Soccer

41 feliratkozó

több mint 8 éve
YoungZeeZee 9 615
Ti kit hoztatok volna Storck helyett?
ZoliMP
Érdekes kérdés.A hátralévő meccsekre én bedobtam volna Szélesit. Lett volna fél év találni egy tökéletes edzőt.(hozzáteszem ez a folyamat szerintem már elindult hétfőn)
Külföldről azért nem tudok nevet mondani,mert nem tudom mekkora büdzsé.Ha már német vonal akkor egy Lőw Zsoltot meg lehetne próbálni.Igaz neki sincs vezetőedzői tapasztalata.
Kenny
Szelesi lehetett volna igaz, de nem tudjuk milyen karakter.Lownek nincs igazi tapasztalata, tudom Dardainak se volt, viszont karakanabb szemelyiseg.
Aki nem zsakbamacska az Rossi, de elvittek illetve Herceg Andras az aki meg eredmenyt ert el.Ok nem is megosztoak mint Penter.
Laszlo Csabanak jo eredmenyei voltak, de skocia utan semmit nem ert el.
A kerdes az h a jatekosok mikent fognak viszonyulni Storckhoz.
több mint 8 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 343 — je suis poloska
Na BaloghBubut csak elcsábították Felcsútra, ment vele Heris is meg PoórPatrik tőlünk.
Hiába a kieső tv-s jogdíjakat gyorsba be kell szedni játékoseladásból.
eaglesmcnabb
ez három igen komoly igazolás.Heris a liga egyik legjobb védője.Szivesen néztem volna nálunk is.Balogh-Heris duo amugy 1 millió euró volt 😀
Kenny
Baloghnak 4 éves szerződése volt, szerintem csak egyedül ő volt annyi. :d

egyébként közben rájöttem hogy Storck magyarországi pályafutása eddig egy az egyben Chip Kelly philadelphiai karrierje.
Az elején jó eredmények, mindenki hepi, és bízakodó, közben teljhatalom, utána égés és 3 kidobott év :d

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 630 — Omar's Coming Yo!
ZoliMP
Érdekes kérdés.A hátralévő meccsekre én bedobtam volna Szélesit. Lett volna fél év találni egy tökéletes edzőt.(hozzáteszem ez a folyamat szerintem már elindult hétfőn)
Külföldről azért nem tudok nevet mondani,mert nem tudom mekkora büdzsé.Ha már német vonal akkor egy Lőw Zsoltot meg lehetne próbálni.Igaz neki sincs vezetőedzői tapasztalata.

több mint 8 éve
YoungZeeZee 9 615
több mint 8 éve
Na BaloghBubut csak elcsábították Felcsútra, ment vele Heris is meg PoórPatrik tőlünk.
eaglesmcnabb
ez három igen komoly igazolás.Heris a liga egyik legjobb védője.Szivesen néztem volna nálunk is.Balogh-Heris duo amugy 1 millió euró volt 😀

Szerkesztette: Kenny

több mint 8 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 319 — Bears & Illinois fan
de a kisebbik lányom óvodájában is van heti egy focioktatás, ahová a helyi csapat az UFC tagjai járnak be megtartani a foglalkozást.
csi77
Biztos, hogy ott foci megy?
Kampman
Ezt most nem értem, vagy inkább ne akarjam érteni?
csi77
 www.google.hu/search?safe=off&hl=hu&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1366&bih=608&q=ufc&oq=ufc&gs_l=img.3..0l10.1224.2178.0.2313.3.3.0.0.0.0.238.448.1j1j1.3.0....0...1.1.64.img..0.3.446.K1cKbUEODlg
Kampman
ja, értem....😊
Amúgy:  szufc.hu

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 881 — #NoStress
A kapitalizmusban az ember a saját pénzén kurvázik. Engem nem zavar ha valaki kurvázik, csak ha az én pénzemen helyettem qr, azon elgondolkozom.
ozibozi
Ha már nála van (ellopta, elvette, megkereste, megszerezte, stb.) akkor az övé.
Nem a tied.
Ha a magadénak érzed, akkor ne add oda, ne hagyd, hogy ellopja, elvegye, stb.
Ha meg nem tudod ezt megtenni, akkor magadat csapod be, ha a magadénak érzed.
Ennyit tudok segíteni a valóság értelmezésében.
(És érdemes olvasni a kisajátításokról, államosításokról, téeszesítésekről, és máris úgy fogod látni, hogy most egy nagyon nagyon jó világ van.)
Sobri Jóska
kinek is?, nekem, neked biztos. csak van még pár millió létbizonytalanságban tengődő, napról-napra élő család, akit nem nagyon zavarna ha pl újra "téeszesítenének", kiszámítható jövőben élhetne, és tudná, hogy a gyerekeinek sem lesz gondja, ha dolgoznak, tanulnak, stb...szóval az, hogy kinek van jó világ, azt tőlük is meg lehetne kérdezni, csak mi nem találkozunk velük...
ozibozi
Mindenkinek, aki minimálisan is érdekelt a magántulajdonra épülő társadalomban. Végülis Sztálin Szovjetúniójában is voltak milliók, akiknek megfelelt a szitu, ahogy Rákosi Magyarországán szintúgy.
Én személy szerint örülök, hogy ezekből a bulikból kimaradtam.

több mint 8 éve
ozibozi New York Giants 21 478
A kapitalizmusban az ember a saját pénzén kurvázik. Engem nem zavar ha valaki kurvázik, csak ha az én pénzemen helyettem qr, azon elgondolkozom.
ozibozi
Nem a tied.
(És érdemes olvasni a kisajátításokról, államosításokról, téeszesítésekről, és máris úgy fogod látni, hogy most egy nagyon nagyon jó világ van.)
Sobri Jóska
kinek is?, nekem, neked biztos. csak van még pár millió létbizonytalanságban tengődő, napról-napra élő család, akit nem nagyon zavarna ha pl újra "téeszesítenének", kiszámítható jövőben élhetne, és tudná, hogy a gyerekeinek sem lesz gondja, ha dolgoznak, tanulnak, stb...szóval az, hogy kinek van jó világ, azt tőlük is meg lehetne kérdezni, csak mi nem találkozunk velük...
több mint 8 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 343 — je suis poloska

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
ozibozi
Nem a tied.

több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Eszméletlen szórakoztató az NSO fórum. Akik tavaly a körúton buliztak, ma anyázzák Storck-ot 😀
több mint 8 éve
„Storck mindkét pozícióját megtartja. Ennek az az oka, hogy nemcsak szövetségi kapitányként, hanem sportigazgatóként is kiváló teljesítményt nyújt”

több mint 8 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 214 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
Csányi azt mondta, hogy a magyar labdarúgás nem ott tart, ahol az Andorra elleni történelmi vereség alapján látszik.

->

"Ezeken lovagol maga? Amit a vaksi szemével lát? A süket fülével hall? A tompa agyával gondol? Azt hiszi, fölér az a mi nagy céljaink igazságához?!"

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 141
de a kisebbik lányom óvodájában is van heti egy focioktatás, ahová a helyi csapat az UFC tagjai járnak be megtartani a foglalkozást.
csi77
Kampman
csi77
 www.google.hu/search?safe=off&hl=hu&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1366&bih=608&q=ufc&oq=ufc&gs_l=img.3..0l10.1224.2178.0.2313.3.3.0.0.0.0.238.448.1j1j1.3.0....0...1.1.64.img..0.3.446.K1cKbUEODlg

több mint 8 éve
Marad Storck.
lol

több mint 8 éve
Lehet, hogy itt szerencsések vagyunk, de pár éve megépült egy szép atlétikapálya, tavaly pedig felűjították a sportöltözőt, így nem a 60-70-es évekbeli színvonalú a létesítmény, ráadásul még műfüves pálya is van, pl a Bad Bones is ott játssza meccseit.

csi77
Mikor áprilisban voltunk idegenben meccsen (szurkolóként) kamilláztunk is, milyen szép a futópálya! Cserébe a vendégszektorban 30 centis gaz állt minden szinten😕
NB2
Azon az oldalon nem szoktam ácsorogni...😊

A futópálya kialakítása nagyban köszönhető Csillag Balázsn, aki a vezetője is lett egyben.

Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
ozibozi New York Giants 21 478
több mint 8 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 643 — Csodabogár
Na akkor Stork marad. Berkesi Judit meg sunapozitív.

több mint 8 éve
csi77
Kampman

Hajrá Bad Bones!
több mint 8 éve
YoungZeeZee 9 615
Pesten az Astorianal van egy konyves bolt.
100 ft-ert, le irom megegyszer, szoval 100 ft-ert szinte uj-sport- konyveket-is- venni.
Futball eb 2008, futball eb 2008 kalauz, Laszlo Csaba ,Hrutka Janos, Szucs Lajos oneletrajzi konyvei, de lattam meg Materazzi semmit mondo kiadvanyat is😊
A szegedi foci es a dvsc tortenelme is ott lapul.

Aki fanatikus nezzen be oda😊

Tenyleg nem kamu:
 konyvudvar.net/100-eves-a-dvsc-kelet-magyarorszag-fociekszere.html?search=debrecen&description=true
több mint 8 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 502 — Ajmo Vatreni
A legitimációt úgy értettem, hogy ha nyer a Fidesz, az azt jelenti, hogy tetszik a népnek, ami történik, elégedettek azzal, hogy mire költődik a közpénz?
Mert az áltlad leírtak ezt jelentenék, pedig attól, hogy marad a jelenlegi kormány még nem biztos, hogy minden ágazatban, szegmensben minden tetszik mindenkinek.

Ha elég 25%-t egyirányba terelni ahhoz, hogy maradjon a Fidesz, akkor elég 26%-t egyirányba terelni ahhoz, hogy eltűnjön.
Nincs 26% aki azt akarja, hogy eltűnjenek?
Dehogynincs.
Valóban ennyire töketlen az ellenzék, hogy képtelen összehozni egy 26%-t produkáló formációt a kormányváltásra?
Valóban.

m.cdn.blog.hu/ce/cemp/image/index_stickers_on_viber.jpg
Sobri Jóska
Igen. Így van.

De eredetileg is csak arra akartam rávilágítani, hogy van közünk hozzá.
több mint 8 éve
Ezek az NB1-es labdarúgók azért keresnek ennyit, mert a tulajdonosoknak ennyit érnek meg, szerintük ennyit érdemelnek meg, módjukban áll ennyit fizetni, tehát nincs itt semmiféle aránytalanság.

Ami viszont ezügyben teljesen irreleváns:
- A tulajdonosok bevételének eredete.
- A magyar társadalomban kiugrónak tűnő abszolútértékek.
- Az adott csapatok eredményessége.
- Más csapatok (utánpótlás, megye3, stb.) és más ágazatok (egészségügy, oktatás, stb.) dotáltsága, forrásmennyisége, a másutt dolgozók által "érdemelt" bér.
- A fizetésekért nyújtott produktum.
- A külföldi fizetések.

Összefoglalom egy releváns hasonlatban:
Ha van pénzem (mindegy hogy loptam, örököltem, megdolgoztam érte), és úgy döntök, hogy hívok egy kurvát (megtehetem, törvényes) és fizetek neki egy estéért 500ezer forintot (ami itthon magas, külföldön van aki a sokszorosát kapja), akkor senkinek semmi köze ahhoz, hogy ezt a pénzt adhattam volna rászorulóknak, alapítványnak, korháznak, sőt, még ahhoz se, hogy reggel úgy érzem nem is volt jó ez az egész este.

Ettől függetlenül szerintem is nevetséges összegek a produktummal összevetve, nagyrészük az állam, a presztizsvadászok lehúzása, de aki nem képes megérteni, hogy miért történik, miért történhet ez, az valójában visszasírja a '90 elötti államkommunizmust, ahol minden ilyen dolog központilag volt szabályozva (árak, bérek, tulajdonlások, stb.), és ahhoz képest próbált az ember "okoskodni".
Tessék megérteni, hogy ez a kapitalizmus, a tulaj annyit ad/fizet amennyit akar.
Ha hobbi, költséges, ha törvénytelen a pénzek eredete vállalja, hogy majd leüli, ha rábizonyítják a törvénytelenséget, és ha megelégszik ezzel a produktummal, megérdemli, az ő dolga.
Ő
a
tulaj.
Ez
a
kapitalizmus.
Kicsit sárgább, kicsit savanyúbb, de a miénk.
Sobri Jóska
Érthető amit leírsz és igaz is lenne, kivéve a kiemelt részt. Ha a te, mi, állampolgárok adójából fizetik a 9 milliót Priskinnek, ahhoz igenis van köze annak, akinek az az ellopott adója. És pl. erről is dönthet 2018-ban a választópolgár, hogy ez így neki megfelel-e vagy sem.
zinedine5
A kiemelt rész ha bebizonyosodik, akkor börtön.
Addig csak feltételezés, szóbeszéd, ártatlanság vélelme, stb.
2018-ban ha a Fidesz győz, akkor legitimálódnak a történtek?
Mert győzni fognak, és ezt jelentik az általad leírtak.
Sobri Jóska
Az elsővel egyetértenék, de itt nem ez a pontos helyzet. Nincs lopás, legalább is jogilag semmiképpen sem.
Nem ellopják, csak olyanra költik, ami nem az állam elsődleges feladata sok állampolgár szerint. Ez attól még rájuk is tartozik, mert a köz fizet 10 mrd-t Hali stadionra, meg tv-közvetítési díjra. Mivel az ő adójukból adják ezt.
A legitimálódásnak jelen esetben nincs értelme, mert nem illegális a dolog.
2018-ban arról (is) szavazhatnak a polgárok, sok egyéb mellett, hogy ez nekik tetszik-e vagy sem. Tehát beleszólhatnak abba, közük van hozzá, hogy mire költik a pénzüket.
És ha győznek, az nem jelenti azt, hogy nincs közük hozzá, csak azt, hogy ez és sok más dolog nem zavarja az embereket annyira, hogy elzavarják őket. (Mondjuk ez itt off, de hiába zavarja őket, ha jelenleg elég 25 %-ot egy irányba terelni.)
zinedine5
A legitimációt úgy értettem, hogy ha nyer a Fidesz, az azt jelenti, hogy tetszik a népnek, ami történik, elégedettek azzal, hogy mire költődik a közpénz?
Mert az áltlad leírtak ezt jelentenék, pedig attól, hogy marad a jelenlegi kormány még nem biztos, hogy minden ágazatban, szegmensben minden tetszik mindenkinek.

Ha elég 25%-t egyirányba terelni ahhoz, hogy maradjon a Fidesz, akkor elég 26%-t egyirányba terelni ahhoz, hogy eltűnjön.
Nincs 26% aki azt akarja, hogy eltűnjenek?
Dehogynincs.
Valóban ennyire töketlen az ellenzék, hogy képtelen összehozni egy 26%-t produkáló formációt a kormányváltásra?
Valóban.

m.cdn.blog.hu/ce/cemp/image/index_stickers_on_viber.jpg

több mint 8 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 469 — . . .
Jordan Pickford-Everton.
"Young stopper joins Everton Football Club in a £30m deal."
És Donnarumma meg a 2018ban lejáró szerződését nem hosszabbítja meg.

Szerkesztette: Coolearie
több mint 8 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 643 — Csodabogár
 www.youtube.com/watch?v=g5bdz4sS2WM&feature=player_embedded

kis Sallói remélem kap kint egy jó kis felkészítést, hogy pár év múlva stabil válogatott lehessen.
És még beszélni is tud...őőő pfff mákszimum

több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 28 520 — nabege2@yahoo.com
Lehet, hogy itt szerencsések vagyunk, de pár éve megépült egy szép atlétikapálya, tavaly pedig felűjították a sportöltözőt, így nem a 60-70-es évekbeli színvonalú a létesítmény, ráadásul még műfüves pálya is van, pl a Bad Bones is ott játssza meccseit.

csi77
Mikor áprilisban voltunk idegenben meccsen (szurkolóként) kamilláztunk is, milyen szép a futópálya! Cserébe a vendégszektorban 30 centis gaz állt minden szinten😕