Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
ezt nem tudtam, köszi az infót. így lehet, hogy 2 év múlva egy negyedik hellyel bedöcög a Milan a csoportkörbe 😊Nyet. www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/bl-2018-tol-a-4-topliga-4-csapata-automatikusan-csoportkoros-25224572013-ban 14 éves volt. szted azt ő döntötte el anno? kizártnak tartom.vki felhozta Buffont és a másodosztályt.én voltam.
2006-ban sorolták vissza őket: addig ő nyert a juvéval 4 bajnoki címet (abból kettőt elvettek később) azért ez más színt. jelenleg a Milan még a másodosztályban is izzadna a győzelemért kis túlzással.
én megértem a srácot. nem akarom ott megrohadni, főleg hogy a Milan elképesztő kivásárlási árat akar megszabni. az röhej, hogy dobálják neki a játékpénzt, mert viszonylag jó fizetést ajánlottak neki, nem azon bukott el az üzlet.
csebi
Igen, Totti is ezt tette, hiszen nem akart megrohadni egy gyenge Rómáb... ja várjá, mégse :d
Mondjuk elvileg ez már nem újkori dolog nála:
"Amint megláttam azt a kis srácot Nápolyban, azonnal hívtam az Inter vezetőségét. Három és fél évig, egészen 2013-ig az Internél volt és többször is szerepelt ott próbajátékon. Minden rendben ment mindaddig a pillanatig, amíg nem tették elé az írásos szerződést. Azon a délutánon mindenben megegyeztünk vele, az édesanyjával és az édesapjával is. Azonban másnap reggel megállapodott a Milannal, tisztességtelenül és minden figyelmeztetés nélkül."
Természetesen Donnarummáról van szó :d
Amúgy ZoiMP-nek igaza van, azt csinál amit akar, senkinek semmi köze. Csak ugye kibaszott röhejes hogy előtte meg a címert csókolgatta. Ezért tartom egy kibaszott nagy Bohócnak. Emiatt azt is meg lehet érteni amit a szurkolók csináltak a minap.
eaglesmcnabb
empty: 3 új igazolás jó valóban, de azért ez még nem az igazi keret. Bigliát remélem nem viszitek el tőlünk, James meg sztem nem fog odamenni, vagyis nagyon meglepődnék. ráadásul rohadt sokba fog kerülni. Deoulofu és Kalinic leigazolását sztem megbánnátok, de Belottiban van fantázia. ráadásul dobogó kellene BL-hez, mert Olaszország még mindig 4. én továbbra sem látom, hogy a Milanból a következő 2 évben dobogós lenne, így BL sem lenne.
csebi
empty taxi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Deoulofu és Kalinic leigazolását sztem megbánnátok, de Belottiban van fantázia. ráadásul dobogó kellene BL-hez, mert Olaszország még mindig 4. én továbbra sem látom, hogy a Milanból a következő 2 évben dobogós lenne, így BL sem lenne.csebiBelottiban valóban van fantázia, de kb mozdíthatatlan, mert a Toro kitart a 100 misis árnál.
Előbbi sztem nem lenne rossz a Milannak, de Keita sem a legrosszabb opciók közé tartozik látva h kb kik mozdíthatóak, azonban ha már Kalinic, inkább tartsák meg Baccát.
Ugyan még hivatalosan el sem kezdődött az átigazolási időszak és messze is a vége, de a Róma szvsz abszolút fogható lesz és ha Dzeko kiesik/nem tudja tartani a formáját komoly gondban lehetnek. 4. hely abszolút jolly joker perpill a Serie A-ban és simán odaérhet a Milan, ami azonnali BL csoportkört ér.
több mint 8 éve
Nyet. www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/bl-2018-tol-a-4-topliga-4-csapata-automatikusan-csoportkoros-25224572013-ban 14 éves volt. szted azt ő döntötte el anno? kizártnak tartom.vki felhozta Buffont és a másodosztályt.én voltam.
2006-ban sorolták vissza őket: addig ő nyert a juvéval 4 bajnoki címet (abból kettőt elvettek később) azért ez más színt. jelenleg a Milan még a másodosztályban is izzadna a győzelemért kis túlzással.
én megértem a srácot. nem akarom ott megrohadni, főleg hogy a Milan elképesztő kivásárlási árat akar megszabni. az röhej, hogy dobálják neki a játékpénzt, mert viszonylag jó fizetést ajánlottak neki, nem azon bukott el az üzlet.
csebi
Igen, Totti is ezt tette, hiszen nem akart megrohadni egy gyenge Rómáb... ja várjá, mégse :d
"Amint megláttam azt a kis srácot Nápolyban, azonnal hívtam az Inter vezetőségét. Három és fél évig, egészen 2013-ig az Internél volt és többször is szerepelt ott próbajátékon. Minden rendben ment mindaddig a pillanatig, amíg nem tették elé az írásos szerződést. Azon a délutánon mindenben megegyeztünk vele, az édesanyjával és az édesapjával is. Azonban másnap reggel megállapodott a Milannal, tisztességtelenül és minden figyelmeztetés nélkül."
Amúgy ZoiMP-nek igaza van, azt csinál amit akar, senkinek semmi köze. Csak ugye kibaszott röhejes hogy előtte meg a címert csókolgatta. Ezért tartom egy kibaszott nagy Bohócnak. Emiatt azt is meg lehet érteni amit a szurkolók csináltak a minap.
eaglesmcnabb
empty: 3 új igazolás jó valóban, de azért ez még nem az igazi keret. Bigliát remélem nem viszitek el tőlünk, James meg sztem nem fog odamenni, vagyis nagyon meglepődnék. ráadásul rohadt sokba fog kerülni. Deoulofu és Kalinic leigazolását sztem megbánnátok, de Belottiban van fantázia. ráadásul dobogó kellene BL-hez, mert Olaszország még mindig 4. én továbbra sem látom, hogy a Milanból a következő 2 évben dobogós lenne, így BL sem lenne.
csebi
Jamest 1 az 1-ben Donnarummára, probléma megoldva 😉
CF igazolásnál meg én abban reménykedem h Bacca vagy Lapadula marad és akkor nem kell semelyik sem.
Deulofeu kapcsán az előző felszezonban erősen indított, aztán visszaesett, mivel Nutella maradt a HC, így továbbra is valszeg 4-3-3 lesz a base felállás és most elvileg jobb társai lesznek, így talán ink a február-márciusi játéka köszönne vissza jövőre, így őt én annyira nem bánnám, de nem is érzem jobb igazolásnak akár Baldénél vagy Forsbergnél, meglátjuk mi lesz.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
2013-ban 14 éves volt. szted azt ő döntötte el anno? kizártnak tartom.vki felhozta Buffont és a másodosztályt.én voltam.
csebi
eaglesmcnabb
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 8 éve
vki felhozta Buffont és a másodosztályt.én voltam.
csebi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
YoungZeeZee
9 615
De amugy meg azt csinal amit akar. Ha marad, marad. Ha nem nem. Senkinek semmi koze nincs hozza 😊O mashogy gondolja mint Te.Nézd, lezajlott a tulajdonosváltás, a kínaiak meg el is kezdték tolni a klubba a pénzt és nem is igazolt eddig ezen a nyáron szarul a Milan, a Musacchio, Ricardo Rodriguez, André Silva hármasért ki is csengettek 74 millió eurót, plusz jött még Kessié is 2 évre kölcsönbe utána kötelező vásárlási opcióval 28 millióért. Eddig túlfizetni senkit nem sikerült és tényleg minőségi játékosokkal erősítették meg a valóban a "Serie A felsőház közepe" szintű keretet.vki felhozta Buffont és a másodosztályt.Oké. De ha én valahol akarok focizni, az ügynök csináljon amit akar, ott fogok focizni, max kibaszom az ügynököt, ha fasz.Igaz, de ne felejtsd el h egy 18 éves sihederről beszélünk, egy ilyen srácot sokkal könnyebb befolyásolni, mint egy 28 évest.
gabokocka
empty taxi
csebi
Nem mellesleg június 19-ét írunk azaz még rohadt sokáig nyitva is van a transzferablak, pénz és szándék is van a további erősítésre. Látják h nincs szélső depth zajlanak is a tárgyalások Deulofeuról, Keita Baldéről és Forsbergről, kéne regista, Biglia és Krychowiak kapcsán is történt megkeresés, utóbbi ráadásul belső védőként is bevethető, jobbhátvédnek jönne Conti, aki a legeredményesebb szélső védő volt a topligákban a legutóbbi szezon során, felkészülve arra h esetleg Bacca és Lapadula is távozik nézegetnek még centereket Belotti vagy Kalinic személyében, illetve szerintem a jelenlegi legnagyobb hiányposztra, fantasistára is van jelölt: James Rodriguez.
Szóval sztem koránt sem arról van szó, hogy egy jövőkép nélküli középcsapatban kellett volna Dormammunak rohadnia...
empty taxi
több mint 8 éve
Nézd, lezajlott a tulajdonosváltás, a kínaiak meg el is kezdték tolni a klubba a pénzt és nem is igazolt eddig ezen a nyáron szarul a Milan, a Musacchio, Ricardo Rodriguez, André Silva hármasért ki is csengettek 74 millió eurót, plusz jött még Kessié is 2 évre kölcsönbe utána kötelező vásárlási opcióval 28 millióért. Eddig túlfizetni senkit nem sikerült és tényleg minőségi játékosokkal erősítették meg a valóban a "Serie A felsőház közepe" szintű keretet.vki felhozta Buffont és a másodosztályt.Oké. De ha én valahol akarok focizni, az ügynök csináljon amit akar, ott fogok focizni, max kibaszom az ügynököt, ha fasz.Igaz, de ne felejtsd el h egy 18 éves sihederről beszélünk, egy ilyen srácot sokkal könnyebb befolyásolni, mint egy 28 évest.
gabokocka
empty taxi
csebi
Nem mellesleg június 19-ét írunk azaz még rohadt sokáig nyitva is van a transzferablak, pénz és szándék is van a további erősítésre. Látják h nincs szélső depth zajlanak is a tárgyalások Deulofeuról, Keita Baldéről és Forsbergről, kéne regista, Biglia és Krychowiak kapcsán is történt megkeresés, utóbbi ráadásul belső védőként is bevethető, jobbhátvédnek jönne Conti, aki a legeredményesebb szélső védő volt a topligákban a legutóbbi szezon során, felkészülve arra h esetleg Bacca és Lapadula is távozik nézegetnek még centereket Belotti vagy Kalinic személyében, illetve szerintem a jelenlegi legnagyobb hiányposztra, fantasistára is van jelölt: James Rodriguez.
Szóval sztem koránt sem arról van szó, hogy egy jövőkép nélküli középcsapatban kellett volna Dormammunak rohadnia...

Madden hates me.
több mint 8 éve
Beitar Jeruzsálem (izraeli)–Vasas (magyar)Ferencváros (magyar)–Jelgava (lett)
Videoton (magyar)–Balzan (máltai)
talán 2 továbbmegy...
több mint 8 éve
az a szitu, hogy a fodballista gondolom érzékeli, hogy nem tud addig elszámolni, ameddig eldekázgat a labdával, ezért simán elhiszi az ügynöknek, hogy a legjobbat akarja és tudja is tanácsolni neki.Oké. De ha én valahol akarok focizni, az ügynök csináljon amit akar, ott fogok focizni, max kibaszom az ügynököt, ha fasz.Erről megkérdezhetnénk Dzsudzsákot.Ott is az ügynök mondta ki a végső szót.
gabokocka
Kenny
(mondjuk ha azt vesszük, bizonyos szempontból tényleg a legjobbat akarják az ügynökök, mert pl. a BL-cím az jól mutat, de kenyeret nem hoz az asztalra, viszont a fodballistáknak ugye általában karrierjük alatt kell megkeresni az egész életre való költőpénzt, szóval...)
több mint 8 éve
izraeli nap van, úgy látom😊
több mint 8 éve
vki felhozta Buffont és a másodosztályt.Oké. De ha én valahol akarok focizni, az ügynök csináljon amit akar, ott fogok focizni, max kibaszom az ügynököt, ha fasz.Igaz, de ne felejtsd el h egy 18 éves sihederről beszélünk, egy ilyen srácot sokkal könnyebb befolyásolni, mint egy 28 évest.
gabokocka
empty taxi
több mint 8 éve
Na baszki, mehetünk Korhutékhoz, remek.Lehet én emlékszem rosszul, de mintha zártkapus lenne a mostani meccsetek is, nem?
Kijutni se nagyon lehet, ki is esünk, plusz még jó eséllyel növeljük a zártkapus meccseink számát. Ennél talán csak a Koppenhága lett volna szarabb.
gabokocka
több mint 8 éve
Na baszki, mehetünk Korhutékhoz, remek.Kijutni se nagyon lehet, ki is esünk, plusz még jó eséllyel növeljük a zártkapus meccseink számát. Ennél talán csak a Koppenhága lett volna szarabb.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Erre azért kíváncsi lennék, hogy miként zajlik és milyen szerződés van közöttük, ha a megbízott dönti el, mit csináljon a megbízója....Oké. De ha én valahol akarok focizni, az ügynök csináljon amit akar, ott fogok focizni, max kibaszom az ügynököt, ha fasz.Erről megkérdezhetnénk Dzsudzsákot.Ott is az ügynök mondta ki a végső szót.
gabokocka
Kenny
több mint 8 éve
Oké. De ha én valahol akarok focizni, az ügynök csináljon amit akar, ott fogok focizni, max kibaszom az ügynököt, ha fasz.Erről megkérdezhetnénk Dzsudzsákot.Ott is az ügynök mondta ki a végső szót.
gabokocka
több mint 8 éve
Oké. De ha én valahol akarok focizni, az ügynök csináljon amit akar, ott fogok focizni, max kibaszom az ügynököt, ha fasz.Igaz, de ne felejtsd el h egy 18 éves sihederről beszélünk, egy ilyen srácot sokkal könnyebb befolyásolni, mint egy 28 évest.
gabokocka

Madden hates me.
több mint 8 éve
Oké. De ha én valahol akarok focizni, az ügynök csináljon amit akar, ott fogok focizni, max kibaszom az ügynököt, ha fasz.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Én is úgy gondolom, hogy Raiola nagy ráhatással volt Donnarumma döntésére (nem tudom h a család milyen véleményen volt, de a bátyó nyilatkozata alapján sztem a nem hosszabbítás mellett) és teledumálhatta a fejét több lóvével és egyéb csodás dolgokkal a fiatal kapusnak.Aki kinek a megbízásából tevékenykedik?mondjuk azt magyarázza már emg valaki, hogy minek csókolgatja a címert előtte, ha most meg baszik aláírni a szerződéshosszabbítást? :d Nem áll össze a kép nekem.nem is ő osztogatja,hanem az ügynöke.
És bár Buffon nem saját nevelés, de ő követte a Juvét a másodosztályba is. EZt csak a címercsókolgatás margójára írom. Donnaruma nagy tehetség meg minden, de azért nem akkora császár ő itt ennyi idősen hogy ő osztogassa a lapokat. Szerintem.
eaglesmcnabb
Kenny
gabokocka
több mint 8 éve
Azért nem véletlen h Mino Raiola (Donnarumma ügynöke) ügyfelei közül egy sem a klubhűség mintaképe, mondhatni vándormadarak. Lásd. Pogba, Balotelli, Ibrahimovic, Mkhitaryan, Maxwell...Aki kinek a megbízásából tevékenykedik?mondjuk azt magyarázza már emg valaki, hogy minek csókolgatja a címert előtte, ha most meg baszik aláírni a szerződéshosszabbítást? :d Nem áll össze a kép nekem.nem is ő osztogatja,hanem az ügynöke.
És bár Buffon nem saját nevelés, de ő követte a Juvét a másodosztályba is. EZt csak a címercsókolgatás margójára írom. Donnaruma nagy tehetség meg minden, de azért nem akkora császár ő itt ennyi idősen hogy ő osztogassa a lapokat. Szerintem.
eaglesmcnabb
Kenny
gabokocka
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
100 milliós árak röpködnek manapság ami vicc már. A legutolsó humorista Pogba néven lépett fel. Vlsz nem ő lesz az utolsó.Igen. Egyébként Pogba és Donnarumma ügynöke pont ugyanazon emberke, Raiola, aki a hírek szerint 27 misit gombolt le Pogba átigazolása során.
ozibozi
több mint 8 éve
100 milliós árak röpködnek manapság ami vicc már. A legutolsó humorista Pogba néven lépett fel. Vlsz nem ő lesz az utolsó.
több mint 8 éve
Aki kinek a megbízásából tevékenykedik?mondjuk azt magyarázza már emg valaki, hogy minek csókolgatja a címert előtte, ha most meg baszik aláírni a szerződéshosszabbítást? :d Nem áll össze a kép nekem.nem is ő osztogatja,hanem az ügynöke.
eaglesmcnabb
Kenny
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
100 misit az elcseszett piacnak köszönhetik, 4.5M-es fizut meg sehol nem érdemel említett játékosunk, marha messze van még ő attól h reálisan(!) ennyit megérdemeljen. Más tészta h így is megkapja majd jövőre másik klubtól ezt az összeget.Annak akit 100 misiért akarnak eladni és a világ legnagyobb kapustehetségének tartanak, ne legyen már olyan sok az a 4,5M euró egy Milanban (még ha jelenleg középcsapat is).Még nem ért véget a Milan nyári mercatoja. Nyilván nem lehet az egész csapatot átpofozni egy nyár alatt, de az eddigi igazolások azért előrelépések a tavalyi kerethez képest. Arról nem is beszélve, hogy a BL-ben már az első 4 helyezett helye a csoportkörben garantált. Rómánál nagyon úgy fest, hogy nincs pénz nagyobb eladás nélkül, Internél nem látom mit akarnának, így a Milan a 4. helyre odaférhet bőven.miért is érdemli meg? csupán jövőképet akarna magának. nem akar évekig rohadni egy olasz közép csapatban. ahogy olvastam egyetlen dolgon bukott a téma, hogy a Milan nem akarta beletenni azt a kitételt, hogy ha nincs BL akkor elmehet 10 milláért. ez úgy gondolom mindent elmond a jelenlegi Milanról. még csak a szándék sincsen meg bennük, hogy BL esélyes csapatot építsenek.Milan-szurkolók játékpénzt dobáltak 18 éves kapusuk, Donnarumma feléMeg is érdemli, remélem Montella felzavarja a lelátóra egész szezonban.
www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/u21-es-eb-donnarummat-megdobaltak-csapattarsa-gyonyoru-golt-ollozott-video-2575789
ozibozi
Beki
csebi
Visszatérve Donnarumma-ra: ha jól emlékszem a Milan vezetősége beajánlott 4.5M eurós éves fizut, egy 18 éves srácnak...hol érdemel ő ennyit, miután 2 évig volt kezdő ahogy írtad is gyakorlatilag egy olasz középcsapatban?
Emellett az ügynökét, Raiolát nem kell bemutatni senkinek. Évente menne a rinyálás h fizuemelés, meg amilyen feltételeket szabhattak persze h nem tetszett a Milannak.
Beki
dugo93