NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 229 — The Mathematician
Honnan jött vissza a Bournemouth..
Coolearie
Megérdemelték, óriásit kűzdöttek. Remélem Kariust a kapunk közelébe nem engedjük többet.
alatriste
3 gólt láttam arról a 3ról nem tehetett sztem

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 461 — . . .
Coolearie
Celtic meccs 2.0
több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 771 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Coolearie
Megérdemelték, óriásit kűzdöttek. Remélem Kariust a kapunk közelébe nem engedjük többet.

Liverpool Fc
több mint 9 éve
több mint 9 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 533 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Lehet, hogy nem is Mourinho miatt voltak a feszkók a Barca-Realokon?Borbinho
de igen.
se előtte, se utána nem volt semmi, de amikor nem sikerült megoldani a katalán zárat, akkor nehezen viselték a madridiak. de ez sem Ringyó előtt, sem utána nem volt gond, legalábbis nem ketrecharcban vezették le a blánkók.

na ezt add össze.
slowmotion
Nem tudom néztél-e focit mondjuk a 2000s évek elején (én azóta követem a sportot), de Kluiverték, Gutiék, Figoék idejében is volt rendesen csetepaté. mindigis túlfűtött volt érzelmileg a Classico szerintem. na mindegy, picit ironizáltam is (Chelsea fan vagyok, tudom milyen edző Mou, imádom, de eléggé fel tudja húzni az embert)

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 533 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Eros, hogy szar, de sztem igazi kihivas ele meg nem allitottak.
A Barca szinte kesz volt, A Bayernt a toppon vette at, A City sem szar, kb barkit megvehet. Megneznem egy szinttel lejjebb.ZoliMP
a szinte kész Barcelona három évig semmit sem nyert. Pep beleült a készbe, négy év alatt a bajnokságot háromszor, kupát kétszer, BL-t kétszer nyerte meg. ez nálam semmiképpen sem a "beleült a készbe", hanem inkább a "megadta a hiányzó pluszt".
persze, a Bayernnel nem tudott BL-t nyerni, de hát ez is az ő hibája nyilván, mert nem állt be tizenegyest rúgni Müller helyett.
slowmotion
Én arra gondoltam, hogy mindenki neki tudja/tudta be a tiki-takát (ami már rég halott), meg hogy hogy összerakta azt a Barcát. Hát nagyon nem ő tette le ott az alapokat, sőt. Nem írtam, hogy szar, de ha ti láttatok ilyet valahol, akkor megkövetem magam. ¯\_(ツ)_/¯
Azt írtam, hogy szerintem nem jogos, hogy mennyire elismert lett, és top edzőnek tartják. Nem top 5nek ,konkrétan volt idő, amikor a legjobb edzőnek mondták.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 954 — Lucas Scott
A Barca szinte kesz volt, A Bayernt a toppon vette at, A City sem szar, kb barkit megvehet. Megneznem egy szinttel lejjebb.ZoliMP
a szinte kész Barcelona három évig semmit sem nyert. Pep beleült a készbe, négy év alatt a bajnokságot háromszor, kupát kétszer, BL-t kétszer nyerte meg. ez nálam semmiképpen sem a "beleült a készbe", hanem inkább a "megadta a hiányzó pluszt".
persze, a Bayernnel nem tudott BL-t nyerni, de hát ez is az ő hibája nyilván, mert nem állt be tizenegyest rúgni Müller helyett.
slowmotion
azért az a meccs nem feltétlenül azon múlott. élőben láttam, és félidőben mondtam faternak, hogy remélhetőleg nem esünk neki a Madridnak, hanem szép lassan felőröljük őket. ott sztem annyit hibázott, hogy túl nekiment a 2. félidő elején a Madridnak, és egy kontrából el is jöttek. későn is cserélt picit. utána valóban űrfocit játszottunk, hihetetlen nyomás alatt tartottuk a kaput, de Oblak egy bravúrral megmentette őket a végén.

én mindig sikeresnek fogom tartani Pep szereplését Münchenben. nehéz örökséget vett át, új stílust honosított meg. nagyon szépen látszik idén, hogy azért nem olyan egyszerű a folyamatos jó teljesítmény a bajnokságban sem.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
több mint 9 éve
YoungZeeZee 9 413
Agüero meg egy igazi kis patkány, ahogy Fernandinho-nak is elgurult a gyógyszere. Lehet, hogy nem is Mourinho miatt voltak a feszkók a Barca-Realokon? hanem a kis kopasz miatt, aki Riijkardék / Van Gaalék munkájának köszönhetően elismert edző még mindig 😊
Borbinho
Guardiola szar edző ?
gordon
hagyd, még fiatal.
slowmotion
A Barca szinte kesz volt, A Bayernt a toppon vette at, A City sem szar, kb barkit megvehet. Megneznem egy szinttel lejjebb.

Amugy meg a city maganak koszonheti. Siman hozniuk kellett volna.
Cahill mozdulata kabare, valogatott jatekos keresztbe nyul, mert a bal labat nem meri hasznalni?

A Barca is maganak koszonheti, hogy iksz lett. Miutan Iniesta beallt kb volt 2-3 ajto ablak helyzet.
A szogletknel, szabadoknal meg agyrem h a vedok mar az embert nezik a labdat nem is. Jo hulye trend lett ez az elmult x evben.

A fradi meg vicc kategoria.
Ilyen koltsegvetessel+ ekkora arccal siman nyerni kene a meccseket. erre...
Doll meddig huzza?

Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 9 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 370 — Omar's Coming Yo!
kikaptunk kövesden =DDDDDDDDDDDDDD

Szerkesztette: Kenny

több mint 9 éve
Agüero meg egy igazi kis patkány, ahogy Fernandinho-nak is elgurult a gyógyszere. Lehet, hogy nem is Mourinho miatt voltak a feszkók a Barca-Realokon? hanem a kis kopasz miatt, aki Riijkardék / Van Gaalék munkájának köszönhetően elismert edző még mindig 😊
Borbinho
Guardiola szar edző ?
gordon
hagyd, még fiatal.
több mint 9 éve
Lehet, hogy nem is Mourinho miatt voltak a feszkók a Barca-Realokon?Borbinho
de igen.
se előtte, se utána nem volt semmi, de amikor nem sikerült megoldani a katalán zárat, akkor nehezen viselték a madridiak. de ez sem Ringyó előtt, sem utána nem volt gond, legalábbis nem ketrecharcban vezették le a blánkók.

na ezt add össze.

Szerkesztette: slowmotion
több mint 9 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Borbinho
Guardiola szar edző ?
több mint 9 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 119 — "Montoya por favor!"
West Ham 1-5 Arsenal
Alexis Sánchez : hat-trick

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
RAMOSSSSSSSSSSSS

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 9 éve
Fasszopó bíró.
Egy ilyen rangos meccsre valami rangos bírót rakjanak..
Coolearie
le kell róla iratkozni
petey
?
Maga a meccs jó volt, tetszett, jó kis hajtós meccs volt, akár az leső félidőben eldőlhetett volna a meccs de Isten nem így akarta.
De legalább a Fradi kikapott, Doll pakolhat.

Szerkesztette: Coolearie
több mint 9 éve
Forster te méretes dákó
Wolfsburg is bassza meg 90+1. percben kap ki
legalább nyert Vasas

több mint 9 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 685 — Csodabogár
Fasszopó bíró.
Coolearie
le kell róla iratkozni

több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 46 875 — Whoops, looks like something went wrong.
Fasszopó bíró.
Coolearie
Kassait.

több mint 9 éve
Fasszopó bíró.
több mint 9 éve
Chelsea jövőre nagyot fog esni. Csak az nyerheti meg a ligát aki nem indul BLbe/ ELben kb

több mint 9 éve

több mint 9 éve
érdekesen tevékenykedett a spori, de nagyon megkaptuk a Spurs után a Cityt is. Costa + Hazard is csúcsformában. érik a bajnoki cím

több mint 9 éve
YoungZeeZee 9 413
a sportfogadok jol kaszalhattak az MK meccsek jovoltabol...tan a jatekosok is😊?!
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 082 — Lájkold a zsűrit!
 www.facebook.com/szeretemafocit/photos/a.101315233254642.491.100713663314799/1332674313452055/?type=3&theater

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...