Soccer

41 feliratkozó

több mint 8 éve
Atik15 Carolina Panthers LSU Tigers 195
Ott van a Galatasaray is. Egy svéd kiscsapat ejtette ki őket.
több mint 8 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 033
A Barcelona 72 millió fontot ajánlott Philippe Coutinhóért. De Klopp szavaival élve a brazil "100 per cent not for sale."

Az elmúlt pár nap átigazolásaihoz viszonyítva ez a 72M nevetségesen alacsony ajánlat, egyébként.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 132 — Chiefs GM
Fradi kiesése realitás azt mondom. DE az tény, hogy első meccs első 44 percében megleptük őket, egy nagyon jól látszó Fradit láthattunk, és ebben biztosan benne volt Doll is.
AZONBAN amellett nem lehet elmenni, hogy tudták nagyon jól, hogy már július közepén lesz egy komoly EL párharc, tehát bőven előtte kellene erősíteni a csapatot, szóval nekem ne sírjon, hogy Gera hátvéd volt, hogy nem volt balhátvédünk stb. ez is az ő felelőssége, nem lehet úgy neki menni egy párharcnak, hogy nincsen egyetlen darab szélsőhátvéd cserém.
Priskin meg tényleg rohadt nagy csalódás eddig. tőle sokkal többet vártam volna.
csebi
Az fontos szempont, régen 400 métert én is le tudtam futni egy 1500-ös verseny élén. 😊
somoskovig
akkor hívhatunk nyuszinak? 😊
slowmotion
Dehogy, tök bátor dolog volt tőlem, hogy elindultam. 😊

több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 231 — Cowboys fan
Luxemburgi csapat az EL 3. koreben
Ez nem vicc....😕
ZoliMP
ez nem, de azért az ellenfeleik azok voltak. azé' egy sokadik számú moldáv meg egy sokadik számú azeri csapat ellen talán még egy Vasas is vette volna az akadályt. a két csapatban összesen volt három légiós, azért az nem a világverő csapatok ismérve a világnak azon a részén.
több mint 8 éve
Fradi kiesése realitás azt mondom. DE az tény, hogy első meccs első 44 percében megleptük őket, egy nagyon jól látszó Fradit láthattunk, és ebben biztosan benne volt Doll is.
AZONBAN amellett nem lehet elmenni, hogy tudták nagyon jól, hogy már július közepén lesz egy komoly EL párharc, tehát bőven előtte kellene erősíteni a csapatot, szóval nekem ne sírjon, hogy Gera hátvéd volt, hogy nem volt balhátvédünk stb. ez is az ő felelőssége, nem lehet úgy neki menni egy párharcnak, hogy nincsen egyetlen darab szélsőhátvéd cserém.
Priskin meg tényleg rohadt nagy csalódás eddig. tőle sokkal többet vártam volna.
csebi
Az fontos szempont, régen 400 métert én is le tudtam futni egy 1500-ös verseny élén. 😊
somoskovig
akkor hívhatunk nyuszinak? 😊
több mint 8 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 132 — Chiefs GM
csebi

több mint 8 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 651 — Lucas Scott
csebi
Ez mondjuk nem hiszem, hogy Doll sara, hanem inkább Oroszé.
NB2
az övé is. álljon elé, hogy még kell X játékos ilyen posztokra és kész. van beleszólása.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 28 134 — nabege2@yahoo.com
csebi
Ez mondjuk nem hiszem, hogy Doll sara, hanem inkább Oroszé.
több mint 8 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 651 — Lucas Scott

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 8 éve
YoungZeeZee 9 506
Luxemburgi csapat az EL 3. koreben
Ez nem vicc....😕
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 228 — NFL bracket champion '26
Röviden:

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
A Kispest tisztességes játékkal esett ki. Jobb volt a HBS, de ezt mindenki tudta előre, nem véletlen élték meg a tavaszt az előző idényben. Legalább a Kispest nem beszari módon játszott, amikor az izraeliek engedték, vagy visszavettek, akkor mertek támadni és meg is lett az eredménye. Ez így legalább egy vállalható vereség és kiesés volt.

Az meg nem is kérdés, hogy a teljes NB I-ben egyetlen játékos van, akit labdarúgónak lehet hívni. Amíg ő itt van, addig a Kispest dobogóesélyes, ha kiszolgáló személyzet (Koszta, Hidi) maradt volna, akkor aranyesélyes. De még így sem lepődnék meg durván. Ennyit ér a magyar bajnokság, egyetlen kiemelkedő labdarúgó és egy középmezőnynek megfelelő keret elég a dobogóhoz, vagy akár az aranyhoz. Csak az a kérdés, hogy a Hidi-Koszta helyett játszó - egyelőre - nullkilométeres akadémisták milyen hamar érik el a középmezőny szintjét. Mindenesetre Lanza az 5 Honvéd-gólból 3 góllal és 2 gólpasszal vette ki a részét.

Amúgy a Honvéd sorozatban 11 hazai bajnoki győzelemnél jár (legutóbb tavaly októberben az Úhjpest rabolt pontot a Bozsikból), a klubrekord 13. (Mondjuk sztem most a Diósgyőr ellen megszakad ez a sorozat, a Honvéd fáradt lesz, Bódog pedig alaposan felrázta a miskolciakat.)

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 500 — Omar's Coming Yo!
Plovdiv-Beitar összesítésben 5-1 és ugye tudjuk, hogy a Vasast hogy verték...
NB2
najó,de az bunda volt 😀

több mint 8 éve
2019-től nyáron rendezik meg az Afrikai Nemzetek Kupáját.

Lassan, de fejlődik az a földrész is, jóvan.
Mikey
Nincs is jobb dolog 40 fokban focizni 😀
NB2
Az engem különösebben nem érdekel... az már inkább, hogy Manét így nem kell majd nélkülöznie Kloppnak januárban-februárban. 😊

több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 228 — NFL bracket champion '26
NB2
Nézd a Honvédot is egy izraeli csapat ejtette ki azt neki is egy bolgár jön (Ludogorets), ha ott is hasonlóan alakulnak a dolgok, akkor már merem mondani h ez nem véletlen 😊

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
több mint 8 éve

Mikey
Nincs is jobb dolog 40 fokban focizni 😀

Amúgy bár szidtam múltkor a Kispestet a halasztások miatt, mondjuk így végiggondolva azért rohadt idegesítő, hogy alig van nyáron már szünet. Konkrétan talán 2 hét!
több mint 8 éve

több mint 8 éve
Ez a Priskin igazolás is már-már Tuypi és Lauthi magasságokba emelkedik.Eszméletlen mennyire leszarja.

több mint 8 éve
peach Atlanta Falcons 15 783 — a new hope (again)
Kifogás generátor előre ide vagy oda, sérültek ide vagy oda, doll ordenáré módon outcoacholva van. A mentális felkészülésről nem is beszélve...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
YoungZeeZee 9 506
Hat..a fradi, ahogy anno mondtak nekunk: lofasz esti fennyel.
több mint 8 éve
Van pénz szarásig rovatunk folytatódik:
 www.csakfoci.hu/magyar-foci/nb-i/fradi/fradi-es-videoton-ugyanarra-az-olasz-valogatott-csatarra-hajt-sajtohir
empty taxi
"A lap úgy tudja, hogy a Videoton és a Ferencváros is kinézte magának a 34 esztendős játékost, a két NB I-es klub mellett a szlovák élvonalban szereplő Dunaszerdahely, valamint a Vécsei Bálintot is a soraiban tudó svájci Lugano is lecsapna a rutinos csatárra."

Ha nem megy el Luganoba, akkor címeres bolond.
Bronze League Hero
a Lugano svájci? aszittem, uruguayi...
több mint 8 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 499
Van pénz szarásig rovatunk folytatódik:
 www.csakfoci.hu/magyar-foci/nb-i/fradi/fradi-es-videoton-ugyanarra-az-olasz-valogatott-csatarra-hajt-sajtohir
empty taxi
"A lap úgy tudja, hogy a Videoton és a Ferencváros is kinézte magának a 34 esztendős játékost, a két NB I-es klub mellett a szlovák élvonalban szereplő Dunaszerdahely, valamint a Vécsei Bálintot is a soraiban tudó svájci Lugano is lecsapna a rutinos csatárra."

Ha nem megy el Luganoba, akkor címeres bolond.
több mint 8 éve
Atik15 Carolina Panthers LSU Tigers 195
 hosszabbitas.hu/foci/magyar-foci/gera-zoltan-belso-vedokent-lephet-palyara-a-midtjylland-ellen
empty taxi
"fáradtak vagyunk"
"13 bevethető focistám van"
Július 20. van.
És csoportkörökről álmodozunk minden évben.
Kenny
Sajnos ez a magyar foci

Szerkesztette: Atik15
több mint 8 éve
 hosszabbitas.hu/foci/magyar-foci/gera-zoltan-belso-vedokent-lephet-palyara-a-midtjylland-ellen
empty taxi
"fáradtak vagyunk"
"13 bevethető focistám van"
Július 20. van.
És csoportkörökről álmodozunk minden évben.