Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
Sajna esélyes hogy véget ér a Juve korszak..... Nem baj, szép volt kell néha mást is nyerni hagyni 😉 érdekes lenne tudni mi történt h Alves s Bonucci is így távozott... S a Barca se idén nő újra túl a Realon.. Neymar menjen ha menni akar ahhoz képest h az elejétől kezdve tartottam tőle, hisztisnek gondoltam, egész jól bírta eddig...már ha tényleg megy...Sebaj lélekben előre készülök egy gyengébb évre hátha pozitívan csalódok 😊
több mint 8 éve
Fasza meccs volt, kár a kapott gólért a végén, de amit 10 emberrel nyomtak a srácok azért le a kalappal. Idén se leszünk szarok.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Hát basszameg nem értem a végén miért húztuk ennyire magunkra a Dvtk-t, mert 60.perctől kb helyzetük nem volt, mi irányítottunk
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
Amúgy a Honvéd sorozatban 11 hazai bajnoki győzelemnél jár (legutóbb tavaly októberben az Úhjpest rabolt pontot a Bozsikból), a klubrekord 13. (Mondjuk sztem most a Diósgyőr ellen megszakad ez a sorozat, a Honvéd fáradt lesz, Bódog pedig alaposan felrázta a miskolciakat.)10 mp-cel múlott és tényleg jól érezted...
Soldados
több mint 8 éve
Lanza tényleg elképesztő! Eppel is végre rúgott.egy gólt meg jól játszik, a mester meg nagyon jól nyúlt bele. Bódogot most szerintem durván outcoacholják.Sztem ez az utóbbi évek leggyengébb dvtk kerete.
Kövesd Pakson meg 20 perc alatt 5 gól egy 0-0s félidő után 😀
Borbinho
Mindent elmond Bódogról, hogy lipták a csk...
több mint 8 éve
Most már minden világos! 😊viszont ha rápillantasz a logóra, akkor ki tudod belőle olvasni a "JJ"-t, az meg... na honnan is ismerős? 😊én pedig csak nem tudom abbahagyni a soccernézést, jövő héten erre megyekMégiscsak jó sport a soccer? 😊
baggio
(Ez az új Juventus logó még mindig botrányos.)
Mikey
slowmotion
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
Lanza tényleg elképesztő! Eppel is végre rúgott.egy gólt meg jól játszik, a mester meg nagyon jól nyúlt bele. Bódogot most szerintem durván outcoacholják. Kövesd Pakson meg 20 perc alatt 5 gól egy 0-0s félidő után 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
viszont ha rápillantasz a logóra, akkor ki tudod belőle olvasni a "JJ"-t, az meg... na honnan is ismerős? 😊én pedig csak nem tudom abbahagyni a soccernézést, jövő héten erre megyekMégiscsak jó sport a soccer? 😊
baggio
Mikey
több mint 8 éve
közel sem, de mindig akad valami egyedi dolog a közelben, amit ha megnézel, legalább elmondhatod, hogy ott is voltál 😊 (meg a Miami stadionját a felújítás óta nem láttam még)én pedig csak nem tudom abbahagyni a soccernézést, jövő héten erre megyekMégiscsak jó sport a soccer? 😊Mikey
baggio
szeptembertől csak college football! (+ nfl, ha Jacksonville-t lehet oda sorolni)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
én pedig csak nem tudom abbahagyni a soccernézést, jövő héten erre megyekMégiscsak jó sport a soccer? 😊
baggio
több mint 8 éve
Kezdenek teljesen elborulni ezek az átigazolási áraka mancity-t már évekkel ezelőtt ki kellett volna zárni a piacról, ők ha bejelentkeznek valakiért, az rögtön 2x szorzó minimum
Kampman
én pedig csak nem tudom abbahagyni a soccernézést, jövő héten erre megyek

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Man City have agreed a deal to sign Monaco left-back Benjamin Mendy for £52m. Yes, £52m.Nooormális??
That’s over £100m they’ve now spent on two full-backs.
Liverpool Echo
több mint 8 éve
Gyökér kijövetel mind Oszpina részéről mind Pedróéról..Az oldalról meg nem is mondok semmit.Pedroval egyébként mi a baj?
www.facebook.com/utwenger/videos/1359808920740778/
Coolearie
egyébként oldalról kéne látni, simán lehet, hogy pirosat ér
több mint 8 éve
Gyökér kijövetel mind Oszpina részéről mind Pedróéról..Az oldalról meg nem is mondok semmit.több mint 8 éve
mikor legutóbb utána néztem, akkor fontos kupát páratlan évek júliusában nem osztogattak. nem most kell jól játszani, hanem majd tavasszal.Ijj ez a Bayern nagyon nem motivált, egy félidő alatt kaptak egy hármast a Milantól.0-4. Az előrelépés megkérőjelezhetetlen.
empty taxi
Coolearie
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 8 éve
Megbasszuk a világot. Végre vezetőség, ami csapatot is akar látni a pályán.Hátulról?
Stez
több mint 8 éve
Megbasszuk a világot. Végre vezetőség, ami csapatot is akar látni a pályán.
több mint 8 éve
Ijj ez a Bayern nagyon nem motivált, egy félidő alatt kaptak egy hármast a Milantól.0-4. Az előrelépés megkérőjelezhetetlen.
empty taxi
több mint 8 éve
Ijj ez a Bayern nagyon nem motivált, egy félidő alatt kaptak egy hármast a Milantól.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Rui eddig nem mozog rosszul,de a statjai elég árulkodóak,hogy egy full köszépszerű játékos,és még mindig a mesterhármasából él.Priskin számomra a legnagyobb csalódás,látszik rajta,hogy leszarja és levezetni jött.3-4 hét és megint Böde fog kezdeni ha nem adjuk el. Bőle nekem tetszik,csak alig vállalt fel 1az1et a dánok ellen ami ugye a legnagyobb erőssége elvileg.Ha a Botka-Batik-Otigba-Pedroso védelem se fog működni akkor tényleg komoly bajok vannak.ezekből én azt mondom, hogy a 2 szélső (Rijeka és Midtjylland) párharcban nem borult a papírforma.Fradi kiesése realitás azt mondom. DE az tény, hogy első meccs első 44 percében megleptük őket, egy nagyon jól látszó Fradit láthattunk, és ebben biztosan benne volt Doll is.Rijeka, Zeljeznicar, Partizani, Midtjylland.
AZONBAN amellett nem lehet elmenni, hogy tudták nagyon jól, hogy már július közepén lesz egy komoly EL párharc, tehát bőven előtte kellene erősíteni a csapatot, szóval nekem ne sírjon, hogy Gera hátvéd volt, hogy nem volt balhátvédünk stb. ez is az ő felelőssége, nem lehet úgy neki menni egy párharcnak, hogy nincsen egyetlen darab szélsőhátvéd cserém.
Priskin meg tényleg rohadt nagy csalódás eddig. tőle sokkal többet vártam volna.
csebi
Hány edző élne túl 4 ilyen évet?
Kenny
2 középső pár más kérdés. szvsz a Partizani után meg kellett volna köszönni Dollnak és kész. a probléma az, hogy kifogás most is van (első meccsen a bírózás pedig csupán következetes volt, nem labdára irányult Koch szabálytalansága akkor piros, második meccsen meg 13 játékos van, nincs védelem stb.) vszeg ebben a szezonban sem leszünk bajnokok, de akkor sem fogják kitenni.
Rui Pedróról mi a véleményed? sztem egy teljesen felesleges igazolás volt az eddig látottak alapján.
csebi
több mint 8 éve
ezekből én azt mondom, hogy a 2 szélső (Rijeka és Midtjylland) párharcban nem borult a papírforma.Fradi kiesése realitás azt mondom. DE az tény, hogy első meccs első 44 percében megleptük őket, egy nagyon jól látszó Fradit láthattunk, és ebben biztosan benne volt Doll is.Rijeka, Zeljeznicar, Partizani, Midtjylland.
AZONBAN amellett nem lehet elmenni, hogy tudták nagyon jól, hogy már július közepén lesz egy komoly EL párharc, tehát bőven előtte kellene erősíteni a csapatot, szóval nekem ne sírjon, hogy Gera hátvéd volt, hogy nem volt balhátvédünk stb. ez is az ő felelőssége, nem lehet úgy neki menni egy párharcnak, hogy nincsen egyetlen darab szélsőhátvéd cserém.
Priskin meg tényleg rohadt nagy csalódás eddig. tőle sokkal többet vártam volna.
csebi
Kenny
2 középső pár más kérdés. szvsz a Partizani után meg kellett volna köszönni Dollnak és kész. a probléma az, hogy kifogás most is van (első meccsen a bírózás pedig csupán következetes volt, nem labdára irányult Koch szabálytalansága akkor piros, második meccsen meg 13 játékos van, nincs védelem stb.) vszeg ebben a szezonban sem leszünk bajnokok, de akkor sem fogják kitenni.
Rui Pedróról mi a véleményed? sztem egy teljesen felesleges igazolás volt az eddig látottak alapján.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 8 éve
ja nem úgy, hanem Te diktáltad a tempót az első négyszázon.Dehogy, tök bátor dolog volt tőlem, hogy elindultam. 😊akkor hívhatunk nyuszinak? 😊Fradi kiesése realitás azt mondom. DE az tény, hogy első meccs első 44 percében megleptük őket, egy nagyon jól látszó Fradit láthattunk, és ebben biztosan benne volt Doll is.Az fontos szempont, régen 400 métert én is le tudtam futni egy 1500-ös verseny élén. 😊
csebi
somoskovig
slowmotion
somoskovig
nem vagy Te véletlen kenyai? 😀
több mint 8 éve
Fradi kiesése realitás azt mondom. DE az tény, hogy első meccs első 44 percében megleptük őket, egy nagyon jól látszó Fradit láthattunk, és ebben biztosan benne volt Doll is.Rijeka, Zeljeznicar, Partizani, Midtjylland.
csebi
több mint 8 éve
hunmob.com/sirni-fogsz-ezt-uzenik-a-belganak-a-lilak/szívből remélem,hogy megoldódik a helyzet,és veszi a lapot a belga.