NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 595
47
19:00 GAMEABOVE BOWL - Northwestern vs Central Michigan
Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Nem tudjuk ám mi a jó. Egyik nebulót kérdezem, ki a kedvenc focistája: a válasz.................... igen Dzsuzsák Balázs. Kérdem valamely külföldi.... olyan nincs................ Nem értünk mi itt semmihez. 😉
több mint 9 éve
A Puskás-Fradin védett állat legel védett növényt esete forog fent😊 De az egyik kapott egy tizit, szerintem a másiknak is kell 😊
több mint 9 éve
ha nevetni akartok:trollfoci.blogstar.hu/2016/11/29/most-komolyan-ez-bunteto-/32145/
többszörösen is jogos tizenegyes, hiszen:
- az sem biztos, hogy tizenhatoson belül történt;
- nem mozgott semerre sem a védő;
- a támadó nem esett el, sőt még előnyt is szerzett
még jó, hogy sikerült kiegyenlíteni
több mint 9 éve
😕 Részvétem mindenkinek!!www.fourfourtwo.hu/hirek/del-amerika/tragedia-meccsre-menet-lezuhant-a-brazil-csapat-repulogepe
több mint 9 éve
Tejesember
256
Mert ő Lipták és megakarta mutatni, hogy ő mennyire tru diósgyőri játékos.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
De Liktáp minek ment oda? 😀
több mint 9 éve
Tejesember
256
Ha már olyan szinten van a csapat, hogy a bentmaradásért kell harcolnia, akkor legalább ebben legyenek jók. Ilyen ez mikor azt is túl nagy nyomásnak tartják a focisták, hogy megpróbáljanak az NB1-ben maradni, és emiatt az idegrendszerük kikészül.www.csakfoci.hu/magyar-foci/dvtk/95993-elek-beragott-es-nyakon-ragadta-sulyos-serulesenek-okozojat-a-feszult-pillanatok-videonDiósgyőrben ezt a nyakon ragadást is biztos gyakorolják edzésen, mer' a múltkor Liktáp húzta elő a cilinderből, most meg Elek.
igazi sportember.
Kenny
slowmotion
több mint 9 éve
Nem tudom melyik volt az idegesítőbb, nézni ahogy tavaly LvG kilátástalan játékával nem nyer a csapat, vagy az idei Mouval, ahol azért a legtöbb meccset domináljuk, de képtelenek vagyunk belőni a helyzeteket....
több mint 9 éve
ezt a bírót tiltanám el, aki ezt így az orra előtt hagytawww.csakfoci.hu/magyar-foci/dvtk/95993-elek-beragott-es-nyakon-ragadta-sulyos-serulesenek-okozojat-a-feszult-pillanatok-videonDiósgyőrben ezt a nyakon ragadást is biztos gyakorolják edzésen, mer' a múltkor Liktáp húzta elő a cilinderből, most meg Elek.
igazi sportember.
Kenny
slowmotion
több mint 9 éve
www.csakfoci.hu/magyar-foci/dvtk/95993-elek-beragott-es-nyakon-ragadta-sulyos-serulesenek-okozojat-a-feszult-pillanatok-videonDiósgyőrben ezt a nyakon ragadást is biztos gyakorolják edzésen, mer' a múltkor Liktáp húzta elő a cilinderből, most meg Elek.
igazi sportember.
Kenny
több mint 9 éve
www.csakfoci.hu/magyar-foci/dvtk/95993-elek-beragott-es-nyakon-ragadta-sulyos-serulesenek-okozojat-a-feszult-pillanatok-videonigazi sportember.
több mint 9 éve
A 3 legirritálóbb kommentátor ezen az olimpiánEz még az olimpiai topikban volt nyáron. Annak azért örülök, hogy a Balmazújváros-Felcsút és más hasonló mennyei kettes rangadók tényleg Jencinek jutnak 😀
1. A teljesen fogalmatlan, felkészületlen Knézy, aki rátenyerelt az összes sikersportágra. Kívánok neki minél több Mezőkövesd-Gyirmót meccset a jövőben
2. A mindenkinek, állandóan a szavába vágó Kokó. Végtelenül méltatlan volt, hogy a maratoni befutóját Szabó Gábor nem bírta rendesen közvetíteni, mert ennek kényszeresen mindig mondania kellett valamit. Ami még hagyján, de soha, tényleg soha nem várja meg, hogy a másik befejezze a mondatot.
3. A kosárlabdameccsek "parádés" kommentátora, akinek a nevét se jegyeztem meg, de talán jobb is.
Kampman
több mint 9 éve
lol Karius
több mint 9 éve
www.youtube.com/watch?v=VCd3zwbCFQwnekem az nem kreatív, hogy meghúzza a szélen. persze, baromi gyors, és ezzel alapból sok mindenkit meg tud verni, de olyan váratlan megoldásokra nem számítok tőle, mint a két braziltól. persze, van akinél kreatívabb, de szerintem nem ezzel dönt el meccseket.o.oStu is menetrendszerűen sérültaddigra Mané is megsérül. tudod: nincs teljesen egészséges játékos 😊
igazából ha Cou sérülése súlyos az ezért gond mert Mané magy AK-ra
Negritis
de a legnagyobb gond az, hogy a kreatív játékosok elkezdtek potyogni.
Laller - out
Cou - out
Firmino - lecserélték, fájt a vádlija
Stu - out
marad Mané, aki nem kreatív, de veszélyes, Wijnaldum, aki nem túl kreatív és nem túl veszélyes... meg a védekező középpályások.
és a Dinamo is kezd belelendülni...
slowmotion
Mané gyors, kreatív, borzalmasan technikás és 1v1ben talán a legbiztosabb játékosa a csapatnak. Óriási milyen lendületett hozott a támadójátékba, és szintén 4 tüdeje van, mert fel alá rohan és becsülettel védekezik is.
Senkinek nem jó a kiesése én nem ezt mondom, de Mané tudja segíteni bárki játékát, legyen az a Cou-Firm vagy az Orig-Stu, esetleg más.
alatriste
slowmotion
Szerintem robbanékonysága és harcossága mellett megvan a techinája is ahogy a labdát terelgeti, öröm nézni. Védőnek esélye sincs közbeszúrni tisztán. Ezzel a sebességgel Cou és Firm nem rendelkezik, ami miatt 1v1ben szerintem Mané jobb, persze a játék más elemeiben a brazil dou van magasabban. Továbbá nem önző ami a játék szempontjából sokszor nagyon sokat ér látva, hogy Cou ha tud 30m en belül befelé tolni 2őt túl sokszor lövi el. (Persze óriási gólok is jönnek belőle, de számomra túl riktán valászt ilyen helyzetben passzt.)
A mostani pool zsenialitása abban rejlik szerintem, hogy nincs egy vagy két húzónév, hanem a gólokat, gólpasszokat, helyzetkialakításokat 4-5 emberre el lehet osztani. Más játékot kell játszani, ha Cou helyett hetekig Origi vagy Stu játszik majd, és látszik, hogy Lallana visszatérése is nagyon jó lenne, de Mané nálam a PL egyik ha nem legjobb nyári igazolása, és a jobboldalra óriási upgradet hozott, ami magával tudta húzni a többiek jó teljesítményét is.
Azért nagyon örülök, hogy most ezen tudunk "vitatokozi" és végre nem azon, hogy a Carroll, Teke, Balo féle cölöp csatárok miért nem eredményesek nálunk! 😊 😊 😊

Liverpool Fc
több mint 9 éve
nekem az nem kreatív, hogy meghúzza a szélen. persze, baromi gyors, és ezzel alapból sok mindenkit meg tud verni, de olyan váratlan megoldásokra nem számítok tőle, mint a két braziltól. persze, van akinél kreatívabb, de szerintem nem ezzel dönt el meccseket.o.oStu is menetrendszerűen sérültaddigra Mané is megsérül. tudod: nincs teljesen egészséges játékos 😊
Negritis
Laller - out
Cou - out
Stu - out
marad Mané, aki nem kreatív, de veszélyes, Wijnaldum, aki nem túl kreatív és nem túl veszélyes... meg a védekező középpályások.
slowmotion
Mané gyors, kreatív, borzalmasan technikás és 1v1ben talán a legbiztosabb játékosa a csapatnak. Óriási milyen lendületett hozott a támadójátékba, és szintén 4 tüdeje van, mert fel alá rohan és becsülettel védekezik is.
Senkinek nem jó a kiesése én nem ezt mondom, de Mané tudja segíteni bárki játékát, legyen az a Cou-Firm vagy az Orig-Stu, esetleg más.
alatriste
több mint 9 éve
o.oStu is menetrendszerűen sérültaddigra Mané is megsérül. tudod: nincs teljesen egészséges játékos 😊
Negritis
Laller - out
Cou - out
Stu - out
slowmotion

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Can - Wijnaldum azért elég jó volt ma sztem támadásban isStu is menetrendszerűen sérültaddigra Mané is megsérül. tudod: nincs teljesen egészséges játékos 😊
Negritis
Laller - out
Cou - out
Stu - out
slowmotion
Origin - Mané - Firmino mellé megfelel
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Swansea - Crystal Palacekemény😊 0-1, 1-1, 2-1, 3-1, 3-2, 3-3, 3-4, 4-4, 5-4
#ligaelitcsapatok
Coolearie
több mint 9 éve
Stu is menetrendszerűen sérültaddigra Mané is megsérül. tudod: nincs teljesen egészséges játékos 😊
Negritis
Laller - out
Cou - out
Stu - out
több mint 9 éve
most néztem vissza Cou esetét, lábtörés ehannyira nem volt csúnya mint cissé 2 lábtörése de eh
több mint 9 éve
az interneten lehet nézni a Kispest-Vasast kommentátor nélkül, és a zajmikrofon mellett 2 részeg kispesti kommentálja az eseményeket, igazi régi megye2 szintű anyázás hallatszik folyamatosan 😊www.m4sport.hu/2016/11/26/itt-nezheti-eloben-a-honved-vasast/
Szerkesztette: ozibozi
több mint 9 éve
Stu is menetrendszerűen sérültigazából ha Cou sérülése súlyos az ezért gond mert Mané magy AK-ra