Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Grat, Kásszáj
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 9 éve
Pep bemutatom Yaya Tourét.
több mint 9 éve
Még Messivel se rúgatnak 11-est kiélezett helyzetben több mint egy hónap kihagyás után...
több mint 9 éve
De szánalom, hogy így próbálják segíteni a Vasast, ilyen kamu tizit... De Dibusz tett róla, hogy ne sikerüljön a galád terv. 😊
több mint 9 éve
HAJRÁ VASAS
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
jó az A csapat ellen a döntetlen, főleg amennyi gólt lőttek mostanába
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 9 éve
Szép Coutinho lövés.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
YoungZeeZee
9 413
Eletem elso online m4 meccset nezem. Nem tudom a tobbi milyen, de itt a fo kameraman egyszeruen nem talalja el a mozgasokat, egy vicc😀 Lehet gyakornok.
több mint 9 éve
Hajrá Liverpool B, verjétek meg a nagy csapatot
több mint 9 éve
Ferguson sír.
több mint 9 éve
index.hu/sport/futball/2016/11/18/kiirtak_a_tendert_az_uj_puskas_stadionra_felso_ar_nincs_de_legyen_kesz_3_ev_alatt/Magyarország, 2016.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
Idáig is egyértelmű volt, hogy Ronaldo csak 1 van, ez csak újra bebizonyosodott😊Ronaldo a hivatalos Facebook-oldalán egy videóval emlékezett meg a ma 10 éve elhunyt Puskás Ferencről.
www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/emlekezes-ronaldo-videoval-tisztelgett-puskas-ferenc-elott-2537099
Ronaldo Nazário de Lima
több mint 9 éve
Ezek azok a svédek, akik az EB-re se jutottak ki? Ahol mi a csoportkörben ki se kaptunk? És utána is csak egyszer?Szerintem nagyon nagy gondban van a válogatott....ez a tegnapi meccs, borzalmas volt.Azt nem értem, hogy ilyenkor csak ők nem veszik szerinted komolyan? Míg mi ráfeszülve a legjobb játékunkat hoztuk szerinted?
Egyet nem értek: a svéd edzés nyilvános volt. Nem ment ki tőlünk senki, legalább megnézni?! Ugyan azt tolták, mint a meccsen, 4-4-2-ből 3-4-3, kontra, gyors passzok. Nem vették a magyarok ezt komolyan, pedig illett volna, ha nem bulimeccs, akkor 0-8.
Nagyon, nagyon messze vagyunk a "felső kategóriától"..
JC6
0-8 csak, biztos? Nem lehet hogy a 0-11 reálisabb vagy hogy egy kegyelem gólunk lett volna és 1-11 lett volna inkább ha ez komoly meccs?
Hisz mostanában mindig ilyen nagy arányokkal kapunk ki nálunk magasabban jegyzett csapatoktól ugyebár...
Haters gonna hate...
Toca
Mert akkor ez olyan meccs volt, mint amikor Várhidi alatt az olaszok megengedték, hogy elverjük őket. Most a svédek kaptak egy kis kegyelemgyőzelmet, na bumm, hagy éljenek ...
több mint 9 éve
Szerintem nagyon nagy gondban van a válogatott....ez a tegnapi meccs, borzalmas volt.Azt nem értem, hogy ilyenkor csak ők nem veszik szerinted komolyan? Míg mi ráfeszülve a legjobb játékunkat hoztuk szerinted?
Egyet nem értek: a svéd edzés nyilvános volt. Nem ment ki tőlünk senki, legalább megnézni?! Ugyan azt tolták, mint a meccsen, 4-4-2-ből 3-4-3, kontra, gyors passzok. Nem vették a magyarok ezt komolyan, pedig illett volna, ha nem bulimeccs, akkor 0-8.
JC6
0-8 csak, biztos? Nem lehet hogy a 0-11 reálisabb vagy hogy egy kegyelem gólunk lett volna és 1-11 lett volna inkább ha ez komoly meccs?
Hisz mostanában mindig ilyen nagy arányokkal kapunk ki nálunk magasabban jegyzett csapatoktól ugyebár...
Haters gonna hate...
Szerkesztette: Toca
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Szerintem nagyon nagy gondban van a válogatott....ez a tegnapi meccs, borzalmas volt.Egyet nem értek: a svéd edzés nyilvános volt. Nem ment ki tőlünk senki, legalább megnézni?! Ugyan azt tolták, mint a meccsen, 4-4-2-ből 3-4-3, kontra, gyors passzok. Nem vették a magyarok ezt komolyan, pedig illett volna, ha nem bulimeccs, akkor 0-8.
több mint 9 éve
Isten ments, hogy képmutató legyek de kleineisler az volt? Ok, tovább vitt minket a norvégok ellen azóta meg csak eszetlenül szánt mint a barom...de van 3-4 lyuk minimum a keretben az eb selejtezőkig, azokat próbálgatja most betömködni szvsz. A vasas meg vezeti abtabellát, német edző is van, ha a három 20 éves közül egy is beválik már megérte.Azért ha nincs Kleinheisler, nem vszínű h megverjük az osztrákokat a nyitómeccsen azt akk az egész eb full máshogy alakult volna...
peach

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Isten ments, hogy képmutató legyek de kleineisler az volt? Ok, tovább vitt minket a norvégok ellen azóta meg csak eszetlenül szánt mint a barom...de van 3-4 lyuk minimum a keretben az eb selejtezőkig, azokat próbálgatja most betömködni szvsz. A vasas meg vezeti abtabellát, német edző is van, ha a három 20 éves közül egy is beválik már megérte.Hát nemtom,de Vidán kivül egyik vasasos se válogatott szintű játékos még.De értem én,el kell adni őket,nincs ezzel gond.akkor ez most a válogatott vagy a vasas?Vida+Hangya. Echte vasas!
Kenny
peach
Kenny
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
akkor ez most a válogatott vagy a vasas?Vida+Hangya. Echte vasas!
Kenny
több mint 9 éve
Storck megmondta, hogy ez felkészülési meccs, tehát ocsak olyan embereket küld pályára, hív meg az edzőtáborba akik ismerik a koncepciót. Vanczák és Hajnal nem ilyen.Stork megérezte, hogy gól lesz a szabadrúgásból, ezért gyorsan lekapta a pályáról 😀
Amúgy Király megsérült vagy neki ennyi volt tervezve?
peach
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
Storck megmondta, hogy ez felkészülési meccs, tehát ocsak olyan embereket küld pályára, hív meg az edzőtáborba akik ismerik a koncepciót. Vanczák és Hajnal nem ilyen.Amúgy Király megsérült vagy neki ennyi volt tervezve?
több mint 9 éve
A Király még rrndben van, és a többi csíra?
több mint 9 éve
YoungZeeZee
9 413
durva, hogy Hajnal és Vanczák nem játszik a búcsú meccsükön...Sajna masnak sem volt bucsu meccse pedig megerdemelte volna. Ha jol tudom Dardainak sem volt.
NB2
Korabban is emlitettem, hogy Hajnal sztem nagy alibis volt a valogatottban.
Vanczak meg sokaig volt tag, de nem o volt a huzo ember.