Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
Meki, én letojom, hogy Mbappé hová megy, felőlem mehet a Realba, nem zavar. Egyszerűen csak a feleket nem értem. Egyiket sem. A Monaco egy ordas fasz, ha 100-120-ért már nem engedi el ezt az egyszezonos bohócot. Ezermilliárd eset volt, hogy kiderült, korántsem arany, ami fénylik. Lásd legutóbb Jamest, aki pár jó hónap után körbe lett szopva, és mondjuk a Realba nem volt ő annyira rossz, ez tény, de korántsem volt az a korszakos zseni, aminek beállították. Ugyanígy körbe lett szopva például Renato Sanches is, a Bayernnél pedig szerencsétlen jelenleg annyira ég, hogy én azért imádkozom, nehogy a Milan elhozza, mert el akarja. Mbappé meg rossznak nem rossz, de azért amikor 160 millióról beszélünk, akkor nagyon vékony jégen táncol. Egy sérülés vagy egy nem totál király szezon, és a 160 millió a felére csökken kapásból. Ebből a szempontból a Monaco a hülye. És Mbappé is az, mert ha valóban a Realhoz akar menni, akkor menjen, de várjon, mert ugyanúgy jár, mint Aubameyang, aki addig szórakozott, hogy telnek-múlnak az évek, Madridtól pedig lassan elbúcsúzhat, vagy maximum majd a padra megy oda, levezetni.
Persze, abból a szempontból Mbappé már nem hülye, hogy neki bőven fejlődnie kell még, amihez játszania kell stabilan 90 perceket, erre pedig a Realnál nincsen lehetősége. Csak ez megint egy olyan dolog, hogy egy hozzá hasonló fiatal tehetség, aki jelenleg még csupán egy one year wonder, óriásit kockáztat ezzel. Ezek a játékosok azok, akik elmennek a topcsapathoz, ahol aztán nem kezdhetnek, és két év padozás után mennek tovább. Nem azért, mert szarok, de a világ legjobbjai mellett egyszerűen nincs helyük.
Az megint más dolog, hogy valami elképesztő nevetséges, hogy egy 18 éves bohóc kapcsán akárcsak említeni mer valaki nem 100 milliót, hanem 150-180-at. Neymar 220 milliója is szánalmas, de ő azért legalább valamit lerakott az asztalra, évek óta bizonyít. A Barcában és a válogatottjában is. És Neymar kapcsán sem azért mondják a 220 milliót, mert a PSG előhúzta a gatyából, hogy ennyit akar fizetni, hanem ez az összeg a játékos kivásárlási ára.
De Mbappé? Röhög a vakbelem. És röhög a vakbelem a City balfasz védelmén is, az 50 milliós játékosaiktól, Danilótól, etc. Egyszerűen nevetséges, amit csinál az a csapat. Nem egyszerűen ezek az összegek, hanem ez az átigazolási politika. Ebben a rácció még úgy sincs meg, hogyha azt mondom, Guardiola a padra is igazol már, felkészül a szezonbeli 50 meccsre, a BL-re és a nagy megterhelésre. Egészen elképesztő, hogy mennyire elborul a piac. Azt értem, hogy egy Lukakuért, aki szezonként lő 30-35 gólt, sokat fizet egy csapat, na de egy védőért...
több mint 8 éve
re: RealMondjuk ha azt nézzük, hogy Modric volt 30M, Varane 10M, Isco 25M, Casemiro 7M, Kroos 30M, az ne legyen már sok. Meg lehet nézni kik mennyi pénzért mentek ezekben az időkben. Jó az oké, hogy Fella megérte azt a 30 milliót, de érted... 😀
az meg a másik, hogy oké, hogy most nem költöttek sokat, mert a csapat magja kialakult, kevés hiányposzt volt, nem kellett sok ember. de ez csak azért lehetett, mert a négyes bohóc már ott van egy csomó éve, a hetes már ott van vagy nyolc éve, de ő is egy halom pénzbe került. Benzin ott van időtlen idők óta, de ő is egy halom pénzbe került. a balhátvéd bohóc gondolom nem két marék szotyiért szerződött oda, a kapust úgy szerezték, hogy jól védett a vébén, és jó sok pénzért szerződtették talán valamelyik futottak még Primera-csapatból. a francia középhátvéd csávó ígéret volt, tehát nem aprópénz, Kroos 30 millába fájt, ki is van még?
szóval itt igazából arról van szó, hogy ha nincs világlegjobbja saját nevelés, akkor rengeteg pénzért a világlegjobbja kell. idővel persze lehetne csinálni egy "virtuális" transzferegyenleget, ami kb azt tartalmazza, hogy az adott évben fajlagosan mennyibe kerül a játékos (pl. egy százmilliós vétel első évben a teljes értékén számít bele, második évben ötvennel, harmadik évben harminchárommal stb), nem tudom, mennyivel másabb értékek jönnének ki.
jó, az első két helyen a két mencseszteri csodabrigád állna, az megvan. de azon kívül 😊
slowmotion
több mint 8 éve
re: Realaz meg a másik, hogy oké, hogy most nem költöttek sokat, mert a csapat magja kialakult, kevés hiányposzt volt, nem kellett sok ember. de ez csak azért lehetett, mert a négyes bohóc már ott van egy csomó éve, a hetes már ott van vagy nyolc éve, de ő is egy halom pénzbe került. Benzin ott van időtlen idők óta, de ő is egy halom pénzbe került. a balhátvéd bohóc gondolom nem két marék szotyiért szerződött oda, a kapust úgy szerezték, hogy jól védett a vébén, és jó sok pénzért szerződtették talán valamelyik futottak még Primera-csapatból. a francia középhátvéd csávó ígéret volt, tehát nem aprópénz, Kroos 30 millába fájt, ki is van még?
szóval itt igazából arról van szó, hogy ha nincs világlegjobbja saját nevelés, akkor rengeteg pénzért a világlegjobbja kell. idővel persze lehetne csinálni egy "virtuális" transzferegyenleget, ami kb azt tartalmazza, hogy az adott évben fajlagosan mennyibe kerül a játékos (pl. egy százmilliós vétel első évben a teljes értékén számít bele, második évben ötvennel, harmadik évben harminchárommal stb), nem tudom, mennyivel másabb értékek jönnének ki.
jó, az első két helyen a két mencseszteri csodabrigád állna, az megvan. de azon kívül 😊
több mint 8 éve
Ennyi. Kerek perec meg lett mondva Pepnek hogy nyerni kel, vagy pápá. A pénz az ne legyen fontos van miből táplálni, ő csak a focicsapatra koncentráljon.A City meg még többet fizetne Mbappéért mint a Real? 😀 Ki lett adva Pepnek, hogy 500 misit el kell baszni a nyáron vagy mi? 😀nem, az lett kiadva hogy bajnoknak kell lenni most mindenáron, az sem érdekli őket ha később letiltják őket az átigazolásokról de most fel kell tölteni a keretet, mindegy hogy mennyiért.
dugo93
Ezért szánalmas ez az egész rendszer, amit ők pénzügyi fair playnek csúfolnak: miért izgatná őket hogy 2 év múlva nyáron ki lesznek zárva ha előtte összehoznak egy olyan keretet amit egyébként nem lenne szabad soha?
davemayer
Az meg hogy ki kéne zárni egy ordas nagy hülyeség volt. Ennyit fejlődött az átigazolás, hogy ide jutottunk.
több mint 8 éve
A Liverpool sem stimmel, én -77 millió fontot számoltam az elmúlt négy évre.A Madriddal szimplán annyi a bajom, hogy egy 18 éves gyerekért 150 milliót adnának, miközben a Barcelona 80 milliót ajánlott Coutinhóért.
Értem én hogy elszálltak az árak, de a 150 millió akkor is már komolytalan összeg. Persze ugyanezt gondolom pl. Pogba, Lukaku vagy Morata áráról is.
Az meg hogy a PSG állítólag mennyiért vinné Neymart, na arra már nem is tudom milyen jelzőt lehetne használni.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
nem tudom, hogy jött ki neked a -5 milla ...Mondjuk ezt a két csapatot -- Real Madrid, Man City -- igazán kizárhatnák az átigazolási piacról. Még a pénzes csapatoknak sincs esélyük ellenük...mondjuk mióta Zidane a HC egy árva moratát hoztuk vissza 30 millióért tavaly (kerestünk rajta 3 év alatt 70 millát)
Mikey
idén meg theo hernandezt 30, ceballost meg 17 millióért.
2 éve: kovacic 30 és danilo 30 ért.
3 éve: james 75 volt, de ugyanennyiért ment el Di Maria.
a 4 év és 3 bl cím és az átigazolások egyenlege: -5 millió EUR
összehasonlításként összegyyűjtöttem pár angol csapatot az elmúlt 4 évből:
City: -587 millió GBP
MU: -382 millió GBP
Arsenal: -219 millió GBP
Pool: -103 millió GBP
Chelsea: -71 millió GBP
de még a leicester is: -98 millió GBP
külföldiekből pl.
Bayern: -147 millió EUR
Barca: -230 millió EUR
PSG: -192 millió GBP
Juve: -112 millió GBP
Szóval ordas nagy közhely hogy a Madrid mekkora költekező, de a gyakoirlatban az elmúlt 4 évben még a top10ben sincs költekezés terén. Többek között lehet az értelmes átigazolás politika miatt javultunk fel az elmúlt években. Pl. egy Kroos 30 millió euróért jött ide 3 éve
És lehet hogy Mbappé most 160ért jön hozzánk, de nem azért mert a PSG, a Barca, a Bayern, vagy a top angol csapatok nem fizetnék meg ezt az összeget, hanem azért mert Madridista, Theo és Ceballos is azért választott minket kb szotyiért.
Szóval nem tudom mi bajod a Reallal, ami miatt ki kéne zárni őket az átigazolási piacról.
eaglesmcnabb
ugye:
2009/10: -169 milla
2010/11: - 82 milla
2011/12: - 47 milla
2012/13: ez épp nullás év volt btw.
2013/14: - 62 milla
2014/2015: -18 milla
2015/2016: - 69 milla
2016/17: + 7,5 milla
ezek alapján az utolsó 4 év: -141 milla. idei évnek éppen jelenlegi plusszát (+75 M)is még ha hozzá vennénk, akkor is -70 körül jártok, de ez azért elhamarkodott, mert épp most készültök 150+ millát kifizetni , amivel -220 milla körülre kerülnétek. btw a Bayern számai sem stimmelnek, mert 2013/14 és 2016/17 között -93 millát mutatnak, fele annyira mínuszos, mint a ti mérlegetek.
szóval nem tudom, honnan vetted ezeket a számokat alapul, de rohadtul nem igaz. ugyanúgy költekeztetek, mint az angol és PSG sejk csapatok. vmit sztem nagyon elnézhettél.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 8 éve
Ha Mbappé olyan nagy madridista lenne, akkor lenne töke odaállni a Monaco vezetősége elé, hogy a Realhoz akar menni, máshová nem ír alá, távozni akar és engedjék el, a franciák pedig nem szórakoznának ilyen irreális, szánalmas összegek elkérésével.Ja, a Monaco sem hülye, ha lehet felveri az árát, mikor pl szezon végén még "csak" 120 millióról szóltak a hírek. Én baromira meglepődnék ha máshova menne Mbappé.
Lásd Bonuccit, aki 40-ért elment a Milanhoz, miközben a City és a Chelsea 60 milliókat ajánlgatott érte. Korrektük elmondta, maradni akar az országban, a Milant akarja, adják el, pont.
Senki sem marasztal hosszú távon olyan játékost, aki nem szívesen játszik az adott csapatba. Mbappé egy bohóc, pont annyira madridista, mint Aubameyang, aki évek óta körbeszopja a Realt, mégsem igazolt oda, pedig mióta vinné Pérez.
Stez
2: attól amiért bonuccinál leszarta a +20 miskát a Juve, lehet más csapat nem fogja. (bár nem tudom hol láttad a 60 milliót, mikor mindenhol 40et lehetett olvasni pl itt.:
www.mcfcwatch.com/2017/07/13/juventus-name-their-asking-price-for-city-chelsea-target-leonardo-bonucci-as-milan-make-bid/ )
Amiről lehetett hallani, Mbappé egyetlen problémája az hogy nem feltétlen szeretne idén menni, még egy évet várna. Amit megértek. Bár így hogy Morata távozott, így már más a történet.
Szóval e lepődj meg ha a Madridnál köt ki véletlen :d
nem tudom, hogy jött ki neked a -5 milla ...nem 5 évet vettem hanem 4-et. transfermarkt:
ugye:
2009/10: -169 milla
2010/11: - 82 milla
2011/12: - 47 milla
2012/13: ez épp nullás év volt btw.
2013/14: - 62 milla
2014/2015: -18 milla
2015/2016: - 69 milla
2016/17: + 7,5 milla
ezek alapján az utolsó 4 év: -141 milla. idei évnek éppen jelenlegi plusszát (+75 M)is még ha hozzá vennénk, akkor is -70 körül jártok, de ez azért elhamarkodott, mert épp most készültök 150+ millát kifizetni , amivel -220 milla körülre kerülnétek. btw a Bayern számai sem stimmelnek, mert 2013/14 és 2016/17 között -93 millát mutatnak, fele annyira mínuszos, mint a ti mérlegetek.
szóval nem tudom, honnan vetted ezeket a számokat alapul, de rohadtul nem igaz. ugyanúgy költekeztetek, mint az angol és PSG sejk csapatok. vmit sztem nagyon elnézhettél.
csebi
www.transfermarkt.com/real-madrid/transfers/verein/418/plus/0?saison_id=2017&pos=&detailpos=&w_s=
17/18 +75
16/17 +7,5
15/16 -70
14/15 -18
remélem így már tiszta, mert ahogy nézem te is onnan nézted a számokat, csak nem mentem vissza krisztus előttig.
"ugyanúgy költekeztetek, mint az angol és PSG sejk csapatok."
tavaly 1 játékost igazolt a Real összesen, a saját nevelésű Moratát.
mondjál már lécci még egy ilyen topcsapatot. Egy elég
Pont hasonlít a modell a PSG, MCity , MU vonalra...
értem én hogy szeretsz belémkötni ok nélkül ,de ezt te sem gondolhattad komolyan :d
Mbappéról meg beszélünk ha leigazoltuk, bár adná az Isten hogy hozzánk kerüljön
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Ha Mbappé olyan nagy madridista lenne, akkor lenne töke odaállni a Monaco vezetősége elé, hogy a Realhoz akar menni, máshová nem ír alá, távozni akar és engedjék el, a franciák pedig nem szórakoznának ilyen irreális, szánalmas összegek elkérésével.Lásd Bonuccit, aki 40-ért elment a Milanhoz, miközben a City és a Chelsea 60 milliókat ajánlgatott érte. Korrektük elmondta, maradni akar az országban, a Milant akarja, adják el, pont.
Senki sem marasztal hosszú távon olyan játékost, aki nem szívesen játszik az adott csapatba. Mbappé egy bohóc, pont annyira madridista, mint Aubameyang, aki évek óta körbeszopja a Realt, mégsem igazolt oda, pedig mióta vinné Pérez.
több mint 8 éve
Mondjuk ezt a két csapatot -- Real Madrid, Man City -- igazán kizárhatnák az átigazolási piacról. Még a pénzes csapatoknak sincs esélyük ellenük...Most hogy ide a Real már megint? 😀 Mbappéért igenis ki kell mondani, hogy nem sok ez a pénzösszeg egy ilyen szintű klubnál, elmagyarázom:
Mikey
Hadd vessem össze Neymarral, aki 21 évesen kerül a Barcelonába. Igazából a jó isten sem tudja megmondani, hogy mekkora összegért (aláírási pénz, ügynöki pénzek, bónuszok), vegyük a 90 milliót, amit biztosan tudunk. Azt a Barca egy óriási tehetségért fizette ki, aki 21 éves, Mbappe még mindig csak 18 (!), illetve Neymar sosem játszott Európában, ellenben a francia csodagyerek már bizonyított itt is. Most abba szerintem fölösleges belemenni, hogy azóta egy Pogbáért fizetett a MU 120 millió eurót, ha ehhez viszonyítjuk is jó vétel. Vagy, ha ahhoz, hogy jelenleg ott tartunk, hogy a fent említett, azóta világklasszis Neymarért 222 millió eurót sem sajnálnak Párizsban...
Abban van valami, amit a legvégén írsz a pénzes csapatokról. De nézzük meg és kijelenthető: bizonyos kluboknak teljesen más piac elérhető: Van a topklubok piaca, MU, City, Chelsea, Bayern, Real, Barca, PSG. Ebbe más nem nagyon tud beleszólni, talán az Atletico, Tottenham, Napoli, Milan, Juve ötös. Ők azt és annyi pénzért vesznek, amennyit nem sajnálnak. Aztán külön piac van az angol, illetve az Angliában nevelkedett hazainak számító futballisták számára is a Premier Leagueben, az ott érvényen lévő szabályozás végett. Minimum 8 hazai nevelésű játékosnak kell lennie a keretben és ez nem minden csapatnál megy olyan könnyen, ezért a többi hasonló játékos árát felverik. A szabályozás célja a hazai labdarúgók előtérbe helyezése volt, de mára már teljesen mássá csapott át. Ezért volt ilyen drága Pogba hazahozatala, a Juventusnál nem voltak hülyék, belekalkulálták, hogy ő MU nevelés, ezért a BL-ben érvényben lévő szabály szerint, ahol a 25 főből 4-nek saját nevelésnek kell lennie, ő duplán számított minden egyes ilyen szabálynál. Vagy Kyle Walker esete. A Spurs tudta, hogy a Citynél alig van hazai nevelésű játékos. De lehetne még napestig folytatni a sort.
Visszatérve az alap felvetésre. Elszálltak az árak valóban, de ez nem a Real Madridnak, hanem annak a tömérdek befektetői céllal a futballba került pénznek köszönhető, amit a frissen megvásárolt klubok pénzeszsákjai tömnek ebbe a sportágba. Hogy baj-e? Szerintem nem, mert a kereslet is egyre inkább nő, de döntse el mindenki maga.
Szerkesztette: Danny
több mint 8 éve
Mondjuk ezt a két csapatot -- Real Madrid, Man City -- igazán kizárhatnák az átigazolási piacról. Még a pénzes csapatoknak sincs esélyük ellenük...mondjuk mióta Zidane a HC egy árva moratát hoztuk vissza 30 millióért tavaly (kerestünk rajta 3 év alatt 70 millát)
Mikey
idén meg theo hernandezt 30, ceballost meg 17 millióért.
2 éve: kovacic 30 és danilo 30 ért.
3 éve: james 75 volt, de ugyanennyiért ment el Di Maria.
a 4 év és 3 bl cím és az átigazolások egyenlege: -5 millió EUR
összehasonlításként összegyyűjtöttem pár angol csapatot az elmúlt 4 évből:
City: -587 millió GBP
MU: -382 millió GBP
Arsenal: -219 millió GBP
Pool: -103 millió GBP
Chelsea: -71 millió GBP
de még a leicester is: -98 millió GBP
külföldiekből pl.
Bayern: -147 millió EUR
Barca: -230 millió EUR
PSG: -192 millió GBP
Juve: -112 millió GBP
Szóval ordas nagy közhely hogy a Madrid mekkora költekező, de a gyakoirlatban az elmúlt 4 évben még a top10ben sincs költekezés terén. Többek között lehet az értelmes átigazolás politika miatt javultunk fel az elmúlt években. Pl. egy Kroos 30 millió euróért jött ide 3 éve
És lehet hogy Mbappé most 160ért jön hozzánk, de nem azért mert a PSG, a Barca, a Bayern, vagy a top angol csapatok nem fizetnék meg ezt az összeget, hanem azért mert Madridista, Theo és Ceballos is azért választott minket kb szotyiért.
Szóval nem tudom mi bajod a Reallal, ami miatt ki kéne zárni őket az átigazolási piacról.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Mondjuk ezt a két csapatot -- Real Madrid, Man City -- igazán kizárhatnák az átigazolási piacról. Még a pénzes csapatoknak sincs esélyük ellenük...
több mint 8 éve
A City meg még többet fizetne Mbappéért mint a Real? 😀 Ki lett adva Pepnek, hogy 500 misit el kell baszni a nyáron vagy mi? 😀nem, az lett kiadva hogy bajnoknak kell lenni most mindenáron, az sem érdekli őket ha később letiltják őket az átigazolásokról de most fel kell tölteni a keretet, mindegy hogy mennyiért.
dugo93
Ezért szánalmas ez az egész rendszer, amit ők pénzügyi fair playnek csúfolnak: miért izgatná őket hogy 2 év múlva nyáron ki lesznek zárva ha előtte összehoznak egy olyan keretet amit egyébként nem lenne szabad soha?
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 8 éve
A City meg még többet fizetne Mbappéért mint a Real? 😀 Ki lett adva Pepnek, hogy 500 misit el kell baszni a nyáron vagy mi? 😀
több mint 8 éve
szerintem jobb mint Karl DarlowAzon én is felkaptam a fejem. Mondjuk Benitezt is rengetegen tartják top edzőnek 😀24.hu/sport/foci/2017/07/24/a-premier-league-ben-kothet-ki-gulacsi-peter/Úgy érzem le vagyok maradva. Gulácsi mióta világklasszis?
empty taxi
Mikey
dugo93
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Azon én is felkaptam a fejem. Mondjuk Benitezt is rengetegen tartják top edzőnek 😀24.hu/sport/foci/2017/07/24/a-premier-league-ben-kothet-ki-gulacsi-peter/Úgy érzem le vagyok maradva. Gulácsi mióta világklasszis?
empty taxi
Mikey
több mint 8 éve
24.hu/sport/foci/2017/07/24/a-premier-league-ben-kothet-ki-gulacsi-peter/Úgy érzem le vagyok maradva. Gulácsi mióta világklasszis?
empty taxi
több mint 8 éve
24.hu/sport/foci/2017/07/24/a-premier-league-ben-kothet-ki-gulacsi-peter/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Tejesember
256
Eddig jól teljesít a DVTK, már csak az a kérdés, hogy mikortól kell megint a kiesés elől menekülnie a csapatnak (írom mindezt DVTK szimpatizásként).
több mint 8 éve
már nem jó játékot mutatunk, hanem ERKÖLCSöt. hogyan lehet egy meccsen erkölcsöt mutatni?????Gondolom erkölcsös volt kiegyenlíteni 😀 doll elég nagyot megy az elmúlt hetekben... 😊
csebi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
már nem jó játékot mutatunk, hanem ERKÖLCSöt. hogyan lehet egy meccsen erkölcsöt mutatni?????
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 8 éve
Strestriknek a Mezőkövesdből van valami magyar rokoni szála? Mert jobban beszél magyarul, mint némelyik honi legenda.Persze , ő is Komáromi , anyja is felvidéki magyar csak az apja cseh vagy szlovák.
tüsi91
több mint 8 éve
Strestriknek a Mezőkövesdből van valami magyar rokoni szála? Mert jobban beszél magyarul, mint némelyik honi legenda.
több mint 8 éve
Így van, argentin drukkerként nem nagyon értettem mit keres a válogatottban (én főleg ott láttam játszani), aztán azért szép lassan kiderült, jobb ha van, mint nincs 😊 A Juvénél így külső szemlélőként nézve, a folyamatot nem értem, ahogy jeleztem is, Alves és Bonucci távozásának módja (Alvest még úgy ahogy érteni vélem), és egyenlőre nehéz kideríteni, hogy tényleg gond van-e Allegrivel, vagy ők ketten "őrültek meg" Ez esetben remélem utóbbi, habár nyilván mindkét játékost kedveltem.pedig azt mondanám, hogy az egyik legjobb igazolás volt. én nagyon kedveltem nálunk, nagyon jó játékos sztem, és eléggé alul értékelt nemzetközi szinten.Sajna esélyes hogy véget ér a Juve korszak..... Nem baj, szép volt kell néha mást is nyerni hagyni 😉 érdekes lenne tudni mi történt h Alves s Bonucci is így távozott... S a Barca se idén nő újra túl a Realon.. Neymar menjen ha menni akar ahhoz képest h az elejétől kezdve tartottam tőle, hisztisnek gondoltam, egész jól bírta eddig...már ha tényleg megy...Egyedül Biglia az, aki szerintem a csapatba sem illik, és az árát is sokallom.
Sebaj lélekben előre készülök egy gyengébb évre hátha pozitívan csalódok 😊
dande
Stez
csebi
több mint 8 éve
pedig azt mondanám, hogy az egyik legjobb igazolás volt. én nagyon kedveltem nálunk, nagyon jó játékos sztem, és eléggé alul értékelt nemzetközi szinten.Sajna esélyes hogy véget ér a Juve korszak..... Nem baj, szép volt kell néha mást is nyerni hagyni 😉 érdekes lenne tudni mi történt h Alves s Bonucci is így távozott... S a Barca se idén nő újra túl a Realon.. Neymar menjen ha menni akar ahhoz képest h az elejétől kezdve tartottam tőle, hisztisnek gondoltam, egész jól bírta eddig...már ha tényleg megy...Egyedül Biglia az, aki szerintem a csapatba sem illik, és az árát is sokallom.
dande
Stez
több mint 8 éve
Sajna esélyes hogy véget ér a Juve korszak..... Nem baj, szép volt kell néha mást is nyerni hagyni 😉 érdekes lenne tudni mi történt h Alves s Bonucci is így távozott... S a Barca se idén nő újra túl a Realon.. Neymar menjen ha menni akar ahhoz képest h az elejétől kezdve tartottam tőle, hisztisnek gondoltam, egész jól bírta eddig...már ha tényleg megy...Dehogy ér véget. Ez a Juventus-keret még mindig messze a legerősebb Olaszországban. És igazolások ide vagy oda, a Milannak nem reális cél a Scudetto a 2017–2018-as szezonban. A reális cél az a BL-indulás. Egyelőre. Az eddigi mercatónakt elnézve nem vagdalkozunk, ezek okos igazolások, és Silván kívül senkiért sem fizettünk több pénzt, mint amennyi reális. Sőt, a nemzetközi pénzeket látván jó árak ezek. Egyedül Biglia az, aki szerintem a csapatba sem illik, és az árát is sokallom.
dande
Silva nagy tehetség, ezekért manapság sokat kell fizetni. Én még szeretnék egy Pirlo féle passzmestert, illetve Belottit, és orgazmusom lesz.
De egyelőre a Milan nincs versenyben a bajnoki címért, ez még messze nem az a keret, ami ehhez elég. Viszont örülnék, ha komolyan vennénk az Európa-ligát, és a megnyerésével hangolnánk a BL-re.