Soccer

41 feliratkozó

több mint 12 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 553 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Nagyon helyes, hogy egyenlített Suarez. Ezen a meccsen semmi keresnivalója nem volt a Chelsea-nek a 3 pont körül. 6:34-kor esett a gól körülbelül. Ennyit pluszba lazán leszínészkedett Oscar fiú akinek épphogy megsúrolták a lábujját.kristóf17
Suareznek meg semmi keresnivalója nem volt a pályán, a harapásos incidens minimum még egy sárga

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 224 — Csodabogár
ez a powerhouse Fagyi nem bír a Diókkal, akiknek a Siófok hintett egy hármast. lolpetey
Neked valami krónikus Fradi-fóbiád van, lassan kezeltetni kellene...

Ezt a fos Diósgyőrt meg bucira kellett volna vernünk a második félidőben. Amikor 2-1-nél sorra szórakoztuk el a helyzeteket, éreztem, hogy az első adandó alkalommal benyelünk egyet hátul.Bálesz
nincs fóbiám, csak amekkora hype meg Böde mánia megy, azóta sem lettek szimpatikusabbak(már úgy amióta élek 😀)
nem meglepő, hogy Moniz nem nyugaton edző, több a duma mint az eredmény tavasszal. sok egyéni szóló, önzőség, semmi csapatjáték nem volt ma. ezt gólokkal kellett volna nyerni.
ettől függetlenül ha dobogón végeznek, és nemzetközi kupába mennek, ugyanúgy fogok nekik szurkolni.

a meccs leggyengébbje Jenő volt. néztem ki az a Sztenli 😊

több mint 12 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Nagyon helyes, hogy egyenlített Suarez. Ezen a meccsen semmi keresnivalója nem volt a Chelsea-nek a 3 pont körül. 6:34-kor esett a gól körülbelül. Ennyit pluszba lazán leszínészkedett Oscar fiú akinek épphogy megsúrolták a lábujját.
több mint 12 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 553 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
hát ez a bíró buzi. a hatperces hosszabbítást 7 percig engedi, és az a tetűláda faszfej suarez egyenlít, akit már rég ki kellett volna állítani

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 120 — Illegális gyakorló
ez a powerhouse Fagyi nem bír a Diókkal, akiknek a Siófok hintett egy hármast. lolpetey
Neked valami krónikus Fradi-fóbiád van, lassan kezeltetni kellene...

Ezt a fos Diósgyőrt meg bucira kellett volna vernünk a második félidőben. Amikor 2-1-nél sorra szórakoztuk el a helyzeteket, éreztem, hogy az első adandó alkalommal benyelünk egyet hátul.

több mint 12 éve
gdavid New England Patriots 3 926 — Patriots fan
Suárez helyrehozta a legvégén a kezezését 😀

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 522 — Omar's Coming Yo!
Ismét egy nyert meccset "buktunk" el..Ragyogó.

több mint 12 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 778 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Aborah lefordul és passzol Somáliának, ez nála Somalia lefordul és passzol Leonardonak volt pl.jjncaa
ne ferdíts, Aboráht végig Stanley-nek hívta 😀Höri
lehet régi ismertség miatt tegez le néhány játékost.

több mint 12 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 867 — no es importante
Aborah lefordul és passzol Somáliának, ez nála Somalia lefordul és passzol Leonardonak volt pl.jjncaa
ne ferdíts, Aboráht végig Stanley-nek hívta 😀Höri
a második félidőben váltott Stanley-re szerintem

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
ne ferdíts, Aboráht végig Stanley-nek hívta 😀

több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 116 — Axel Foley
Ez a Leonardo minden második esetben feldobja magát.
Kibaszott ballerina.

több mint 12 éve
Biztos nekem rosszak az emlékeim, de mintha a Vidi sem igen brillírozott volna két hete Miskolcon. Lol.Schleck
nem, de ellenünk Ribánszky(és az egész Diósgyőr) élete formáját hozta, addig mi amit lehetett elbénáztunk, pl Niko 11-ese, és egykapuztunk. ha így játszik ellenünk a DVTK, mint ma, más lehetett volna a meccs képe. ők gyakorlatilag beálltak bunkerezni amit minden csapat csinál a Vidi ellen. sejtem a Fagyi is ezt fogja jövő héten.

több mint 12 éve
2. diósgyőri gólnál ez a tétlen les iskolapéldája, nem? Aki a labdát kapta az nem volt lesen a többiek nem avatkoztak közvetlenül játékba.DoM
knézi nem normális, én ilyen gyenge kommentálást még életemben nem hallottam, pedig volt pár próbálkozó...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
2. diósgyőri gólnál ez a tétlen les iskolapéldája, nem? Aki a labdát kapta az nem volt lesen a többiek nem avatkoztak közvetlenül játékba.
több mint 12 éve
2-2 a Diósgyőrnek, mondotta Jenőke.
Amúgy meg nem volt les.

több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Biztos nekem rosszak az emlékeim, de mintha a Vidi sem igen brillírozott volna két hete Miskolcon. Lol.

több mint 12 éve
ez a powerhouse Fagyi nem bír a Diókkal, akiknek a Siófok hintett egy hármast. lol

több mint 12 éve
Rudolf ilyen teljesítmény(szó szerint nulla,labdát nem bírja megtartani az ember) mellett,hogy lehet egyáltalán válogatott kerettag.
Bundázáson felül az a vérlázító,hogy a keresetéhez viszonyítva egy nagy nulla a srác.

több mint 12 éve
Taktikai csere lesz mert Csukics nem sérült.
Következő kép: Csukics alig tud lépni.
Neveket még véletlen sem...

több mint 12 éve
ha ezek után nem rúgják ki Knézyt a 'csába, akkor soha... mióta beállt Aborah, őt is és Somaliát is állandóan Leonardonak nevezi, egyedül maga Leonardo soha nem az, kész

Aborah lefordul és passzol Somáliának, ez nála Somalia lefordul és passzol Leonardonak volt pl.

---
több mint 12 éve
Hogy tört el Gosztonyi bokája?Bazzani
Cukic rácsúszott hátulról,tök ártalmatlan volt,csak maga alá csavarta a lábát.

több mint 12 éve
Hogy tört el Gosztonyi bokája?

több mint 12 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 821
Szopott a City, ha holnap verjük a Villát, matematikailag is biztos a bajnoki cím. :cool:
több mint 12 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 185
Nem pont Chelsea menedzserként képzeltem el Rafa Benítez "visszatérését" az Anfieldre, de az biztos hogy nem egyszer zúgni fog meccs közben az őt élteti dal a Kopból. Jaj régi szép idők...

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 12 éve
Duff Seattle Seahawks 3 439
Eddig is kedveltem, de most már imádom a Tottenhamet. Megfingatták a Cityt, így holnap nyerni kell és megvan a 20. !!!