Soccer
41 feliratkozó
több mint 7 éve
Hát mit mondjak...sokat láttunk ilyenért tizit...szerintem az volt. Kapura lövést kézzel hárított, nemvolt test mellett. Persze fölé ment volna talán, de az nincs a szabályban, hogy mi lett volna,ha
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
Gáz, ha Bayern szurkolóként a MU-nak drukkolok inkább?Ambivalens minimum.
gamerkr
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
Gáz, ha Bayern szurkolóként a MU-nak drukkolok inkább?
több mint 7 éve
A sok cigi mellett ez inkább valami negédes emlékfoszlány lehet. 😊???? Váczi Zoli konkrétan felszántotta a pályát, miközben kiosztott két kötényt, adott egy gólpasszt, amit be is rúgott...Borgulyánál meg Váczi Zolinál is, csak egy igen kis területen égett volna be a kijelző kimerevítve hagyva.no igen, ha létezett volna akkor heatmap, akkor nála biztosan kiégett volna a pálya közepeMég úgy is messze jobb volt mindenkinél, hogy gyakorlatilag soha nem hagyta el a kezdőkört 😂😄Őt játszani senki sem látta.Messi, CR es Dzsudzsi a legjobb ketto.Akkor te nem láttad anno Galaschek Pétert játszani..
ulpianus
gordon
kishaszi
warr_b
slowmotion
kishaszi
ozibozi
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
Amikor valaki ilyeneket tudott, akkor.... nyugodtanazé' a védők mozgását elnézve nem tudom elképzelni, hogy ez ne legyen bunda. szándék sem volt arra, hogy megállítsák.
m.youtube.com/watch?t=0h0m4s&v=bYvGJ9INhvw
ozibozi
több mint 7 éve
Max hogy nem csak viszi, hanem hozza is a susikát. Ezek között ritka jószág... 😊ugyammá... az a girhes picsa miben lenne extra?Dehogynem...Victoriát 😀Beckham? Nincs tobb kerdesem.Beckham emlékeim szerint semmi extrát nem hozott Madridba a nevén kívül.
ulpianus
Kenny
Chargers LT
slowmotion
több mint 7 éve
Vagina tágasságban 😀ugyammá... az a girhes picsa miben lenne extra?Dehogynem...Victoriát 😀Beckham? Nincs tobb kerdesem.Beckham emlékeim szerint semmi extrát nem hozott Madridba a nevén kívül.
ulpianus
Kenny
Chargers LT
slowmotion
több mint 7 éve
ugyammá... az a girhes picsa miben lenne extra?Dehogynem...Victoriát 😀Beckham? Nincs tobb kerdesem.Beckham emlékeim szerint semmi extrát nem hozott Madridba a nevén kívül.
ulpianus
Kenny
Chargers LT
több mint 7 éve
Amikor valaki ilyeneket tudott, akkor.... nyugodtanm.youtube.com/watch?t=0h0m4s&v=bYvGJ9INhvw
Szerkesztette: ozibozi
több mint 7 éve
de csak ha meccs előtt bekarmolt???? Váczi Zoli konkrétan felszántotta a pályát, miközben kiosztott két kötényt, adott egy gólpasszt, amit be is rúgott...Borgulyánál meg Váczi Zolinál is, csak egy igen kis területen égett volna be a kijelző kimerevítve hagyva.no igen, ha létezett volna akkor heatmap, akkor nála biztosan kiégett volna a pálya közepeMég úgy is messze jobb volt mindenkinél, hogy gyakorlatilag soha nem hagyta el a kezdőkört 😂😄Őt játszani senki sem látta.Messi, CR es Dzsudzsi a legjobb ketto.Akkor te nem láttad anno Galaschek Pétert játszani..
ulpianus
gordon
kishaszi
warr_b
slowmotion
kishaszi
ozibozi
több mint 7 éve
Dehogynem...Victoriát 😀Beckham? Nincs tobb kerdesem.Beckham emlékeim szerint semmi extrát nem hozott Madridba a nevén kívül.
ulpianus
Kenny
több mint 7 éve
???? Váczi Zoli konkrétan felszántotta a pályát, miközben kiosztott két kötényt, adott egy gólpasszt, amit be is rúgott...Borgulyánál meg Váczi Zolinál is, csak egy igen kis területen égett volna be a kijelző kimerevítve hagyva.no igen, ha létezett volna akkor heatmap, akkor nála biztosan kiégett volna a pálya közepeMég úgy is messze jobb volt mindenkinél, hogy gyakorlatilag soha nem hagyta el a kezdőkört 😂😄Őt játszani senki sem látta.Messi, CR es Dzsudzsi a legjobb ketto.Akkor te nem láttad anno Galaschek Pétert játszani..
ulpianus
gordon
kishaszi
warr_b
slowmotion
kishaszi
több mint 7 éve
Galashek középhádvedet/söprögetőt játszott a végén /nem rosszul/ mikor már lelassult kicsit(Matthaus próbálta másolni őt több kevesebb sikerrel)
több mint 7 éve
Borgulyánál meg Váczi Zolinál is, csak egy igen kis területen égett volna be a kijelző kimerevítve hagyva.no igen, ha létezett volna akkor heatmap, akkor nála biztosan kiégett volna a pálya közepeMég úgy is messze jobb volt mindenkinél, hogy gyakorlatilag soha nem hagyta el a kezdőkört 😂😄Őt játszani senki sem látta.Messi, CR es Dzsudzsi a legjobb ketto.Akkor te nem láttad anno Galaschek Pétert játszani..
ulpianus
gordon
kishaszi
warr_b
slowmotion
több mint 7 éve
Dzeko a szineszpalanta

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 7 éve
Portoban is zajlik az élet...Mondjuk ez az idei BL nagyon a Barcának áll, épp ezért tuti elkúrja😊
több mint 7 éve
no igen, ha létezett volna akkor heatmap, akkor nála biztosan kiégett volna a pálya közepeMég úgy is messze jobb volt mindenkinél, hogy gyakorlatilag soha nem hagyta el a kezdőkört 😂😄Őt játszani senki sem látta.Messi, CR es Dzsudzsi a legjobb ketto.Akkor te nem láttad anno Galaschek Pétert játszani..
ulpianus
gordon
kishaszi
warr_b
több mint 7 éve
Józsi bàcsit ne hagyjuk ki. Lemeccselte volna Del Bosque-t 😀Aranyos ImreA Mracskó féle Békéscsaba verte volna őket , mázlijuk, hogy itthon mindenki leszarta a biszem baszom BL-t. Csató leszedte volna ZidanE -t. Is.Váczizolival
gordon
ozibozi
peach
több mint 7 éve
akartam pont írni megint, hogy de ezt a MU nem fogja bírni végigÍgy lesz jó a meccs😊en igy voltam az ajax meccsel tegnap.mondom jo belenezek hatha lesz vmi😆
(pedig már épp írni akartam, hogy a PSG meccs előre lefutott)
NB2
ZoliMP
nem is bírta
több mint 7 éve
YoungZeeZee
9 994
Így lesz jó a meccs😊en igy voltam az ajax meccsel tegnap.mondom jo belenezek hatha lesz vmi😆
(pedig már épp írni akartam, hogy a PSG meccs előre lefutott)
NB2
több mint 7 éve
Így lesz jó a meccs😊(pedig már épp írni akartam, hogy a PSG meccs előre lefutott)
több mint 7 éve
Aranyos ImreA Mracskó féle Békéscsaba verte volna őket , mázlijuk, hogy itthon mindenki leszarta a biszem baszom BL-t. Csató leszedte volna ZidanE -t. Is.Váczizolival
gordon
ozibozi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
A Mracskó féle Békéscsaba verte volna őket , mázlijuk, hogy itthon mindenki leszarta a biszem baszom BL-t. Csató leszedte volna ZidanE -t. Is.Váczizolival
gordon
több mint 7 éve
Qrva nagy mázlista lesz aki ezt az Ajax-ot fogja kapni a sorsoláskor.