NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
99
13
2:20, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
na Pep elmegy tőlünk, remélem BL címmel fog távozni. Ancelottinak nem örülök, nem tartom őt olyan jó edzőnek, mint sokan mások, kifejezetten rossz edző a kerethez.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
ennél többet nem kell mondani 😊i2.wp.com/stretfordend.taccs.hu/wp-content/uploads/sites/20/2015/01/szar-minden1.jpg

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
twitter.com/OptaJoe/status/678257053840855042@gabtsi véleményét szívesen olvasnám a témában.
Szerkesztette: Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
EldőltValamit linkeljél azért hozzá, mert ez így 0.
Guardiola-->Manchester City
Coolearie
zinedine5

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
EldőltValamit linkeljél azért hozzá, mert ez így 0.
Guardiola-->Manchester City
Coolearie
több mint 10 éve
Ott is kiestek volna egészen a SkyBet League 2.-ig. Vagy a Vanarama Ligába.Nem-annyira-meglepő-de mégis-breaking:picsába, pedig úgy megnéztem volna őket a Csempionsipbe' 😕
Mourinhót kivágták.
bergerdani
slowmotion
több mint 10 éve
Ugyanazok a nevek újra meg újra. Szvsz ennek a chelseanek egy fiatal innovatív edzőre volna pont szüksége...Áldom az eget, hogy mi ilyen hamar megváltunk BRtől, és elhoztuk Kloppot a piacról.
peach

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Nem-annyira-meglepő-de mégis-breaking:picsába, pedig úgy megnéztem volna őket a Csempionsipbe' 😕
Mourinhót kivágták.
bergerdani
több mint 10 éve
Ugyanazok a nevek újra meg újra. Szvsz ennek a chelseanek egy fiatal innovatív edzőre volna pont szüksége...
peach
Szerkesztette: Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
Ugyanazok a nevek újra meg újra. Szvsz ennek a chelseanek egy fiatal innovatív edzőre volna pont szüksége...Dárdai?😀
peach
több mint 10 éve
Ugyanazok a nevek újra meg újra. Szvsz ennek a chelseanek egy fiatal innovatív edzőre volna pont szüksége...guardiolát és diego simeonét pletykálják hosszútávra
peach

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Ugyanazok a nevek újra meg újra. Szvsz ennek a chelseanek egy fiatal innovatív edzőre volna pont szüksége...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
megver a többi united drukker ha azt mondom most jöhetne LvH helyére? inkább nézném ahogy ő felkavarja nálunk az állóvizet mint ezt a szutykot amit a holland focinak csúfol.Nálam Ancelotti lenne a top, de utána én sem tudnék jobbat mondani 😊
davemayer
több mint 10 éve
azóta nagyon meredek eredményeket hozottVárható volt. Vajon ki jöhet szóba? Guardiola is lehet még talán, de őt a Cityvel hozták össze eléggé.Hiddink lett az interim HC, 2009-ben se volt rossz, FA kupát megnyertük vele 😀
Coolearie
Löfli
megver a többi united drukker ha azt mondom most jöhetne LvH helyére? inkább nézném ahogy ő felkavarja nálunk az állóvizet mint ezt a szutykot amit a holland focinak csúfol.aztán jövőre vagy 2 év múlva megint maga ellen fordítaná az öltözőt és káosz lenne, ez miért kell nektek?
davemayer

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Várható volt. Vajon ki jöhet szóba? Guardiola is lehet még talán, de őt a Cityvel hozták össze eléggé.Hiddink lett az interim HC, 2009-ben se volt rossz, FA kupát megnyertük vele 😀
Coolearie

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Várható volt. Vajon ki jöhet szóba? Guardiola is lehet még talán, de őt a Cityvel hozták össze eléggé.
több mint 10 éve
megver a többi united drukker ha azt mondom most jöhetne LvH helyére? inkább nézném ahogy ő felkavarja nálunk az állóvizet mint ezt a szutykot amit a holland focinak csúfol.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
The Sacked one.

Liverpool Fc
több mint 10 éve
talán így nem esnek ki 😊

több mint 10 éve
Nem-annyira-meglepő-de mégis-breaking:Mourinhót kivágták.
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Kifogásgenerátor ON.
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Mondjuk nem kicsit vicces, hogy minden idényben cél az európai kupaindulást érő hely elérése a Lokinál, de amikor megvan, akkor a selejtezők a felelősek a rossz játékért a mennyeiben (na meg a nehéz levegőű és a magas fű). Bakker ekkora meglepetésként érte, hogy több meccset kell játszaniuk, ezért se nem készítette fel a csapatát fizikálisan, se nem igazolt megfelelő csereembereket? A többi "Ha bemennek a helyzeteink, akkor gólokat szerzünk." típusú "magvas" eszmefuttatásaira meg reagálni sem érdemes.
Szerkesztette: Tony
több mint 10 éve
ez az ember annyira buta,hogy nem lehet szavakkal kifejezni.legalább az nyugtasson meg, hogy a magyar focit követők több, mint 90 százaléka ugyanezzel a problémával küszködik.
Nem értem,hogy ülhet kispadon az ilyen.Kenny
több mint 10 éve
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/dvsc-ime-kondas-elemer-indokai-a-gyengebb-szereplesre-2456041ez az ember annyira buta,hogy nem lehet szavakkal kifejezni.
Komolyan azon gondolkodtam trollkodik, de nem 😀
"Valamelyik nap a Barcelona játszott a Leverkusennel a BL-ben, látható volt, rengeteg helyzetet kihagyott a német csapat, de nem lőtte be, és emiatt nem tudta megnyerni a találkozót. "
Mennyei...
Toca
Nem értem,hogy ülhet kispadon az ilyen.
több mint 10 éve
Mi a gond? A leverkuse nem tudta megveni a barcát ( látta a mevcset. ) a loki mega mittomén a felcsútot. # szerődéshossuabbítás
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...