Soccer
41 feliratkozó
több mint 7 éve
miért, mi történt a második percben?
több mint 7 éve
Nevetseges volt egy ilyen meccs utan ezt mondani. De hat ki vart mast ettol az embertol.muhaha, Pinyő nyilatkozata 😀Pinter: 'Nezze meg mindenki a 2.percet"
Löfli
A masodik percet!!!!!!!!!😀
ZoliMP
több mint 7 éve
YoungZeeZee
9 636
Én csak egyet nem értek. Meddig lehet ezt faarccal bírni? Mármint, azt még úgy, ahogy lenyeltem, hogy volt egyszer egy Felcsút FC, meghát micsoda rangadók voltak (Felcsút-Alcsút), illetve úgy ahogy elengedtem, hogy Vitya csapata idővel NB2-ig vitte... nade, tényleg emberek vagyunk, nem sül le a pofájukról a bőr, egy idő után, ezzel az okádék PAFC-cal? Komolyan érdekelne, hogy ezeket tényleg nem érdekli semmi? Nem gáz egy faluban ezt művelni, nyíltan, pofátlanul? Tudom, politika, gátlástalanság és a többi, na de ez már kezd tényleg sok lenni.az jobb volt mikor azt lassitottak, hogy "ba**** meg" 😀
Az kellett volna még, Európa Liga egy 1300 fős faluba... esküszöm Viktor addig nem nyugszik, míg a PAFC egyszer bajnok nem lesz, aztán majd jön a Pancho-ba a Barszelóóóna, a stadionig vezető úton meg rácsodálkozik Leo a tarka bocikra meg a traktorokra..utána meg befosik a fizetett U11-es lánycsapat ajvékolásától. Ekkora szánalom a világon nincs, mint ami itt megy. Plusz, ennek tetejébe lapátolják az adóforintjainkat Eszékre is (meg még ki tudja hova..), mert mért ne? Úgyhogy rohadtul boldog vagyok.
Priceless volt, mikor Pintért a meccs közepén lelocsolták, láttátok? 😀
#JC6
zsoter lerantasanal volt.
En most felre tennem, hogy kinek a penzebol csinaltak csapatot es arra fokuszalnek, bar ezt mar leirtam, hogy az jobban zavaro, hogy nincs nezo se eredmeny.
Vmiert a Hoffeinheim jut az eszembe. Ott sem volt nagy multja a csapatnak, de jott a penz es az eredmenyek es NEZOK is vannak, nem is keves.
hu.wikipedia.org/wiki/TSG_1899_Hoffenheim
DE a Puskasnal eredmeny nem nagyon van, nezok,szurkolok sincsenek nagyon es mindenki ruhelli oket.
több mint 7 éve
www.fradi.hu/hu/labdarugas/nb-i/hirek/kommentar-nelkul/20180523/c/20506Istenem, "profi" klub. lel...
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Én csak egyet nem értek. Meddig lehet ezt faarccal bírni? Mármint, azt még úgy, ahogy lenyeltem, hogy volt egyszer egy Felcsút FC, meghát micsoda rangadók voltak (Felcsút-Alcsút), illetve úgy ahogy elengedtem, hogy Vitya csapata idővel NB2-ig vitte... nade, tényleg emberek vagyunk, nem sül le a pofájukról a bőr, egy idő után, ezzel az okádék PAFC-cal? Komolyan érdekelne, hogy ezeket tényleg nem érdekli semmi? Nem gáz egy faluban ezt művelni, nyíltan, pofátlanul? Tudom, politika, gátlástalanság és a többi, na de ez már kezd tényleg sok lenni. Az kellett volna még, Európa Liga egy 1300 fős faluba... esküszöm Viktor addig nem nyugszik, míg a PAFC egyszer bajnok nem lesz, aztán majd jön a Pancho-ba a Barszelóóóna, a stadionig vezető úton meg rácsodálkozik Leo a tarka bocikra meg a traktorokra..utána meg befosik a fizetett U11-es lánycsapat ajvékolásától. Ekkora szánalom a világon nincs, mint ami itt megy. Plusz, ennek tetejébe lapátolják az adóforintjainkat Eszékre is (meg még ki tudja hova..), mert mért ne? Úgyhogy rohadtul boldog vagyok.
Priceless volt, mikor Pintért a meccs közepén lelocsolták, láttátok? 😀
több mint 7 éve
Jogos.De egyébként meg nem kell aggódni, Viktor Újpest-drukker (is). Aligha születhet olyan eredmény a magyar futballban, aminek ő nem örülhetne valamilyen szinten. Mondjuk amikor tavalyelőtt a Vasas kiejtette a Felcsútot, az talán ilyen volt, de ennyi.Eddig így volt.... 😊Ilyen már nincs, a bajnokságban adják ki a helyetVagy az MK-vesztes megy az EL-be, ha az Újpest a 3. 😉BebasznaJól van, nem kell szégyenkezni európában (nyilván a szokásos gyalázatos teljesítményen túl).Még lehet 4. a Felcsút 😀
gabokocka
Löfli
gabokocka
Sobri Jóska
Kampman
Sobri Jóska
Kampman
Meg is nyugodtam.
több mint 7 éve
De egyébként meg nem kell aggódni, Viktor Újpest-drukker (is). Aligha születhet olyan eredmény a magyar futballban, aminek ő nem örülhetne valamilyen szinten. Mondjuk amikor tavalyelőtt a Vasas kiejtette a Felcsútot, az talán ilyen volt, de ennyi.Eddig így volt.... 😊Ilyen már nincs, a bajnokságban adják ki a helyetVagy az MK-vesztes megy az EL-be, ha az Újpest a 3. 😉BebasznaJól van, nem kell szégyenkezni európában (nyilván a szokásos gyalázatos teljesítményen túl).Még lehet 4. a Felcsút 😀
gabokocka
Löfli
gabokocka
Sobri Jóska
Kampman
Sobri Jóska
több mint 7 éve
Eddig így volt.... 😊Ilyen már nincs, a bajnokságban adják ki a helyetVagy az MK-vesztes megy az EL-be, ha az Újpest a 3. 😉BebasznaJól van, nem kell szégyenkezni európában (nyilván a szokásos gyalázatos teljesítményen túl).Még lehet 4. a Felcsút 😀
gabokocka
Löfli
gabokocka
Sobri Jóska
Kampman
több mint 7 éve
Ilyen már nincs, a bajnokságban adják ki a helyetVagy az MK-vesztes megy az EL-be, ha az Újpest a 3. 😉BebasznaJól van, nem kell szégyenkezni európában (nyilván a szokásos gyalázatos teljesítményen túl).Még lehet 4. a Felcsút 😀
gabokocka
Löfli
gabokocka
Sobri Jóska
több mint 7 éve
Vagy az MK-vesztes megy az EL-be, ha az Újpest a 3. 😉BebasznaJól van, nem kell szégyenkezni európában (nyilván a szokásos gyalázatos teljesítményen túl).Még lehet 4. a Felcsút 😀
gabokocka
Löfli
gabokocka
több mint 7 éve
amúgy jól játszott a Felcsút is, 2-2 után mondjuk visszaálltak eléggé, pedig bőven volt bennük potenciál, hogy rúgjanak még egyet

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 7 éve
YoungZeeZee
9 636
muhaha, Pinyő nyilatkozata 😀Pinter: 'Nezze meg mindenki a 2.percet"
Löfli
A masodik percet!!!!!!!!!😀
több mint 7 éve
muhaha, Pinyő nyilatkozata 😀

Don't blink!
több mint 7 éve
A mesteredző most sem vitte túlzásba az önkritikát. Vesszek meg ha egyszer is hallottam tőle olyasmit, hogy Hát ezt most én is elrontottam
több mint 7 éve
Megoldják okosbaBebasznaJól van, nem kell szégyenkezni európában (nyilván a szokásos gyalázatos teljesítményen túl).Még lehet 4. a Felcsút 😀
gabokocka
Löfli
gabokocka

Don't blink!
több mint 7 éve
Igeeeeeen! Végre egy siker!!
több mint 7 éve
BebasznaJól van, nem kell szégyenkezni európában (nyilván a szokásos gyalázatos teljesítményen túl).Még lehet 4. a Felcsút 😀
gabokocka
Löfli
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
Jól van, nem kell szégyenkezni európában (nyilván a szokásos gyalázatos teljesítményen túl).Még lehet 4. a Felcsút 😀
gabokocka

Don't blink!
több mint 7 éve
Jól van, nem kell szégyenkezni európában (nyilván a szokásos gyalázatos teljesítményen túl).
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
mintha Zaza rúgta volna....
több mint 7 éve
Van isten!
több mint 7 éve
Elférne azért egy dundi Lambo matricás tevehajcsár a Puskás bal oldalán.... A szőkített négerrel egész jól kiegészítenék egymást elől. (Az egyik tud lőni, a másik futni)