Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Na, úgy látszik nem csak az UEFA, hanem a média is nyom minket, legalábbis a Sport1-es közvetítésben én nem láttam, hogy mekkora les volt a második gól előtt :több mint 11 éve
szaba
10 547
Nálam a Juve sötét ló itt a BL-ben, ha úgy adódik, odaérhetnek. Az esélyes a Bayern és a Barca - ha így folytatják.
több mint 11 éve
Még egy apró halk kérdés ha nem haragszotok most miért olyan nagy a csend 😉(FA piac nyitás okán kívül)?dandeHáááát, elvileg ez amfocis fórum... 😛
több mint 11 éve
Nekem az már a csúcs lenne ha összekerülnének, főleg a döntőben akkor majdnem mindegy ki nyerne bár talán a Juve mert ők már rég nem nyertek európai porondon és nekik nehezebb is lesz újra tűz közelbe kerülni mint a Barcának de tényleg nem izgatna. Ám ez még nagyon messze van.Jól tolják a török sporik 😛Innentől kezdve nekem idén már majd mindegy mit csinálunk mondhat akárki akármit, felőlem CR is kiejthet minket, nem zavar.dandesokkal cikibb lesz a Juve ellen kiesni, a Real legalább jó 😀kaszo
Amúgy a Juventus egy iszonyat szervezett csapat.Blevi
több mint 11 éve
Jól tolják a török sporik 😛Innentől kezdve nekem idén már majd mindegy mit csinálunk mondhat akárki akármit, felőlem CR is kiejthet minket, nem zavar.dandesokkal cikibb lesz a Juve ellen kiesni, a Real legalább jó 😀kaszo
Amúgy a Juventus egy iszonyat szervezett csapat.
több mint 11 éve
Innentől kezdve nekem idén már majd mindegy mit csinálunk mondhat akárki akármit, felőlem CR is kiejthet minket, nem zavar.dandesokkal cikibb lesz a Juve ellen kiesni, a Real legalább jó 😀
több mint 11 éve
Meglepő de annál örömteljesebb eredmény született a védelem még mindig egy kalap....
több mint 11 éve
Innentől kezdve nekem idén már majd mindegy mit csinálunk mondhat akárki akármit, felőlem CR is kiejthet minket, nem zavar. Mondjuk azért morci lennék ha a bajnokságot elbuknánk de tán azt nem fogjuk, Gyönyörű este.Kassainak gratula jól vezette a meccset.
Még egy apró halk kérdés ha nem haragszotok most miért olyan nagy a csend 😉(FA piac nyitás okán kívül)?
több mint 11 éve
Helyükre kerültek a dolgok.....😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
IGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENCsak ennyit tudok ehhez hozzáfűzni:
több mint 11 éve
Hát amennyit ekéztem Messit most fontos meccsen hozta magát és tovább vitte a csapatát.Ami olyan jól ment az most annyira nem a Milannak, a helyzetetek nem tudta berúgni.
több mint 11 éve
Nem semmi foci volt amit ma leművelt a Barca, négyet rúgni egy olasz csapatnak úgy, hogy az két gólos előnyből indul, nem túl gyakori.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Megy a fiesta, aztán nehogy elsüljön Muntari lába...
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 11 éve
Ez a mez, mintha a Barca a német válogatottal játszana......
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Halihó, kezd jó lenni a Barca meccs! 😊 Bár még nincs vége....
Hajrá Bad Bones!
több mint 11 éve
Remélem messi rúg még 2-t és a meccs után megkapja az idei és a jövő évi aranylabdát is...
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
el clasicó kedvelők, vannak olyanok ?de most már csak azért is kapják meg egymást, aztán folytatódhat a spanyol-foci hype
több mint 11 éve
Be kellett volna lőni a ziccert. Megérdemeljük.de b+, 2 ilyen helyzetből 1-et be kell lőni, azt hittem ilyen ziccere nem is lesz a Milannak OMFG
Egyértelmű volt, hogy kitömnek minket.Stez
de kár érte 😕
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Be kellett volna lőni a ziccert. Megérdemeljük.Egyértelmű volt, hogy kitömnek minket.
több mint 11 éve
Bakker 😊
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 11 éve
Mindenki TV-n nézi? Nincs valakinek egy használható linkje? Amit találtam, pár perc után lehalt.
több mint 11 éve
Na, ki is estünk.Steznem állítottak ki egy milánóit se, az a baj
több mint 11 éve
Na, ki is estünk.Stezez durva volt... nehéz lesz, kell egy gól...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
FViktor93
2 173
Ez így kevés lesz a Milantól. Kéne nagyon nekik egy gól, hogy megnyugodjanak.