit, hogy Van Gaal is megkapta a tízcsilliárdot érő játékosait, de az, hogy konkrétan szart sem csinált évekig a csapatnál, pont azt hozta el magával, hogy itt ne nagyon legyen idő egy új edzőnek építkezésre, mert tulajdonképpen már az első szezonban eredményt várnak el tőle.

Lehet, hogy az MU azért választotta Pogbát, mert brandet is épít vele, ettől függetlenül szerintem pont nem azzal kellene elsősorban foglalkoznia. Ez a klub maga a trend, ha pedig a játék megy, az eredmények jönnek, akkor magát is eladja.

Az pedig a klub számára jelenleg épp, hogy öngól, hogy a 120 milliós játékos, akit ráadásul ők adtak el fillérekért, majd vettek vissza csilliárdokért, konkrétan alibizik évi belesemmerekgondol mennyiért. Mert jelenleg az MU-szurkolók egy része is a fejét veri a falba minden meccs után, amit Pogba átalibizett.

Épp ez az, hogy ez a Pogba-transzfer egy PSG-hez vagy egy Cityhez illene, de az MU-nak, Anglia leghíresebb és Manchester törzscsapatának ez sokkal inkább visszájára üthet. A Citynek kellenek az arcok, az MU-nak pedig nem, legalábbis így, ahogy mondod, ilyen kötelezően nem. Előbbit el kell adni, utóbbi eladja magát.

Duff: Ferguson egyrészt zseni volt, ami a fiatalokat illeti, de ami fontos, Ferguson megtehette, hogy ezeknek a fiataloknak megadja az időt a kibontakozásra.

Most viszont nemigen adnak már időt a topcsapatoknál a próbálkozásra, eredménykényszer van, a bevétel és a pénz a mérvadó, ahhoz meg kellenek a győzelmek. Teszem hozzá, itt van Rashford, aki kezdett Mourinhónál, de hetek óta ahogy nézem, kb. semmit sem játszik. Na, az is idő kérdése, mikor törik derékbe az ő jövőbeli karrierjét.
Stez

több mint 9 éve
Schneiderlin - Herrera
Mhitaryan - Mata - Depay
Martial
Duff
Egy ilyen csapat kábé halálra van ítélve a középpályán a jelenlegi top csapatok ellen, mert túl nagy lenne a távolság a védekező játékosok és a csak támadással foglalkozók között.

Mondjuk én helyből odaadnék egy kitöltetlen csekket az MU helyében Verratti / Koke duó valamelyikéért...
flzoli
Látom sikerült megérteni a lényeget, erről beszélek, hogy nem kitöltetlen csekkekkel kéne szórakozni, mert felesleges. Ezért tart itt a United ahol, mert ugyanilyen ostoba módon gondolkozik, csak vásárolgatni akarja a "sztárokat". Rendszert kell építeni, taktikát kell kialakítani, nem játékosokat vásárolni hatalmas összegekért. Schneiderlin/Carrick és Herrera bőven elég lenne ahhoz, hogy ne legyen "túl nagy a távolság a def. meg att. játékosok között".

Keresd vissza, hogy SAF milyen játékosokkal verte pl. 8-2-re az Arsenalt, vagy fojtotta meg a Realt anno a BL-ben, amikor csak azért jutottak tovább, mert az az idióta kiállította Nanit. Sorolok pár nevet: Cleverley, Welbeck, Young, Anderson, satöbbi. Ezek aztán még a jelenlegi United kerettől is nagyon messze vannak, nem hogy az agyonszopott Verrattitól meg Koketől (akikről amúgy nem tudom, mitől olyan nagy játékosok ám).
Duff
Hagyjuk már a Ferguson-i időket. Idilli állapot volt, amelyhez nem lehet visszatérni. Egyébként nyugodtan megnézheted azt is, hogy az utolsó éveiben mennyire szenvedett már a komolyabb meccseken az a csapat is. Csak a rakkolás ment.
Ha ez a cél, akkor hozni kell egy Simeone féle fanatikust, és mehet az agresszív bunker végig. Ehhez tényleg nem kellenek sztárok, sem drága igazolások. És valószínűleg eredményesebb is lenne mint a jelenlegi vergődés....
Ahol a Schneiderlin / Herrera elég a "legfontosabb" posztra, ott nincs is miről beszélni. Nézd már meg kik vannak ezeken a posztokon a top csapatokban, ég és föld a különbség.

több mint 9 éve

Stez
Pont ezért szerettem meg a Unitedet, mert ez a klub mindig kicsit más volt, mint a többi (eddig). Sosem vásároltak össze csapatot, voltak leíratlan elvek, amik Fergusonnak voltak köszönhetőek. Tudtam, hogy a visszavonulása után ez megváltozik, de nem is sejtettem, hogy ennyire elbaszódik a helyzet. Pont ez a lényeg, hogy a Unitednél én (meg sok egyéb nem divatdrukker) elviselném, hogy mondjuk több évig nincs PL cím, csak top4 hely, meg BL győzelem sincs, csak mondjuk playoff, ha látnám, hogy valamit képvisel a klub, valamerre tart a csapat. De nem tart semerre. Mármint tart valamerre, egyre rosszabb irányba, az eszetlen költekezés irányába.
Duff
A gond ott van, hogy Ferguson idejeben nem dobalta az Adidas es a Nike az egymilliard dollaros szponzori szerzodeseket. Most dobalja, csak nyilvan a masik fele az, hogy valamit el is var ezert. Mint ahogy a klub tobbi szponzora is. Es mivel ok hozzak a nagy zsozsot, ami meg a klubok vezetosegeinek lenyeg, igy lesz ebbol elvaras, es belulrol is jon a nyomas.

Feltelezem, a mai modern vilagban mar ez okozza a fo problemat, mert maga a vezetoseg nem feltetlenul toporzekolna, ha valaki harom evig nem nyer bajnoki cimet, de viszont latja a folyamatos fejlodest.

több mint 9 éve

Stez
Pont ezért szerettem meg a Unitedet, mert ez a klub mindig kicsit más volt, mint a többi (eddig). Sosem vásároltak össze csapatot, voltak leíratlan elvek, amik Fergusonnak voltak köszönhetőek. Tudtam, hogy a visszavonulása után ez megváltozik, de nem is sejtettem, hogy ennyire elbaszódik a helyzet. Pont ez a lényeg, hogy a Unitednél én (meg sok egyéb nem divatdrukker) elviselném, hogy mondjuk több évig nincs PL cím, csak top4 hely, meg BL győzelem sincs, csak mondjuk playoff, ha látnám, hogy valamit képvisel a klub, valamerre tart a csapat. De nem tart semerre. Mármint tart valamerre, egyre rosszabb irányba, az eszetlen költekezés irányába.