NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 595
47
19:00 GAMEABOVE BOWL - Northwestern vs Central Michigan
Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Hát Coutinho nem néz ki jól. Meg így a Pool szezon se.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Oké, hogy sörmeccs jellegű volt, de azért ez egy bitang nagy gól:www.youtube.com/watch?v=Bxjw1OPKDsI
több mint 9 éve
Remélem Murinnyónak most már feltűnik, hogy Miki akár játszhatna minden héten.
több mint 9 éve
Feri akkor lendíti a lábát, mikor Ramirez már a 3.t vagy 4.iket fordulja a földön. nem állítom, hogy belebikázta, de igen is belerúgta. ha ezt te játékosként megteszed a pályán az piros lap, mert súlyosan sporszerűtlen függetlenül attól, hogy mennyire erősen rúgta. megjegyzem én sehol sem írtam, hogy erősen rúgta volna/belebikázta volna, de ettől függetlenül belerúgta. szerintem Feri nem visszapasszolni akarta egyáltalán annál azért erősebben rúgott bele a labdába, mert már akkor túl közel volt Ramirez. btw megjegyzem, hogy emiatt a balhé miatt maradhatott el ráadásul ez a sárga lap Liptáknál. ha tudatos volt akkor taps Ferinek, de az sem kizárt, hogy csupán ösztönös.sztem a lényegben amúgy egyetértünk "a szövetségünk idióta, s fegyelmi bizottság meg következetlen"
Ramirezt meg el kellett volna adni nyáron.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
csebi ne nevettess, azért annál még nekem is magasabban van az ingerköszöböm, hogy visszapasszolják alám a labdát, ami ráadásul a lábamban akad el. ha Feri belebikázta volna Ramirezbe, akkor azt mondom rendben, tilcsákel, egy edzőnek viselkednie kell. de Ramirez nem tudom mit hisztizett, baszki egy ilyen mégcsak nem is fáj.a "földön fekvő játékosba rúgja" a labdát szerintem erős túlzás. én egyébként Horváthot és Ramirezt is egyből pirossal kiállítottam volna.1. mondatoddal sajnos nem tudok egyet értenii:
kristof
www.youtube.com/watch?v=_uyGAWQC7Rw
ezt a szituációt, hogy lehet másképp leírni? max annyival lehet módosítani, hogy a földön forgolódó játékosba rúgja, de sztem az, hogy vki forgolódik vagy fekszik már részlet kérdés. Horváth belerúgta a labdát. ez tény. nem túlzás.
2. mondatoddal meg teljes mértékben igazad van. én is ezt a döntést hoztam volna.
Doll meg beleszürkült. én a cseréivel is sokszor nem értettem egyet, mikor otthon éltem és bérletesként kijártam 2014-2015 szezonban, de akkor legalább volt egy alapjáték, és stabil védekezés. most egyik sincsen. nem tudom mennyi beleszólása lehet az átigazolásokba, azért a mostaniban megint inkább gyengültünk szvsz. nem maga Doll eltiltása a probléma, hanem a nem egyenlő mérce. akár hogy is nézzük Horváth Feri megmozdulása sokkal inkább sportszerűtlen, mint a technikai zóna elhagyása és nem szép beszéd a játékvezetőhöz. de ez már parttalan vita lenne talán.
csebi
(amúgy Liktápot kellett volna elmeszelni, simán torkon ragadott és fojtogatott egy Fradi-játékost, de hát valamiben legalább utolérjük az angol foci színvonalát - hogy a szövetségünk idióta, s fegyelmi bizottság meg következetlen.)
egyébként gondolom nyílt titok, hogy Ramirez könnyen hergelhető (kialvatlanság, muhaha, egy két lábon járó időzített bomba a faszi), nem véletlenül lépett be elé a Vasasos csávó, nyilván az első dolog volt, amit az edzőjük kiemelt, hogy az egyik legfontosabb játékost simán ki lehet ilyennel állíttatni.
Kassai mondjuk duplán baszta el Ramirez kiállításánál a dolgot. nem azért, mert jogtalanul állította ki Ramirezt (teljesen jogos, alapból háromhetes eltiltás), hanem mert:
1, Vaskó teljesen feleslegesen ütközi le, sima sárga, és neki már volt egy, tehát ez második sárgás kiállítás kellett volna, hogy legyen - a mérkőzés végeredményét könnyen befolyásolhatta a hiba
2, a piros lapot nem tudom honnan adhatta, valszeg azt fogja mondani, hogy a partjelző mondta rá a fülére, de sokkal inkább úgy tűnik, hogy a Vasas játékosai járták ki a piros lapot. ha ő nem látja, és a partjelző nem látja, vagy a gólbíró (ő is az akcióval volt valszeg elfoglalva) akkor nem állíthatja ki a játékost (nem hiszem, hogy pont a negyedik játékvezető látta volna, pont mint anno a Zidane-Materazzi esetnél, ő is csak kamerából látta, de simán behazudta, hogy ne olvashassák a fejükre azt, hogy nem vették észre a fejest).
szóval ennek vagy kettős kiállításnak kellett volna lennie, vagy nulla kiállítás, tévéfelvétel alapján eltiltásnak.
több mint 9 éve
a "földön fekvő játékosba rúgja" a labdát szerintem erős túlzás. én egyébként Horváthot és Ramirezt is egyből pirossal kiállítottam volna.1. mondatoddal sajnos nem tudok egyet értenii:
kristof
www.youtube.com/watch?v=_uyGAWQC7Rw
ezt a szituációt, hogy lehet másképp leírni? max annyival lehet módosítani, hogy a földön forgolódó játékosba rúgja, de sztem az, hogy vki forgolódik vagy fekszik már részlet kérdés. Horváth belerúgta a labdát. ez tény. nem túlzás.
2. mondatoddal meg teljes mértékben igazad van. én is ezt a döntést hoztam volna.
Doll meg beleszürkült. én a cseréivel is sokszor nem értettem egyet, mikor otthon éltem és bérletesként kijártam 2014-2015 szezonban, de akkor legalább volt egy alapjáték, és stabil védekezés. most egyik sincsen. nem tudom mennyi beleszólása lehet az átigazolásokba, azért a mostaniban megint inkább gyengültünk szvsz. nem maga Doll eltiltása a probléma, hanem a nem egyenlő mérce. akár hogy is nézzük Horváth Feri megmozdulása sokkal inkább sportszerűtlen, mint a technikai zóna elhagyása és nem szép beszéd a játékvezetőhöz. de ez már parttalan vita lenne talán.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve

Visszavonult egy újabb Legenda!

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
a FEB megvizsgálta a teljes esetet és erre jutottak, az hogy egy szubjektív esetből így egy helytelen eljárási rendet "csinálsz" az szerintem mindegy, a szabályokkal szvsz nincs gond. a "földön fekvő játékosba rúgja" a labdát szerintem erős túlzás, a pénzbüntetést is inkább a túlzottan heves reakcióért kaphatta szerintem, ahogy a segédedzőt is ezért állították ki a meccsen. én egyébként Horváthot és Ramirezt is egyből pirossal kiállítottam volna.mondjuk vicces, hogy Doll eltiltása ekkora probléma, a faszinak a Partizani elleni meccs óta nulla hozzáadott értéke van a csapathoz, szerintem olyan mindegy, hogy a kispadnál van, vagy nincs.
több mint 9 éve
ja értem. tehát ha a bíró nem hoz meg egy döntést a pályán hibásan, akkor nem kap eltiltást az edző. de ha egy játékos esetében ez megtörténik, akkor attól függetlenül eltiltják? ez egy helyes eljárásrend? valamint csak számomra fura, hogy ha Horváth Feri csinál valamit, azért a segédedző kap eltiltást? meg gondolom ugyanolyan értékű egy segédedző eltiltása, mint amikor a vezetőedzőt sújtják azzal?csak megjegyzem, hogy ahogy lent is említettem Horváth Feri nem kapott eltiltást azért, mert a földön fekvő játékosba rúgja a labdát, míg Doll azért kapott meg kap, mert elhagyja a technikai zónát és nem beszél szépen a játékvezetőkről??? azért ez sem éppen azt mutatja, hogy a fradit tolnák.csebia FEB szinte soha nem vonja vissza / módosítja a játékvezetők döntését, Horváth Ferencet pedig nem állították ki, így ő pénzbüntetést kapott (a segédedzőt pl. kiállították, ő azóta is eltiltott). Dollt viszont nem először küldték el meccs közben a kispadtól, így visszaesőnek minősül, az ő eltiltása így teljesen jogos, tényleg felesleges ilyen összeesküvéseket belelátni az MLSZ munkájába.
kristof
nem összeesküvés, csak azért rohadtul nem következetes eljárás.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
csak megjegyzem, hogy ahogy lent is említettem Horváth Feri nem kapott eltiltást azért, mert a földön fekvő játékosba rúgja a labdát, míg Doll azért kapott meg kap, mert elhagyja a technikai zónát és nem beszél szépen a játékvezetőkről??? azért ez sem éppen azt mutatja, hogy a fradit tolnák.csebia FEB szinte soha nem vonja vissza / módosítja a játékvezetők döntését, Horváth Ferencet pedig nem állították ki, így ő pénzbüntetést kapott (a segédedzőt pl. kiállították, ő azóta is eltiltott). Dollt viszont nem először küldték el meccs közben a kispadtól, így visszaesőnek minősül, az ő eltiltása így teljesen jogos, tényleg felesleges ilyen összeesküvéseket belelátni az MLSZ munkájába.
több mint 9 éve
minimum 1 de inkább 2 11-es nem volt az sztem. amúgy sztem arról meg ne beszéljünk, hogy nem mernek ellenünk 11-est befújni vagy nem, mert a számok nem ezt mutatják, sőt a kiállításnál sem ez van, adják ellenünk a 11eseket meg a piros lapokat is. csak megjegyzem, hogy ahogy lent is említettem Horváth Feri nem kapott eltiltást azért, mert a földön fekvő játékosba rúgja a labdát, míg Doll azért kapott meg kap, mert elhagyja a technikai zónát és nem beszél szépen a játékvezetőkről??? azért ez sem éppen azt mutatja, hogy a fradit tolnák.Öööö itt elbeszélünk egymás mellett. Szerintem megadható 11-esek voltak (nézd csak meg a tegnapi BL meccseket) de az nem működik, hogy nem nyertem, kritizálom a bírót erre "pihentetik"...Hova vezet ez? Nem mernek majd 11-est befújni a fradika ellen? Viccbajnokság..ezzel az a baj, hogy ha egy játékos hibázik (mint Ramírez amikor lerúgja Vaskót), akkor nem kis büntetést kap. míg a játékvezető bmit tehet maximum 1 hétre kihagyják és kész. jövő héten úgyis vezetnie kell majd, mert kell majd küldeni nemzetközi porondra.VehvehKubatov leszólt...
24.hu/sport/foci/2016/11/23/kassai-viktort-pihenteti-az-mlsz/
empty taxi
gordon
csebi
gordon
pihentetéssel mint fogalommal én nem értek egyet. sokkal normálisabb lenne, hogy ha a döntnökök úgy látják, hogy ha egyik bíró hibázik, ami érdemben befolyásolja a meccset, vagy sorozatban gyenge színvonalon fúj, akkor kiállnának, és azt mondanák, hogy most ezért nem kap meccset függetlenül attól, hogy az edző/elnök/szakosztályvezető/bki kritizálja vagy nem. ez így tiszta lenne.
szerintem ha visszanéznénk pár fordulót, és találnánk 1-2 edzői nyilatkozatot, amiben a játékvezetőt kritizálták a meccs után, biztosan találnánk olyat, hogy az a bíró is "pihent" utána. csak ugye egy Paks, Mezőkövesd stb. esetén ennek nincs hírértéke, mert senkit sem érdekel kb.
Orosz Palit meg ti hogyan tudjátok komolyan venni? komolytalan az, hogy márpedig ő leiratkozik, ez a legnagyobb hülyeség. arról az emberről beszélünk, aki ilyen anyagi háttérrel képtelen felmérni 1: hiányposztokat 2: hogy Husing meg Djuricin nem az a játékos, aki kell nekünk. ő is egy kirakatember vkinek a vkije.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Kassai ma este Spanyolországban vezet EL meccset, ezért nincs a szombati fordulóra küldve, akárcsak Vad II, aki a Dundalk - Alkmaaron fúj majd. Nem kell ezt ennyire túlgondolni, a következő fordulóban az MTK - Újpest, Debrecen - Vidi meccseket szerintem ez a páros vezeti majd.
több mint 9 éve
Öööö itt elbeszélünk egymás mellett. Szerintem megadható 11-esek voltak (nézd csak meg a tegnapi BL meccseket) de az nem működik, hogy nem nyertem, kritizálom a bírót erre "pihentetik"...Hova vezet ez? Nem mernek majd 11-est befújni a fradika ellen? Viccbajnokság..ezzel az a baj, hogy ha egy játékos hibázik (mint Ramírez amikor lerúgja Vaskót), akkor nem kis büntetést kap. míg a játékvezető bmit tehet maximum 1 hétre kihagyják és kész. jövő héten úgyis vezetnie kell majd, mert kell majd küldeni nemzetközi porondra.VehvehKubatov leszólt...
empty taxi
gordon
csebi
több mint 9 éve
Miért NFL-ben játékosok és bírók egy-egy hiba után ugyanazt a büntetést kapják?ezzel az a baj, hogy ha egy játékos hibázik (mint Ramírez amikor lerúgja Vaskót), akkor nem kis büntetést kap. míg a játékvezető bmit tehet maximum 1 hétre kihagyják és kész. jövő héten úgyis vezetnie kell majd, mert kell majd küldeni nemzetközi porondra.VehvehKubatov leszólt...
empty taxi
gordon
csebi
Nyilván nem és teljesen reális is a mai világba.
több mint 9 éve
ezzel az a baj, hogy ha egy játékos hibázik (mint Ramírez amikor lerúgja Vaskót), akkor nem kis büntetést kap. míg a játékvezető bmit tehet maximum 1 hétre kihagyják és kész. jövő héten úgyis vezetnie kell majd, mert kell majd küldeni nemzetközi porondra.VehvehKubatov leszólt...
empty taxi
gordon
több mint 9 éve
Hideg van Rostovban, a -5fokban még a Bayern is megfázott.én mondtam, hogy azért fog még hiányozni Pep nekünk. nincs nagy gond. ránéztem a csoportokra, és kb olyan jól sikerültek a sorsolások, hogy majdnem mind1, hogy első vagy második vki, mert első helyezettként is nagyon bele lehet nyúlni, míg másodikként is lehet könnyűt kapni.
alatriste
több mint 9 éve
Ilyen 11-es amit az ágyúsok kaptak az magyar honban az orosz féleségek nyomására eltíltást von maga után.
több mint 9 éve
Hideg van Rostovban, a -5fokban még a Bayern is megfázott.

Liverpool Fc
több mint 9 éve
VehvehKubatov leszólt...
empty taxi
több mint 9 éve
Egy időugrós meccset nem tudok prezentálni, de akit érdekel, itt a 95-ös meccs teljes egészében: www.youtube.com/watch?v=vaAjI8M_jvkMegnézném azt a meccset. Micsoda játékosok voltak abban a csapatban...mindkét megközelítésből igazad van 😊(a Legia védelme botrányos amúgy, ennyi gólt még a fradi sem kapott 95-ben😊 )De most kapna 😊
NB2
Matthew99
de szerintem a '95-ös Real is kikapna a mai Margittól. ott is voltak technikás játékosok, de sebességben elmaradnak a maiaktól...
slowmotion
Matthew99
több mint 9 éve
Vehveh24.hu/sport/foci/2016/11/23/kassai-viktort-pihenteti-az-mlsz/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Megnézném azt a meccset. Micsoda játékosok voltak abban a csapatban...mindkét megközelítésből igazad van 😊(a Legia védelme botrányos amúgy, ennyi gólt még a fradi sem kapott 95-ben😊 )De most kapna 😊
NB2
Matthew99
de szerintem a '95-ös Real is kikapna a mai Margittól. ott is voltak technikás játékosok, de sebességben elmaradnak a maiaktól...
slowmotion

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
mindkét megközelítésből igazad van 😊(a Legia védelme botrányos amúgy, ennyi gólt még a fradi sem kapott 95-ben😊 )De most kapna 😊
NB2
Matthew99