Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
Ha a teljes szezonban ennyire látványosan fog lejteni a pálya a Felcsútnak,akkor vicces bajnokság elé nézünk.
több mint 8 éve
Így kell bemutatkozni az új idényben a címvédőnek. Lanzafame meg ma is bizonyította, hogy miért ő az NB1 legjobb játékosa.A Mezőkövesd vezeti a mennyeit! Ez is Pintér Attila következetes munkáját igazolja!Már nem😊
Kampman
NB2
több mint 8 éve
A Mezőkövesd vezeti a mennyeit! Ez is Pintér Attila következetes munkáját igazolja!Már nem😊
Kampman
több mint 8 éve
A Mezőkövesd vezeti a mennyeit! Ez is Pintér Attila következetes munkáját igazolja!
több mint 8 éve
Nem gondolom, csak nem szeretek előre inni a medve bőrére, láttunk már ennél nagyobb leégést is...úgy gondolod, hogy a Vidi eladja a hazai meccset?Megéltük az augusztust a nemzetközi kupákban.Az előrelépés megkérdőjelezhetetlen.Don't jinx it... 😛
Kenny
StormST
slowmotion

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 8 éve
úgy gondolod, hogy a Vidi eladja a hazai meccset?Megéltük az augusztust a nemzetközi kupákban.Az előrelépés megkérdőjelezhetetlen.Don't jinx it... 😛
Kenny
StormST
több mint 8 éve
Megéltük az augusztust a nemzetközi kupákban.Az előrelépés megkérdőjelezhetetlen.Don't jinx it... 😛
Kenny

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 8 éve
Megéltük az augusztust a nemzetközi kupákban.Az előrelépés megkérdőjelezhetetlen.
több mint 8 éve
Bordeaux - Vidi, akkor nagyjából ez is ennyi volt.Lehetett volna Milan is, ahhoz képest könnyű ellenfél 😊
gabokocka
Egyébként utoljára a Bordeaux kikapott Magyarországon:
www.youtube.com/watch?v=u2HiPJ--2l4
www.youtube.com/watch?v=OJXHUH6_0Ew
| Más kérdés h az odavágón 5-1-re nyert a Bordeaux. |

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Bordeaux - Vidi, akkor nagyjából ez is ennyi volt.viszont legalább augusztusban esnek ki, az is valami
gabokocka
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 8 éve
Bordeaux - Vidi, akkor nagyjából ez is ennyi volt.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
YoungZeeZee
9 506
igy van.a dan kapus hozott egy bravurt a vegen.a fradi tenyleg jol jatszott meg a masodik felidoben is.Dibusz semmi pluszt nem ad a fradinak már két éve...egyszerűen nem tud kilépni a kapuból
A 4-bol 3 allitott szitu volt amibol 2 tizi szoval Dibusz nem tehetett rola, de vhogy akkor is hianyolom a meccsben tartast a magyar kapusoktol.
ZoliMP
gordon
a fradi 1 dimenzios.ket futo a szelen es csa.ha ok nincsenek akkor poszt idegenek kerulnek oda...de ezt mar irtam korabban is.Leo Gera mar kifele log a vegere.
pedig tenyleg jol toltak.
több mint 8 éve
a fradi tenyleg jol jatszott meg a masodik felidoben is.Dibusz semmi pluszt nem ad a fradinak már két éve...egyszerűen nem tud kilépni a kapuból
A 4-bol 3 allitott szitu volt amibol 2 tizi szoval Dibusz nem tehetett rola, de vhogy akkor is hianyolom a meccsben tartast a magyar kapusoktol.
ZoliMP
több mint 8 éve
hát ha a lábösszeakadásról van szó, akkor sárga a zsiráfnak, és szabad kifelé, mert ez továbbra sem volt lófasz sem, csak sokáig tartott, míg az ingerület eljutott a lábától az agyáig. ez a hátránya, ha túl magasra nő az ember.Nem lerántás volt, hanem buktatás. A visszajátszásból egyértelműen kiderül, hogy összeakad a lábuk, a kezével nem szabálytalankodott.Sztem itt két opció van, 11-es és piros, vagy szabi kifelé és sárga a zsiráfnak. Ahhoz hogy ne legyen piros, a labdára irányuló szerelési kísérletnek kellene lennie, na most lerántás nem tud az lenni.Nagyon jól játszott a Fradi, egyenlő létszámban ez sima mérkőzés lehetett volna. A 11-es jogos volt, a kiállítás szerintem nem. A végén még szerencsénk se volt, pedig 3-3-mal maradt volna esély a visszavágóra.jogos, pfff... a bíró nézőpontjából igen, egyébként akkorát homorított a feka, hogy...
A Vidi biztosan ott lesz a következő körben, a Honvédban meg bízzunk, hátha csodát tesz...
Nandito
de ezért mondtam már sokszor, ha az ember faultol, akkor csinálja úgy, hogy legyen értelme. ne karolgassa a támadót, ha már mindenáron tizit akar csinálni, akkor rúgjon bele akkorát, hogy még mindig a földön fetrengjen.
slowmotion
gabokocka
Nandito
simán le tudott volna támasztani jobbal, de aztán rátör a berögződés, hogy tizenhatoson belül ha azt érzed, hogy hozzád érnek, akkor dobni kell magad.
több mint 8 éve
Nem lerántás volt, hanem buktatás. A visszajátszásból egyértelműen kiderül, hogy összeakad a lábuk, a kezével nem szabálytalankodott.Sztem itt két opció van, 11-es és piros, vagy szabi kifelé és sárga a zsiráfnak. Ahhoz hogy ne legyen piros, a labdára irányuló szerelési kísérletnek kellene lennie, na most lerántás nem tud az lenni.Nagyon jól játszott a Fradi, egyenlő létszámban ez sima mérkőzés lehetett volna. A 11-es jogos volt, a kiállítás szerintem nem. A végén még szerencsénk se volt, pedig 3-3-mal maradt volna esély a visszavágóra.jogos, pfff... a bíró nézőpontjából igen, egyébként akkorát homorított a feka, hogy...
A Vidi biztosan ott lesz a következő körben, a Honvédban meg bízzunk, hátha csodát tesz...
Nandito
de ezért mondtam már sokszor, ha az ember faultol, akkor csinálja úgy, hogy legyen értelme. ne karolgassa a támadót, ha már mindenáron tizit akar csinálni, akkor rúgjon bele akkorát, hogy még mindig a földön fetrengjen.
slowmotion
gabokocka
Music City Miracle
több mint 8 éve
Sztem itt két opció van, 11-es és piros, vagy szabi kifelé és sárga a zsiráfnak. Ahhoz hogy ne legyen piros, a labdára irányuló szerelési kísérletnek kellene lennie, na most lerántás nem tud az lenni.Nagyon jól játszott a Fradi, egyenlő létszámban ez sima mérkőzés lehetett volna. A 11-es jogos volt, a kiállítás szerintem nem. A végén még szerencsénk se volt, pedig 3-3-mal maradt volna esély a visszavágóra.jogos, pfff... a bíró nézőpontjából igen, egyébként akkorát homorított a feka, hogy...
Nandito
slowmotion
több mint 8 éve
A BL 3. körére a Zalgiris Vilnius - Ludogorec (első meccsen 2-1) győztesét sorsolták a Honvédnak, ha valahogy sikerülne legyőzni Korhutékat.tehát a Rúdugrólécet
iktriad
több mint 8 éve
Kíváncsi vagyok ha megint kiesik a fradi végre elzavarják e dollt...Ha egy ilyen párharc után vágják ki akkor Orosz a legnagyobb balfasz akit láttam.Ha valamikor ki kellett volna rúgni akkor az tavaly volt.Idén bajnokok leszünk,jövőre BL és ha ott se lesz eredmény akkor leghamarabb szerintem jövő augusztusban repül.
peach
több mint 8 éve
Nagyon jól játszott a Fradi, egyenlő létszámban ez sima mérkőzés lehetett volna. A 11-es jogos volt, a kiállítás szerintem nem. A végén még szerencsénk se volt, pedig 3-3-mal maradt volna esély a visszavágóra.jogos, pfff... a bíró nézőpontjából igen, egyébként akkorát homorított a feka, hogy...
Nandito
több mint 8 éve
Kíváncsi vagyok ha megint kiesik a fradi végre elzavarják e dollt...Ne vicceljél már, Pintér Attila óta a legsikeresebb Fradi-edző 😀
peach
Egyébként én kedvelem valamilyen szinten, meg arról sem vagyok meggyőződve, hogy jobb jönne helyette, szóval kicsit ilyen Storck-szindróma.
több mint 8 éve
Kíváncsi vagyok ha megint kiesik a fradi végre elzavarják e dollt...Túl nagy ahhoz a végkielégítése h csak simán kivágják egy EL kiesésért, ki kéne kapni vagy 7-0-ra a Groupamában h valid opció legyen szvsz.
peach

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Kíváncsi vagyok ha megint kiesik a fradi végre elzavarják e dollt...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Nagyon jól játszott a Fradi, egyenlő létszámban ez sima mérkőzés lehetett volna. A 11-es jogos volt, a kiállítás szerintem nem. A végén még szerencsénk se volt, pedig 3-3-mal maradt volna esély a visszavágóra.A Vidi biztosan ott lesz a következő körben, a Honvédban meg bízzunk, hátha csodát tesz...
Music City Miracle
több mint 8 éve
...azért vlsz, hogy a málta észt kombót simán vitte volna mind a 4 csapat, a zsidós dán mixet pedig mind a 4 kiszopta volna...Buktunk már el jó néhányszor hasonló csapat ellen, mint ez az észt, legyintünk a papírforma győzelmekre, de azokat is be kell húzni, így mindenképp jár a gratuláció a Vidinek. Nyilván, nekik a neheze most jön, jó volna egy-két bravúr.
ozibozi