NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
101
13
2:20, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
örülj neki hogy nem emlékszel rá???cdn.streamable.com/video/mp4/weqo.mp4őszintén sajnálom hogy nem kapott ott egy Cissé-t Costa amúgy
Jólvan Ogre, nem szándékos volt...nem a lófaszt, ennél egyértelműbb nem is lehetne...ha ez labdára ment, akkor Costa egy intelligens, visszafogott, kulturált úriember...
Borbinho
Negritis
Borbinho
D. Cissének a Poolban és a franciaválogatottban is volt 1-1 brutális lábsérülése, ne keress rá
nem szoktam amúgy ilyet játékosnak kívánni de amit látok Costából az alapján kijárna neki egy atyai pofon
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
???cdn.streamable.com/video/mp4/weqo.mp4őszintén sajnálom hogy nem kapott ott egy Cissé-t Costa amúgy
Jólvan Ogre, nem szándékos volt...nem a lófaszt, ennél egyértelműbb nem is lehetne...ha ez labdára ment, akkor Costa egy intelligens, visszafogott, kulturált úriember...
Borbinho
Negritis
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
cdn.streamable.com/video/mp4/weqo.mp4őszintén sajnálom hogy nem kapott ott egy Cissé-t Costa amúgy
Borbinho
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
cdn.streamable.com/video/mp4/weqo.mp4Jólvan Ogre, nem szándékos volt...nem a lófaszt, ennél egyértelműbb nem is lehetne...ha ez labdára ment, akkor Costa egy intelligens, visszafogott, kulturált úriember...
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Na, akkor itt az alkalom, hogy lépjen a vezetőség, és kirúgják van Gaal-t!8 nyeretlen meccs sorozatban, ilyen szinte emberemlékezet óta nem volt. A pontokat meg inkább hagyjuk, Moyes alatt több pontunk volt 18 forduló után, mint van Gaal alatt 19 forduló után. Még néhány elszórakozott meccs, és közelebb vagyunk a kiesőzónához, mint az 1. helyhez...
És emlékeztek még van Gaal 3 éves tervére, amikor a csapathoz jött? 1. évben visszavezeti a csapatot a BL-be, a 2. évben bajnokságot nyer a csapattal, a 3. évében edzői karrierje megkoronázásaként megnyeri a csapattal a BL-t. Na, ebből körülbelül az 1. évben bejött, hogy visszavezette a csapatot a BL-be, csak annyi a gond, hogy a másodikban már megint nem lesz ott a csapat, ha így folytatják, a Premier League, és a BL megnyeréséről meg én már álmodni sem merek, ha nem menesztik...
Bears, Cubs, Bulls, Blackhawks, Fire, Sky, Red Stars - GO CHICAGO!!!
GGMU!!!
F1: Manor fan, IndyCar: Max Chilton and Alex Rossi fan
NASCAR: Danica Patrick fan, Formula 3.5 V8: Beitske Visser fan
több mint 9 éve
Mi meccs volt már az Everton-Stoke ... ez után arra számítok, hogy a MU-Chelsea-be belealszok.😉
Mikey
több mint 9 éve
Mi meccs volt már az Everton-Stoke ... ez után arra számítok, hogy a MU-Chelsea-be belealszok.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
Elég meglepő eredmények születtek a BPL meccseken tegnap.a bajnokversére gondolsz? 😀
Coolearie

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Elég meglepő eredmények születtek a BPL meccseken tegnap.
több mint 9 éve
Ha kirúgják akkor megéri kikapni.Ez igaz, csak kérdés, hogy még hányszor kell kikapni, hogy észbekapjon végre a vezetőség is... Konkrétan évtizedek óta nem volt ilyen kevés pontunk decemberben. Még Moyes irányítása alatt is 31 pont volt 18 forduló után, most még annyit sem sikerült összekaparni.
davemayer
Remélem, hogy ha most nem menesztik Louis papát, az csak azért van, mert a Chelsea elleni meccs holnap lesz és nem akarják kirúgni addig. És akkor megint megéri kikapni, még legalább a Chelsea ellen, csak észbekap már a vezetőség, hogy lépni kéne valamit.
Bears, Cubs, Bulls, Blackhawks, Fire, Sky, Red Stars - GO CHICAGO!!!
GGMU!!!
F1: Manor fan, IndyCar: Max Chilton and Alex Rossi fan
NASCAR: Danica Patrick fan, Formula 3.5 V8: Beitske Visser fan
több mint 9 éve
az már jóval több, mint pletykaHa kirúgják akkor megéri kikapni.Mindig is utáltam LVG-t, erre mit ad isten nem a kedvenc csapatom padjára ül le........szégyen ez a foci amit játszunk és ez az ő hibája egyértelmű. Rendben kirúgják öröm és bódogság, na de milyen edzőt ültetsz le a padra? Főleg féltávnál, ettől a Mourinho pletykától szint kavarog a gyomrom.....
davemayer
manuszka86
több mint 9 éve
Ha kirúgják akkor megéri kikapni.Mindig is utáltam LVG-t, erre mit ad isten nem a kedvenc csapatom padjára ül le........szégyen ez a foci amit játszunk és ez az ő hibája egyértelmű. Rendben kirúgják öröm és bódogság, na de milyen edzőt ültetsz le a padra? Főleg féltávnál, ettől a Mourinho pletykától szint kavarog a gyomrom.....
davemayer
több mint 9 éve
Ez az új City logó egy hányadék..
több mint 9 éve
Ha kirúgják akkor megéri kikapni.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
Depay hazaadása a magyar válogatottat idézte 😀hiába látom, nehéz elhinni hogy ennyire gyenge a United.
Löfli
mondjuk van Gaal tehetetlen fejét látni felbecsülhetetlen.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
Depay hazaadása a magyar válogatottat idézte 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
na most ugye nem gondolod komolyan, hogy ha a bíróság tagjait te nevezed ki, te fizeted a hivatalos és a nem hivatalos bérüket is, akkor lesz pofájuk nagyobb büntetést kiszabni rád? csoda, hogy ennyit kaptak sztem.miután kinyírtam egy kisebb falut a bíróság ajánlja nekem hogy most már ne tegyek ilyet amit én "elfogadok"... ez nem büntetés, ez menekülési útvonal.8 év az nevetséges.nem az a baj, hogy eltiltás, hanem hogy nem szabadságvesztés 😊
Kenny
viszont ez jó eséllyel azt jelenti, hogy a futballvezetői karrierjüknek lőttek. már az is valami.
slowmotion
davemayer
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
Arsenal 2-1 Manchester City
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
Ma asszem elég nehéz feladat vár a(z) 
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
Lehet rosszul értelmeztem, de ezt vmi etikai bizottság szabta ki, nem a bíróság.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Ma asszem elég nehéz feladat vár a Cityre, de megoldható.
több mint 10 éve
miután kinyírtam egy kisebb falut a bíróság ajánlja nekem hogy most már ne tegyek ilyet amit én "elfogadok"... ez nem büntetés, ez menekülési útvonal.8 év az nevetséges.nem az a baj, hogy eltiltás, hanem hogy nem szabadságvesztés 😊
Kenny
viszont ez jó eséllyel azt jelenti, hogy a futballvezetői karrierjüknek lőttek. már az is valami.
slowmotion
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
8 év az nevetséges.nem az a baj, hogy eltiltás, hanem hogy nem szabadságvesztés 😊
Kenny