NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 595
47
19:00 GAMEABOVE BOWL - Northwestern vs Central Michigan
Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
3 gólt láttam arról a 3ról nem tehetett sztemHonnan jött vissza a Bournemouth..Megérdemelték, óriásit kűzdöttek. Remélem Kariust a kapunk közelébe nem engedjük többet.
Coolearie
alatriste
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Honnan jött vissza a Bournemouth..Celtic meccs 2.0
Coolearie
több mint 9 éve
Honnan jött vissza a Bournemouth..Megérdemelték, óriásit kűzdöttek. Remélem Kariust a kapunk közelébe nem engedjük többet.
Coolearie

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Honnan jött vissza a Bournemouth..
több mint 9 éve
Nem tudom néztél-e focit mondjuk a 2000s évek elején (én azóta követem a sportot), de Kluiverték, Gutiék, Figoék idejében is volt rendesen csetepaté. mindigis túlfűtött volt érzelmileg a Classico szerintem. na mindegy, picit ironizáltam is (Chelsea fan vagyok, tudom milyen edző Mou, imádom, de eléggé fel tudja húzni az embert)Lehet, hogy nem is Mourinho miatt voltak a feszkók a Barca-Realokon?Borbinhode igen.
se előtte, se utána nem volt semmi, de amikor nem sikerült megoldani a katalán zárat, akkor nehezen viselték a madridiak. de ez sem Ringyó előtt, sem utána nem volt gond, legalábbis nem ketrecharcban vezették le a blánkók.
na ezt add össze.
slowmotion
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Én arra gondoltam, hogy mindenki neki tudja/tudta be a tiki-takát (ami már rég halott), meg hogy hogy összerakta azt a Barcát. Hát nagyon nem ő tette le ott az alapokat, sőt. Nem írtam, hogy szar, de ha ti láttatok ilyet valahol, akkor megkövetem magam. ¯\_(ツ)_/¯Eros, hogy szar, de sztem igazi kihivas ele meg nem allitottak.a szinte kész Barcelona három évig semmit sem nyert. Pep beleült a készbe, négy év alatt a bajnokságot háromszor, kupát kétszer, BL-t kétszer nyerte meg. ez nálam semmiképpen sem a "beleült a készbe", hanem inkább a "megadta a hiányzó pluszt".
A Barca szinte kesz volt, A Bayernt a toppon vette at, A City sem szar, kb barkit megvehet. Megneznem egy szinttel lejjebb.ZoliMP
persze, a Bayernnel nem tudott BL-t nyerni, de hát ez is az ő hibája nyilván, mert nem állt be tizenegyest rúgni Müller helyett.
slowmotion
Azt írtam, hogy szerintem nem jogos, hogy mennyire elismert lett, és top edzőnek tartják. Nem top 5nek ,konkrétan volt idő, amikor a legjobb edzőnek mondták.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
azért az a meccs nem feltétlenül azon múlott. élőben láttam, és félidőben mondtam faternak, hogy remélhetőleg nem esünk neki a Madridnak, hanem szép lassan felőröljük őket. ott sztem annyit hibázott, hogy túl nekiment a 2. félidő elején a Madridnak, és egy kontrából el is jöttek. későn is cserélt picit. utána valóban űrfocit játszottunk, hihetetlen nyomás alatt tartottuk a kaput, de Oblak egy bravúrral megmentette őket a végén.Eros, hogy szar, de sztem igazi kihivas ele meg nem allitottak.a szinte kész Barcelona három évig semmit sem nyert. Pep beleült a készbe, négy év alatt a bajnokságot háromszor, kupát kétszer, BL-t kétszer nyerte meg. ez nálam semmiképpen sem a "beleült a készbe", hanem inkább a "megadta a hiányzó pluszt".
A Barca szinte kesz volt, A Bayernt a toppon vette at, A City sem szar, kb barkit megvehet. Megneznem egy szinttel lejjebb.ZoliMP
persze, a Bayernnel nem tudott BL-t nyerni, de hát ez is az ő hibája nyilván, mert nem állt be tizenegyest rúgni Müller helyett.
slowmotion
én mindig sikeresnek fogom tartani Pep szereplését Münchenben. nehéz örökséget vett át, új stílust honosított meg. nagyon szépen látszik idén, hogy azért nem olyan egyszerű a folyamatos jó teljesítmény a bajnokságban sem.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
Eros, hogy szar, de sztem igazi kihivas ele meg nem allitottak.a szinte kész Barcelona három évig semmit sem nyert. Pep beleült a készbe, négy év alatt a bajnokságot háromszor, kupát kétszer, BL-t kétszer nyerte meg. ez nálam semmiképpen sem a "beleült a készbe", hanem inkább a "megadta a hiányzó pluszt".
több mint 9 éve
YoungZeeZee
9 413
Eros, hogy szar, de sztem igazi kihivas ele meg nem allitottak.hagyd, még fiatal.Agüero meg egy igazi kis patkány, ahogy Fernandinho-nak is elgurult a gyógyszere. Lehet, hogy nem is Mourinho miatt voltak a feszkók a Barca-Realokon? hanem a kis kopasz miatt, aki Riijkardék / Van Gaalék munkájának köszönhetően elismert edző még mindig 😊Guardiola szar edző ?
Borbinho
gordon
slowmotion
A Barca szinte kesz volt, A Bayernt a toppon vette at, A City sem szar, kb barkit megvehet. Megneznem egy szinttel lejjebb.
Amugy meg a city maganak koszonheti. Siman hozniuk kellett volna.
Cahill mozdulata kabare, valogatott jatekos keresztbe nyul, mert a bal labat nem meri hasznalni?
A Barca is maganak koszonheti, hogy iksz lett. Miutan Iniesta beallt kb volt 2-3 ajto ablak helyzet.
A szogletknel, szabadoknal meg agyrem h a vedok mar az embert nezik a labdat nem is. Jo hulye trend lett ez az elmult x evben.
A fradi meg vicc kategoria.
Ilyen koltsegvetessel+ ekkora arccal siman nyerni kene a meccseket. erre...
Doll meddig huzza?
Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 9 éve
hagyd, még fiatal.Agüero meg egy igazi kis patkány, ahogy Fernandinho-nak is elgurult a gyógyszere. Lehet, hogy nem is Mourinho miatt voltak a feszkók a Barca-Realokon? hanem a kis kopasz miatt, aki Riijkardék / Van Gaalék munkájának köszönhetően elismert edző még mindig 😊Guardiola szar edző ?
Borbinho
gordon
több mint 9 éve
Lehet, hogy nem is Mourinho miatt voltak a feszkók a Barca-Realokon?Borbinhode igen.
se előtte, se utána nem volt semmi, de amikor nem sikerült megoldani a katalán zárat, akkor nehezen viselték a madridiak. de ez sem Ringyó előtt, sem utána nem volt gond, legalábbis nem ketrecharcban vezették le a blánkók.
na ezt add össze.
Szerkesztette: slowmotion
több mint 9 éve
Agüero meg egy igazi kis patkány, ahogy Fernandinho-nak is elgurult a gyógyszere. Lehet, hogy nem is Mourinho miatt voltak a feszkók a Barca-Realokon? hanem a kis kopasz miatt, aki Riijkardék / Van Gaalék munkájának köszönhetően elismert edző még mindig 😊Guardiola szar edző ?
Borbinho
több mint 9 éve
West Ham 1-5 ArsenalAlexis Sánchez : hat-trick
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
RAMOSSSSSSSSSSSS
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 9 éve
?Fasszopó bíró.le kell róla iratkozni
Egy ilyen rangos meccsre valami rangos bírót rakjanak..
Coolearie
petey
Maga a meccs jó volt, tetszett, jó kis hajtós meccs volt, akár az leső félidőben eldőlhetett volna a meccs de Isten nem így akarta.
De legalább a Fradi kikapott, Doll pakolhat.
Szerkesztette: Coolearie
több mint 9 éve
Forster te méretes dákóWolfsburg is bassza meg 90+1. percben kap ki
legalább nyert Vasas
több mint 9 éve
Fasszopó bíró.le kell róla iratkozni
Coolearie
több mint 9 éve
Fasszopó bíró.Kassait.
Coolearie
több mint 9 éve
Fasszopó bíró.Egy ilyen rangos meccsre valami rangos bírót rakjanak..
több mint 9 éve
Chelsea jövőre nagyot fog esni. Csak az nyerheti meg a ligát aki nem indul BLbe/ ELben kb
több mint 9 éve
Agüero meg egy igazi kis patkány, ahogy Fernandinho-nak is elgurult a gyógyszere. Lehet, hogy nem is Mourinho miatt voltak a feszkók a Barca-Realokon? hanem a kis kopasz miatt, aki Riijkardék / Van Gaalék munkájának köszönhetően elismert edző még mindig 😊
több mint 9 éve
érdekesen tevékenykedett a spori, de nagyon megkaptuk a Spurs után a Cityt is. Costa + Hazard is csúcsformában. érik a bajnoki cím
több mint 9 éve
YoungZeeZee
9 413
a sportfogadok jol kaszalhattak az MK meccsek jovoltabol...tan a jatekosok is😊?!
több mint 9 éve
www.facebook.com/szeretemafocit/photos/a.101315233254642.491.100713663314799/1332674313452055/?type=3&theater

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...